Близо 7 г. затвор за счетоводителка, взела 390 102 лв.

Варненският апелативен съд отмени условната присъда на бившата счетоводителка в дирекция „Социално подпомагане“ във Вълчи дол и я осъди на близо 7 г. затвор.

Обратно в новината

Коментари - Близо 7 г. затвор за счетоводителка, взела 390 102 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Излиза, че за 4-5 бойни дават месец, от които ефективно няма да лежи повече от 2/3,което променя заработката на около 7000 бона за месец престой в затвора, където,отоплението, храната и освртлението са без пари. Това показва аритметиката

всеки път когато прочета такава новина, винаги един и същи въпрос ме ръфа, като руснак кисела краставичка: тя в единият съд 3 години условно а ония в другия 7 години реално. тия нали по един и същи закон съдят и отсъждат, или всеки съд има различни закони??

Сега вторият Съд трябва да осъди първият!

Не оспорвам че е крала ама покрай нея и други са се облажвали защото няма начин да мине плащане през банка със сметка която не отговаря на написания титуляр, няма начин двойни записи да се правят при положение че списъците и се дават а не ги прави тя и те съответно са със сбор... Освен това 10 години никой да не хване далаверата на бюджетната опг говори че и висшестоящи са се облажили...

Само така !!! Кокошкарите да не подяждат големите риби !

Правосъдието в Б----я. е куха лейка

колко години затвор би трябвало да дадат на бившите министри от Боко-2 и на онзи от АПИ с 41 милиона?

Брей, много бе!

Значи за кражба на пари - затвор. За убийство - НИЩО. Е туй ' ся нормално ли е ?

хаха. да минат и през счетоводителката от Oбластна администрация, и през "бившия" и мъж и целия и род в същото това държавно учреждение.

Ало , прокуратурата , ама Вие толклова години сте учили и не сте научили кои суми са в особено големи. Срамота. Хвърлете ги тези дипломи.

щото е проста. Ако беше убила някого, щяха да и дадат 4 месеца условно.

Точно това си помислих и аз!

Съдийският състав от Окръжен съд, незабавно да започне солидарно да възстановява откраднатите пари! Та нали те не са особено голяма сума?! Айде стига циркови номера!!!

"Едно птиче-пролет не прави."

Обява: фирма търси нов счетоводител. И стария също го търсим. ... Шегата настрана, но не е за вярване, че условна присъда е заменена с ефективна. А окръжните съдии, които са наложили условната, да си скъсат дипломите и да идат да продават вестници.

Да, трудно се намира добър счетоводител. Ето Иван Петров вече 4 години е обявен за общонационално издирване.

...а ще върне ли парите,защото 7 години все някак ще ги изтърпи,а може и предстлочно да я пуснат,а пък след това с тези пари ще си живее като цар...

А Симеон Дянков кога?

А защо???

а нещо да са и конфискували или по някакъв друг начин да става дума за връщане на парите? Защо в такива лесни случаи, когато може да се изрази с точност в пари престъплението, справедливата присъда не е толкова колкото е нужно да върне откраднатото (чрез работа, да изтегли заем ако иска да лежи по-малко или да продаде нещо и т.н.)?

Ако същата работеше в КТБ, нищо нямаше да и направят, че дори щяха и да я повишат ... Там повече от 4 милиарда лева се изпариха ...

Не са се изпарили, откъде го измислихте. Раздадени са като кредити. Кредитите се връщат, с тях се удовлетворяват вложителите. Не става за една година, но се прави. Стига с кръчмарски "определения". Да, сигурно ще има и загуби, може да не съберат цялата сума. 5-10% може да се загубят. Но не са 4 милиарда, стига с тези глупости !

Затова ли вече 4 правителства не смеят да кажат ОФИЦИАЛНО къде са паричките на КТБ?

Вие вярвате ли си на написанотго??? Да видяхте някакво погашение по кредити дето и такъв списък няма. Като не са 4 милиарда защо плащаме заем дето взехме за да дадем на ''фонда'' да се разплати с приближение ама не се чува ФГВ да връща тия милиарди защото по закон банков всяка година банките са длъжни да пълнят този фонд за гарантирани вземания и логично беше те да се ангажират с милиардите а не пак хората..