”Бузлуджа” не се дава безплатно, БСП готови за протест

Социалистите са готови да излязат пред Министерски съвет, ако не станат стопани на Комплекс „Бузлуджа“. МРРБ обяви, че паметникът не се дава безвъзмездно.

Обратно в новината

Коментари - ”Бузлуджа” не се дава безплатно, БСП готови за протест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе кърлежи красни, докога ще наричате връх Хаджи Димитър с османското име Бузлуджа,м? Генетично сте предатели и предателството ви се предава по полов път, кьопеци долни! Защото сте социалисти, мам*цата ви изродена!

чета по надолу ,,колко,, са ,,червени,, бсп...??? а...,,герб,,...??? ,,червени,, посинели от ,,напъване,, да се ,,правят,, на ,,демократи,,...!!!

,,...Шокирана съм от това, което разбирам тук и аман от номерата на Бойко Борисов. Първо - елате си вземете Бузлуджа безвъзмездно, сега тук ни се обяснява как тази работа не може да стане, посочи Нинова...,,,??? ,,при герб,, за всичко си има ....,,процент..,,,???

Това е поредното доказателство, че демокрацията в БГ означава разруха. Навсякъде могат да се видят грохнали згради, мостове, улици и пътища. ОСТАВКА!

Нещо сте се объркали - това тук при нас не е демокрация, а пладнешки обир. Комунягите само ни го представят, като демокрация, но не е! За да има такива, като вас да повтарят малоумиито им, че "видите ли колко е лоша демокрацията, по наше време беше по-добре"! Мързелив и прост електорат с коефициент на интелигентност - 20!

Трябва да има търг с явно наддаване. Построено е с държавни пари. Търг и който даде повече- БСП или ГЕРБ. Произхода и методите им на работа произлизат от една и съща крава - БКП.

ИМА ДВЕ ВЪЗМОЖНОСТИ: 1. Подарък! Бузлуджа да се подари на БСП! Но никъде по света НЯМА гарантирано по закон право на безвъзмездни подаръци от когото и да било! Така че БСП да спрат да реват! 2. Наследство! Имот може да се онаследи от законнен наследник! Тук има две опции: да има съставено завещание или да няма. Ако няма завещание се наследява по закон, т.е. последният определя за кой и по колко. БСП ДА ОБЯВИ ОФИЦИАЛНО, че е НАСЛЕДНИК НА БКП! Иначе от какъв зор точно БСП се натиска за наследството на БКП след като не е наследник? И от какъв зор БСП изисква подаръци на държавна собственост?

То и ГЕРБ може да се обяви за наследник на БКП.

Ама ГЕРБ не се натиска за наследството на БКП бе гламав! Това прави само Корнелия Нинова! По делста им ще ги познаете! Ясно е кой на кого е наследник, другото е пропаганда!

паметника е строен от бг гражданите и е техен а не на червените крадливи утрепки!

МА БУЗЛУДЖА Е СТРОЕН С ПАРИТЕ НА НАРОДА, НЕ С ПАРИТЕ НА БКП! Каква е ТАЯ, че иска да си връща нещо, за което не е платила и 1 стотинка! С какво право? От къде на къде?

То и Кремиковци беше продаден за 1 лв ама що никой "демикрат" не рева тогава.

ееееии мизерни комуняги все на аванта искат ,ама авантата свърши , плащайте това да не ви е бащиния червени мизерници!!!

само от горе! Чудо гледка! Знаят те какво да искат. После - увеселително заведение с руска кухня и напитки и носталгични съветски маршове за скъпите съветски туристи-таваришчи и девочки.

Ако ще го давате на Курнелия за без пари, аз давам 10 лева.

Паметника е на народа, още помня, че всички работещи независимо дали са членове на БКП бяха задължени да копуват марки от по няколко лева

ГЕРБ от няколко години Искали да дадат паметника в Бузлуджа на БСП ! Толкова много настоявали че няколко писма писали на БСП да си вземат техният паметник ...безплатно ..и когато поискат !!! БСП Отговарят на Настояването на правителството на ГЕРБ и си Искат Бузлуджа !!! ... И....Отново Нищо ново !!! ...ГЕРБ на секундата се ОТМЯТАТ от Писмата с предложение до БСП да си го вземе ... ...отмятат се от Официалните Изявления на Борисов и останалите от правителството !! Изведнъж става Невъзможно !!! Докога бе хора !? Не ви ли е обидно тези герб да са ви правителство вече 8 години ! Толкова ли струваме !?

Да са го взели навреме. Както прочете - вече имало и други кандидати.

Тая червена кифла постоянно зацикля над нещо и блокира. Не се издържа вече.

Сакън Корнелийке не ходете на протест че в тоя пек беловласият ви електорат скоропостижно ще намалее!

В Англия на изборите скоро се считаше че за Комуниста/Лейбърист Корбин гласуват само беловласи старци също ! Оказа се Обаче , че за Комуниста Джеръми Корбин шеф на Лейбъристката партия са гласували 80% от 18-25годишните и 65% 25-45 годишните ! За Десните са гласували 80% от над 75 годишните !! Никой не очакваше Младите в Англия да е Олевяли до степен масово да гласуват за самообявил се комунист -Корбин който е заявил масова НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ когато спечелят ! А това ще стане до месеци без капка съмнение !

Какво общо има Англия?

идва 9 ти септември

Плащайте бе въшкаpи! Всичко е построено с държавни пари.

Пари? Ще се сетят за Гергов ... Съжалявам, пичове, закона е такъв. Който е на власт, той пише законите.

Давай,бе бате,давай бе Бойко,давай чинията,кючек че ти играя.

Курткапан. Задачата на всяка опозиция да се бори за власт, а не да се занимава с глупости, като грандомански паметници. Нинова не разбра ли. че я отклоняват от реалната политика.

Тая и бузлуджа иска да приватизира,,, я си яж милионите дето натрупа от приватизацията и връщай синчето от сащ и го пращай в маскватя или питер да учи за политкомисар...

Булгаристанци, я си го имайте така!

чиния.Закона ясно казва-на търг.Да отиват на търга Гергов,Манджуков,Ковачки и други червени олигарси,милиардери и милионер,ДА НАДДАВАТ.

Бе, и аз го наддавам, ама...работа не върши!

Искат безплатно. Мръсници! По стар коминистически обичай. Всичко за тях. И то безплатно. Ами че ако е за безплатно и аз го искам. С такъв кеф ще го гръмна.... А аз викам този път да се съберем всички честни българи на протеста на БСП и да им теглим по един як бой. Че тази пасмина от руско-съветски мекерета освен от бой от друго не разбира.

Шилo

Аз мога да дам 120 рубли от 1985. Навремето баща ми ходи в СССР на екскурзия, като един примерен работник на социалистическото стопанство, и си върна вскчите рубли, за да си купи гуми за колата от Кореком. Ама се оказа, че и в Кореком нямаше гуми, та рублите още си ги пази някъде по шкафовете. 2 заплати бяха това по онова време.

120 рубли бяха 2 гуми, не 2 заплати. Заплатите бяха по 240 лв.

Шилo

Че какво са 110 000 лева за партията на милиардерите? Гергов ще ги плати. Ама после, ако не го стопанисват както трябва, да им го вземат пбратно. Щото преди години те доброволно го дадоха на държавата, защото не можели да го поддържат. Сега какво се промени, че могат. БСП са доказали че могат да поддържат само банковите сметки на лидерите си, всичко друго, до кето са се докоснали, са го съсипали.

Не знам колко жилищни комплекса можеха да се построят с похарченото за тази грандоманска тъпотия?? Това са пари, които всички НИЕ сме ги отгладували! Сега стрували 100 000 лв. Все ще се намерят хора на пределна възраст, които вместо на "Ало мафията" ще хвърлят тия пари през балкона на Нинова!

Такава цена е повече от символична!! Но наглата лъжкиня Нинова го иска за без пари!! За без пари е само Сибир и Коми!

Много хитро вкараха БСП в капана. Сега вместо, като опозиция да се занимава със сериозни неща в интерес на народа или поне на електората си, БСП ще се занимава с вампири, таласъми и грандомански паметници.

Може да ти дотрябват! И не се навирай там, дето не ти е работа!

амиии ... от последните 29 г.

Ремонтират го после му слагат вход и ще избият чивията,но трябва да си внасят туристи от СССР.

колко страшно - щели да излзнат пред минтистерския съвет. Голям праз!!! А ние цяла година като улави протестирахме и кво - нищо, докато от ДПС не решиха да помогнат да ви махнат.

а, бе Бочко Методиев де се е клел във вярност на БеКаПе-то и тогавашния вожд - Тошо Тиквата? Да не би да са му връчили партбилета на връх Бузлуджа, та да му е свидно да се раздели с него и футуристичната чиния?

Фирмите на БСП изкупиха България за без пари, Вие искате да платят за Бузлуджа.

а, бе те управляващите шорошоиди оставиха най-светия български паметник (на опълченците, вр. Столетов) да се руши и обира от цигански банди, ти за Бузлуджа се кахъриш.

Плащай ма какоо , плащай .

Мама на тати не дава без пари.....Времето на социализъма мина...

никъде комунистите, ами да си приготвят 100000 лв., както е по сега действащия закон. С излизане пред или зад парламента законът няма как да се заобиколи. Парите ги дължат на държавата, защото тя плащаше всичките им гигантомански, никому ненужни строежи.

ГЕРБ , еле па, Бойко Борисов си менят мненията и поведението без причинно, понякога няколко пъти на ден! Преди, не им се даваха държавни пари, за възстановяване на паметника. искаха БСП да го ремонтира, ползва, н поддържа! БСП тогава нямаше толкова пари! Сега има пари от държавната субсидия за партийна работа, но ГЕРБ, като управляващи, показват кой кара влака в България и вече не дават паметника съграден от БКП, на на официалният и наследник БСП! ГЕРБ също произлиза от БКП, ! Но, не искат да реновират за себе си паметника! Да го разрушат поне, за да не стърчи така безстопанствен! Те, са без това си падат по разрухата!

Ха, ха. Страх ги е от един паметник. Там щели да се събират социалистите. Ами да се събират. Нали сте демократи бе вече бе бивши членове на БКП, а сега гербери. От тази ви проява личи що за боклуци сте. Вие насила ни карате за се вглеждаме в БСП. Че те се оказаха по читави от вас беее.

Те си се събират там от десетилетия. Никой не го е страх от тях и резултатите от изборите го доказват всеки път.

Дайте им го бе, дайте им го! Да идат там, да се съберат.. всичките. И да си стоят там.

Ако съм на Бойко, давам им го без пари, качвам ги на чинията и им бия фитила.

Како Кури, от курник ли имаш нужда?

И клепоухият Резидент на "протеста"!

"Полша ще демонтира 500 паметници, които прославят комунизма. Той забранява пропагандата на тоталитарни сгради" Да се вземе пример от Полша.Съборете тази разкапана грозотия и възстановете околната среда,така както се направи с мавзолея на Г.Димитров.

Много ще и върви на Курна да позира до ликовете на Ленин и Маркс в Чинията с няколко червени бабички с червени вратовръзки! Ай стига,какъв "наследник" на комунистическия режим ,на паметници ,какви пет лева,стига с тези абсурди,социалистите знаят ли какви са изобщо,ако искат да са комунисти,да си основат забранена партия и да отиват в нелегалност!Паметника може да бъде свързан единствено с тоталитарния туризъм,но само като минало,не като настояще и е вредно да се преплитат с днешни партии!

Нали кабинета Герджиков отмени решението от 2011г. на МС за безвъзмездно прехвърляне на паметника на връх Бузлуджа,какви са тези искания от червената цоциалистка ?Щом и община Казанлък проявява интерес да го стопанисва,да се отстъпи правото на ползване на община Казанлък,защото е на тяхна територия и много по лесно може да се обслужва,а тези партийни мераци на Кукунелия за тоталитарен паметник и носталгични сълзи е недопустимо днес!

А на 02.08. къде ще печем и раздаваме на бабите и дядовците кебапчета и кюфтета.Е малко се задимява чинията и не се види,ама нейсе..Гюролтия да става,да се чува,че още вегитираме и не сме отишли в небитието.

Последно кюфте и кебапче бяха по два лева.

КУПУВАМ - 110 000 е по-малко от апартамент в София. Отивам да живея сред природата

Мястото е идеално за радиолокационна станция засичаща рекети от Иран, Турция или Русия. Но никой не мисли за държавата , а как да намаже като подари на БСП имот струващ милиони срещу рушвет разбира се

Кви ракети сънуваш бе авер?

да се ремонтира от държавата и да стане монумент на хайдутите,четниците,войводите,революционерите,просветителите и всички допринесли в борбата срещу турското иго.Освен това е исторически връх,където наблизо е паднал убит за свободата на народа Хаджи Димитър,а четата му е водила битка със турската потеря.Комунистическите символи да се изчегъркат и премахнат.Този монумент е всенароден и строен с труда и парите на целия народ и не е собственност на една партия,която при цялото си съществуване,само присвоява.

И на мен ми откраднаха уж като дарение 5 лева, когато родителите ми бяха със заплати по 130 лева, ама халал да са им, но не искам пак да ме крадат пред държавната хазна с още пари. Казано е от народа - дават ли ти - яж, гонят ли те - беж. ниновица къде е спала наистина досега, та изведнъж се присети? Ми той паметника е на бкп. Те нали са бсп, т.е. други са с по-голямо право от тях, ако така ще гледаме в исторически план, щото за тормоза към хората нямат отговорност, а да лапат за пез пари имат. И затова още като се преименуваха, народа си каза за тях - баш същата партия. Не са хайдути, а хайдуци.

Баш на този връх освен чинията нищо друго не се е случвало. Дори като връх е много безличен. Чинията не е монумент, а партийна постройка, предназначена за конгреси. Народът не го е искал. Давал е пари и труд насила.

Аз пари не давам!

Не ни трябва руски шпионски център по средата на България !