Нов силен трус в Егейско море край турския бряг

Земетресение с магнитуд 5 по Рихтер бе регистрирано днес в Егейско море в района на окръг Измир.

Обратно в новината

Коментари - Нов силен трус в Егейско море край турския бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е казано в Библията, най-добре се разбира за какво става на въпрос на англиски: The Bible: And tousand HARPERS will HARPING with their HARPS. Случайно ли е съвпадението ?

Земята е жив организъм със собствени рецептори и нервна система. Когато и се нарушава екологичният комфорт и равновесие, тя реагира като на сърбеж с разтръскване.

Kъде е Карабурун къде е Егейско море, някой има ли си напредстава от география ? Кумбурун по-може .

на егеиско море e. живея на 100 км от карабурун . усетих земетраса , но не беше кои знае колко силен . пак и продалжи много кратко .

Май не са кюрдите ...

Тц. Не са кюрдите. Гюлен е. Такова им мамицата. :) :) :)

Американците пак клатят Турция !Щом кмета на Истанбул вярва в това , представян си колко е прост народа им !

Имаше официален протест и нота на Китай срещу САЩ при едно от земетресенията там.

Hе можеш да си преставиш - защото си тъпо парче и над 80% в истанбул а по-умни и развити от галфони като тебе.

Абе, факт е, че напоследък големите земетресения са в морски държави: Турция, Гърция, Италия, Япония, Чили, Хаити... Казвам, понеже кметът на Истанбул настоява, че има някакви специализирани кораби, които се появяват в близост до турски териториални води в периода на възникване на земетресенията там.

То тези кораби дали са там или ги няма знае само кмета, но в резултат дейността на Султан Ердо спрямо съседните на Пуйкия държави, самата Пуйкия скоро може да стане "подводница"...!!! Дааа...!!!

до галфона - трол "Xа,ха". на пичка ти материна да го туря.

Ти явно си бая прост и си нямаш грам представа от география. Примерно знаеш ли, че в континентите Северна и Южна Америка има само една единствена НЕморска държава? Оставам ти сложната задача да я откриеш. Та от двадесет и кусур морски и една НЕморска, къде според тебе ще се случи земетресение - в морска или в неморска?

Понеже съм прост, ми прави впечатление и друго, че морските европейски държави, в които станаха земетресения, са възлови за проникване на "бежанците" в Европа.

дали е една

Открих я! Това е Обединената/според теб/ държава: Боливия и Парагвай.