Мания по балони с газ подлуди Слънчев бряг

Нова опасна мода е завладяла Слънчев бряг. Туристи полудяха по мистериозен газ, продаван в балони.

Обратно в новината

Коментари - Мания по балони с газ подлуди Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви капсули да се изнасят бе? В медицината диазотният оксид е на 200 килограмови бутилки. Малките капсули се ползват в сладкарството за мусове.

Двуазотен окис- N2O

руски бизнес и вечна дружба.

Слънчака не е за пенсионери Ако чужденците искаха спокоен и тих курорт нямаше да са Тук ! По света Има хиляди много спокойни и чисти курорти , но те искат Слънчака такъв какъвто е ! И ще си остане такъв докато носи огромни приходи !

Е това е истината. Слънчака, а и голяма част от българското черноморие е долнопробната, квартална кръчма, дето се събират местните алкохолици. И ще остане такова място, докато има търсене на долнокачествен, евтин алкохол и място на което безконтролно можеш да си покажеш магариите.

А ти можеш ли да се подкурчиш и да ходиш с такъв балон например в София -не нали! Изобщо какво се притеснявате,сезона ще свърши няма да го видите в големите градове,това да не са ви мазилата за пишките а?

Слънчака е като дискотека, но не за 200-300 човека, а за 200 000. Пенсионерите да питат внуците си какво търсят в дискотеките и ще разберат защо те ходят на Слънчев бряг и рядко виждат брега. :)

нашто море отдавна не е за почиващи хора - мърсотия, наркомани, нахалници, бетон, 7 лв чадър и всичко това на 300 км плажове, виж Гърция е друга работа.. 14 000 км плаж, чисотота и спокойствие, безплатни чадъри и красота

Тава което описваш е само за семейства и пенсионери, защо да ходят младите като няма купони, авантюри и т.н.

Света е голям и красив, а този "курорт" не е и минимална авантюра. Жалко че комунистите не знаят и не могат да стопанисват

какви 300 км. плаж бе Кире ,300 км. е цялата брегова ивица на която има 20-30 що годе читави плажа ,да не говорим ,че това море е най-мръсното в света сигурно ,в него се изхожда цяла Европа ,живота в него изчезва ,от години няма вече черноморска скумрия ,другите риби драстично намаляха.

след големия дъжд целия варненски залив беше кафяф и миризлив!

Явно там е място само за пенсионери и сега като Ви вдигнаха пенсиите може да изкарате по още десетина дни там. :)

Имам наследствена къща между Несебър и Слънчев бряг на която не съм стъпвал от 10 години ,обявена е за продан ,тази клоака Слънчака ме принуди да ходя да почивам в Гърция ,за което не съжалявам защото ми е по близо ат София и сто пъти по комфортно далеч от пияниците ,наркоманите ,проститутките а сега и газираните.

Браво намерил си си мястото . Слънчака не е за пенсионери Ако чужденците искаха спокоен и тих курорт нямаше да са Тук ! Има стотици много спокойни и чисти курорти , но те искат Слънчака такъв какъвто е !

има много повече начини да се забавляваш без да се напиваш или да се надрусаш като прасе. От заобикаляща ви чалгия не виждате друг начин да се забавлявате. Моето ежедневие е супер динамично по принцип и като съм на почивка, искам да си отпочина и да релаксирам, а не разни пияндета и наркоманчета да ми се врат из краката и да ми се развикат под прозорците. Затова предпочитам някъде из чужбина, а не в тази лудница тук.

Имам интерес към къщата Ти ! Явно я продаваш евтино щом искаш да се отървеш от нея и от това гадно място ! Давам 20 хил лева и отървавам от Мъките !

Искрено ме разсмя ,масивна къща на два етажа с почни декар двор на 300 м от скапаното море за 20000 лв.,кажи нещо за 200 000 евро и може да поговорим....тъкмо ще си взема една къщичка на Халкидики.

от ,,наркосиндиката,, ли се ,,оплакаха,, че ,,излезна,, тази статия...???

Нищо не ви пречи да се намърляте в "пенсионерския" Несебър ама вечер всички юруш към сънито.Поне няма да се удвите водата е до коленете.

Ей, значи...гръмнаха Очите и търговията с кока и амфетки нещо секна, та горките туристи трябва да се надишват със съмнителен газ от балони... Мъка, мъъъъъка!

Там не стъпвам дори и при безплатна почивка в скъп хотел.

++++++++++++++++++++++++++

нормално е хора без вяра в бог и позитивна цел в живота да търсят дяволски, опасни забавления от този вид, с които да запълбят празнотата в душата си за 1 нощ. а други хора през това време правят планове за 10 поколения напред.

Едно време беше Слънчев бряг, сега е само Слънчак.

Забравяте да спомене за страничния ефект - поелите газа почват да говорят с тънки гласчета като изпечени педали :))))

А, бе умньо, гласът се променя от ХЕЛЕИЯ, а не от райския газ за който пише. Ама то трябва да можеш да четеш и поне няколко пъти да си ходил в час по химия!

пък да беше научил как се пише ХЕЛИЙ, учил бил :D

AbuTalib

Името на курорта май че е сбъркано.По му приляга Лунен Бряг, тъй като описаните случки стават нощем.

а те чакат инцидент за да направят проверка??

Че това не е само в Слънчака....По дискотеките във Варна и Стара Загора съм виждала как момичета в "полицейски униформи" (костюми) обикалят с бутилки от този газ и предлагат на всички в дискотеката или бара...За радост не съм видяла да им се навиват много хора! Младото поколение, в което и аз като момиче на 23 години влизам, трябва да се научи, че може да пиеш едно две, но няма нужда да се напиваш до безсъзнание и да употребяваш други вещества, за да си изкараш добре и да се забавляваш

Браво, коте!

райски газ за простолюдието ,специално поръчан от щаба на герб ...за бъдем всички заедно в раята . 5 лв за герб,моля ! тази новина я четох преди 2-3 месеца в друга бг медия .

Никога няма да отида да почивам на шибания престъпен Слънчак, Шум, мръсотия, жега, бетон, пияни, дрпгирани, кардци, наркопласьори, джебчии, жрици на любовта, шум, лудница, врангалък....Лудница. В Гърция и Турция е по-добре сто пъти- тишина, чистота, спокойствие. Поне няма да те хване диария от менюто, в което вчерашната манджа, за да не се хвърля, е примесена с днешната. Нещастни неуки палячовци. така не се прави бизнес, мутри.

слънчев бряг е част от държавата българия, какво очакваш, да е като флорида?

Голям рев, защо нямало регистриран нито един търговец на райски газ! Че то и на морска сол едва ли има регистриран поне един търговец! Просто в момента в България е напълно законно да продаваш балони с райски газ, така, както можеш да продаваш сол, примерно. Не се изисква даже поне регистрационен режим. Такива са ни законите .... точно като депутатите.

еи тва се казва бизнес продаваи на шматките весел газ трупаи си паричките и хич да не ти дреме

Айдеееее, разотивай се народе. Отивайте да бачкате за жълти стотинки , бели роби на Боко Рапона и Делян Пеевски Свинята,,,, А казват, че робството не съществувало? Отивайте на нивата, стига сте приказвали, с приказки нищо няма да променим. Кучето си лае, Гербавият керван си въри. Все ще е така, нищо няма да се промени.

Слънчака е световно известен Курорт сравняван с Ибиза ! Докато бунгалата от 1966 г в Ахтопол никой не ги знае и не иска да ги посети ! там е спокойно и няма балони заповядайте !

loyola

Значи дилърите по селата ги ловят с показни акции, а по Слънчев бряг - нямало проблеми?! Тия са за уволнение всичките бе. А после и в затвора да идат, след пълна конфискация на имуществото (и това, което приписано на децата им).

Слънчев Бряг БЕШЕ супер, сега е клоака. Пълна изр*дия. Време е за големото чистене.

Кой си ти, че ще определяш? поне 1м2 имаш ли твой на Слънчев бряг?

Имам цяла вила и не ходя там. Заради изроди като тебе. Преди беше супер сега е време просто да бъде изравнен със земята.

Ми Слънчака...какво да очакваш освен поредната дрога, простотия или "спор за паркомясто".

Приходи от какво бе ? От продажба на алкохол, дрога и проститутки. И в чий джоб отиват тия мръсни приходи/кинти ? В джоба на разни мутри и олигарси. Държавата кво печели от тия приходи , а? Нищо. Печели лош имидж щото да не ходят там заможни туристи чиято цел ще е истинска почивка и харчилъци, както и българите да бягат от нашето Черноморие. Отрепките ли дето идват ще ви пълнят хазната, бе боклуци гербаджийски ?! Б а с и извратеното мислене.

А ти лично какви приходи и на кой си донесъл бе смотаняко? Само разход си ти. Загуба за Света, че си се родил.

Като те гледам и ти си ползвал от балоните, че дори и в ануса си си сложил! Само загуба на средства, пич!! Хайде марш!!!!!

Защо лъжеш , официално проходите и посещенията на туристи са се увеличили много кратно !

Приходи? А, има, има! След "масовата приватизация" преди 29 години придобих акции за 5 лв. (нали толкова ни взимаха за книжка) от Слънчев бряг, и се оказа, че като "приватизатор" съм била получила 15 лв., ама нещо те били с давност и срокът им за получаване бил изтекъл. В книжката ми нанесоха 1,27 - е, ще видим какво ще се натрупа след още 15 години!

В Слънчев Бряг трябва да влезнат първо БУДОЗЕРИТЕ И ФАДРОМИТЕ, после Полицията да разчисти. Да минат 10-15 години и чак тогава нормалните хора, ще могат да го посещават

Айде първо да събереш някое левче за да посетиш Слънчев бряг. бедни кирливци НЕ СА добре дошли.

Ако ми останат от летуването в Беналмадена-Коста ДелСол.

Ако си хотелиер, няма да си в този форум тъпчо. Аааа може бе те и свободно отглежданите кокошки живеят в подобни хотели. Така, че си прост селяндур-кокошкар.

нека падат, все някой ще си счупи главата

Супер! Яко! А кога да очакваме първите смъртни случаи? Някаква прогноза правена ли е? Щото ако полицията не се намеси и не спре това безумие в скоро време ще четем по вестниците и в интернет и ще гледаме по телевизията новини за умрели от двуазотен окис. А тези които са още живи ще се сдобият като бонус със стерилитет. А полицията се съмнявам да предприеме каквото и да е, нали заплатите им били малки. За толкова пари толкова работа. Както всичко в тая държава...

Вместо да ходят на партийни събрания да слушат сказки за Маркс и Енгелс и да си пеят партизански песни, те газове ще ми дишат. Срамота!

требва да се развие. надишаш се със газ и оп - балконинг. ако немаш под ръка балкон, влизаш у морето и се смееш, смееш.............

Вече и съвсем законно си пласират, нема такава държава начи... Колко литра му приляха на митьо очите, а?! Бизнесът трябва да върви, а?!

Никой не Ви кара да посещавате Слънчев бряг ! Там е мръсно , скъпо и не е за българи ! Но носи повече приходи от цяла северозападна България !

ще ги плащаме тия "приходи"...

Прав си, носи приходи. Нелегализирани приходи за мутри и мафия, приходи, върху които никой не плаща данък на шибаната държава. Приходи от кокаин и хероин, марихуана, райски газ, проституция, нелегален и фалшив алкохол, рекет. Някойот тези да плаща данък и нещо да влиза в общински или държавен бюджет? И къде ни е на нас кярът, че Слънчака носел приходи?

Бъди спокоен смотаняко, Слънчев бряг вкарва в хазната много повече данъци отколкото твоето загубено село. Дори и само като данък имоти ако щеш.

никой и не може да ме накара насила, слава богу

ПФУ

Тихо, бе....Слънчака, балоните, наркотиците, алкохола и жриците на либофта хранят много хора от правителство, министерства, от парламента, от полицията, от Данъчното и така нататък. Слънчака е златна мина за комуно-мутро-капиталистическата мафия.

Е сори, че на тебе не ти носи нищо слънчака.

на теб кво ти носи?

Балоните с райски газ се появиха за първи път в Англия преди 10 - 15 г. Родните мутри чак сега се сетиха за врътката....

Е нали на слънчака е пълно с англичани? що не си носят?

соца беше златна кокошка. И ако бъде сринат, почистен и изграден наново, пак може да стане. Сега е абсолютен кенеф. На това курорт ли му се вика ?хахах

Като не ти харесва отивай в Ахтопол ма бунгалата от соца има ги още !

Щом в един от водещите ни при соца курорти е така, така е навсякъде или ще стане. Ай мерсим да пълним гушите на мутри.

Никой не коли Златната си кокошка ! Слънчака няма да го пипнат за проверка ! Той храни повече народ от Кремиковци !

и вероятно ще свърши по същия начин

кремиковци е мъртвороден по замисъл. А слънчака е олицетворение на идеята, че добрите неща се получават от самосебе си.

голямо забавление да смъркаш газ, няма що. Пълна трагедия и падение. Ако тва са забавленията по нашите курорти, аферим бе.

Всеки сам решава как да се забавлява. Ти къв си, че си позволяваш да даваш акъл на непознати как да се забавляват? Тебе щом те кефи - събирайте се в кварталния пенсклуб, организирайте си вечеринки, пейте интернационала и марсилезата и се забавлявайте. Кой, каквото го влече.

мен пък влече като видя някой нашмъркан, да го сритам

оставете ги да се самоубиват природата си знае работата

кви 5 лева ? Сринаха всичко. Съсипия, разруха, превърнаха в кенеф всичко и то благодарение на инструкциите на Запада, на тях им отърва да сме кенефа на Европа и да не сме им конкуренция в нищо. Е не сме. Дори туризма ни отиде по дяволите. Пълним се с отрепки, избиват ни, тровят ни, мизерстваме, но българите търпят всички тези издевателства. Позор.

бягай в Русия. Там няма европейски съюз и по статистика убийствата са 6 пъти повече на ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО.

че да бягам. Но ако трябва да избирам място за почивка, бих отишъл в Крим.

Иди в Германия например и продавай райски газ на улицата и ще видиш какво значи ЕС, руска форумна подложке!

Точно в тези балони няма нищо нередно или дрогиращо. Това са еднократни "патрони" пълни с двуазотен окис (райски газ) и се продават свободно. Използват се ра проготвяне на сметана-спрей. Могат да се купят от Амазон - търсене по в Амазон като N2O

Ами то и да се изсереш няма нищо дрогиращо, затова дай всеки да сере където намери! Егати и логиката!

Гушите на полиция, данъчни, Община са напълнени и препълнени с пари , извадени от нечии багажник на кола, пълен с пари, затова им е през хоя за спазването на реда и закона. Боко, Рапон, Свиня такава, каква Европа те гони, бе мекере? Иди виж на Слънчака какво става. Произвол, слободия, беззаконие, мутровластие, псевдодемокрация, разврат, разщзданост, порок....

малко им е алкохола сега да се подрусат

България е безнадеждно. Слънчев бряг е емблема на разрухата и унищожението на една държава. На държавата Бивша България.

Къде са тия данъчни?

Ще има ново отстрелване и преразпределение на парко и нарко местата в курорта. Това е нечестна конкуренция. Всеки знае, че докато един турист е упоен от райски газ и лежи на земята, той не може да пие, използва проститутки или да зоби от хаповете на Киро. Всичките тези 3 неща 100% български, а не като тези неща - внос! Имаме си БДС и при парко-нарко местата е жесток контрола!

Тази помийна яма, тази дупка и клоака- свърталище на най-пропадната част от обществото, на наркомани, алкохолици, гееве, проститутки, джебчийки, мутри , на най- голяма пасмина и измет трябва да бъде ликвидирана и унищожена!Слънчака трябва да бъде изравнен със земята. Предлагам Боко Рапона да отправи нота към Ким Чен ун с молбата и предложението севернокорейските ядрени бойни глави да бъдат изпробвани в Слънчака. така ползата ще бъде двояка- пт една страна калта ще бъде поразена, от друга Ким ще укрепи позициите си в европа!

Слънчев бряг е една отлично работеща индустрия. Много пари влизат и в държавата и в хората. откъде-накъде ще разрушаваш нещо, което работи и е печелившо? На теб като не ти харесва - не е задължително, не ходи. Аман от тъпи селски идиотчета като тебе, които искат Света да се движи по собствените им елементарни разбирания.

Мълчи ма, силиконова кукло на конци...Два хоя си налапала и пак приказваш! С тия джуки приличаш на шимпанзе. Нещо, което работело...Кое работи, ма, мекере? Мафията, мутрите?

... това ще загроби Несебър, Равда, Поморие, че и цял Бургас. Има по-интелигентен начин - държавата решава, че трябва да строи инфраструктура обаче така да я строи, че да вдига поне 100 децибела из целия комплекс, като в същото време се появи някоя авария в евергопреносната мрежа и остави комплекса за ток поне месец. И освен това може да се обяви и недостиг на вода. Туристите, че ще избягат е ясно, то това ще е и целта, но ако хотелиерите решат да продават да се купува веднага, да се бута и да се изнася. Като местен за мен т.нар. Слънчак е огромен срам и позорно петно. Все пак да превърнеш една частица от рая, дадена ни от Господ, съчетаваща вода, пясък, планина и приказни гледки в септична яма говори за манталитет, начин на мислене и житейска философия.

Вие , наркомани, алкохолици, проститутки и боклуци с промити от телевизии и реклами мозъци вече превърнахте дадената ви частица от Господ в бетонна клоака, събрала най-голяма утайка на обществото. Къде е красотата на Слунчака бе? В денонощната музика и яко думкане, в пиянските среднощни оргии, ревове, викове,в бетонираните паркове, градинки, зелени площи , осакатената природа и изпорязаните дървета, в престрелките между псевдо-мутрите ли, бе? Смешник.

Той целия Слънчак е един голям балон...