Асфалтираха наполовина селски път (снимки)

Улица в монтанско село, която никога не е била асфалтирана, се оказа с нов асфалт, но....наполовина.

Обратно в новината

Коментари - Асфалтираха наполовина селски път (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако, Бойко, срещне Цвъко. на този "Първокласен път", последния, ще заоре в калта, да мине Началника! Единствения с Три манда в Европа, и ето последното, което ни изссра, но напират и още, дами и господа!

в началото и края да му сложат по един светофар и работата заспива.

един - два пътни знака. Например ограничение в скоростта 30 км/ч и забранено паркирането. Да захлебят и от КАТ.

А защо не показахте селското тържество по този случай как гостят боко с хляб и сол за това чудо по света. Пък да си направят едно фото на този фон та да увековечат тъпака с делото му..

Божеее, ма то нямало дъно бре!!! Все си мислех, че ще го стигнем, че вече сме там, а то какво се оказа...

ВНИМАНИЕ! ГЕРБЕРАСТИ!

Съгласен съм за ГЕРБЕРАСТИТЕ, но и другите са такива. Поне говори за всички. Или тогава няма да ти дадат заплатка?

Така е. Тези дето дават пари за подмяна на водопроводната мрежа откъде да знаят че в 21 век в България има неасфалтирани улици.

Ами да си платя половината данък тогава, господа "управляващи". Палячи!

Тъжно ... по добре да не бяха го асфалтирали. Лошо изпълнение до няколко години ще е изчезнал този "път". Или да бяха отпуснали парички за да се направи качествено. При всички положения в дългосрочен план щеше да е по евтино.

Не си газил кал ,за това говориш глупости

Знам какво е селски път! Според теб добре ли са изразходвани тези средства ? Тънка настилка, липса на бордюри, лента с ширина едва един метър. След една година ще започне да се рони. За мен са пари хвърлени на вятъра. Или се прави нещо качествено или се пренасочват средствата за решаване на друг проблем в селцето.

Прекрасна велоалея!

Магистрали със срок на годност 3 месеца са по-лоша гледка!!!!!!

Защо се учудвате, явно не сте ходили по селата на северозапада.Такива улици циментирани или асфалтирани на половина ги има в много села,хората са свикнали и се радват на феодалите че все пак нещо са направили:)))

Сякаш е време преди избори, сега половината, а ако ме изберете другата половина.

Ха Ха Ха това беше хит през 90те по селата.

Нагледно как се краде у нас.

защитниците на израза "НЕЩО СЕ ПРАВИ" къде сте бе да кажете точно какво е направено? Аз ще ви отговоря какво е направено: Изхарчени са обществени пари и са откраднати още толкова от няколко наши хора! АБСУРДИСТАН!

Асфалта положен направо върху черния път, няма чакъл, няма нищо отдолу. Около година докато се изрони и натроши или ще го отнесе водата при първия проливен дъжд. Някой е лапнал добра пара за тая "работа".

Ужас!!! Неща, които ги гледахме по рано от разни свети по света и се смеехме, сега се "осъществяват" в България! Тотално изпротяване на населението забелязвам последните години, да не говорим, че сега отглеждаме поколения за които простотията е начин на живот! Лично според мен телевизиите, чалгата и политиците промиха мозъците на народа! Тук вече няма място за умни и способни хора...щом от община почнаха да правят половин пътища.....институция!!! идиотизъм!

*места по света! Загубих ума и дума от снимката!

Където и да идете в Европа такива простотии ги няма никъде особенно в Северозапада,по документи и пари сигурно са изписани средства за булевард, а на практика козя пътека...е чак пък такива нагли крадци...

Тая година полупроводници. Догодина цели.

Нямам си идея от коя партия е селото/кмета/общинския кмет и т.н., но това е истината. Трябваше да е път с 2 ленти поне плюс тротоари ама се окраде всичко и за това само пари останаха. Ей това е живата картинка на евроуспехите и фондоусвояването. Е пак нещо се види де. Има проекти дето за над 10 000 лева слагат няколко пейки в училище, малко боя, тинтири-минтири - да има труд и материали към 2 000, а приджобени 10 000. Примерно ви казвам.

покрадваме си. народопсихология му викат.

По скоро липса на Държава и съдебна система.

Това не е велоалея, а каруцоалея. Само за еднодобитъчни, четирикракови задвижвания с една конска сила или по-малко. Демек за каруца с едно магаре или кон. Искам да знам от коя партия са авторите на проекта та да ги благословя до девето коляно. Тази супертясна алея без бордюри и без оттичане на водата за една година ще замине тотално. Ама парите взети. Още един нов милионер е налица. Ако това не е евроуспех крадене го наречи.

ако не се крадеше за изпълнители и партията парите щяха да са достатъчни и за двете ленти. вицове ще се разкразват в европа за мизерната ни държавица.

Тази "велоалея" , направена без предварителна подготовка на трасето, без "оконтване" на асфалта от двете страни, ще се разруши за нула време? И пътя ще стане по-разбит, от колкото е бил до сега.

важното е да се усвояват средствата, и за проекта и за ремонтите след това

Поне един канап да беха опънали или проектанта е чертал на неколко ракии.

Това е портрет на ганьовщината: От една позитивна новина да извлечеш само негативите ;)) От външни тоалетни и септични ями, от вода в тръби на 60 години, от улици, които никога не са имали настилка. Чашата е наполовина празна ;))

цялата работа ни е такава...наполовина европейци, наполовина реформи, наполовина заплати, наполовин хора...

Това заслужава специално внимание от негова страна. Да отиде веднага да отреже лентата и да открие поредния рекорд на Гинес под негово управление.

все едно да си изпереш гащите само на жълтото, а да оставиш кафявото

хахахаха,така си е,тук във България нещата стават винаги на обратно страната на неограничените възможностти:)

ТРОГАТЕЛНО Е КОЛКО МНОГО МИСЛЯТ ЗА КОЛОЕЗДАЧИТЕ НА СЕЛО :) ТО ХОРА НЕ ОСТАНАХА ТАМ! СМЕШНИЦИ!

Ами то и половината проход Петрухан бе асфалтиран само, та за някаква селска уличка ли.

правят трилентов път

Асфалт - пръст - чакъл:)))кой каквото си поиска ама и дърветата наоколо да изрежат за да се вижда отдалеч разнообразието, защото боковата декорация няма как да се види другаде..

една трета от парите са ,,останали,, за ,,асфалта,,...!!! кои каза че ,,асфалтът,, не става за ,,ядене,,...??? ,,чичковите червенотиквеногерберчета,,!!!

Това нещо от снимките като го гледам как е "наплякано" след 1вия сняг ще е изтекло някъде, а някоя фирма е взела пари от възложителя.

По-важно сега е какво ще е продължението на това безумие- дали ще бъде поправено /в разумен срок/ или ще си остане като паметник на евроатлантическото влияние в България!?

Хахаха супер е ЕС да взима пример как се освояват и присвояват пари

Синанагугу Боко!

Само 100 хил? Тия не са се посъветвали с АПИ и министерството.

А лентичка рязали ли са?

50 % е размера на комисионната определена от управляващите. Изпълнителя е дал 50 % за политиците а и пътя е направил на 50 %. Това е мафията в България така процедира.

Хубава работа, ама ГЕРБЕРСКА!

Абе кат чуеш Монтана или Враца.... няма да е ГЕРБ.

Това ще е първото село - ЕКО ! Само велосипеди и каруци , никакви изпарения на горива от МПС.

Фандъка им е пратил фирмата дето в София асфалтира дървета:))))))

хахахахаха

Улицата не е на половина асфалтирана, а на 1/3... Ако не беше толкова тъжно, щях да умра от смях. Срам!

Който малоумник е правил и одобрявал проекта - в затвора за безстопанственост!

УЖАС И СРАМОТА. Това на втората снимка "улица" ли е, по скоро е междуселски път. Още един пример че в БГ работите не се случват както би трябвало. АБСУРДИСТАН

Обичам го тоя Бойко и това си е ... НИКОГА сме нямали такъв "управник" ...

тои е ,,оправник,,....??? ,,оправя,, своите хора !!! и нас ни ,,оправя,, но по ,,другият,, начин!!!

ще режат лентата?

Като стане специалната поръчка - половин лента.

Ще режат три ленти за това изпълнение.

Има си асфалтови пътища, които са малко по-широки от този, върху които може да мине само една кола. Ако трябва да се разминат отбиват встрани.

Да се чудиш, да плачеш ли, да се смееш ли!

Нит да се чудим,нит да плачем!Време е пушките да се грабнат!

само са съсипали асфалта