Борисов: Ще има промени в кабинета при неуспешна реформа

"Ще има промени в правителството, ако не се справят с опашките". Това заяви за Нова телевизия премиерът Бойко Борисов

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Ще има промени в кабинета при неуспешна реформа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оставка, та Оставка. Какво искате от батето. Да не е Бог с магическа пръчка да оправи нещата, които преди него съгрешихте. Я си вижте вас си какво направихте след 1989 и тогава плюйте Бойко. Да ме извини, че непрекъснато изписвам не господин, а Бойко, защото е човечен с народа, по точно го припознавам на бай Тошо. Лошо, лошо, но от костово време, а и от 1997 размислете се бе другари, какво вие направихте за народа, защо комунистите си превърнаха доларите (3000) в левове и така забогатяха някои. Не съм фен на никого, но поне сме запознати с родовото му дърво. Методи е честен бил човек, не е крал автомобили от пожарната, а и скромен човечец е бил, както го описват пожарникарите. Крушата не пада по далеч от дървото. Бойко е добряк, работохолик, смел, як, желаем му много здраве и никога няма да се откажат от системата старите кучета от него, благословят го и му желаят само хубави неща да му се случват, а вие си го корете, ваш проблем. Светла му памет на бащата на господин Бойко Методиев Борисов _ МЕТОДИ !

Тиквеника е 3-ти мандат премиер, преди това два мандата кмет на столицата, а освен това и Главен секретар на МВР. АКо ми кажеш , че не е имал време да промени нещата, значи освен гъзолизец на Тиквата , си и тъп като него.

Тиква, очевадно е, че не си наясно с проблема! Най-големият разнобой идва от там, че няма единен регистър. Кадастърът има един регистър, данъчното друг, агенцията по вписванията трети, общините четвърти и т.н. Затова се ходи на хиляда места! И нерядко се получава пълно разминаване на информацията. Но то така е и надържавно ниво. Хиляди дублирани комисии, като в почти всяко министерство има комисия с една и съща насоченост и функции.И тъй като никой не носи персонална отговорност и проблемите се размиват. Иникога не се решават. Чиновничеството нарства, 70% от София са чиновници, които работят ходене на работа. Всичко това е за сметка на унищожаване на промишленост и икономика, които Тиквеникът успешно унищожава с бързи темпове.

Кажи ся кога ше гътнем МОЧА. Виш ко праят поляците.

Историята на човечеството се дели на три епохи; 1.Света до Борисов 2.Света по времето на Борисов 3.Света след Борисов

Другари, другаря Борисов е прав. Не може в условията на мутро-социализъм да има опашки. Срамота, другари, срамота. Трети мандат вече другаря Борисов се бори с това явление. Колко още? 5-10!? Вината е в нас другари!

Може ли статия с подобен ранг, да бъде написаха с толкова много пунктуационни грешки???

С чинията,бе?

И да не лаете,резултата е: 11:1

11 неуспели реформи и 1 успяла, но не се знае коя точно

То и за това "1" хората вече съжаляват!

Некадърник!! Оставка!!! Превърна Родината ни в пустиня!!

аз пък чух че путин и оливер стоун ще идват заeдно догодина . ще правят филм за премиера- тиквата , защото толкова тъп и нагъл премиер никога не е имало откакто свят светува ... щяла да падне добра пара ...

Лъжливата свиня-Курвелия!

Айде Бойко! Така се прави. Долната камара на полския парламент гласува изменение на закона за забрана на комунистическа пропаганда и символи на тоталитарния строй. Той засяга също сгради и обекти. На първо и второ четене повечето депутати от полските партии в парламента подкрепиха поправките. 408 депутати са гласували "за", седем - "против" и 15 "въздържал се". В закона се казва, че паметниците и други подобни обекти "не могат да отдават почит на лица, организации, събития или дати, символизиращи комунизма и други тоталитарни системи". Той обаче не засягат паметници, разположени в гробища. Полските депутати предлагат комунистическите паметници да бъдат съборени в рамките на една година след влизането в сила на закона. В страната има най-малко 469 подобни обекта, като около 250 са посветени на Червената армия, отбелязва БТА.

Не гледай поляците, ние кога ще стигнем румънците, първо?

А телохранителите на Бай Тошо, кво че ги праиме?

Въпросът с недозатегнатите болтове на мерцедеса касае не само потърпевшия и не бива да се неглижира, особено на такова високо ниво. Може да се "случи" всекиму по света.

Проблемът е със "саморазвиващите" се болтове на гумите на автомобила, които явно се правят само в България, понеже в други държави не произвеждат такива.

Казвай кой ще сменяш :) Работата е ясна , че ще се издъните :)

Чета какво пишат "форумците" и все повече си мисля за едно стихче от песен на Камен "кацата" - "Незнам к'во искам, ама не е к'вот да е"!

К'ви форумци бе, тва са на Нинова тролчетата.

Не ние виновен Бойко, ние не знаем какво икаме.

Сега съм сигурен, че Боко и компания отново няма да изкарат цял мандат..почнаха да се изпускат...

Изпускат се но по малко! За разлика от останалите, които напълно са се опикали!

Умния бойко и къдравия цецо.

Поработете малко с фотошопа и обръснете малко плешивия маймун от снимката. Няма ли кой да му каже, че вече 7-ма година го гледаме брадясал и не е много лицеприятен в тоя си вид, или иска да компенсира липсата на коса по кратуната си с окосмяване на лицето?

Вземи си махно касмите от ушите първо.

В една песен на Тодор Колев има много точно определение за този човек>фалшив герой

Боко ходи само в личната си телевизия НОВА - най-тъпата телевизия на планетата. Лично аз съм я махнал от списъка с каналите, защото е вредна за интелекта. Само тъпи предавания и поръчкови изпълнения.

А, кога мисли да подава оставка, каза ли?

пръдлю пръднал , голяма новина няма що

Не разбрах, на какъв език са си говорили с Ердоган

Да започва с финансовия ...

шъ мъ фанити за она работта - моя племенник боци няма да го пипне

с приятни водещи.... Това видяхме тази сутрин по Нова. Абе чудя се....тоя нашия премиер не знае ли че имаме национална телевизия,а все предпочита да дава интервютата си в частната телевизия Нова?

Свинетка Павлова трябва да е първа

Борисов ,много ти станаха лъжите и обещанията.След трагедията на гарата в Хитрино,трябваше ли министъра на транспорта да си подаде оставка?Това е най пресния случай ,а те са много ,но министър подал си оставка или уволнен от тебе НЯМА и няма да има.Омръзнахте ни всички ,държава колкото един град и я затрихте.Велики сте само в кражбите.Няма други като вас никъде по света.

И все пак,ЕРДОГАН,е президент,а не ПРЕМИЕР,нали ???

Медиите гърмят, че депутат от ДПС пуснал информация за сметките на Боко към американските служби в замяна на защита.

Ха, ти ако мислиш, че американските служби не му знаят сметките ... Ако се опита да не слуша началниците, веднага ще го обявят за наркотрафикант и ще му покажат и сметки, и всичко (както направиха с Нориега).

Клоун. Стига сте ни занимавали с простотиите и малоумните изказвания на Рапона, бе.... Аман от тоя....

Новата телевизия удари дъното с това интервю.

Откраднатите коли-през нотариус манчев!Благодарско от сърце!

Да започне от себе си!!!

Борисов е непогрешим и несменяем-чудя се защо се чудим на Северна Корея?!

Годината е 1999. Все реформи. А нерде реформи. Една архиварка в съда със средно образование получава 1800(това ми бе казано още преди две години от бащата на жената), при стаж в съда 30 г, а съпругът й - пенсия от 900 лева и работи, дъщеря й и тя като тати в поделение с висше, синът й в Германия висше, комунисти, с връзки, не им завиждаме, но парите при някои са бол, а при други О, примери бате много, не че искаме да се върнем в бг, а и да се върнем никога в този град няма да дойдат все още могат да се нарекат млади младежи, а ще дойдат при теб в Банкя, там ще закупят имоти, с чисти пари, а не крадени, а и не съкращавани, като много от тях, нас...оставени цели семейства при костово иваново време без препитание и до ден днешен. демекрацията е имитирана диктатура. не всеки го бива и става за бизнесмен, а и като гледам, как са заложили жилищата им, и след фалит остават и без тях. риск печели риск губи, но в бг последният абзац "губи" е най-вече. няма справедливост. ние сме ден за ден, но и на оня свят няма кой да ви прости от 1999 до ден днешен. само се говори за промяна, реформи, а нищо не се прави. корупция, шуробаджанащина, 21 век без реформи, а трябва промяна, народът е на запад, а чиновниците на брой са същите. ядат си филийките през работно време и дори не им се обяснява. между другото, не че ни интересува, но е дразнещо, как едни никакви хора преяждат, а други ??? Спокоен и здравословен ден и искаме да те поздравим с БЯЛА РОЗА в изпълнение на Славка Калчева!

Как е уреден този проблем назапад - Германия, САЩ? Не може да не са решили този проблем преди нас.

никакъв кадастър ...! Чиновниците продължават да разиграват родовете, продължават да искат огромни суми, заплашват хората открито със саморазправа като истински мутри и се облагодетелстват лично от ситуацията. .. !!!

Регистрацията трябва да е търговска услуга а не административна махни я от МВР толкова е просто баси приложете немския модел стига експерименти там работи супер от 70 години само в България се прави от МВР стига тъпизми в ЕС сме от 10 години мама му стара и какъв е тоя нотариус по дяволите това не е недвижим имот а стока има телевизори по скъпи от автомобили тях що не ги прехвърляме с нотариус на оазис дунете сигурно са по скъпи от голф 3 аре стига идиотии

азис дънките

За 27г.има само едно БДЖ реформирано и вижте на какъв хал е.Изредиха се много крадци ,фалираха го ,а в затвора няма никой от тях.Ръководителите движение имаха 2ра кат труд,сега няма такова неща/да има за милицията и за пожарната първа,само те "работят"/.Изпосъкратиха точно работещите и оставиха две Администрации препълнени с кадри"калинки"Сега там е пълна трагедия от Бургас ги командиронат чак в Свиленград.Иди и виж бе Борисов,иди и виж трагедия в не знам колко действия.Сега щели да го оздравяват на ужким,да откраднат пак парите от концесията на летището в София през БДЖ.

Смешно е Борисов, който стопира всички реформи, да се прави на реформатор. Закъде се забърза?

А ако ти преценяваш, дали са направени реформите ,както трябва, няма да има уволнени министри. НИЕ НАРОДЪТ ПРЕЦЕНЯВАМЕ, дали е правилна реформата или е ПОРЕДНАТА ТИ МАЗНЯ. Ще уволняваме теб

Ще уволняваш баба си! Що не го уволни до сега! Щото такива като тебе никой не ги пита!

Трети мандат вече ни прахосваш живота , а колко ли години и за напред ще има последици от присъствието ти във властта , това е човешки живот бе тиква , човешки живот не безграничен и за прахосване , единствен на всяко човешко същество. Е трябва да се носи отговорност за това , а не толкова си можех , толкова направих , нали себе си оправих. Като се некадърен , а това не трябва да бъде оставяно ти да го преценяваш ,или най-малкото когато нещата лъснат трябва да има отговорност , защото на хората живота им не можеш да възстановиш тъпако.

Това предупреждение към Цачева ли е?!

Грешката е в Мерцедес-много лъскави болтове правят.На моята Лада като ръждясат нямат развиване чак се късат.

Да добавя като ги завивам мокря ги и слагам по малко сол.

"По повод реакцията на "Мерцедес" за това, че не може да има паднали и развити болтове на служебния автомобил на Лозан Панов заради лошия път, Борисов заяви: И на мен ми се е налагало шест пъти да се местя от кола в кола, техника..." Очевидно главния механик на автопарка на УБО не струва. Уволнете го!

Само гледкай като тия от Мерцедес ни заведат дело за уронване престижа , тия наще умници къде ще си врът тиквите.

Другарят Борисов видял опашките в КАТ и избеснял! А ако беше видял опашките пред Агенцията за вписвания, щеше да се гръмне!

Боце , признавам , много можеш , но нищо не постигаш. Е има там едни твои си работи дето добре си ги реализираш , но това няма да те доведе до добро рано или късно. Всъщнос кой , Боце , смята че много знае и много може , този дето всъщност нищо не знае и не умее , да не ползувам точната дума защото морераторът ще ми скочи.

Аз лично не разбрах какво ще се промени за гражданите, като опашките пред КАТ се пренесат пред нотариалните кантори. Да не би да е по-евтино или по-бързо? Само едни хора ще се нагушат още повече, а държавата ще се лиши от едни приходи, заради които пък ще ни вдигнат още данъците и акцизите догодина..

Разликата е,че КАТ е един,а нотариални кантори колкото искаш.Че и още повече ще станат,щом има работа за тях.

Няма как да станат повече, защото бройката е определена по закон, нови не се приемат и старите са един вид монополисти. Но за разлика от КАТ, тъпите машинописки в нотариалните кантори не разбират нищо от коли, само от събиране на комисионни разбират, така че очаквам да стане яко мазало...

Троловете на Нинова са се активирали много във форума, а това значи само едно - Борисов пак е на прав път! Бойко, не им се връзвай, те никаква друга работа не умеят, освен да плюят по форумите. Това едничко им остана..

За твое голямо разочарование не сме тролове на Нинова , а ''почитатели'' на Борисовия тъпотаж.

Другарю Борисов, първо ти подай оставка! Покажи, поне един път в живота си, че си мъж! Че имаш яйца, а не яйчници!

Станишко, ти ли си бре ..

А бе льохман, има ли друг политик в България подавал доброволно оставка! Не той, а ти си с трънки вместо топки!

Вместо да премахнат паразитните нотариални заверки при прехвърлянето на коли, те щели да дават цялата власт на нотариусите и да им вдигат още повече комисионните. То бива лобизъм, бива, ама чак пък толкова... Да не би като вдигнат комисионните на нотариусите да закрият КАТ? Не, нали

знаем ти ние на тебе реформите! Случват се по сайтовете и тв. Много си голем на приказките...

Звучи смешно, защото досега Борисов ограничаваше и дори стопираше всякакви реформи. Как да му верваме сега?