ООН: 9,8 милиарда души ще тежат на Земята през 2050 година

Половината от нарастването на световното население от 7,6 милиарда души през 2017 година до 9,8 милиарда през 2050 година ще се пада само на девет държави.

Обратно в новината

Коментари - ООН: 9,8 милиарда души ще тежат на Земята през 2050 година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чета,чета и като стигна б за бялата раса повърна.То от тези търбуси пишките не може да си видите и ако не знаете модата да ви светна-ако ще сте дебели поне на солариум ходете че тая бяла сланина как се е лъснала.

Това е за сметка на бай Мангал (събирателен образ на всички малограмотни, безпросветни варвари по света), не на цивилизования бял хомо-сапиенс. Бай Мангал трябва да намали размножителния си хъс до този на бялата раса. Ако не го направи, кукловодите ще го направят, но по грубия начин. Като първо ще се опитат да унищожат бялата християнска раса.

Интересно кой тогава ще храни арабите, негрите и циганите/роми?

А ние се оплакваме че двете световни войни са отнели има няма 100 милиона човешки живота. Нищо работа. Ако спазим съотношението първа - втора световни войни е едно към три. За третата жертвите могат да бъдат 180 милиона. Отново нищо работа. Няма спасение.

Става въпрос за милиарди души - не за представители на хомо-сапиенс-сапиенс преминали животинското си състояние и изградили ДУША

С"ПРОУЧВАНИЯТА"?! ЩЕЛИ "ДА ТЕЖАТ НА ЗЕМЯТА"?! ДЕМЕК-ДА ГИ ПОИЗТРЕБИМ ДА НЕ ТЕЖАТ И ДА НЕ КОНСУМИРАТ ЕНЕРГИЯ!!! ВСИЧКО ДА ОСТАНЕ ЗА ВАС,РЕПТИЛИТЕ,НАЛИ?! И КАТО НИ ИЗТРЕБИТЕ,ВЪРХУ КОЙ ЩЕ ЦАРУВАТЕ,С КОЙ ЩЕ СЕ ГАВРИТЕ,КАК ЩЕ СИ ЗАПЪЛВАТЕ БЕЗМИСЛЕНИЯТ ЖИВОТЕЦ?!

Абе нема лошо да поизтребът африканските маймуни, за последните 50 години Африка си утрои населението, сметай каква раждаемост е това, средно по 7-8 деца на жена и то секо поколение без грешка. Тия бива да ги понамалът. Ние сме застрашения вид - белите Европейци. Скоро ше ни търсът не по селишни адреси а по гробищни адреси.... Южна Азия спокойно може да се отърве от 2 мелярда на шега. Не им требът толко ного.

Еее, не с лошо. Просто да си произвеждат повече контрацептиви. И 1 до 2 деца макс. на семейство.

Изхранването на населението в настоящия момент се дължи на интензивното земеделие, използващо химични торове. Ако се спре употребата на химични торове, производството на храни и фуражи веднага ще спадне с една трета, което означава, че една трета от населението на света ще бъде обречено на глад.

Така е, но не е само това. Изкуствените торове се произвеждат от някаква суровина. Такава се оказва нефт и газ - като СУРОВИНА, не като гориво!!! Оказва се, че за да се произведе някаква единица продукция /храна/ е необходим нефт за обработка на земята - оране, засяване, жътва. Пак нефт/газ/ за транспортиране на продукцията и пак нефт за торове. Със свършването на нефта ще свърши и тази цивилизация, или поне ще свърши в този и вид в който я познаваме. Много по-вероятно е да се избием преди това за последните остатъци суровини.

Някои учени предвиждат, че в бъдеще ще дъдат водени войни не само за суровини, но и за водни ресурси. Достъпът до вода няма вече да бъде нормална природна даденост.

мангал до мангала, мила моя майно льо...

През 2050 година няма да има живи хора на Земята. Скоро ще наложат белегът на авторитет на папството ( звярът) - неделният закон и отново ще започнат да преследват христяните, които разпространяват спасителното Божие слово както през тъмното средновековие под предтекста, че са смутители на мира и обединението на света в световната сатаниска религия под егидата на икумензима, с която ще се опитват да контролират съвестта и да карат хората да се покланят на бащата на лъжата. Но нашия спасител Исус Христос, не дойде да донесе мир а меч. И не дойде да обединява, а да разделя. Защото какво общение има между светлина и тъмнината. И между истинския Бог и езическите идоли. Тази статията е в духа на езическият пантеизъм (поклонение на творението вместо на Творецът) и заглавието е типичното манипулативно вавилонско. Всъщност Земята беше Създадена за човека. И Бог каза плодете се и обладайте Земята. Бог контролира всичко! Изобщо не се притеснявам от пренасьелване и климатинчи промени защото знам какво ще сполети Земята. Господ е нашето упование и спасение.

Хм, като че ли целенасочено се търси точно такъв ефект...,като гледаме днешната световна политика....?

Ще има прочистване, не се притеснявайте...

българите като не раждат - други, по-хитри раждат и се множат и идва ред те да управляват.

Според изследвания, биомасата на термитите на земята е значително по-голяма от тази на цялото човечество. Ама никой не реве, че земята е пренаселена от термити. Проблема е, че и никой не знае какво да прави с милиардите африканци и азиатци, а експериментите с бялото население не спират.Визираният горе Калерхофф-Калерги, изобретенията на Тавистокския институт и Франкфурстката школа (отново"роднини" на Калерги), като рок-музиката, сексуалната революция, LSD, a също така политкоректността, гендерните изследвания, транс-сексуалната мода - всичко това намалява съпротивителните сили на бялата раса.

доста расистки коментар, другите раси нямат нужда 'някои да прави нещо с тях'.

Е, чак пък расистки. Ако те притеснява думата "раса" използвай "порода". Както и да се въртиш, има природна разлика между хората - дори да е само на външен вид. Никоя "раса" няма нужда някой да прави нещо с нея - ама я го кажи на мондиалисти, глобалистити и всички останали последователи на Томас Малтус.

И аз като гого не се притеснявам от пренаселване. Тези тела рано или късно измират и изгниват, разсейват се в общата биомаса. Бройката лично мен не ме притеснява, а това, което се върши от тия хора ме притеснява. Много от тях ше бъдат съдени за делата си. Бог вижда всичко, и всички сме тук за да покажем на Бог какво носим в сърцата си. Там са моите притеснения, в посока Бог, а не посока бройка на човешки тела.

И от тази цифра поне 5 млрд. кофти мат' риал. То не може някои специфични етноси да се множат като хлебарки и да няма глад и мизерия.

Имаше изграден един симулационен модел на човешката популация, изграденпрез 90-тер който показваше нарастването и евентуалното спукване на балона. Пичовете бяха изчислили същото 2020 - 7 млрд.; 2050 - 10; 2100 - 12 и накрая като се стигне числото 15 смятаха, че ще стане катаклизъм. Или хората ще започнат да се избиват масово помежду си, или ще замърсят земата толкова, че тя ще ги утрепе с природни катаклизми и болести. След това според тази симулация нещата се връщат обратно на 1.5 - 2 млрд души.

Разговор - Земята се оплаква на Слънцето: -От известно време не се чувствам добре. Хванала съм някакви паразити- човеци и много се намножиха вече... - Не е страшно, ще вдигнеш температура, ще се поизпотиш, ще се поразтресеш и готово....

Който контролира храната контролира хората" - Хенри Кисинджър, евреин глобалист. Изказване през 1973 г. Човекът на бъдещето ще бъде мелез. Днешните народи постепенно ще изчезнат поради премахването на пространството, времето и предразсъдъците. Евразийско-негроидната раса на бъдещето, подобна по вид на древните египтяни, ще замени многообразието на народите и на разнообразието от индивидуалности" - манифест от 1923 г. на Рихард Калерги - мелез от баща евреин и майка японка. Основател на движението "Пан Европа", основен идеолог на създаването на ЕС!

Онези раждат като мишки а ние ги подпомагаме с различни фондове или направо им позволяваме да мигрират в Европа.

от ,които повече от половината ще са неграмотни, забулени,,бедни и ще възпроизвеждат такива като тях...крайно време е естествения подбор отново да заработи,иначе ще опоскат всички ресурси на тая земя...

Или казано по друг начин - човечеството се циганизира. Онези, които ги мързи да учат, да работят, както такива живеещи в 13 век с тяхната религия, онези не обичащи хигиената и т.н. Те ще наследят Земята

Защо на снимката са показани бели хора? Хората с бял цвят на кожата са само едва 8,5% от населението на света и продължават да намаляват.

А кога Китай?

Китайците сами се редуцират. Дълги години имаше забрана за раждане на второ дете. Едва от скоро им разрешиха да имат по две. Да се наложи същото и на африканските и близкоизточни м*ли. Ако не щат доброволно - да е доброзорно.

Всичко е запланувано. Намерете и прочетете в Интернет за плана Калегри. Всичко бяло, годно, интелигентно и т.н. като жители на планетата трябва да бъде ликвидирано. Навсякъде трябва да доминират цигани, хомосексуалисти, черни, джихадисти и т.н., които да "оформят" нова световна раса - без пол, без националност, без история, без ценности. Нещо като лесно управляема тълпа от индивиди и нищо друго. ЕС и налаганите от него "ценности" са крачка от този план. За какво мислите, че ни налагат да храним милиони цигани, да приемаме какви ли не ислямисти, да разясняваме на децата си че имало трети пол и какви ли не още простотии. Кукловодите действат - куклите изпълняват.

Планът е КалеРГи, за да знаят какво да търсят тези, които се интересуват. Виждам, че тези, които знаем се увеличаваме.

Тая глупост дори няма да я чета. Важни са Духовните закони, само те имат сила и оказват влияние на човек и човечеството. Всеки има дадена от Бог свободна воля и избира какво ще последва него и тези след него.

Отдавна препоръчвам да се чете Калерги,но все ми слагат минуси. Радвам се,че си разбрал за коварния план. Чудовищно е,дори не повярвах в началото. Но.......фактите го потвърждават....

Да ва таковам и плановиците... Когато мозъчната дейност може да се прехвърли дигитално, на никой няма да му пука за раси, видове и най-вече биология...

Ти си някакъв робот - хомосексуалист. Върви да ти сменят чипа, че нещо се е бъгнал.

Когато чета данните се плаша ,само какво попълнение на навлеци-джихадисти се готви.Кошмал ,Само една хилядна част да се "лепне" за нас ,сме свършени.Няма ограда , няма стена , няма ров, защото крепоста е предадена отвътре,от неолиберали , соросоиди, НПО-та др.Както се казва името им бе Легион

На времето Мао беше издигнал един лозунг ,превърнат в национална доктрина:"Едно дете е достатъчно , две са много ,три са престъпление спрямо нацията"И ние имаме едно отглеждано с много любов малцинство , което се размножаваат като хлебарки.При тях децата са превърнати в ходещи дебитни карти

Единственият важен фактор, който влиае на раждаемостта е да има жена без работа извън къщата. Както му казват демографите "заплатена работа извън дома". Всичко останало е въздух под налягане. Докато българките трябва да работят деца няма да има.

Гладът на земята е следствие на високата раждаемост. Съвпадението на районите, нуждаещи се от храна е 100% с тези с висока раждаемост. Болестите са природния отговор на това пренаселване. Всички големи епидемии тръгват пак от тези райони.

а защо тогава не дават прах да падне точно в/у тези неграмотни ,които най-много се размножават.От една страна коректни,мултикулти,популация ,като при мишките и в същото време квичат .Не може сърби,боли драго ми е.Трябва естествен подбор.

Ами какво да се прави ,пусти неолиберализъм.Не съм привърженик на разни конспиративни теории , но или човечеството е полудяло или някой, или някои го тласкат в такава посока

За съжаление бялата раса, носител на прогреса, ще бъде едно голямо малцинство, но затова пък ще е пълно с всякакви мангали и жълтурковци.

Това, че има толкова милиарди хора, не означава че масата на една затворена система (земята) се е променила. Хората може да "тежат" на правителствата си за изхранване, но не и на земята: )

35% старци в европата яко ще тежат на земята, старите плевели се унищожават с огън

нема страшно. първо вилкомен на скакалците, после заместване и накрая - край с бледоликите у европата. ми така де. не е пустиня и белите са тъпи. как да ни ги............

Айде, таман ше има кой да ни оправи демографията. Наследниците на днешните ни политици ще са доволни.

Дано се намери някой , който да приложи описаното от Дан Браун в "Ад". Иначе ще опасем земята.

Защо според теб се правят тези пищни гей паради, а хомосексуализмът стана евроатлантическа ценност? Ами епидемиите от птичи грип, свински грип, атипична пневмония, ебола?