Газпром призна проблеми с качеството на газа

Газпром призна за наличие на технически проблеми с качеството на газа в газопровода Ямал-Европа, съобщи Газпром Европа, цитирана от ТАСС и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Газпром призна проблеми с качеството на газа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като не ти харесва газа, купи си нмосквич

Алтернативен арабски газ не може да бъде прекаран през Ирак защото територия трудно контролирана. Големи разтояния, малко хора и широки възможности за теракт по газопровода. Затова избраха Сирия. Всички имат там економически интереси само обикновен руснак мисли че защитава "братски сирийски народ" от терористи.

куца ти българския

Полша ползва руски газ??? Амиии! Не може да бъде! Нали с шистов газ полско производство щяха да залеят Европа, да направят газова революция с политически последици? Знам, че внасят и катарски газ, ама нещо скъпо им излиза май.

Полша има и собствен добив на газ,но не е достатъчен да покрива нуждите и!Поляците вече докораха втечнен газ от Катар със приспособен за целта кораб!Също и нефт от Сауди бяха докарали до Гданск(аз поне знам за един танкер)! Въобще поляците си гледат интереса и особено на Русия не позволяват да диктува правилата!Там няма предателска пета колона на русолюбски малоумници!

Повече от месеци пламъкът на газта е различен и съдовете ми почерняват отдолу!!!

пълните тръбите с вода, та Полша се отказва от руската газ..това проблеми ли са, то си е саботиране.

Точно поляците са виновни и техните "подлости" са принудили газпром да признае за собствена вина в качеството на газта!

На ушанките даже газа им е менте.

ама май най голямото менте се оказа ЕС ,обаче продължава да купува руски газ ударно.

Как пък един път не се излъгаха да пуснат водка по газопровода, а те само вода. Кой ти мисли за къпане?

РУСКИТЕ ПРОБЛЕМИ - НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРОБЛЕМИ НА СВЕТА!!!

Да така е-Русия е най големия проблем на глобалистите,понеже не могат да завземат руските ресурси,а моного им се иска!!!

Не се пънете толкоз. Газпром доставя под 1/3 от газа за ЕС. Преди 2 години само за един ден постигна рекордни доставки от 33,33% и в Матушка обявиха Общонародни празненства..

с тоя твой напън кво ще промениш, колкото ще промении европа.1/3 ама ударно строят и северн 2 .Що така?

щото могат

Газпром би трябвало да бъде съден за тази измама!!! ...и да плащат солени глоби.

Украйна открадна хубавата газ!

и пъти по-качествен от рашисткия, но гламавите туземни рашофилистичета като са гракнали - ще купуваме само прогресивния сальфецко-путлерски газ и никакъв друг ???

JMM®

Абсолютно вярно ! Но има един проблем - няма как да го доставят до Европа. Това е причината Русия да се намеси в конфликта в Сирия, както и да се опитва да реализира "Турски поток". Чрез тези два руски хода ще се отреже възможността за алтернативен газ за Европа.

Какво ти пречи Сирия? Ето ти демократичните Катар, СА, Ирак и Турция. Направи газопровод , продавай по-евтино от руснаците и печели. Всеки ще купува ако е по-евтино и качествено.

Шило

Леко, че Катар сега са от лошите.