Брендо с окончателна присъда от 10,5 години

Евелин Банев получи окончателна присъда в Румъния от 10 години и 6 месеца затвор за внасяне на кокаин на румънска територия.

Обратно в новината

Коментари - Брендо с окончателна присъда от 10,5 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

обаче не лежи в затвора, а лежи в един харем и си е.ка сладки п.чки и си живее като писано яйце. Тези всички информации се пускат на простолюдието с цел заблуда, че уж има някакво нормално правораздаване в територията в която живеем.

На които гнусни обвинения българският литературен кръжец "Вита мисъл" отговорил с трогателно отворено писмо: "В голяма заблуда сте. Бг съда пусна Брендо и значи той е невинен! Брендо преживя катарзис и сега пише мемоари! Няма да ни пипате члена, ей!"

Само казуса Брендо и Марио Николов са достатъчни за да се закрие цялата българска правораздавателна система, да се поканят съдии отвън, до създаване на нови кадри за същата от българи. Реформа в тази система е невъзможна и събитията около Лозан Панов го доказват с пълна сила. Проблемите на България се коренят в зловредни практики в правораздаването създавани години наред умишлено, за да може да се изправи Нинова и с ленински патос да информира народа, че" демокрацията му е отнела много". Ако думата демокрация се замени с БСП фразата ще е безпощадно вярна защото правосъдната система в сегашния и вид е с техни кадри и от тяхно време, знаковите фигури от престъпния свят - също!

Че България държава ли е? Мутренкска чаршия, цигански катун!

Етотова е разликата м/у Европа и България - тоя разбойник е осъден в 2 европейски държави, а ние си го държим тук,той се излежава по БГ -курортите и си харчи на воля милионите от наркотици ,съсипали хиляди български животи! Мафията си живее в България , народа загива!

Товa момче от село кaк изкaрa толковa пaри?Явно имa могъщ ментор.Виновен е този,който създaде Брендо.Зa дa имaш тaкивa пaри трябвa aкъл.Или голям език под опaшкaтa нa Лъвицaтa.

Италианският и румънски съд хабер си нямат от правосъдие! С каквото са го хванали- да му го върнат, да му дадат и тяхното за продан.

ХАХАХАХАА

а тук той щеше да идва в инвалидната количка и вместо присъда да се "лекува" я в Париж, я в Лондон.

Ако през 90-те години си мислехме"Ех, как ще ги стигнем Американците?", сега си мислим "Как да ги стигнем Румънците?" Тежка трагедия за нашата нация, но важното е далавера да има...

Българските съдии и прокурори почиват в хотелите на Брендо по морето...и не само това... какъв съд , какво правосъдие какви 5 лева в България!

Тоя където го хванат го съдят безцеремонно, след което българската прокуратура и съд го изискват за справка и му уреждат бягството. Не може да бъде и иначе в държава , упрявляване от негов колега и слуга на Бай Миле и Маргина. Преди да искате правосъдие, вижте визитката на премиера си.

Същия този "хубавец" е на свобода благодарение на т.н. "български съд"!

Бас държа, че любимия ти сериал е "Под прикритие".....

На всички е ясно че българската държава и съд закрилят наркотрфиканта Брендо. Колко ли милиона им е платил ? Под предлог да се лекува, те го пуснаха да замине за чужбина.

Кой закриля Брендо и защо? Това са правилните въпроси мисля.... После следва защо ни управляват престъпници и затова ли сме бедни и корумпирани?

някой лазурен бряг, при всичките ни други престъпници, които първо бяха пуснати, после бяха осъдени.

Искам да знам само кой опъва чадър върху Брендо по високите етажи и разузнаването за кой работи?

Цацароооооов, пак ли ще кажеш , че само теб изкарват виновен? Тоя тип на снимката го осъдиха на две места в ЕС без церемонии. А кой е виновен в БГ да не падне и косъм от главата му бе, задник тлъст, минджа некъпана, корумпирано до калта на червата си шкембе!

"Виновни" са комунистите, глобалното затопляне и Световната конспирация срещу България, а забравих и Орешарски.

аз недоумявам що за изроди сме да държим неосъждани дилъри на дрога? Най-страшното е, че по софийските училища сецата масово се тъпчат с марихуана и амфетамини и няма кой да спре това безумие. Децата ни се првръщат в парцали!

Демокрацията ни отне брендо

А в България получи потупане по рамото?

Вероятно българските власти са го предупредили да изчезва, че става лошо. Брендо може би вече си пие брендито на о. Мавриций.

Хвалите румънския съд , но бутате пари на катаджията и пазарувате в лафка.И после имате наглоста да се оплаквате.Целувате краката на доганчо , но черното под ноктите ви горчало.Ще горчи и боли , но акъл не ще ви дари.И за десерт-Костов е виновен , той е мега олигарха в сянка и за всичко е виновен.И за робството също.

Другаря Брендо е невинен -

Долу ръцете от др Брендо.

Още много пари има Брендо които могат да му се вземат. Няма да го дадем на други съдии от други държави, докато не му свършат парите. Няма друг съдия да му вземе парите ами.Нали гледате Борат в съседна Сърбия как ту ни го дават, ту не ни го дават. Това момче Борат 4 -5 милиарда открадна, има още много пари да му смъкват сръбските съдии...

А-а-а-а... Забравих да се похваля - другият месец си купувам един остров във френска полинезия и ще го заселя с купени от мен филипинки и девойчета от други националности, та да се забавляваме с ново девойче, за да не ми омръзват.Ще си летя със частния самолет между островите и ще си клецкам млади пичета ...А вие опъвайте каиша в България, внасяйте данъци, осигуровки, че иначе няма да има пари за пенсионерите.И за дъртите комунисти които ограбиха България-събирайте в различни фондове да има какво да крадат, че приватизацията свърши и всичко се разпродаде.Сега вие сте робите и ще бачкате да има фирмичките на "приятелчетата" ...

А-а-а-а... Забравих да се похваля - другият месец си купувам един остров във френска полинезия и ще го заселя с купени от мен филипинки и девойчета от други националности, та да се забавляваме с ново девойче, за да не ми омръзват.Ще си летя със частния самолет между островите и ще си клецкам млади пичета ...А вие опъвайте каиша в България, внасяйте данъци, осигуровки, че иначе няма да има пари за пенсионерите.И за дъртите комунисти които ограбиха България-събирайте в различни фондове да има какво да крадат, че приватизацията свърши и всичко се разпродаде.Сега вие сте робите и ще бачкате да има фирмичките на "приятелчетата" ...

Аз само от делото на БРЕНДО направих пачката за пра-пра-пра-пра внуци. Осигурих си наследниците със солидно наследство от наркопарите на БРЕНДО.Те не миришат -лично съм ги душил, а сега ги харча. Нека плюват в коментари под статии в интернет и фейсбука.Аз си пия коктейла на Акапулко докато 18-годишно девойче ми смуче банана, харча си парите на Брендича(да в жив и здрав да се слави името му и наркобизнеса му и още няколко пъти да го хванат в България и все аз да съм му съдията Ами-и-и-ин) и очаквам като се завърна в България още трима-четирима като него да "обработя", та да мога да си платя да ме изстрелят в космоса заедно с две 19 годишни девойчета с които да си поиграем на космически секс туризъм, че все още е космоса не съм правил секс с 19 годишни. С парите на Брендича си платих да правя секс с японка, китайка, индийка, негърка, мулатка, немкиня.Остава само да си наема на карнавала в Рио другата година 2-3 знойни бразилки за "забавление", а като се върна от космоса, ще си купя 2-3 филипинки хем да ми чистят готвят и прислугват, хем да ми облекчават напрежението в нерва когато е напрегант :-) Хайде продължавайте да ме плюете, аз ще си отдам банана на смучене от 18-годишното девойче.

..ТЕ ХУБАВО СА ГО ОСЪДИЛИ,АМА ТОЙ БРЕНДО ДАЛИ ЗНАЕ.......ИЛИ Е НЯКЪДЕ ПО ПЛАЖОВЕТЕ НА ДОМИНИКАНА,ИЛИ МАЛДИВИТЕ ,И НЕ МУ Е ИЗВЕСТНО ?

а къде е всъщност Брендо?

Пуснахме го да си ходи преди няколко години.

Осъден на 20 години в Италия за търговия с наркотици,10 години в Румъния за търговия с наркотици но в България е неосъден,че даже върнаха праните пари от търговията с наркотици на жена му!А в България си е на свобода щото е неосъждан.Ние го докарахме от Италия че да го съдим нооооооо не го.Осъден в 2 държави от Ес но на свобода в трета?

трагедия!

Само нашите некорумпирани съдии го освободиха и оневиниха.

Няма ли европол

Те и за Боевски дето е на много по ниско ниво йерархията казваха,че ще лежи 9 години и 4 месеца ама го изкараха набързо.

Само за нашият съд доказателствата все не стигат...

тъпаци) и една наркотърговия не могат да организират... само лежат на германски пари... боклуци

Не е изкарал късмет човека,румънското правосъдие не си поплюва ,те даже и свои политици вкарват на топличко,ако го бяха съдили в родината досега да са го пуснали с почести даже и президента медал щеше да му даде.

да така е в бг обаче навън такива не им минава номера и по-големи от тоя са вкарвали ,само тук нашите чиновничета винаги им прощават.

Ако искате го наричайте прощаване, аз го наричам вземане на комисионна и награда за вярна служба на наркопласьори. Да живее прокуратурата - независима от гражданите и закона и МВР - професионално в осигуряване на заплати, надбавки, социални придобивки, ранно пенсиониране и обезщетения за безделници!

Не мога да разбера как само българската прокуратура е толкова некадърна или корумпиран, ще да не може да докаже поне едно престъпление за ефективен затвор. Как ли работят инталианците и румънците?? Борисов и Цацаров, главите на МВР и прокуратурата да гледат и да не се чудят защо няма усещане за справедливост в България и защо се иска реформа на прокуратурата и МВР!

Защото Галеви не са осъдени ли от български съд? Същата шашма им прави Брендо на чуждестранните съдилища - те го осъждат, а той е на някой остров с няколко стотин милиона и го боли к*ра... ;)

Той Много над закон и Бог !

Ами сега кой ще докара бяло ??? Ще шмъркате от на Брендо к-----ра....Сега ще включите на Амфетки шматки

Последно , къде ,кога и като как ще лежи в затвор този наш сладурчо.....?????Мирише ми на Галеви.....

Брендо няма да лежи и един час ! Лично главния Бг. прокурор гарантира ТОВА !

Брендо с окончателна присъда от 10,5 години Аз лично от 10 г. слушам , как половин Европа съди Брендо , как италианците , когато беше в ръцете им го прехвърлиха наивно в ръцете на нашето"правосъдие", как го оправдаха, и Брендо поживо поздраво отиде в някое топло кътче на света да си пише мемоарите. А сега и румънците му дали 14 г., ама него го няма, най-много румъските магистрати да прочетат някоя негова книга.

Как да го няма! В Лозенец,Оазис на Малтйския си замък е. Никой не го търси.

Сега българския съд, ред от професионалсти ще влезе в основната си роля ДА ЗАЩИТИ ПРЕСТЪПНИКА И ДА НЕ ГО ПРЕДАДЕ за изтърпяване на наказанието...Добре де как може там да съберат достатъчно доказателства за осъждане, тука големите специалисти нищо не могат само лаят за по- високи заплати.....щото много работа свършили...ПАПАГАЛИИИИ

....човек да се смее ли ..да плаче ли .....те го осадили..ама него го няма ?!?

gonzales

не може тази невинна душица да е престъпник ! сега ако се обърне към съда в Хага като нищо може да осъди всичките държави да му плащат. все ще се намери за какво.

Чудесно! Сега да видим дали Брендо ще бъде предаден за изтърпяване на наложеното наказание или ще го скрият, щото е наше момче.