Русия и Бразилия – стратегическо партньорство

След среща с руския си колега Владимир Путин бразилският президент Мишел Темер заяви, че е направена голяма стъпка в укрепване на връзките с Русия.

Обратно в новината

Коментари - Русия и Бразилия – стратегическо партньорство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бразилците скоро ще разберат,че които се е събрал с Росия,хаир не е видял

Е разлики между русия и Бразилия колко щеш и напърво място, че единия е обвинен в пасивна корупция, а другия цял свят знае, че практикува активна корупция...

Всички ходят на поклон в Москва при Владимир Путин , наследника на Византийските Императори ! Нашите управници с малка буква , се страхуват какво ще кажат Соросоидите в България ! Дайте да изчистим боклука преди управляващите , за да могат да решават спокойно , по български ! Атаката срещу Русия и Путин е ясна , целта е пак да няма Южен Поток и ние да останем пак без газ ! Този път няма да стане , ако ще 6-тия Американски Флот да дойде ! Срамно е да са Управляващите Подлоги смръдливи на чужди интереси , които са против икономиката и улесняване живота на Българския Народ ! Учете се от Путин как трябва да се защитават национални интереси !

Баща му лично е израснал в Цариград, а дядо му през лятото е отсядал в Никея... Айде сега пий боярщника и при товарррищ Уеуйн...

Долари нема а бомбата със закъснител 20 трилиона цъка . ТИК ТАК тик так

бе какви връзки укрепват тия бе? та нали те са брикс, а брикс още по лани съсипа долара, и пое световното лидерство?!

ИНТЕРЕСНО Е ЧЕ В БРАЗИЛИЯ НИКОЙ СОРОСОПИТЕК НЕ ПОСТАВЯ ВЪПРОСА : "ЩЕ СЪЗДАДЕ ЛИ ПРОБЛЕМ ПОСЕЩЕНИЕТО НА ПУТИН":))

крети, в бразилия може и да има соросопитеци, но русолюбци със сигурност няма!

Всички се срещат с Путин, а Щатите са по-изолирани от всякога!! Личи си големият държавник Путин!

Никой не се среща с Путьо, освен Ердоган, ама тва е поради други причини.....тяхни интимни, където Путьо играе булката

...тука не се харесва ...много, ама ако обичаш да те псуят....давай смело!!!!!!!!!!!!!

То ще е голямо стратегическо партньорство между два одрипани сиромаха !!! Едни от други по-бедни и гладни и еднакво изостанали във всичко, та се чудя какво ще им е партньорството ???? Амазонките поне футбол могат да играят, докато ватниците нищ не могат......пълни некадърници !!!

Пич, колкото и да ми плащат не бих се изложил като теб. Русия и Бразилия, едни от най-богатите на ресурси държави в света са одрипани. Леле представям си твоето село в Бълхария, как е обсипано със злато и диаманти щом така мислиш.

В началото на 90-те руснаците имаха един виц. Срещат се двама руски бизнесмени. Единия предлага да продаде дърва, а другия да ги купи. Договорили се. Първия отишъл да търси дървата, а втория парите - хахахаха

И СЕГА КВО , УСТАНОВИ СЕ ,ЧЕ В СВЕТА ИМА И ДРУГИ ДЪРЖВИ , ОСВЕН англосаксконцките БОКЛУЦИ.

янките вече никой не ги ще

Освен бизнеса с Наташките и гъзестите бразилки ще има ли бразилски поток..ха.ха.ха

има обща валута - рубкроз със златно покритие и щемпела на двете национални банки !

Щом има руското "ЩЕ" това означава че цял свят ЩЕ използва новата валута..ха.ха.ха

Ах, соросоидните квичалки като видят Вова, че пък и на снимка с бразилец, направо си изцъклят очите кат стар ЗИЛ фаровете и не сварват да снасят коментари в дир-а :))

Въпроса беше за стратегическото партньорство и кинтите дет ги нямат и едните и другите, ама теб все на прасета те избива. Купи си килограм котлети бе човек, щом толкова те влезе квиченето - хахахахах

Тихо старогорскиа глиган ти ли си?:)))

спрягаш, да не е латентният хомосексуалист, описан от познавача на кремълското задкулисие, Станислав Белковски ???

е прасето в главата му което постоянно квичи и не му дава мира !

отчаяно се опитва да обърне палачинката, ама късно - ще лежи в затвора при другото корумпе Куня. Путин го е уведомил че президент отново ще бъде Лула, а господарите му ще духат супата.

Русия и Бразилия са осъдени на стратегическо партньорство, който и да дойде на власт. Макар че този бразилски лицемер с ливанско арабсик произход е изключителон противен, защото спретна преврат спонсориран от соросоидите на симпатичнат българка Дилма Русева.

Този е по-малоумен даже и от ремсистката Дилма; некадърните руснаци наемат турски строителни фирми да им строят всичко, той ще иска руснаци да му строят???? Че и да инвестират, ха ха! Къде се е видяло руснак да инвестира в условията на пазарна икономика? За атакистите - руските имоти в България не са инвестиция, а са руски имоти.

Леле булгаропитек знае що е акция:)))

A ние наи отворените сме против всички и затова сме на такъв хал...

Един корумпиран намира лесно общ език с друг корумпиран. Сега Путин ще си отвори сметка в Рио . . .

Бразилския Президент в Русия в търсене на инвестиции, Русия в опит да емитира акции в търсене на инвестиции. Събраха се, разбраха се и тръгнаха да търсят инвеститори - хахахахахаха

A бре цървул , ти какво знаеш за бразилия ???

Знам, че след 1946 г. много българи от Македония поради гоненията са се изселили там. В Порто Алегре, третия по-големина град в Бразилия, най-добрите търговци и предприемачи, са именно тези българи. Нещо друго да те интересува ?