Москва с ответни мерки при нови санкции на САЩ

Москва обмисля различни ответни мерки в отговор на планирания нов кръг от санкции на САЩ заради намесата на Русия в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Москва с ответни мерки при нови санкции на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисе, Борисе радиацията не разрличава ФИЛИ и ФОБИ,та били те РУСО- или АМЕРИКАНО-.....

От кого взе Путин Крим?От американците,които искаха да си правят база и почти си я бяха направили!В продължение на 25 години руснаците си плащаха редовно тлъстия наем за Черноморския флот,украинците си седяха върху тръбата и несанкционирано си крадяха нефт,а Русия им беше предоставила огромния си пазар.Да,ама не!Помислиха си че може да издоят за Крим още!Е не можеш да искаш от Русия да се самоубие като остави полуострова на враговете си.Всеки има право на самоотбрана!

Не може винаги да се поставят интересите само на едната страна, пък била тя и Русия. Мнозинството украинци искаха едно простичко нещо - да бъдат част от Европа, а не от Русия. Не можеш да забраниш току така на един народ да се самоопределя, дори и да си Русия, дори и да не ти пасва това на сметките. Ето за това светът упреква Русия...

Ако някой се надява да постави Путин на колене,дълбоко се лъже.Ако Русия пострада,Европа ще пострада два пъти повече. И кой печели,естествено Америка,изтощавайки Европейския съюз. Нали това е целта на USA`да парализира икономиката на ЕС!

Мужиците са луди :) Та нали санкциите на Запада са ответни мерки заради Крим. Руснаците пак нагнетяват напрежение.

Предлагам като ответни санкции Путин да спре да пътува зарубежом и да радва пиндосите с присъствието си! Масите ще се вдигнат на спонтанни протести и санкциите ке паднат! Казано е и ще стане!

...а Вовата Путин, с лека усмивка, просто си ГО премести в другия крачол... Е, гати малоумните простотии... Краварите не можаха да разберат, че колкото повече натискат Русия, толкова повече ефектът е обратен - руснаците се консолидират и се мобилизират точно, когато към тях се упражнява външен натиск. Поради същата причина и рейтингът на Путин е стабилно висок, та дори и се качва... Въпросът е, на КОГО всъщност правят услуга краварите - на себе си, на евро-пуделите или на колхозниците?! :-)

Украйна и Македония НЕ СА ДЪРЖАВИ! Това са измислени политически системи, обърнати в държави - нещо като организация, ама партия !? Едното е Русия, другото е България! Това е реалността! Че има катили, които искат да е иначе - има, но дано умните победят! Хамериканците искат влияние по цял свят, ама няма да стане. Само ще падат жертви, водя2т войни, от които те печелят пари, а народите мъка, но не и АКЪЛ! Туй-то! Другото са медийни бръщолевения!

Русия не е държава. А е Московия + откраднати земи от чужди държави. След време като се оголи пак от окраденото - дори и ти, тъпия путкински трол, сам ще разбереш.

...просто така си мислиш от страх, защото си куха лейка...

Името на президента на Русия е Путин.

Балшой театър руски ли е или американски, щото когато го е имало сащ ги е нямало! А кой е откраднал чужди земи и избил местното население, сам ще се сетиш...

... санкции, глоби ... ще ми рита прасето, хайде де ...

Кога ли Русия ще реши, че Аляска си е все още тяхна?

Бе да пробва. Ще има счупени пръстчета и избити зъбки, путкински. И изтекъл ботокс от бузките.

...защо така елементарно бе, Уотсън?!

"Колосът" на глинени крака, най-империалистическата държава на Земята е икономическо джудже в сравнение с водещите в съвремието - САЩ, Япония, ЕС. Вярно европейците имат нужда от газ и нефт, на за Русия тази търговия е като "слънцето и въздуха за всяко живо същество"! Без нея са умрели!!

Може би е добре американците да имат реална конкуренция, обаче реалността е , че няма такава от страна на Русия. С известни изключения, такива ответни мерки не са много стряскащи

ми щом американците казват че руските воиски са в украйна , да ги вкарат ...

И много скоро след това в руската кочина ще имат за ядене само собствените си лайна.

От кого взе Путин Крим?От американците,които искаха да си правят база и почти си я бяха направили!В продължение на 25 години руснаците си плащаха редовно тлъстия наем за Черноморския флот,украинците си седяха върху тръбата и несанкционирано си крадяха нефт,а Русия им беше предоставила огромния си пазар.Да,ама не!Помислиха си че може да издоят за Крим още!Е не можеш да искаш от Русия да се самоубие като остави полуострова на враговете си.Всеки има право на самоотбрана!

Ха-ха-ха-ха "Ние постоянно казваме, че Русия не присъства на територията на Донбас" Ха-ха-ха-ха, като в Крим със "зелените им човечета". Остава сега само едно съвсем мъничко нещо, ама съвсем мъничко, за да е пълно щастието на Путин - някой да му повярва.

Ами елементарно същество си , да не казвам жалко!

Някой повярва ли поне една дума от това което тоя каза? В Донбас нямало руски войници? А то къде дойдоха стотиците танкове и ГРАД и БТР и всякаква руска техника каквато Украйна няма? От къде идват оръжия за десетки милиарди долари? И боеприпаси за тях?

От Русия, разбира се. Но тук говорим за "руски войници", редовни части, не за "руска техника", управлявана от новорусите. Има огромна разлика.

На краварите ще им дойде зле ако Русия спре само доставките на ракетни двигатели за космическата програма на НАСА! Високо развитите в "технологично" отношение хамериканци са гола вода без рускките двигатели??? Има и други места за удар под кръста с/у САЩ-въпроса е кога на Русия ще и писне от простотиите на задокеанските и "партньори"?

Ако го спрат ,кой ще плаща за това руснаците да се качват до МКС?

Двигателите за които намекваш са собственост на "Прат енд Уитни" (Pratt & Whitney) Китай произвеждат Форд Фокус но това не го прави китайски. Обикновено изнесено производство за по-евтино.

Странна новина....САЩ продължава санкциире срещу Русия до изтеглянето на руските войски от Украйна......а пък Русия готви ответни мерки, защото "нямало" руска армия в Украйна???? Ако в Украйна няма руска армия, то Русия може да го докаже, и САЩ няма да налага санкции на Русия.......а сега хем руска войска в Украйна нямало, хем Русия ще отговаря на наложените и санкции...Много смрадливо, вони на руско-имперски интереси и анексиране на територия от суверенна държава....и накрая заплахи. Типично комунистически-КГБ-ейски подход.

В главата ти е пълна бъркотия, горкия.Откъде накъде и по каква логика Русия и който и да е да доказва това, което няма? Но абсолютно логично САЩ,които могат от космоса да заснемат кибритена кутия да заснемат руски войски в големи количества както лъже Порошенко ( света вода ненапита убил 10 000 свои граждани според ООН) и да представят доказателства. Щом те обвиняват, тогава и да доказват.А и имат разведка.Все едно да ти обвинят в кражба в изневиделица и ти да доказваш после,че не си камила. А че има отделни руски граждане според тяхна собствена инициатива съвсем естественно за тези,които не понасят бандеровщина и никой не го отрича, Но това не са регулярни руски войски, които наброяват няколко хиляди според лъжец Порошенко.Ако бяха тези войски там, Украина щеше отдавна да е свободна от нацисти.

какъв опулен пияндур е този на снимката.

САЩ наложиха поредните супер санкции срещ Русия,забраниха износа на кравеши лайна автентичен амерански продукт.За сметка на това САЩ удвоиха вноса на руски двигатели за наса и хеликоптери за щатската полиция и ФБР.Тия палячовци кого заблуждават???

От трици хляб не можеш да омесиш. Същото е с нашите соро-продажници. Трици,пепел и отрова.Мутирали екземпляри.

Говорител на Белия дом заяви вчера, че американските санкции ...."ще останат в сила, докато Русия не изтегли войските си от Украйна" ... Е, явно е че няма да има никакво споразумение между Русия и САЩ в обозримо бъдеще. Ако не беше страха от ядрения апокалипсис, можеше и да е за добро да се прекъснат всякакви контакти -- хем Русия да разбере, че със САЩ няма какво да се договаря, хем САЩ да си се оправят с проблемите си вътре и вън без да им е крива Русия. По принципа "На ти си куклите, дай си ми парцалките".

Гледам санкционираните компании и физически лица и се чудя... първо, в международната се избягва да се включват в санкционни списъци членове на правителства, защото това затруднява възможен диалог. Още по-странно е, че е "санкциониран" руският заместник-министър на икономиката, а не да речем някой силов зам. министър, а санкциите срещу съветници на някого от парламентарните структури (тоест хора не приемащи никакви решения) нямат никакъв смисъл. Колкото до компаниите, е хубаво, оръжейна фирма, има някакъв смисъл.....макар да не е нарушила никакво оръжейно ембарго и т.н. Но "две компании от ресторантьорската група "Конкорд", която има ресторанти в Кремъл, и сградата на правителството в Москва"....да се смее ли или да плаче човек.

Путин като чул за новите санкции от ФАЩ срещу Русия си почесал ташаците,преместил си кур а в другия крачол и рекъл- да има бе какво толкоз!!!!!!!!!!!!

Тоз колхозник от снимката, да вземе да сипе няколко водки на колегата си Шойгу, че пак се е разтреперил и объркал маршрута, а не да се занимва с комедийни сценарии.

Е то сигурно и Северна Корея и Иран имат някакви насрещни уж санкции срещу САЩ. Ама ..САЩ дали знае, дали не знае .. :))

Знаят ФАЩ,знаят нали тръгнаха като аслани срещу дебелия Ким!!!пък кораба им пълен с фащански лайна зави обратно към Австралия!!!

Ма те заради санкциите на СК срещу САЩ ли тръгнаха мната, или затова, че дебелия тукмак се опитва да експериментира с ракети, способни да носят ядрено оръжие надалече ? Дтеба и в "мислителя", дтеба!

Хахахахахааха... това си е виц на годината!

Шило

Виж, достатъчно им е да спрат трасето, което ползват над Русия за Афганистан. Повярвай ми, парите, които ще се ползват за заобикаляне ще са мнооого.

И, колко е това много?

Шило

Ами спрете да ги возите до МКС. Доста ще подейства изтрезняващо. Пък и, да спрат доставките на ракетни двигатели.

За САЩ ходене до МКС вече не е интересно,даже обмислят спиране участието на САЩ като цяло в МКС. Има по-интересни места за ходене - Марс например. Ама там не е за допотопни технологии от 60-те, каквито са руските.

абе другарю по скоро МКС нее интересна за Русия, обаче на на Марс и на Верена руснаците спуснаха арпарати още преди 40 години.САЩ изпратиха кюросити /2/3 от който е произведен в РУСИЯ/.Всъщност двете държави работят винаги съвместно.

И ответните мерки са,без аналог в мире...

Дойде време да бъде изхвърлен Макдоналс от Русия - нищо лично - ответна контрасанкция ! А защо не и Кокакола ?!

и ще се възроди от пепелта фабриката на Москвич.

В бъдещите фащиянски санкции щели да ограничават руска верига ресторанти. Та затова е редно да се ограничат такива в Русия. Москвич не е свързан с такава дейност. Иначе руснаците правят и техни коли, които отдавна не изглеждат като Москвич, асемблират над 9 марки (над 30 модела). Да и освен това са 6 по обем на продажби (из цял Свят) на камиони.

Дори и тероризма който развиват руснаците,дори и кражбите от където заварят няма да им решат вътрешните и външни проблеми.Платените тролове /рубладжии/и те си отиват

Няма да е скоро, чедо :(. Докато стърчат Альоши, МОЧА, докато Катедралния Храм на БГ носи името на руски княз(?!?), докато пишман патриоти са готови да те ступат, ако кажеш лошо за Путин - троловете няма да изчезнат...

Кой ги бръсне краверастите и техните санкции:)

прехвърляме от единия в другия ,какво очакват от нас простосмъртните ?

на връх нова 2016г щатите изгониха 40 русский посланици. затвориха и две руски пАсолства! россия и тогава щеше да налага адекватни и пропорционални ответи, ама нет! и небудет! россия е сама, бедна, нещастна и с лидер който е по зле и от андропов дори!

"россия е сама, бедна, нещастна" Ти чуваш ли се какви ги ломотиш? Споменатата от теб самотна бедна и нещастна страна заема 1/6 от сушата на планетата Земя.

СССР заемаше още повече

Девет десети от тази територия ,не става за живеене,няма пътища и бродят мечки и сталкери...Реално нормалната земя за живеене в Русия и до някъде цивилизована е по малка от Франция...

Във ФАЩ Русия има двама посланници - единят в ООН и другия представител на Руската федерация във фашистко. Никой от тях не е изгонен. "Русия била сама и нещастна" ?! Нещастник си ти. Към ШОС преди месец се присъединиха Индия, Пакистан ?! и е кандидат Авганистан ! Въпреки отчаяните припръдвания от към Макейн и Трумпета. Заплатите в Русия и стандарта на живот на руснаците е няколко пъти по-висок от този на гордите членове на ЕС - България и Румъния. Раждаемостта и естествения прираст на населението са по-високи от тези в ЕС ! Къде си тръгнал бе лъжец соросоиден !

Кратка справка в интернет показва, че Русия е на кяр $9млрд отгоре от стокообмена си със САЩ годишно, единствено могат да си набутат няй колец отзад!

Стига бе!Размириса се яко на газ.Да не си се изпуснал?

20 трилиона тиктакат . Домокливият меч на Путин гилотината скоро ще каже клъц

Русия може да спре износа на кисело зеле за Америка, но няма да спре да купува американски дългови облигации за милиарди. Соросоидното дете Путин знае добре кой го сложи на власт в Русия.

Крепостни роби има само в САЩ. В резерватите за индианци, които са останали живи, след голямото клане

Интересно този рошльо какви санкции ще наложи на САЩ. Газта ли ще им спре, петрола ли или може би износът на лади. Май може да спре само руските олигарси да ходят в Маями.

Ами например могат да спрат вносът на царевица. И да си я произведат сами. И монсанто фалирга, кат уестингхаус тутакси.

Ко то? Айде лягай да сънуваш.

САЩ вече издишат. Загубиха едноличното световно лидерство и не могат да го преживеят. Измислят всевъзможни глупости и тъпи санкции.

И кой стана лидер? Да не е Русия че съм пропуснал новините.

Руския патриот Песков с часовник за 700 000 долара, на фона на крепостните гладуващи роби.

Нали не искахте уравниловка бе??? А Ротшилд к`ъв часовник носи??

Ракета

Песков заслужава часовник за 1 000 000 долара. А крепостните роби са в американските резервати

Щом " заслужава" говорителя всички тролове да спонсорират разликата и направят дарение на човечеца! Абе какви " заслуги" имаше горкия ,че не няма инфо?

Абе братушки я вземете подкоросайте китай па спрете да плащтатье с долари я обърнете по голямо внимание на еврото направете рублата конвертаруема заедно с юана или както си говорихте да направите азеатски съюз със нова валута по голям удар от този нада ли щте има за америка

Нямат сметка от това. Иначе отдавна да са го направили. Работата е там, че който емитира валута, използвана в цял свят, трябва да спазва много ограничения, за да просъществува. Е, говедата не спазваха нищо. И ги чака втора Голяма Депресия, пред която първата ще им се стори като холивудска комедия. Само че - никой не знае кога. Както и при първата.

Хахаа веднага ме цензурираха. Едно видео просто за руските псевдопатриоти крадци.

Прочетете руската статия за дъщерята на руския патриот Песков Дочь Пескова рассказала про главного вора России и раба Диму В нея тя разказва в инстаграм че има 13 роби, дето плаща с парите на руснаците с робските джобове, а нейния е блилянтен, описва лукса дето живее и как баща и главния крадец я е научил на тънкостите.

Соросоидни измислици и тъпотии ... По-добре гледай филма на Оливър Стоун за Руския Президент

Това нещо като компромат ли трябва да бъде - що не напишеш? Че тя Мика Стоичкова я слага в джоба си по псувни тая рускиня бе.

На Мика баща и не е крадец.

Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак.

Жабата е хамериканска. И вече е смачкана

Руснаците да направят още един опит с 50 мгтн термоядрена бомба и хамериканските сенатори ще станат най-добронамерените хора в света. А Маккейн - пръв миролюбец и приятел на Русия, много мил и приятен човек

да направят

През 2014-та, един от първите "санкционирани" - зам.председател на държавната Дума на Русия се смя по медиите - били му запорирани влоговете в чужди банки, ама той там влогове - нямал :))) Докато депутатът обясняваше за РТ, журналистът, който вземаше интервюто се кикотеше здраво :))

Хамериканците разбират само от бой по главата. А руската топорижка е много яка. Така беше и когато Русия направи опит с термоядрена бомба. Ударната вълна обиколи три пъти Земята и все през Северна Америка. САЩ изпаднаха в тотална паника и вицепрезидент Никсън кацна по спешност в Москва, с предложения за ядрено разоръжаване. Но кой да вярва на лъжливите американски страхопъзлювци ? Путин - най-малко

Не само обиколи 13 пъти земята, но и заобиколи 30 пъти територията на СССР ходейки само при съседите им - хахахахах

Ти откъде знаеш, че три пъти е обиколила земята? Да не ти е духнала шапката от вестник три пъти?

три пъти е минала покрай него и е казала - фуий ййййййй, а човека може да брои де !