Кралицата: Нужно ни е най-доброто споразумение за Брекзит

Приоритетът на британското правителство е да постигне възможно най-доброто споразумение за Брекзит, заяви британската кралица.

Обратно в новината

Коментари - Кралицата: Нужно ни е най-доброто споразумение за Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българите отново реве на чужд гроб Англия дали ще е в ЕС или не там народа живее добре а мишци като ще останат да си тънат в собствената тиня и да ръкопляскат до 89г на СИВ а сега на гейовете от ЕП и на управници които продадоха България за жълти стотинки ЕВала голяма работа сме

Добър ли е, лошли е брекзита не мога да преценя, но пожелавам на кралицата да го доживее и да го види. Както е тръгнало Великобритания може да започне да се разпада и да остане една гола Англия. Вместо добро да си докарат зло.

Нещо зависи ли от тоя здравец

Иска и се на дъртата мазмантия. Като е искала да е стояла в ЕС.

В Съюза Обединеното Кралство беше второстепенен фактор. Вън от него ще е третостепенен. Никакво споразумение няма да промени този факт. Бабата и поданиците и трябва вече да осъзнаят че не са лидер в нищо и все по-малко хора се интересуват от тях. Няма да се изненадам ако шотландците им бият шута в скоро време. Тогава ще им трябва още-по-съвсем-най-доброто споразумение.

Дори и 90-годишната английска кралица не вижда полза от оставане на ВБ в ЕС и даде ОТКРИТО едно рамо на Тереза Мей. А нашите "умници" се натискат да влизаме в еврозоната, Боже, Боже!

Ти си голяма смешница или руска подлога за да сравняваш Великобритания с България. Ние без ЕС трябва веднага да минем към Русия. А аз не искам.

нужен ти е още един египетски камилар за херцогиня Фергюсън

Браво на англичаните ! Светъл пример за поробената от ЕС Източна Европа !

Що за мало()умност?!

британцита са всъщност по-тъпи дори отколкото си мислихме... значи обикновения данъкоплатец в ОК очаква кралицата да излезе със стратегическото решение за Брекзит. Но обикновения данъкоплатец не отчита най-елементарния факт, че институцията на кралицата се грижи по приоритет за : 1. короната 2. ландлордовете, т.е. аристокрацията 3. запазването на династията и далеч далеч не се грижи за това колко изпаднал е същия данъкоплатец, нито пък я вълнува ЕС.

А тези хем да не са в ЕС, хем да ползват облагите е не става. И ние искаме така!

Дреме и на кралицата за брексита, да го духат бедните.

Кралицата: Нужно ни е най-доброто споразумение за Брекзит Като и гледам годините, на кралицата не и е нужно нищо друго освен почивка.

Най-сетне и "нашите соросоиди" да им се каже в пряк текст, че КРАЛСКИЯ ДВОР иска Брекзит - имат много мозък в главите си и затова командват целия свят и още са на власт, навсякъде другаде кралския двор или липсва, или е с ограничени функции . . . И друго . . . много тихо . . . .. блока дето горя като факла, токущо е бил саниран, ако някой забеляза, да се чудиш защо горяха външните стени на блока . . . . .горя стериопора . може и да пробвате как гори . . . . ама тихо, че и ние санира ме . . . .ш и и и и и т

Най-доброто споразумение за Британия не е непременно най-доброто за ЕС!

its

Риторичен отговор питаш :)