Антоний Гълъбов: 3 март няма нужда от чуждестранен патрон

Не смятам, че националният ни празник е пространство, в което да бъде воден някакъв сепаративен разговор извън ЕС и НАТО с Руската федерация.

Обратно в новината

Коментари - Антоний Гълъбов: 3 март няма нужда от чуждестранен патрон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир-а напоследък доста взе да се компроментира, като взе да замърсява форума с соросоидни индивиди(Женята Михайлов-ибрикчия ДОСТ, Антон Гълъбов-"политолог") и т.н. Все пак трябва да има и малко милост към тях, защото ако прочетът коментариите в форума по техен адрес, току виж някой от тях се "самоспоминал".

БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ПОКАНИ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ЦАРСКИЯ РОД РОМАНОВ А НЕ ПУТИН! България е освободена от руския император Александър Втори! Неговия внук Николай Романов е убит като куче заедно с цялото му семейство, жена и пет деца, по нареждане на комунистите Свредлов и Ленин! Путин е продукт на комунистите! Канейки Путин, продукта на убийците на Освободителите ни, ние пик.ем на гроба на освободителите си! Ако император Александър Втори знаеше, че простия българин ще се прегръща с убийците на семейството му, никога нямаше да ни освободи!

И Иван Грозни покани!:))) Откачалник!

Ха-ха ами някои от тях живеят в България от 100 години, най-обикновен живот, как ще ги каниш като са тук?!? Преди време някой ми беше подхвърлил за една личност, с която тогава бяхме в професионални отношения " а бе ти знаеш ли, че е от наследниците на руската империя от царския род" и аз го си викам тия майтап ли си правят с мен.... После след време потърсих малко инфо и видях,ч е други техни роднини са в Испания и официално се водят наследници, но само като видят снимките на онези в Испания и бях убеден, че тия в България са кръвно свързани с тях, но явно не искат известност и си имаха работа и живот като средностатистическия българин....

Какво общо има това, че сме в ЕС и НАТО с поканата към Русия ( и нейни представители ) по случай честването на 140 годишнината от освобождението на България. Все пак в резултат на Руско-Турската война от 1877-1878г. се създава ( възстановява ) Държавата България. Или просто някой хора си търсят тема за разговор.

Някои хора отработват грантовете!!!

От Атлантическия кенеф се дочуват някакви звуци

Това е химна на прайда

Искам да отбележа тази годишнина. ДО този момент харесвах Радев, гласувах аз и моята фамилия за него. Е от тук нататък такава грешка няма как да направя отново.

Никой не се интересува нито какво харесваш нито дали гласуваш. Не губи времето на хората!

Грантаджиите направо умират прави... Забавно е да ги гледаш как се гърчат, нали??:))

"......методи беше особено активен по комсомолска линия. Постоянно обясняваше тезисите на партията.... Беше си ченгенце, обаче мижав и слаб катостудент....." :))))))

Утайката си е утайка

Предлагам да поканим не само Путин! А и всички потомци на загиналите! ...... Ама-ако дойдат 200 000 души---облечени в зелени елечета----да не пискате, гълъбов, михайлов--и най-паче::митоди путькътъ...!:)))))))

Който ни освободи , той ще ни пороби ЛЕВСКИ.С това е казано всичко ,руските агенти да си говорят глупостите.

Плевню чехъла---снесе таз дрисня!:)))) ЛЕВСКИ--няма общо!

Да но "президентът" има нужда от господар. Отвсякъде му личи че е васал. Именно за това го предложиха. Но кой го избра?

На 3ти Март се празнува заместването на турското с руско робство и аз не го празнувам ще празнувам Брест Литовския мирен договор , победата на България над русия.

Нашето демократично общество---е тъпкано с човешки боклуци!:))))

Тоя първобитен полито....незнам какъв си , пак пише тъпотии !България има нужда от общуване с много страни , особено с Русия , Европа и Близкия Изток !Тая настървена еднопосочна пропаганда "За САЩ" е пагубна за нас !От където е минал американския "миротворец" трева не никне !Да си спомним мухлясалия подарък "царевица от САЩ" на Желев , която ни излезе пресолена , да си спомним американските ТЕЦ-ове на Иван Костов , от чиито заробващи договори още не може да се откачим , а Ваньо Костов се покри и никой не му търси сметка!Така че Антоний , чедо прокълнато , не бълвай жлъч и глупости!

не се пъни комисарю, българина стана европеец и не го бутай към сибир....

#препикай тончо гугутката и митоди путьката---спаси България!:)))))))

Тия алтави шорошоиди, като др. АнтониЙ Гълъбов, от де ги внасят, или са си местно производство-протестъри?

ТОЯ ПЪК КОЙ Е? СМРАД ПРОПАГАНДИРА НЯКАКВИ ДОПОТОПНИ ПРИМИТИВИ!!! КОЙ Е ТОЯ?

Промито мозъче! Не докосвай името на Левски , защото прословутото писмо на Левски беше измислено от сценаристите на Слави Трифонов. И ако Вазов за теб е примитивен, надявай феса, научи турски ( ако все още не го говориш) и марш на югоизток. После викай американците да те освобождават.

не му трябва и 3-ти март, защото вятърът сега духа в друга посока. Може да се откаже и от кирилицата, защото и руснаците я ползват.Това не е евро- атлантическо. Колко загубен народ сме -бяхме си избрали президент (Петър Стоянов),който ни караше да провеждаме "мероприятия" в чест на американския ден на независимостта и лобираше за въвеждане на латиницата. Такава е била и сега е такава нашата "интелигенция" - ВЕТРОПОКАЗАТЕЛИ.

СМЯТАМ, ЧЕ Е НАПЪЛНО НОРМАЛНО ДА БЪДЕ ПОКАНЕН ПРЕЗИДЕНТА НА СТРАНАТА, ДАЛА 77 ХИЛЯДИ СВОИ СИНОВЕ, ЗА ДА ГО ИМА ТОЗИ НАШ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК! ВЪПРЕКИ ЧЕ АМБИЦИИТЕ НА РУСИЯ ПО ТОВА ВРЕМЕ, КАТО НА ВСЯКА ГОЛЯМА СТРАНА, СА ПОДЧЕРТАНО ИМПЕРСКИ, ФАКТЪТ, ЧЕ РУСКОТО ВЛАДИЧЕСТВО В БЪЛГАРИЯ СЕ УСТАНОВЯВА САМО ЗА ЕДНА ГОДИНА Е КРАСНОРЕЧИВ ЗА БРАТСКОТО ОТНОШЕНИЕ НА РУСИТЕ КЪМ НАС.

Когато чилякът е едър ,голям и глъм - забелязва се. ..ОТДАЛЕЧЕ!?

Каква примитивност в мисленето.И то през 21 век.Думата "освобождавам" НЯМА такъв смисъл какъвто се влага от представителите руските интереси в БГ-комунистите.Историята показва че НИКОЙ НЕ ПОДАРЯВА СВОБОДА НА НЯКОЙ ПОРОБЕН НАРОД.Просто такива случаи човешката история не познава.Такъв е и случая с БГ.Руската империя е водила война с турция за да я замени със себе си като поробител.И това разбира се е било разбрано много бързо дори от ПРИМИТИВНИ МОЗЪЦИ като вазов.А е имало и такива като АПОСТОЛА КОЙТО ОЩЕ ТОГАВА Е ЗНАЕЛ ИСТИНАТА.И я е казал.Е верно,това е ТОЙ-гения на БГ.Представяте ли си преди 160 или колкото там години,ТОЙ го е разбирал.Разбирал го е и стамболов и е ПЛАТИЛ с живота си.А днес мършата на БГ не го разбира.Хаха.не го разбира ли...Уууу,как го разбира,но за пари е готова на всичко.Ако през 1944г руските окупатори не бяха поставили на власт най-низшата прослойка на БГ общество,и до ден днешен тази прослойка щеше да си бъде там-в тинята.За това е и тази "любоФ необяснима".И така цяла БГ беше завлечена в тинята. Нали не се заблуждавате че днес БГ НЕ Е в тинята.Там е,защото тези от тинята направиха своя морал- морала на тинята-в морал на всички БГ.Огледайте се в огледалото и може и да видите.Ако някой ден нямате какво да правите и сте на саме със себе си,задайте си въпроса:ИМА ЛИ НЕЩО ЛОШО В ТОВА ДА ВЗЕМЕШ НЕЩО ЧУЖДО,БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА СОБСТВЕНИКА МУ.И ако с ужас установите, че В ТОВА НЯМА НИЩО ЛОШО,НЕ СЕ ИЗНЕНАДВАЙТЕ. И не се плашете. Не си казвайте:аз ли съм най-големия изрод,който намира най-голямото престъпление-кражбата, за нещо нормално.Не се плашете първо защото не сте единствените в БГ.А и защото така през целия ви съзнателен живот ви е набивано в главите че да се краде,не е лошо нещо.

да, ти наистина си един неподправен, автентичен изрод.

Абе направо да поканим внуците на Рейгън, нали той ни е освободил ! И паметник вече има, има къде да поднесат венец ...

Ми, ДА! Ми , да додат, да им го тура....

Аз предлагам вместо среща на Путин с признателния български народ да се направи среща на ДЪРЖАВНО НИВО между Антоний Гълъбов и Кончита Вурст... Да се нацелуват, Да се повозят на позлатен със самородно злато американски скраб Ф16 и да сключат троен мъжки брак в съответствие с някакви ценности ... да питат Плевнелиев.

#препикайПуткин-спасиБългария Пикаещ Шпалир на Презрението в"чест" на посрщението на мишока на снимката- поЗдрав от нас, Българите, към крадците на Историята ни!

Леле, и на тоя са му остъргали сивото вещество в Хамерика за Бълхария... УжасТ! Със сигурност ги зобат с психотропни! Или е шизофрения не само на акаунта...?

Цялото му сиво вещество е било представено само от...една сива мозъчна клетка!

Като знаем бройката на русофобите, за да покрият разстоянието от 10 км от летището до Орлов мост ще трябва да се разположат "на всеки километър". По един протестиращ на км. И то само от едната страна на пътя, за другата няма да им стигнат протестъри. :)

Разни продажни педерастчета пак тичат пред влака и умуват дали менторите им ще погледнат с добро око на един съвсем нормален акт на почит и уважение към тези, които ни върнаха като държава на картата на Европа. И подобни боклуци, мислещи единствено за собствения си задник, имат наглостта да ни поучават и да разсъждават на тема суверенитет и национално достойнство. Айде, нема нужда! А, какво утре може да измислят такива дебилни и корумпирани същества, по нареждане на новите господари, го демонстрира боклукът Евгени Михайлов.

И каква е здлугата на путкин? И защо президентите на Украйна Финландия и Румъния не са поканени? Защото много ви харесва да лижите рушки задници нали...

А кого да поканим за 3-ти март, бе безроднико продажен, Тръмп ли да ни гостува за да му благодарим за сринатата от американските бомбардировачи София през 1944г., а? Ти си един продажен гей.

Този помияр е пълна скръб, професор калинка без покритие! Президентът на освободилата ни Русия е добре дошъл в България не само на трети март, а когато иска!

какво му обръщате внимание на някакъв антоний господин никой та той не никой ние живеем в демокрация и президента сам решава кой ще покани та той затова е президент да прави срещи антониоооо хапчетата

Така е, проф. Гълъбов, по принцип.. Но само по принцип. Ако ги е нямало Русия и обикновените руснаци, проляли кръвта си за обикновените българи, нямаше да има 3-ти март. Изобщо. Само с финландци и румънци едва ли щеше да стане, при цялото ми уважение към тях. Така че, хайде да проявим малко комън сенс, както казват днешните ни братя - американците.. че взехме да ставаме смешни вече.

този мъргав фас го срещнах в центъра мирише на катър на смеска между цигари и пот и ходи пегърбен като гаргамел

Франция бе поласкана, че Путин я посети и не спряха да се хвалят. Медиите само за това говореха и се гордееха с това. А, ние само сме заговорили и се започна. Ех Анрещковци нещастни. До кога ще демонстрираме простотията си.

Историческата истина, доброто възпитание и политическата коректност изискват да празнуваме бомбардировките над София през 1944 г., като дни на евроатлантическо сътрудничество, а сраженията с французите от Сенегал през Първата световна война - като опити за сближаване и опознаване с близък нам по душевност, религия и култура народ-съюзник и партньор! ДА ЖИВЕЙ!!

Аз имам следния въпрос: унгарци, словенци, босненци, хървати викат ли австрийския президент да им бъде патрон на националните празници? Защото би трябвало според логиката на нашите червенушковци, нали така? При това, забележете разликата: австрийците едвам са се отървали те самите (при това с полско-немска помощ), но след това с мизерния си ресурс 2 века са освобождавали от османците всички, които са считали за свои (т.е. католиците). Спечелят битка, превземат територия, мобилизират и новоосвободеното население и продължават нататък. И така, докато и последния от техните не бъде освободен. Какво прави през това време неизмеримо по-мощната Русия? Превзема мусюлмански територии - узбеки, туркмени и т.н., а за "своите" - православните християни хич не ѝ дреме. В един момент им се е приискало да притежават Константинопол, тогава са тръгнали да ни освобождават. Как си мислите, ако бяха успели да превземат великия град, щеше ли да има България? За тях винаги сме били предмостието към Константинопол, затова интересът им е да ни има, но да сме колкото се може по-слаби, за да присъединят лесно, когато се удаде възможност. Ето това обяснява защо първо са ни освободили, а след това правят всичко възможно да сме слаби и разпокъсани.

Мисля си, че ни трябват не истински европейци и евроатлантици, а мислещи такива. Не хора, които във всяко нещо виждат проблем или от всяко нещо творят проблем, а хора, намиращи разумни действия за решаване на проблемите. Не наричащи хората с имена и кваливикации само заради това, че те (рамкираните) са се дефинирали в правилната рамка, а затова, че имат друга гледна точка, която подлежи на обсъждане. Да търсим решение не значи, че ние винаги сме прави и трябва да бъдем чути, а да се вслушваме и в мнението и гледната точка на другите и заедно да търсим решение.

спомням си че преди пет -шест години без малко да ,,изчезне,, паметника на ,,цар освободител,, които беше ,,уж,, за реставрация...??? по това време имаше ,,кражби,, и от ,,паметника,, на ,,дякона,,...??? правителство ,,борисооф-1,,...??? а защо не ,,поканим,, и наследник на ,,императорите,, романов...??? смятам че това е правилно...!!! тогавашната и сегашна русия...!!! путин и ,,романов,,!!!

Глупава е тази идея да се разлага руската армия на руснаци, украинци, финландци и пр. и в това да се търси някакво намаляване ефекта на това, че империята се е казвала и е била Русия. През първата световна се сражаваме на солунския фронт с камерунци и сенегалци и сега според този Тончо не сме загубили само от Антантата, а и от Африканския съюз...

Как не ви омръзна да дезинформирате хората? Да не би да сме били ограничени по онова време? България е имала независимост и е процъфтявала под закрилата на Турция. Даже е нямало нужда да подържаме собствена армия. И в един момент Русия започва хибридна война с нас. Бенковски какъв мислиш че е бил? Защо подпалва визтание, дето никой не е искал? А Ботев? Мислиш ли, че случайно хората не са му помагали и са го предали? Вече е време да погледнем истината в историята ни. А относно Берлинския договор. Кой мислиш, че е натиснал Немците и другите да ни откъснат? Те не са имали избор пред варварството на Руснаците.

Мълчи, продажно мекере. Срам си за България.

Да идва Путин, но да му се покаже, ясно че за нас 3-ти МАРТ е свещена дата, веднъж руснаците са ни освободили от турската империя, а след 40 години ние разгромяваме тези които искат да ни освободят от свободата и от националната идея т.е обединените руско-сръбски и румънски части! Сега поне е нещо като демокрация и всички ще могат да си заслужат парите на менторите си като правят демонстрации и във възхвала на Путин и против кремълския тиранин, лошо няма ще дойда пари и ще увеличим БВП, а сигурно ще се намерят и тарикати които да бъдат на всички платени събития и ще взимат с наслаждение и рубли и долари и евра, а ние ще си пишем ей така от любов към спорта и пак повтарям ЛОШО НЯМА

Изобщо не ни трябва този КГБ-истки изрод путин в България...!!!!!! Да върви в Македония, а ако иска и на майната си... Защото има и истински Българи, които ще му покажем къде зимуват чигите на този пореден руски самодържец...!!!!!!

Герберски келеш, време е да преминеш на инжекции, явно хапчетата не ти действат, а и дразнят стомаха ти.

Простият българин просто не може да си представи, колко много му зависи пенсията от намесата на Путин. Идва Путин - пенсията пада. Стои Путин надалеч ... Иначе всичко си е наред

ама най-простите. Тя, гей-културата, на интелекта не прощава ...

мъжете ,,мислят,, с ,,двете,, си глави...!!! а ваше ,,подобие,, само със ,,задните си части,,!!!

май, май, чичко Гълъбов уцели болното място на русоробската общност у нас.... цяла нощ се чудя откъде иде тоя вой, на не можах да спя добре.

Тия скоро ще направят датата на Берлинския конгрес "национален празник", защото тогава техните работодатели - "великите" западни сили разпокъсват на 5 части държавата България, възкресена от Русия с победата й в Руско-Турската Освободителна война - в нея Освободителката ни Русия принуждава поробителката ни - Османската империя, да признае всички, освободени от руснаците земи, на които живеят българи, за новата голяма и силна България. Само че "великите" западни сили подскачат до небесата и заплашват Русия, це ще й обявят всички те война и свикват "берлинския конгрес" на който откъсват и връщат на османлиите всички други земи, освен днешна Северна България - "разрешават" само това да е нашата държава. Днешна южна България я кръщават с измисленото име "Източна Румелия" и я правят автономна област на турците, а всички други наши земи, освободени с войските на Русия и с кръвта на българите в тези земи, умирали щастливи за свободата на Родината, са ги подарили обратно на турците. От това първоначално зло, извършено от "великите" западни сили (днешни работодатели на такива като този "политолог", "блогъри", "протестъри" и т.н.) се създава т.нар. Национален въпрос - причината за раздробяването на Балканите, за да се гарантират непрекъснати през годините териториални претенции между балканските държави, чрез което те да се държат в подчинение на "великите" западни сили. Същото е било претекст и за набутването на страната ни от нейните управляващи, винаги на грешната страна в световните войни - все на страната на враговете на нашата Освободителка Русия и срещу нейните съюзници, поради което сме претърпели три национални катастрофи, след които само с помощта пак на Русия сме се възправяли и са ни изграждали държавата от пепелищата. Може би този път ще пропуснат да ни помагат обаче - то братство, то единоверие, по исторически връзки, ама продажността на Кириакстефчовците като този не се търпят вече, дразнят.

Как не ви омръзна да дезинформирате хората? Да не би да сме били ограничени по онова време? България е имала независимост и е процъфтявала под закрилата на Турция. Даже е нямало нужда да подържаме собствена армия. И в един момент Русия започва хибридна война с нас. Бенковски какъв мислиш че е бил? Защо подпалва визтание, дето никой не е искал? А Ботев? Мислиш ли, че случайно хората не са му помагали и са го предали? Вече е време да погледнем истината в историята ни. А относно Берлинския договор. Кой мислиш, че е натиснал Немците и другите да ни откъснат? Те не са имали избор пред варварството на Руснаците.

Леле, на тоя направо са му остъргали сивото вещество в Хамерика за Бълхария... Ужас! Май ги зобат с психотропни!

Герберски келеш, ако не ти идва на ум за друго стрес лечение - просто размахвай ръце! При много хора стресът действа вцепеняващо - мускулите на плещите, шията и кръста буквално се вдървяват. Появяват се болки в кръста и гърба, главоболие. Най-добре е да отидеш на масаж или в басейна, но това не винаги е възможно. Затова пък всякаква гимнастика и махове с ръцете е добро и лесно решение. Прави махове и с краката. Избий си една. Или отиди при кмета на Симитли да те успокои! КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов вече го направи...Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли...

този мизерник го видях в центъра да ходи вмирисан на топ и прегърбен като гаргамел! баси нещастната подлога на фащ

JMM®

Не вярвам да е по неприятен от недъгавото кремълско джудже ...

Може да е подлога,но щом е на фащ,това звучи гордо

Този няма срама , нали е на ясла в Американското посолство вече 27 години , то от Селско копеле какво може да стане - Подлога ! Требва Съселяните да кажат на Меймет момчето голем човек стана подлога на чужди държави !

Антоний Гълъбов не е нищо различно от Евгений Михайлов. Кресливи са, защото са предатели.

Не се напъвай - предателите сте повече и си ни влачите към дъното и смрада. Загубено племе - добре сте си на джипси ниво

Това дребното фишече не става за патрон. Нещо по височко няма ли ?

Абе еврогейски келеши и брюкселски ибрекчии, Втората Българска държава и Третата Българска държава са възстановявани с помощта на руските дружини след предателството и разтушаването на държавата от изроди като Вас. Ясно че и сега без руска помощ няма как да си върнем държавата.

JMM®

Русофилистиците срам нямат - с лекота петнят името на цар Иван Асен в името на идеологическата "защитата" на гнусният недъгав кремълски джуджак ....

Да ти ЕПМ.