Мария Габриел получава подкрепа от всички в ЕП

Кандидатурата на Мария Габриел за еврокомисар е получила единодушно одобрение от координаторите на групи в Европейския парламент.

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел получава подкрепа от всички в ЕП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бандити.

Ние българите сме много завистливи. Какво и е на французойката, ще работи колкото може за европейската кауза.

Проблемът, е че би трябвало да защитава българските интереси (ГЕРБаджиска кандидатура (БОЙКОВИСТКА)), за което лично аз се съмнявам, че ще е така.

то ресора е такъв че никой нищо не разбира но подкрепя да не излезе глупав

Гледах я за малко тая калинка докато и задаваха въпроси тя отговаряше на принципа - нее важно какво казваш, само да не мълчиш :) пълна хахавела и как не я заболяха ръцете да ръкомаха. Може би става за диригент! Ако наистина ги оценяват по някакви критерии тая уфсъ няма да мине. Е знаела езици - ами да стане преводачка!

Не знам какви езици знае, обаче английския и е зле. Малко ми прилича на Indian Pidgin English.

Добре е, че дядката с трите гуши е кум на Мария ГабриелОВА, та я уреди за български еврокомисар. Щото иначе Боко се беше приготвил да прати Свинетка на овакантеното място. Относно владеенето на английски език, вярно е, че тая няма никакво произношение, но поне говори гладко и ѝ се разбира какво казва, докато Свинетка едва ли и толкоз може. А пък кой знае и колко други брюкселски зелки как сричат на английски... Гаче Мария ГабриелОВА е най-личната гербаджийка, щото всяка друга от останалите квачки от курника на Баце би била още по-неадекватна.

За да не злобеят много Червените Боклцуци предлагам другарката кУрнелия за комисар в.... Евразийския сьюз, ако още сьществува, де..... :-) :-) :-) Само че там другаря путин плаща малко, и в рубли..... :-) И никой не ще....... :-) Даже другаря Сергей Станишев избяга в ЕС, не ще в Евразийския...... :-)

с тая номинация нема начин европейския ни съюз да не настигне и дори задмине съветския ни такъв (съюз де)

Мафията си има не само държава но и ЕП.

За пореден път ЕП и ЕК е една паплач и мафия от самозвани, от никого неизбрани мафиоти, престъпници, мошенници и техните държанки. Безподобен срам и резил.

Възможно е, да има истина в това което казваш, но е много за предпочитане пред руската мафия.

И кво сега Баце , Марийчето 30 000 € заплатка , а ти 7 000 лева. Да нема нещо Медексимски договор - 2/3 в централата и 1/3 за Марийчето а ? Голема несправедливост ще е иначе , ти партия издържаш , в избори участваш , а те Марийка наготово а и не знае много по-добре от тебе и английския , пълна готована. Знам че си само за идеята и ей така за честта , ама чак пък така небива.

Мария Габриел получава отлична оценка от ПЕС.... партията на Европейските социалисти с председател Сергей Станишев.... Другари, защо не слушате главния другар Станишев?!?! Или чакате нареждане то по-високо..... Другаря Путин?!? Него обаче не го брьсне никой в ЕС..... :-) :-) :-)

ПДК-последна дупка на кавала - това е въпросния еврокомисар. Това е поредната смешка и доказва, колко глупави и малоумни са правилата в ЕС. Голям ресор, голямо нещо - още по-малък комисар и още нещо и изобщо не е български. Нито по фамилия, нито по манталитет. Това е поредната "yes sir". На всичкото отгоре след гафа с Кристалинка ни е все тая коя или кой ще да е. Не, че на някой в ЕС му пука, де...

има си хас, кухата лейка, която е готова да се сложи на всекиго и ще изпълнява дори само с лек намек това, което й подсказват господарите й

Симов ти ли си бре!

Да не повярва човек колко компетентни крайно нецензурни мнения има за тази жена. Ще рече човек, че сте я изучавали или живели с нея. Ако ли не, това прилича на безсилна злоба.

Използвайки т.нар ЗДРАВ РАЗУМ, ако имаш такъв, четейки за този индивид, автобиографията и и гледайки представянето и, според теб, чии интереси ще защитава там? На работодателя си или българския? Това е причината Великобритания да се изтегли от ЕС, за което мислех доскоро, че правят грешка.

Габриел...сигурно синът и се казва Патрик ;)

Не е важно, че не бръщолеви английски, тя владее до съвършенство френския си език с който облизва и смуче евроначалниците си.

Чети бе, мальк мук...... Не ставай смешен! Презентацията на Габриел е минала на английски език, с изключение на началото,което е на Бьлгарски...... Не се излагай повече.... :-)

Доста злобарски коментар, но така е всеки показва каквото има.

Тази особа как ще представя България, като е омъжена за франсе, живее там и не и пука за нас?

Мисля че както казват хораталюбовта граници няма обичат се с франсето и това е .Няма да е зле чрез мъжътси да доведе френски фирми в България от колкото Турски и Италянски.Мисля че щте направи нещто за България а визията си я има да и пожелаем успех

Щ и Т не вървят заедно ще, а не щТе, нещо, а не нещТо... Надявам се, че Габриел е по - грамотна поне.

Промит мозък!

Да я бяха избрали като комисар по френската любов от която разбира или като комисар по гръмотевиците, или дегъзитализацията. Тази е втора Меглена Кукунева, амбициизна бюрократка, много приказки, малко съдържание.

имат си втори еврокомисар, а бай Йух както винаги им полегна. Отврат!

Тоз евроделегейшън с цифровизейън ли шъ са занимейшън? Инглиша на лейдиту е шок. Ако и експертността и в ресора е като ексзотичния и английски сме намбер уан. Гледайте я youtube - Бареков и Стоичков ряпа да ядат.

на тази пача,гарибалди,английският и е по зле от англииският на сталинка георгиевна и на боико,барека е в пъти по импрувнат от тях

Английския и е ужасен, ама явно е на ти с френския. :))

...глобализма и европеиските "ценности " са пагубни за националните дарjaви !!!....Tази на драго срDSе ще работи против Bалгарiя и интересите и и ще провежда глобалната политика на европеиските банкстери !!!...Xич не ми я хвалете !...Kакто Cталинка ни уреждаше да заселваме орки така и тази !

Юнкер и Дол искали жена!доколко е жена! но е играчка в лапите на евробюрокрацията. Искат жена защото по принцип те са лесно манипулирани и послушни, има изключения но те доказват правилото.И това си го приписват като + за равенството между половете, Юнкер да не е от третият пол.

Боклукът се събира с друг боклук. Боклуците взаимно се привличат. И правят ЕНП!

Никой нормален българин не се чувства представен от това гнусно недоразумение.

Ся т'ва мъж ли е или жена? Хем Мария, хем Габриел? Разяснявайте, че от снимката си не личи.

Евромафията ще бъде съдена за престъпленията си, точно както беше осъден комунизма и фашизма.

комунизма все още не е осъден и процъфтява ,зад него стоят бая евреиски шменди капели

още един вечен срам за България! Долу европата и нейните агенти и зомбита!!!

Провинциален кариеризъм. Освободи ли апартаменто. Лъснаха далаверите на брато и.

как така провинциален ... жената на едро ще играе ... ще дигитализира европата ....континентална бръмчалка

кога ще излезем и ние от тази кофа с лай.. наречена ес .... до кога ще плащаме за гейове, араби , нитрати, ценности и др дивотии ,,,

никой не се е и съмнявал че ще бъде избрана единодушно ... за какво са тия циркове с изпити и интервюта ... тя е тая е страшна ... от всичко разбира ... и ще дигитализира .. и магистрали ще строи и анадолци ще посреща с хляб и сол ... и ... всичко което и се каже от Брюксел .... професионална пиявица ... диплома европейска администрация ... това ще смуче кръвта на европееца докато пукне

Те си я поискаха и те си я избраха. Кво има да се коментира... Няма кой да разбута това отровно змийско гнездо, което е на път да загроби цяла Европа.

Най-големият терорист (не ни трябват вносни) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски.

Толерастите си избраха ГЕРБЕРАСТСКИ грозен Лебед с третополово име!

Господа комунисти от позитано, злобата и зависта ще ви погуби! Не сте човеци вие!

а ти не си българин

Червена кочина какви хора търсиш , пък и копанята е празна та затова квичът!

Според мен разбира точно толкова , колото и аз от дигитализация и цифровизация. Как може човек да заема този пост без да се е занимвал поне малко с това?

като ти гледам правописа, ми е ясно какво можеш!!;)) освен да завиждаш и злобееш друго не можеш!! яж лайна и си гризи ноктите от завист!! ;))

мечта, и мноооо колтурен си !

Излиза че щом политотдела вече е взел решение оценката и няма значение...

Габриелче, кой беше мъжът ти, не е ли от там дето подариха онази дето размахва факела на озарените от светлината. А кой беше кумът ти. Не е ли онзи шеф на еврейската народна партия т. е. европейската. Те това е шуробаджанащината драги ми прости демократи. И след като те изберат Габриелче, махни си името от офиса срещу външно министерство че е неприлично.

чуйте

https://link

Тая си я пускам след препиване да драйфам по-лесно.

Пълна клишарка. Лицемерие и неразбираем "новоговор". Сталинка от по-ново поколение.

Звучиш ми на женомразец - комплексар. Сталинка та сталинка....:) егати секните фантазии.!

САМО КОРУМПБАШЕВ НЕ Я ХАРЕСА...

Грешиш, и добрия войник Швейк Симов не я харесва.

вече се вижда делителната линия. ще се капсулират още повече в паралелната им вселена и разбира се, че могат само, да обяват истината за "лъжа" и престъпление, нищо друго не им остава. сами си четат "новините" писани за тях и си им вярват. картинката е много, ама много позната в историята.

Чуйте как говори английски на афера.бг

че тои цървула стоичков говори по добре от габриел,трябваше него да пратим за евродупетат и преводач не му трябваше

Това единодушно одобрение от страна на евродебилите си е притеснително..... Дано не навреди на България . Да си трае и да реди клишета , това й се отдава . Пък и впредвид състоянието на еврейския съюз скоро ще е безработна :))))

Нова афера свързана с недвижими имоти и властови действия около българската кандидатка за еврокомисар Мария Неделчева Габриел разкри Биволъ. , нейният брат Борис е успял да се сдобие с голям апартамент в София в Комплекс Дианабад Резидънс на ул. Пимен Зографски в кв. Дианабад . И в момента там се продават свободни апартаменти. Цените се движат средно около 1000 евро/м2.Борис Неделчев обаче купува апартамент от 82 кв.м. Декларираната цена е 39 000 лв или 237 евро на кв.м.

Kакво общо, има брат и с тази статия??? Mръсно долно завистливо изчадие?? какво?? и пише вече, "бивол" и източника си на лайняната си информация!! злобен цървул, от завист ще се обесиш ли бе ганю, про3т???

добро момиче е, внимава, мери си думите и подхожда сериозно, а това е вече половин свършена работа

Все пак г-жа Неделчева по бащина линия и Габриел по мъж пасва много добре на евро-бюрократите предвид смесения брак между западноевропеец и източноевропейка. Естествено за такъв пост трябва и евро-контакти, които тя е осъществила не без любезното съдействие на съпруга си и хоп ето, че е оплела кошницата си.

Помакиня !!!