Депутат от ГЕРБ атакува началника на кабинета на Радев

Депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров обяви във Фейсбук, че началникът на кабинета на президента Радев - Иво Христов, няма допуск до класифицирана информация.

Обратно в новината

Коментари - Депутат от ГЕРБ атакува началника на кабинета на Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тодоров, искаш ли геврече?

Този АТ да покаже точно какво е написано от ДКСИ,а не да коментира във фейсбук!! Нали информацията е официална????

да ,ясни са вече проблемите ,които стоят пред герберските дупетати . и трябва да ни върнат заплатите си ,ако продължават в същия дух !

От кого крият информация. Тайната е престъпление, защото информацията се крие само от НАРОДА.

Функциите на Главния секретар са много обхватни и могат да покриват задълженията на Началник кабинета в частта за боравенето с квалифицирана информация. Въпрос на организация. По логиката на АТ даже всички чистачки в Президенство, Министерски съвет и министерства също трябва да имат допуск.

БРАВО НА РУНЬО, НАБУТА ВСИЧКАТА ИЗМЕТ ОКОЛО НЕГО !!! А И ТОЙ НЕ Е ПО НАЗАД ОТ ТЕЗИ ДЪРВАРИ !!!

Хайл Радев! Хайл Христов! Нас некви демократчета не могат да ни уплашат!

Многознайко, ти наясно ли си, че през ръцете на този недопуснат до секретна информация субект ежедневно и задължително минават всичките тайни на дъргжавата, преди да бъдат внесени за доклад на президента???!!! Откачихте ли бе, хора?! В името на едната симпатия и дребните тролски стотинки от генерала и неговата политическа клика, или от омраза към другия генерал, сте готови да продадете и държавата! Засрамете се! АЪко не мислите за собственото си бъдеще, помислете какво оставяте на децата си!

Що за глупави коментари дали е ползвал или не такава информация? Това е изискване за този пост и нима някой си мисли, че то не е необходимо и че този човек няма достъп до държавни тайни без да има право на това?

А какви са критериите за ограничаване достъпа до класифицирана информация? Едва ли някой се съмнява че атаките срещу христов са на идеологическа основа. Ако не подкрепяш войните на САЩ ще ти спрат достъпа до класифицирана информация и следователно ти спирът достъпа до властта.

Бате в стенограмата за ктб каза, че службите четяли фейсбук и пишели доклади... та не е голяма загуба

"Антон Тодоров: Борисов е пълен отличник. Как да не си променя отношението?" ХАХАХАХАХА ХО ХО ХО

Като този нещастник от герб във фейсбук да ги ринеш с лопата. Квалифицирана информация ! - то вече има ли такава, дори и топ сикрет няма с тези "държавни" чиновници в парламента и навсякъде. От кого и за кого е тази квалкласификация- за комшията или за за зетя,който трябва всичко знае.

Мале колко сте прости.

Шило

Добре, а сега започнете да си вършите работата като депутати, а не като махленки.

То главата да побелее на човек от толкова секретна информация.Болни мозъци и ограничено мислене това е.Да ви на класифицираната информация.

Хайде сега още 1 месец говорене. И още 1 месец държавно затъване.

Тия гербери търсят под вола теле.

като има достъп до класифицирана информация на товарищ Решетников ли я снася?

Платен коментар. Гола вода си...

Разбрахме че си платен, но все пак благодарско за откровението

на майка ти

Щеше да е скандален факта, ако не е имал право на достъп до класифицирана информация, но е ползвал такава. Тук пак се търси проблем по чисто интриганстко герберастки начин.

Немислимо е човек на този пост да няма достъп до класифицирана информация. За съжаление някои министри и много зам. министри нямат също достъп което е скандално!!!

Антон Тодоров вони от километри.

Той си е такъв по рождение...

А Иво Хрыстав вони от Раша

Мечка Мачева 10% на изборите. Аре марш ГЕРБЕРИЯТА от тука

През 2013 г. Тодоров издаде книгата "Шайка - Бойко, Росен, Цецо и другите". В нейната анотация пише: "Бойко, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню...Четири години те управляваха България и я повлякоха към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха като "шайка" персони, обединени от престъпна цел. В тази книга политологът Антон Тодоров вади мръсните им тайни. От първо лице. С документи и факти. Обективно, без да пести нищо. Връзките им с върхушката на БКП и Държавна сигурност, с банковия картел, с международни гангстери, с онази сенчеста част от обществото, която наричаме задкулисие. Рекет, доноси, контрабанда, трансфери на милиарди, източване на държавния резерв, показни арести, сливане на изпълнителна и съдебна власт... "Шайката ГЕРБ" е най-мрачната част от голямата измама, известна като "български преход".

Госин тодоров, шъ сезирате ли прокуратурката?! Стиска ли ви?!

президента,че последно време станаха много издънки.Някои съветници го напуснаха заради ген.Деси,сега между другите съветници има нацист, такъв без достъп на класифицирана информация.Що за президентска свита?

Какви издънки има Радев бе Проститутко ГРЕБАДЖИЙСКА? Като на Тиквата неграмотни никой няма

Хайде стига с тези примитивни "атаки". По-смешно стана от "атаките" срещу Тръмп. Много си е на място генералът !

Винету се страхува некой да не прочете нещо за КТБ.

Тоя Тодоров сигурно има лош дъх, като всички лайнояди...

Щом ренегат като А.Тодоров го казва,занчи всичко е буря в чаша вода...

Що се заяждате с човека? Гори в социалната дейност - вече не можем да смогнем да посрещаме внучетата на летището, заплатите са в тавана, пенсиите над комина, заводи се строят на мястото на старите спирки.. каквото обеща Радев, този го направи. Другото е заяждане на дребно и отклоняване на вниманието от важните проблеми. По границата ни бежанци с овчарски скок прескачат четириметрови огради и вместо някой да го снима това и да удари Стефка Костадинова у земята - "нямал достъп до информация". Няма, ама доверие в него има.

... а бе, на президент случихме, ама на премиер - не, ... ! ама и мнозинството му такова, като него - ТИКВЕНО !!!

Иване ти и си бе? Кога те пуснаха от ареста? Радев да не те е амнистирал?

Много станаха гафовете на льотчика.Първо не уволни "Хитлера"от ведомството си сега този "началник"който като няма достъп до класифицирана информация с какво си заработва заплатата там.

Много пара за нищо... Абе гламарю тодоровий, ако имаш конкретни доказателства, сезирай прокуратурата, а не ми драскай във фейса... Тъпоъгъле-н иди-от...

Хвани президента, удари кобилата му, че после Корнала и Решетников. Там е таква каша,че не е истина. Имаш един хитлерист съветник, тоя Христов е син на доносник. Ужас.

Понеже сте свикнали да хващате вашия роско и за кобилка да го използвате сега нещо сте на сухо и се чудите къде след прайда да се овлажните..След като сте седнали да се водите по акъла на тодоро сето плюе после лиже и се облизва значи сте като него и за това Радев не ви изнася..

Е, какви да са покрай Радев ? Само ръбове и компрометирани типове, много ясно..Пак добре, че го няма Сумиста, както при един друг деби...другар

Всичко в президентството е наред и положението е под контрол! Хайл Радев! Сега трябва да защитиш и начлника на кабинета!

Гербавите немогатъ да се примирят че Радев не е роско прецедента да им играе по гайдата и се чудят какво да измислят за да отклоняват внимание от техните безумия и кражби.. И да го махнат лицемерното влечуго тодоров няма да се доибере до такава длъжност ама нали е свикнал лай,а да ръси и после да ги ближе как да спре завалията..

Вероятно в Президентството има определен служител по сигурността,както са изискванията за всички институции работещи с квалифицирана информация.Негово а не на Антон Тодоров е задължение и отговорност да създаде ред кой до каква информация има достъп.

Да, бе, така е. С други думи Началника на Кабинета не е имал достъп до информацията. Или е имал незаконно. Но е ясно, че оставка няма - човекът е свестен, седим му зад гърба.

ченгеджийски номера, тоз на Иво не може му върза връзките на сандалите.... ниска топка пускат герберята

Тоя геврек А.Тодоров пак не е в час!!! Наистина трябва да се подлагат на психиатрични прегледи преди да влязат в парламенто!!! ХО ХО ХО

ТОЗИ ТОДОРОВ ДА ВЗЕМЕ ДА ОТИДЕ НА ПСИХИАТЪР ЩЕ Е НАЙ ДОБРЕ ДО СКОРО ГОВОРЕШЕ ПРОТИВ БОРИСОВ И ГЕРБ ПОСЛЕ ЗАПОЧНА ДРУГА ПЕСЕН ДА ПЕЕ ЗА ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ СЕГА СЕ ЗАНИМАВА С ВСИЧКО КОЕТО НЕ Е НЕГОВА РАБОТА

Какъв президент бе?! Този кой го бръсне за слива?

Кой му обръща внимание на тоя продажник Антон Тодоров? Човек позор.

На този рубладжия едва ли ще му дадат допуск.

Тиквата се страхува от нещо?