Нанков: С или без пари от ЕС ”Струма” ще се строи

С европейско или с национално финансиране, държавата е длъжна да довърши магистрала "Струма". В противен случай губим пари.

Обратно в новината

Коментари - Нанков: С или без пари от ЕС ”Струма” ще се строи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

провалиха проект за тунел по магистралата от който щяха да дойдат МИЛИАРДИ ОТ ЕС! Но защо да се заблуждаваме? Тези, които издигнаха Радев се опитват всячески да бойкотират Европейското бъдеще на България.

нищо не са провалили и ти го знаеш това, просто манипулираш хората. Гербаджийската пасмина сами инсценира всичко за да скрие далаверите си. Ама май почнаха най-сетне една по една да излизат, а? Лазаров, Лилето и после кой, а, кой? Знаеш отлично...

еми ще строи магистрали, то друго идва ли им наум. Партията чака свежи пари, и то веднага, да ги усвои...

Ти красиво ли си?

Никой не строи нищо сериозно на територия която е потенциална фронтова територия. Само простите български свине. Щото ви толкова акълът. Мизерници.

Ми то от Вас рюските блядове, ко да очакваме???

Измисли нещо по-умно бе плевел нещастен ...

ТЕЗИ, КОИТО ПРОВАЛИХА КОНКУРСА ЗА ТУНЕЛА НА СТРУМА?

С или без пари от ЕС "Струма" ще се строи. Това ми звучи като: И да паднем, и да бием, пак ще се напием! Ама да няма после пак скъсани менискуси?

Ама, разбира се, за магистрали милиарди се намират, но за пенсии няма. Гърците теглиха заеми, но ги даваха на хората, увеличаваха пенсии и заплати, даваха 13 и 14 дори пенсия и заплата.

А така наборе. дай да се наядем, да се изсерем и да хвърлим 10-20000 през терасата. кво друго ни остава?

Значи пари за мигистрали пари се намират нищо , че те не отварят работни места , но АЕЦ или някой завод не се строи нищо , че ще отворят работни места задълго време !Управници - идиоти !

До завода с кво ще закараш суровината и ще извозиш продукцията бе НЕидиоте?

Пъ с каруцата по коларския път. Къ едно време ставаше, сЯ не?!

Идиоте излизал ли си от вкъщи или летиш до сега из небесата??? То без гербераските магистрали много добра икономика имахме много добре развито селско стопанство ама защо да не си пишем виденията като ни плащат е вашето..

Абе хем искат да приберат по някой лев по джобовете, хем са некадърни да го направят грамотно... и става - каквото става...

Още 16 000 000 000лв нов заем ще оправят работата!!!!

Ако Курнелия беше взела властта, може би.

Твоят идол Боко Тиквоча ще вземе още до края на европредседателството на бантустана

Е, разбира се, нали трябва да се крадне!!!!!

Че не може ли да се крадне от заменки, както правят другарите?Що им е на тези да правят пътища, че да крадат?

"Другарите" не са на власт от 2009 насам, КРАДЕНЕТО принадлежи ИЗЦЯЛО в ръцете на Бойко Борисов и хайката му нагли парчета от ГЕРБ!!!!

Ще се строи, щото "в противен случай губим пари". Ми прав е човекът да се притеснява от загубата на едни пари...ей на, сега на Лазаров му ги търсят... и дали ще ги намерят... Божа работа;) Май няма...

Не е само пари, животи се губят там...Толкова години...Трябваше да е готова вече, ако периодично не ни сполетяваха едни уродливци, които не ядат асфалт

А попитахте ли болните, децата и майките колко още могат да понесът заради вашия асфалт????Такива държавни финансирания не бива да стават за сметка на социалната част защото и без това вече много струпахте несгоди на мнозинството от българите.. Омахахте евросредствата за ''правене'' и след това няколкократно ремонтиране на едно и също и сега хайде българино изгладувай и това нищо че може и да няма българи да пътуват по нея..

Т.е. ще лапаме пък каквото ще да става.Да му мисли данъкоплатеца!

Магистрала "Струма", на този етап е стратегическа грешка!, а и е много, много скъпа!С тези пари можеше да се изградят много по-важните за развитието ни магистрала "Хемус", която минава през северна България, и статегически важната София - Видин, която да свърже през "Дунав мост" 2, България с западна Европа.Сега се наляха огромни средства за връзка с фалирала Гърция и да може софиянци да ходят бързо и лесно на Банско /където също се забиха невъзвращаеми пари/ и Гърция.Парадокса е че в северната егейска Гърция и туристите и персонала ,който ги обслужва са българи...единствено гърците са "само"собственици....

За западна европа се ходи през Калотина и Сърбия. магистрала Струма обслужва София, благоевград, Дупница, кюстендил - над 2 милиона души. Спор няма, добре е да има и магистрала до 30 хиляден Видин и 40 хилядна Монтана, но...друг път. кат има пари.

В противен случай губим пари. Санирането и оградата не стигат ли

"... Оружие требе! ПАри нема. Действайте!..." :-))))

Ще крадете откъдето можете. Ако не от ЕС от България

сал тъй Мите,ако и от България няма кво да се гепи да се въведе трудовата повинност който е с широки крачали и дълги коси на магистралата да копа с кирката