ЕК притиска адвокати и банкери, консултирали богати клиенти

Европейската комисия започна днес офанзива срещу банкери, адвокати и консултанти, подтикващи свои богати клиенти да избягват данъци.

Обратно в новината

Коментари - ЕК притиска адвокати и банкери, консултирали богати клиенти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле ,ама ако това стане на родна почва голяма драма ще има. Ще се затъркалят глави на бизнесмени ,адвокати иконсултанти....ех...мечтиии

ПРАВИ СА ХОРАТА ДА НЕ ПЛАЩАТ!!!НАШИТЕ ПАРИ ГИ РАЗДАВАТЕ НА РЯЗАНИТЕ- ПРИМАТИ-УБИЙЦИ!!!ДОЛУ ЕС!!!

loyola

Ха ха ха. Комунизма ги прихвана и тия. Остава сега и стопанска милиция да почне да гледа кой колко харчи и откъде има парите:-)

Нещо за Икономическа полиция да си чул?... А за Данъчна полиция?... :))) Наистина ли не знаете или просто заради спорта се правите на улави?

При комсомолката Меркел е така. Изобщо ще му духнат под опашката на Роналдо. Той има около милиард и тези 14 милиона са дребна работа. Но ако реши да се махне от Реал Мадрид, ще им се стъжни живота. Дай да видим дали Меркел няма да успее да създаде синдикат на богатите.

Така де - с какво ще се пллаща масрафа на орките и на политическата слуз?! Фашизмът е вече близо, Оруел е бил прозорлив човек.

EK не е " фашизъм" в смисъла на философско понятие, тя е "робовладелчески строй",което няма нищо общо със структурата на обществото при фашизма.

И откъде ги научихте тия "умности"? Как може да пишете за неща, които не разбирате? А може би точно заради това и пишете така убедено, щото не ги разбирате. Нормално.