Самолетът на Шойгу пресрещнат от F-16 над Балтика

Изтребител на НАТО F-16 се е опитал да се приближи до самолета на министъра на отбраната на Руската федерация /РФ/ Сергей Шойгу, но бил "гардиран" от Су-27.

Обратно в новината

Коментари - Самолетът на Шойгу пресрещнат от F-16 над Балтика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що не казахте, че НАТОвския пилот просто е искал да види, дали е вярно, че Шойгу гълта бутилка Боярышник на екс!

Жалък си, Мите! Жалка пропаганда!

Един от самолетите на НАТО направил опит да се приближи към самолета на министъра на отбраната, но между него и руския лайнер застанал руски изтребител Су-27 в пълно бойно снаряжение. Натовският самолет се оттеглил." Ха-ха-ха-ха ... краварите ще лапат на руснака мамуля! Ще става както руснака иска. Стойте и гледайте! Дали ви харесва и сте съгласни - си е ваш проблем!!!!! :)

Вчера сутринта, МО на РФ Сергей Шойгу, събра на извънредно съвещание всички командващи. - Товарищи, утре сутринта трябва да се явим пред съда в Киев. Ние сме арестувани. Затова заповядвам утре в 6.00ч. сбор пред министерството и заминаваме на разпит в Киев. Взимате само най-необходимото и личния си багаж! Днес сутринта, Сергей Шойгу, излизайки от Министерството на отбраната се опули! Командващите армии пристигнали с най-необходимото: две мотострелкови армии, осем полка ВВС, три бронетанкови дивизии, четири дивизии на ВДВ и седем полка морска пехота. Накрая на кавалкадата, пушели войници от СПЕЦНАЗ на ГРУ и се зачудили, за какво на началството са му нужни толкова личен състав. Една бригада придружаващ персонал си бе достатъчна да стигне до Киев, но началниците знаеха по-добре. След няколко часа всичките обвинени от Киев Престъпници, бяха пред Министерството на правосъдието в Киев. - Господи, пак ли?- помисли си Шойгу и даде заповед да се прибират всички у дома. Адютанта му съобщи, че някои генерали не могат да се приберат толкова бързо, защото са объркали пътя и вместо в Берлин, са влезли в Брюксел и търсят някакво правителство, а други пък, са видяни в Париж да си пият биричка, паркирали пред бистрата БТР-и и друга селскостопанска техника...

"Изтребител на НАТО F-16 се е опитал да се приближи до самолета на министъра на отбраната на Руската федерация /РФ/ Сергей Шойгу, но бил "гардиран" от Су-27." След което стюардесите му сменили памперса.

А ти мокър, искаш ли памперс? Или по-скоро запушалка за задната си халка? Глупка си ти, голям глупак! Плод на маймунска чикия на мокър пясък! Тъй да знаеш!

видеото е мн мн показателно .... с едно помръдване на крилца и един лек десен завой ... колко много неща е разбрал поляка ... превъртял е цялата лента на живота си ... та и на полша

само не разбрах защо руснаците още мърморят за тези 4 батальона по границите при положение, че от руска страна вече се дислоцират 4 дивизии??

Как да ти обясня, като нама да ме разбереш. Като за начало първо виж какво означава причина-следствие, помисли върхо такива простички неща, пък някой ден, може и сам да стигнеш до извода.

Еми всеки знае, че един НАТОвски взвод се равнява на цяла армия сибиряшки индианци. В крайна сметка Писаро и Кортес с по 500 души са превзели двете Америки!

При една война Русия-НАТО, фронтовите държави като Полша, Латвия, Литва, Румъния... се изпаряват, независимо от изхода на войната. Тъй че те са най-заинтересовани от намаляване на напрежението. Ако си знаят интересите, де. И ако някой ги пита.

Ники

Не очаквах, че поляците вече забравиха за 6-те милиона свои жертви.

Не са забравили, дрОгаре, затова си гледат интереса а не са пордажни родоотстъпници ;)

Да се продадеш на САЩ, които да те превърнат в първа ударна група и да станеш цел на Русия, въобще не съответства на твоето определение, нали? Но какво се учудвам... Толкова ви е акъла.

Много се смях днеска, като разбрах, че поляк се е пробвал да се прави на важен. Абе, куме, нали преди да кацнеш още то няма да има летище, че и държава ...

Много си жалък Михайлов! Изобщо си нямаш представа какво е станало и лижеш краварски манерки! Хайде поинтересувай се от други източници за да се посмееш сам на глупостите си

и само какво угодническо заглавие е написал, лизач и половина!

Ф-16 се лепнал за самолета на Шойгу над Балтийско Море! Охраната на Шойгу се обръща с корем към натовеца, за да му покаже ракетите под крилата.

Да му покаже ракетите, и че е пиян и разгонен и иска да го онождат. Затова на видеото така залита :ДДДДДДД

Онождат нали знаеш кого и къде....в Русия твоите прайдове не се толерират....разбра ли Кончито Вурст...

Хммм... Тези нещо се бъзикат, но с "лошите ченгета" (Рогозин, Шойгу) шега не бива... Това да не им е мекушавият Путин!

натОВЧЕТО напълнило кюлотажа и се оттеглило да си пере срама.

Ама много ти се иска

Руснаците са си въобразили, че Балтийско и Черно море са си само техни и никой друг не може да лети там. Затова и летят по границата на нашето въздушно пространство - разузнават. Ако го направят другите, започват да плачат, че НАТО лети близо до границата им.

Ти откъде знаеш?Притежаваш секретни сведения ли?

Десетки пъти рашките са летели по границата на нашето въздушно пространство - това е вид разузнаване. При всеки един случай е вдигана във въздуха дежурната двойка изтребители, което води до бързо изхарчване на мото-ресурса на двигателите, което беше нееднократно коментирано от министрите на отбраната и даже президентите.

Направи си справка ! Многократно САЩ / НАТО/ са облитали границите на Русия не само по Ч.море и Прибалтика. Да не говорим , че са прелитали многократно над бившия СССР просто от любопитство ! САЩ са тези , които си въобразяват собственост над останалия свят.

Самолета на министъра на отбраната е решил да се направи на малко по-смел и е приближил граничната зона. Това е направил и Ф-16 от другата страна на зоната. До колкото познавам рашъните - министъра е казал - я мини малко в страни, да видим дали 'ония' идиоти ще дойдат и . . . . изненада . .. те дошли

Случайни неще няма. Ако блядовете скоро не гътнат Путлер, НАТО ще покаже мощ.

НАТО никога не може да направи толкова бели на Русия, колкото направи Путин, за толкова кратко време. В САЩ ще издигнат паметник на Путин. В цял ръст.

белите на тиквона и групата му, после врякай, мизерник тъп

Да , видяхме този филм. НАТО (условно) тогава в лицето на Европа за кратко време се е предала на Хитлер.Почти не оказала никаква съпротива и после цялата европейска машина - банки, промишленост, военни, въобще цялата инфраструктура работела за Хитлер против една държава - Русия. А американците открили втори фронт 11 месеца преди завършване на войната. Тъй че млъкни да бълнуваш наяве. Ще покаже,ще покаже.Показала, че може да бомбардира слабите. При това незаконно.

Историята която сте изучавали да не е писана в кабинета по научен комунизъм? Цялата втора световна война е една простотия скалъпена с угворка между двама идиота... Сталин и Хитлер. Кой е по-голям идиот... не мога да преценя. Но да правиш мемориал на загиналите руснаци, без да кажеш колко от жертвите са паднали от братски огън от НКВД... ми звучи цинично. Да.. много хора са загинали, особено цивилни при обсадите, но затова не малка вина има и СССР. Неподготвена нито военно нито продоволствено... комунистическа диктатура.

А бе, ти луд ли си или наистина си БЛЯД......за връзване

Така трябва. Чий кор дири монголоида в част от Германия - Кьонигсберг?

Осведомени източници от Кьонгсберг съобщават, че самолета на мамашистанския министър на войната е неизползваем!!! Сюргюна е в такива количества и с такава воня, че никой не желае да влезе и да го чисти!!! Пилотите са приземили самолета с риск за живота си и след кацането са избягали веднага от машината!!! Линейки са откарали пътниците и останалата част от екипажа в реанимацията !!!

Ама много си прост!

Поляците си пазят границата. Която и друга тсрана да беше, щеше да направи същото, при три обекта на радара. Включително и русия.

Тея руснаци ми приличат на някой разгневен пинчер. Ти си вървиш по пътя то те лае, ти му теглиш една майна то още по злобно те лае. Най накрая му теглиш един шут и то изчезва завира се в някоя дупка и те гледа едно злобно.

Идиот проЗд, не се занимавай с низкопробна литературна драсканица, а посочи исторически примери,които няма да ги намериш.

Духай бе. Смукач.

кой кво напраил че кажа че важно е, че наште щайги (къде 2-3) са годни да отблъснат всеки и всичко и с три италиански щайги в след 3 мес че ни се удвои въздушната мощ

Наглите плазмодии как ще ядат ядрените бомби, само дето още не им е станало ясно. Ще светят като крушки още малко да се наиграят остана.

пресрещнали го кат аслани а се оттеглили кат насрани...всъщност второто като е излишно предвид развитата памперсна индустрия по тоя въпрос напоследък

запознат си! твоя смени ли си го?

Поредната "изтекла" пропагандна инфрмация, предназначена само за вътрешна консумация.

АнаЛЛизаторите моля да си траят

На мен ситуацията започна да ми прилича на навечерието на 22 юни 1941ва. Таман днес е годишнина. НАТО се опитва да провокира Русия. Е, накрая може и да успее. На Сталин му издържаха нервите тогава и взе само половинчати мерки, от което СССР пострада неимоверно много. Мисля, че сега си знаят урока и си помнят историята в Русия.

затова в доктрината им е аписано - никога повече война на наша територия...разни там глобални удари итн дрън дрън се обезсмислят от ядрените фукаси по океанското крайбрежие на пиндосия..дето след глобален удар прая глобално наводнение и така

Вашингтон се готви за нова война- и пак на друг континент.

В чуждо село и керемидите бият... Американците правят грешка като се заяждат с руснаците. Путин тактично си намери съюзници, които са достатъчно мощни и варианта да пометат Нато и Щатите накуп е много вероятен

че при директна война с Русия- никога няма да имат успех! Никога! Тяхната главна цел е: да разбият Единството на Руския Народ чрез създаване на групи, които да воюват едни срещу други,вътре във Русия,така, както сториха това у нас,пък и не само у нас!Хамерите притесняват, заплашват, изнервят Русия, искат да я изкарат извън контрол...Това могат, това правят сащ`исаните! Руснаците им показват и доказват,че са винаги нащрек и готови да отреагират във всеки един момент на всяка тяхна заплаха! Русия е в състояние да защити народа и страната си! Хамерите предизвикват раздори и войни заради личните си интереси и войните им са винаги на чужда територия-там,където има ресурси:газ, нефт, злато, диаманти и пр. У нас,само сорос-предатели, алчни за пари се поставят в услуга на военолюбивите хамери, загърбвайки история, род и родина! Русия и България исторически са свързани! Братски страни сме и такива ще си останем завинаги!

тоз път няма да го огрее...фоги ботом да не стане наистина фоги ?)))

За това време, ако НАТО искаха щяха дори да отклонят самолета и да го накарат да кацне на летище по тяхно желание!!! Ф-16 въобще не бяга, а наблюдава от близо, пилотът на мамашистанския самолет се държи като уличен гамен, който демонстрира сила, ама никой не му вярва!!!

Да бе.....Щял да принуди да се приземи самолета на Шойгу...Ама на кукуво лято! Ф-16 може само да наблюдава безпомощно, как ще получи в търбуха някоя друга ракета Р-73 или Р-77...Друго не може да направи Ф-16, освен да бъде учебна мишена за изтребителя Су-27, който го превъзхожда по всички параметри.

ПРАКТИКАТА ДОКАЗА,ЧЕ РУСКИТЕ САМОЛЕТИ СА БЕЗПОМОЩНИ СРЕЩУ АМЕРИКАНСКИ, НО ТИ ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ГЛЕДАШ АЛФА ТВ !!!

anivel

Ей сладурче, защо се правиш на занесен, че не разбираш за какво ти говоря и се държиш като педе..ст? Когато се регистрираш във дир.бг можеш да пишеш коментарите си под каквото име искаш! Какво стана със силиконова играчка, сядаш ли редовно върху нея или не ти доставя удоволствие вече? Ако чакаш някой да те зарадва, забрави, боклуци като теб само в Анадола онодват.

само дето си плюе на петите и си спомня фразата от Витнам - иван я ушел дето я казвали като видели, че в миговете не са с дръпнати очи ....

В туба го има на клипче..Евроспековете от ПУТО-НАТО, веднага се спекоха и офейкаха като посрани, когато руското Су им показа пълен набор ракети.

Как е времето в Питера?

Не знам какво е в Петербург, но виж в София е адска жега! А как е при козяците от Фашингтона а?

Що не го покажеш това клипче? Аз долу как съм показал?

link/watch?v=ywDRl-Q-c1Y Трябва да си кьорав, та да не видиш как бързо Ф-16 офейква когато руския Су-27 изкочи до нея показвайки пълен набор ракети въздух-въздух!

Ето го целият инцидент в Тубата: watch?v=VlMkctrdV7Y Ф-16 си лети спокойно и наблюдава от разстояние самолетите. Някакъв Су-27 се доближава отзад прави някакви движения с крилата и се оттегля назад. В нито един момент не застава между самолета и Ф-16. Ф-16 продължава да наблюдава. ДИР може да сложите видеото в статията си , то показва че лъжите.

В нито един момент Ф-16 не прави опит да се приближи до самолета на Шойгу.

Ясно се вижда на камерата как Ф-16 приближава, Суто застана до нея и показа ракетите, и Ф-16 веднага подви опашка и офекла нагоре и наляво

Ясно се вижда как камерата зумва(променя фокуса), Ф-16 не се приближава. Толкова разбираш от камери.

И кой вярва че се е случило така? Това са руски лъжи. Помпане на изпихнали мускули? Що не кажат как изоставиха цяла база в Палмира пълна с оръжие на ИДИЛ?? И как избягаха като страхливци: watch?v=MLQLU14dMrU

И като падне пак на 30 долара,а у нас се повиши отново цената, ще протестраш ли против ГЕРБ, герберастки троле?

Представете си какво би станало, ако руски изтребител се приближи до самолета на американския министър на отбраната в неутрално въздушно пространство ? Такъв атлантически вой ще нададе слугинажната медийна команда, че чак и на Юпитер ще се чуе.

кво?

Натовският пилот се е "оттеглил" за да си напудри дупето,че ще се възпали от диарията.

Май Суто се оттегли като напълни памперса : watch?v=VlMkctrdV7Y

Много са жалки натовците. Цяла Европа и половин свят са на колене пред руснаците, а седнали да се правят на мъже пред огледалото белким си повдигнат самочувствието.

Малей, голям страх ги гони мамашистанци!!! НАТО праща патрулен самолет , за да провери, дали пак Мамашистания не е изпратила поредното счупето Ту въоръжено с ядрено оръжие, което може да падне навсякъде по света и да замърси природата!!! Пък умрелият от страх министър си вика въоръжени самолети да го пазят!!! По важното обаче е по телефона ли ги е извикал, защото от записа се вижда след колко дълго време идва Су-то или все пак са го видели на радара??? Моето лично мнение, че мамашистанския самолет е излетял след телефонно повикване!!!

Не едно, а две Су-та пазят Шойгу. И не е дошъл сега - пазят самолета отзад в ляво и дясно. И се приближи напред и помаха както се маха с ръка на муха, която ти лети около лицето. Ясно е че в неутрални води имат право да летят и едните и другите, но американците нарушават протокола с това приближаване. Абсолютен опит за дразнене си е...

Отвратително нещо е Интернет. Постоянно изтичат за границе пропагандните материали, създадени за вътрешна консумация и повдигане на бойния дух, и цял свят им се смее.

Трябва Сергей Шойгу съвсем да е напълнил гащите от страх,за да го пази група от СУ-27.При това срещу един F-16.Ако наистина НаТО бяха решили да го думнат,щяха да го направят с дрон от разстояние.За мен това е предупреждение към руснаците,много да не си развяват байраците,защото не са недосегаеми.

Ще думат "баба ти". те трева пасат и едните и другите. Ако едната страна знаеше, че е по силна макар и с малко от другата сега нямаше да пишем глупости из нета...

дано скоро стане дум дум и краварски играчки по земята и морските дъна

И ние това чакаме - дум на краварски играчки по мужишки главички.

Драги ми смехурко, с ограниченото си мислене явно не осъзнаваш, че ако стане дум-дум и има краварски или руски играчки по земята, ти а и всички ние едва ли ще успеем да прочетем това. Но ако от теб нищо не е излезнало и не виждаш никакъв смисъл в този живот, то има доста народ, който се бори с него и чопли здраво по теми различни от войни.

Мужиците нямат ли човек за военен министър та са турили бостанското плашило шойку за такъв?

Шойгу е мъж на място, той създаде и утвърди МЧС - министерството на извънредните ситуации, което няма аналог в света. Пожари, земетресения, наводнения, спасяване на хора - те са там, спасяват свои и оказват помощ по целия свят. Шойгу е изключителен организатор. Така че ти си гледай гейския задник и се радвай, че е по европейски красив.

От две теща имат нужда руснаците - външен враг и измишльотини колко безаналогова е руската военна тенекия. Българските им клакьори също.

С мит или Без мит...по-добре да си отзад У мит...

Ало, "ДИРА" чета ви и тук. Огледайте внимателно писанията и кажете колко обективност и манипулация има в тях. Тук просто няма нужда човек да взема отношение. ВСИЧКО Е ФАЛШИМЕНТО- МЕНТЕ! Това е на светлинни години от обективността и от отношението на българина. Изкуствено е създадена отровна среда с претенции за обществено мнение. Дрън, дрън! За по-тъпи и ограничени хора, обаче! Пак ви казвам: ТАКА СИ ПРАВИТЕ АНТИ РЕКЛАМА. САМИ РЕЖЕТЕ КЛОНА НА КОЙТО СЕДИТЕ!

До редактора: Когато се казва че един обект пресреща друг обект се има впредвид, че застава на пътя му или се движи в посока обратна на пресрещания. Пример : "Овчарчето Иванчо пресвещна добитъка по пътя за кладенеца" Когато самолет се опита да приближи/съпроводи друг такъв то обикновено се приближава отстрани и/или отзад,като лети в същата или приблизително същата посока. OMG

Най-смешно е, когато неграмотник започне да пише поучително. Така, например, ти руска шушумиго запомни, че няма такава дума "впредвид", казва се "предвид".

За"в"-то си абсолютно прав, а за останалото си тотално wrong.

Ха-ха лъжливи червени измикяри. Лъжете, че дори и видеото ви е страх да поставите , където се вижда истината. F-116 си лети и никога не мени посоката си на полет. Су-то разглежда и се оттегля. Ватенките никога не казват истината.

F-116 е свален от въоръжение, това е F-16, а руснаците им остана само такава радост да плашат гаргите с измислена пропаганда, как едва ли не натовеца е завил на 90 градуса на място уплашен от руснака:)

ТАКЪВ МОДЕЛ АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТ НЕ СЪКЕСТВУВА МАМИНО СЛАДКО СОРОСОИДЧЕ .

беларус, литва и латвия, не са разрешили на славянина шойгу да лети над територии те им, и му се е наложило да лети чак през петербург над неутрални води. тежка е съдбата славянска.

Беларус не само е разрешил, но и цяла авиобаза е дал на руснаците. Но ако се прелети Беларус, за да се достигне Калининград, трябва да се мине над или над Полша или над Литва. Калининградска област няма обща граница с Белорусия. А Литва и Полша защо не са дали разрешение - тяхна си работа. Но не е Беларус.

Пише се "батальон"...

Уфффф не стига,че краварите направиха черно море кафяво преди година,когато една "руска щайга "прелетя над прехваления им щурмови кораб,ами сега и небето над балтийско море усраха...

А у шойговският кукурузник ква е миризмзта?

Ами отиди до провериш бе,може да е на теменужки,или магнолии...

А един товарен кораб им разруши Разрушителя, въобще прехвалените американски техники, пфу, ако не са рекламите и другите им неща са като кока кола- вредни боклуци!!!