Италиански изтребители ще пазят небето ни 3 месеца

Министерският съвет разреши съвместното изпълнение на задачи по усилване на охраната на въздушното пространство на страната ни от ВВС на България и Италия.

Обратно в новината

Коментари - Италиански изтребители ще пазят небето ни 3 месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво..хвала...Логично в скоро да помолим и други титани на европейската отбрана да полетят волно в нашето небе.Някога такава летателна информация се постигаше с много пари и със средствата на военното разузнаване.Сега какво е няколко военни полета между приятели?С интерес чакаме наши военни специалисти на разменни начала да посетят военни обекти на НАТО вски страни ..Просто да сме равнопоставени, не че не им вярваме?

Ураааа,вече ще спя без гащи!

За има-няма 27 години от държава с двама космонавти се превърнахме в държава с два самолета !!!! Кеееееееф !!! Поне нямаме харчове по авиацията !!!

Tия изказвания вече сме ги чували, от малоумници като тебе.

е такива сте се тука у дира дето даже и не схващате кога някой се бъзика

За да си пазят италианските пенсионери постоянно живеещи у нас!

от кои ще ни пазят небето от турците или македонците

От 1975 до 1990 г. България купува чисто нови 400 военни летателни апарата вертолети Ми-24, бойни самолети МиГ-23 и МиГ-25, Су-22, Су-25 и друга авиационна техника. Ако бяхме ги модернизирали, щяхме да имаме техника за експлоатиране и летене до 2050 г. Минимум. Ние унищожихме Су-22 по на 400-500 летателни часа, а тези самолети на практика са съвършено нови, поляците имаха по-стари модели и все още летят на тях. Ние ги нарязахме и разпродадохме. Това беше национално предателство! През 1983 г. ние внесохме 36 бис-а, а 1990 г. руснаците ни подариха още 36. Имахме 72 МиГ-21 бис, румънците модернизираха по-стари самолети и все още летят на МиГ-21. Никой не спира самолета на по 1000-1500 летателни часа! Имахме и 95 МиГ-23 с подсигурени резервни части. Ние ги нарязахме и разпродадохме.

Не ние,а ДС комуновърхушката която ограби народа и наряза фабриките опустоши и армията,складовете и въоръжението!Не сме НИЕ,а вие или тези които ти плащат да ни внушаваш чувство за вина и безизходица!Истинските крадци са бекапедесе върхушката!

Думата путеноид нещо свързано с путе ли е?

Ние отдавна нямаме наше небе и независима държава така че който и да е все няма да е българин т,е, да му пука за България а ще си гледат собствените интереси.. Питам се колко ще да платим за това ''пазене'' ..

СССР я продаде. А 45 години ни лъга да си плащаме и ще ни пази.

Ако беше прочел статията щеше да знаеш, че нищо няма да плащаме.

Само за първите 3 месеца няма да плащаме , а ПОСЛЕ СЕ ЗАБРАВЯ И СЕ МИНАВА НА ,....ЗАПЛАЩАНЕ . Точно , както е при БЪРЗИТЕ КРЕДИТИ в Бе-ГЕТОТО.

Още ли търсят масло за самолетите ни ?

С тия четири самолета ли ще ни опазят? Ти не си морски вълк, ти си водна бълха.

Ми земи се ожени за един италианец!

Дали е случайно съвпадение че Италиански изтребители ще пазят небето ни по време на Руски военно морски учения край бреговете на България, както миналата година Американски самолети го пазеха по време на Руски военно морски учения край бреговете на Русия когато руски изтребители прехванаха американски самолет? Подобни неща се случиха и при американски военно морски учения край бреговете на Русия в Черно море когато руски изтребители прелетяха на 30 метра над американските кораби. Кога ли нечии нерви няма да издържат или поради техническа неизправност някой самолет падне върху нечий кораб и кой ще понесе последствията от това противопоставяне?

4 самолета ще обърнат хода на войната!

И един е достатъчен да предизвика някакъв конфликт, особено ако е разузнавателен както миналата година.

И от КОГО ще ни пазят небето тези "жабари"? А ? Турция,Гърция, Румъния са ни...."съюзници" ...Македония няма авиация, а сърбите не си вдигнаха "МиГ"-овете,когато краварите ги бомбеха,камо ли да ги вдигнат с/у нас ... Израстнах край едно от големите военни летища у нас ,на което имаше самолети няколко пъти повече от това ,което има днес цялата ни авиация, а полетите бяха ...ДЕНОНОЩНИ...през годините на "лошият,калпав социализъм "...

Аз не искам Италянски изтребители да пазат небето ни. Един път вече сме спасявали България от Византия

До къде го докарахме, да нямаме изправни самолети за патрулиране на границите ни.. Голям келепир и от НАТО и от ЕС

Точно сега имаме достатъчен брой за Ер полисинг. Според мен това въртене на авиация по източните граници на НАТО има друга цел.По лесно им е да ни дрънкат че ни помагат в охраната.Те руснаците се скъсали да ни нарушават ВП

След като вчера при Ризова по БТВ, колхозника Ненчев каза, че било национално предателство да се казва, че армията може да изпълнява частично задълженията си, днес ни поднасят новина...

А дали ще ни ритат по тъпите глави?

Трудно свикват с мисълта (червенотиквеничковчетата), че чичко Сталин е вече история.

За вас демокради ще е трудното. Историята се повтаря. Забравете добродушкото Сталин, изпуснат е духът на Дзержински, Феликс, Железният чекист. В смисъл не си поплюваше много-много.

защо не кажaт на каква цена.нато като неще да ни охранява.

Освен че това си е чисто отстъпване на суверенитет от Българската държава знаем че жабарите на най големите страхливци във военни действия

"Жабарите" създадоха империя, пред която се кланят всички повече от хилядолетие след края й. Тъй че пий си боярщника и поемай към Сибирь...

Съвременните италианци имат толкова общо с римляните , колкото ние с траките! Неуместно и глупаво , невежо сравнение типично за сороски европИдалски трол.....

Ми няма ли и ний да ходим да пазим някоой?!

ходим

Днес цялото НАТО, под ръководството на САЩ ни пази. От Русия. Затова: - Днес руското "топло" (ток и газ) постепенно ни заобикаля и същото ще го получаваме из-отзад. От Юг, де, (вие какво си помислихте?), а не от Север; - Днес постепенно научаваме, че "нашата" азбука е измислена от Македония и Византия; - Днес обичаме руския народ (най-вече рускините), но мразим Путин. Тази натяквана ни простотия означава все едно да обичаш съседката, но да мразиш мъжът ѝ! Утре всички наши "пазачи" ще си отидат по мило по драго, Русия и САЩ пак ще се "договорят за спазване на границите, човешките ценности и т.н.", а ние пак ще си ближем раните. Ако утре някой от нас е останал на тази "многоопазвана територия"!

Това е голямото семейство НАТО. После ще дойдат и други партньори на ротационен принцип. Няма лошо.

A българският ред за българската държава? Кога ще дойде? Аре бегай да питаш в Т.е.л Ав,в. Може и в Анкара. Може и в Брюксел може и зад атлантика. И по какво идиотията на сегашните либерали е различна от комуняшката ненавист към БГ

пак не е разбрал или не знае,че има карт бланш от ЕС,държавата ни да отпусне от бюджета 226 мил. лева за нашето БДЖ,като ДО ЕСЕНТА ЩЕ СЕ КУПУВАТ 15 НОВИ ВЛАКА.

като ей ги турчелята са на един хвърлей от тука. Те ще ни пазят най-добре и ефтино

Що не четеш бе, неграмотнико?

Чувам турците искали да си купуват С-400. Някой знае ли като колко долу-горе струват?

Половин милиард $ за батарея. Турците едва ли ще се набутат.

Хвърлени пари на вятъра. Добре че не са поканили турците да ни "пазят". Тези стане ли конфликт, веднага ще се разкарат. Няма да си рискуват живота за чужда държава. Не че одобрявам въобще друг да лети тук и уж пази, но ако ни пазаеха руснаците, то можеше да е наистина, а не бутафорно. ;) Щеше да отпадне и основанието за пазене.

Италианските летци ще научат българските да пеят хубави италиански песни

то и за теб се отнася, бе брачед!

Радев,ти ли си? Защо не санира Авиацията като главнокомандващ,ами дезертира като последен страхливец.

Тиквьо, сега ще санираш и БДЖ-то нали?

Той взе 125 000 лева и се пенсионира.

по-добре да не им възлагаме и плащаме, или те сами си възложиха?

Европейските ни приятели са винаги добре дошли! За Радев да напомня:той бе доста години заместник и шеф на ВВС до момента когато останахма с три недоремонтирани изтребителя, а той напусна и сега е главнокомандващ и с добра пенсия!

За неремотираните към ПАчата Ненчев. ГНУСЛЯРА

С такива "приятели" и врагове не ни трябват.

Ревете, червени псета. Весело е.

"Веселбата" на идиотите. Като се разхвърчат Искандерите и Сарматите, ще ти дойде акъла, ама късно...

Заври си искандерите и сарматите отзад бе помияр руски.

..яко аутсорсинг.. позор за българската армия!

един от многото провали на карикатурата радев :))) излъга русофилките ся ще си мишкува

Ама Путин, ще дойде догодина. А Дони Рижавото, Няма да дойде и след 5 години

италианските пилоти,че НЛО-то което ще видят на един старопланински връх,не е това което е,а комунистически символ-кич,който след 27 год.сега ще се санира със даренията на червените бабички.

Тиквьо, ти ли се. Защо не санира Авиацията, ами сега да ми идват разни тука

Може би някой преди мен го е казал в коментарите, но аз пак да си кажа :) "Който не храни армия, храни чужда армия" ....

там пише, че всеки си храни армията. И не гледа в чуждите купички.

и какво опази великата Съветска Русия, пиша Съветска Русия, щото младите не знаят че се казваше великия Съветски Съюз. иИмахме Варшавски договор - нещо като Нато, не не опазваше страните, а ги нападаше и избиваше позволилите си да искат ма-а-алко свобода! Така беше. Ама куршумът и размазването от съветски танкове не боли - нали така!

Варшавския Договор и най-вече СССР ПРЕДАДЕ България, като умишлено свали ръководителя и.

Подавам си оставката заради това, че чужди истребители пазят небето ни!

Ти да мълчиш!

Подай си я. Пак ще те изберем с Абсолютно мнозинство.

избирате средния.

Защо Радев? Сега Каракачанов и "патриотите" отговарят за армията

И преди не отговарях за армията, но я подадох!

Ама чакай сега, сакън! Нямаше ли турци да ни пазят? Някои другари изкупиха вазелина, други си направиха анални разширители с цел бизнес, а сега - жабари.

Натовски F16 се опитал да се приближи до самолета на руският, военен министър над Балтийско море. СУ 27 от екскорта обаче му показал ракетите под крилата си и пилотът на F16 отпрашил за спешна смяна на гащите

Някоя анимацийка си гледал.

Анимацииките ви ги пускат на Козяк докато си чакате стотинките

Голям страх ги тресе. Щом и министъра с военен ескорт лети.

Що? Американският мисли че не го екскортират ли. Просто мераците на ФАЩ докараха света до това положение

Нали трябва да се наливат още пари в НАТО ? Такъв е призивът , ПОВЕЧЕ И ВСЕ ПОВЕЧЕ , ПАРИ ЗА НАТО !

м?

Ако стане военен конфликт, първото което ще направят е да се ометат от тук. ;) Поне не са турски, които да ни пазят от ... Турция. ;) Много интересно този от какво ще ни пази?

От извънземни от планетата идиотизъм.

От кого ще ни пазят ?

от украинците?

Ще идват да си приберат украинките от морето!?

''Който си няма своя армия , храни ЧУЖДА армия''.

Ти не прочете ли, че всяка страна сама си поема разходите? Кога ли най-после ще ви изритаме в любимата ви московия, та да заживеем нормално?

Не, душко,соросоидта ще ви изритаме в америката. Там вече легализираха содомията и педофилията. Ред е некрофилите и канибалите да получат "граждански права". Тъй че богати възможности да ти излезе късмета да те вземат за булка в "свободния свят". И хоп, нашия демократ на първия ред на сатанинската църква, барабар с баш демократите.

Троле "вола" явно си скотоумен като волл. Кажи поне за колко сребърника се продаде, че така яростно защитаваш жабарите и техните скапани самолети?

Само да нема инциденти. Да падне некой Файтър по къщите на хората, да ги изпотрепе

щом не е русско, всичко може да се случи.

Тогава ще кажем, че ни е ударил "приятелски огън"!

Или че е гръмнал бойлера, както когато удари ракета на САЩ къща в София, покрай войната в Югославия.

Инциденти няма да има, само провокации. Чуждият самолет, който "охранява" България, с лека ръка може да си позволи провокация към руски, която преминава в близост до нашето въздушно пространство, като в Сирия.

Какво ще прави руски самалет до нашето въздушно пространство, па макар и близо?

Това да не пиян тинейджър в сели Долно Уйно с беенвето на чичо си, още по-пиян?

Какво е България? Не, не е държава. Това е сараят на Бойко. А овцете, как са? Мляко дават ли?

За сега само Вуна даваме. За мляко требе храната де както трябва

Овцете са в Москва!Тука е Европейски Съюз и България е равноправен член на най мощният военен съюз на планетата който по всяко време може да скърши вратлето на ботоксовият изрод от Кремъл!

Пак сме със свалени гащи, а за новите самолети пак се шикалакави. Когато служих в редовете на БА, в ВВС на летището където бях имаше десетки МИГ-ове и СУ . Същите, които продължавар в сирия доста успешно да се противопоставят на модерните Американски F-ове. КЪДЕ СА НАШИТЕ САМОЛЕТ, НАШАТА АРМИЯ И ЗАЩО СМЕ ДЪРЖАВА БЕЗ АРМИЯ? ЗАЩО ПРОДАЖНИЦИ БЕЗРОДНИ?

Що пишеш простотии бе, россиянски? Няма вариант при който мигушетите да се "справят" с ефките! Това не се е случвало все още.

Така мислиш защото си виждал изтребител или многоцелеви изтребител-бомбандировач само на картинка или на компютърен симулатор? Нали, чугунена главо, с промит от холивудските филми мозък?

И какво направи тая твоя пиклива армия? Ква файда от нея? Само едни млади пенсионери-шапкари лежащи сега на гърба на другите.

Нали за това теглихме заем от 16 млрд.? АКО свършат парите , страшно няма , има НОВИ ЗАЕМИ .

Не, не теглихме заем за това и не е 16 милиарда. Кой ви пълни главите с тези глупости?

Леле кашмер. И до такова доживях. Резил. Да ме е срам, че съм българин. До там да я докарат, че да няма 10 аероплана.....

Щом те е срам да си българин - бегом в россиянското посолство и поискай политическо убежище и россиянско гражданство. Няма да ти е трудно, защото ти си българин само по докЮменти, но не и по кръв!