Наследникът на саудитския трон: агресивен и амбициозен

31-годишният принц Мохамед бин Салман стана днес наследник на саудитския трон след светкавично издигане и в условията на криза със съседен Катар.

Обратно в новината

Коментари - Наследникът на саудитския трон: агресивен и амбициозен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не чух за избори, права на малцинствата или приемане на бежанци от Афганистан, Сидан, Либия, Еритрея, Сомалия и Сирия.Къде са американските НПОта.Кога ще отменят смъртното наказание и ще направят един хубав арабски прайд??? Алооо Сааащ вас питам нали сте защитници на демокрацията по света? Или тя е направена да се налага само на бели европейци и бели американци???

Свички държави от Европа и Северна Америка да престанат да образоват рязани изроди!!!Тая сган не подлежи на обучение сред нормални хора!!Те си остават диви зверове-ислямистка измет!!!

a руските бъдещи пропагандони и държавни мафиоти да се допускат ли за обучение?

И как ще стане това след като парите не миришат? Просто никак.

Работи? Учи? Работи върху себе си и се учи от живота? Едва ли Деградирали са не сома той, но и цялата им фамилия камилари, барабар с БГ журналята.

Агресивен = Първосигнален.... По погледа му виждам че е много ентелегентин...... най... А това на главата му някаква тороидална бобина ли е? Да му усилва мисловните процеси.....

Тия са поредния инструмент за осмисляне през призмата на парите/финанси. Щото това са просто едни печатани хартийки, а отскоро и ел. единици. Или имаш реален ресурс, знание и оръжие или си никой. Тия са още с кланово мислене на цгнаи

"Преоблякъл се Илия, пак в тия.." Личи си им, че са наследници на камилари и рибари, не че е лошо де... Ама не става само с пари и то от петрол, т.е. никак не са ги заработили... Пък и саудитците са едни мюсолмани, мани бегай. Покорното куче на изсраел... Заедно с турците...

Агресията не беше ли лошо нещо??

Според зависи, веднъж си терорист друг път бунтовник- както е изгодно...

Жените в СА нямат право да карат автомобил, но все пак много от тях го правят нелегално. Въпреки това е позволено на жени да управляват самолет, но трябва задължително да бъдат возени от мъж до летището.

Убавец, няма нищо общо с тероризма...

"През декември 2015 г. даде първата си пресконференция, за да обяви създаването на "ислямска антитерористична коалиция", включваща 39 страни, решени да се борят с джихадизма." Това е някакъв лош виц. Точно тези чаршафи са най големите спонсори на ислямския тероризъм.

Агресивен и амбициозен - с една дума беладжия... Ама голям беладжия ще бъде, дано нефтът им да пресъхне!!!

"безмилостна война срещу екстремистки групировки" Да!Видяхме ги в Сирия ,Йемен ,Ню Йорк и т.н. как я водят тая война.

Циганин...

Дано да прогони бунтовниците в Йемен и войната да приключи. Положението там е ужасно!

Положението там е ужасно! .... защото Саудитите бомбардират Йемен.

"Рияд оглавява арабска коалиция, бореща се срещу шиитските бунтовници в Йемен, обвинявани във връзки с Иран."

Явно войнствен типаж. Дано с годините улегне.

Тия саудити само "принцове" развъждат. Яйце да хвърлиш, на "принцова" глава ще падне. Няма ли някоя "принцеса" да се появи най-сетне?

Същите са, само без брада, но с мустаци. Затова ги забулват и не ги показват.