След екшън пред РПУ-Дупница, Златистия влиза в затвора

Злати Златев-Златистия отново ще влезе в затвора за 10 месеца, след като потроши бариерата на РПУ-Дупница с джипа си.

Обратно в новината

Коментари - След екшън пред РПУ-Дупница, Златистия влиза в затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

правосъдието е строго и справедливо за обикновенният човечец

Тоя щом от ВИС са го уволнили, че бил прекалено груб, при положение, че работи рекетьор, сметай....

На 6 февруари 2003 г. обаче наказателен състав на Софийския апелативен съд осъди Златков на 18 години лишаване от свобода при първоначален усилено строг режим. Присъдата бе потвърдена от Върховния касационен съд.

Ето го рекламното лице на прокуратура и съд.

А номерата на джипа дали са му свалили куките след инцидента?

Тоя май не го лови куршум!

Каква биография! Готов е за министър-председател на България.

Готов е за президент.

С този изрод миналата година имаше предаване по телевизията където от затвора обясняваше че всичко едва ли не е било "луди млади" и сега вече се е превъзпитал.

Златистия беше барман на Сл. Бряг още не нявършил 18 години, преди казармата! Така, че тези които си мислят ,че Злати е продукт на ''новото време'', да се хванат за ушите и да скачат от някой мост! Бармана,така му казвахме в казармата,едва отърва дисципа! Говоря за 1986 година!

Този юнак е доказателство, че българско правосъдие няма. Затова всеки човек трябва да бъде въоръжен срещу такива лай..а на пътя си.

Има ли нужда от коментар? НЕ! Един от хилядите престъпници отново "се оплеска"... Нямат вина те, виновни са тези, които обслужват интересите на престъпника. Те са за затвора!

Няма таква държава рекитираш, крадеш, убиваш, изнасилваш и си на свобода... без проблеми..... Абе който още е в БГ сериозно да се замисля да се изнася че с тия изроди не е истина....

Еех, ако можеше докато бях млад! Тогава легално никой не те пускаше, а нелегално - не можеше да доближиш границата до 30 км, а, ако все пак преминеш - куршум !

Знаем, че това искате, българите да си напуснат Родината, за това и толерирате изроди като тоя:), няма да ви излязат сметките обаче, българите пътуват навън, печелят, колкото могат и се връщат обратно в Родината си, България ще пребъде! за разлика от някои други измислени държави, които сега се перчат!

Израснал съм и продължавам да живея в Дупница. 91-93г., когато обикалях целия град, за да си купя олио този и още други "юнаци" затваряха цели ресторанти за банкетите си. 96-97г. всички бяхме милионери в лева (3000 BGN за USD) а този и още други "юнаци" след запой хвърляха с шепи пари буквално на площада. Много от другите вече ги няма.....Време му е и на този...

Тоя има престъпления за доживот, а наштего пускат??? Мамта ви " правораздаватели" подкупни !!!

защо само 10 месеца когато е стакова минало - сигурно в миналото са го пускали предсрочно - трябва да му добавят.

разрешете носенето на оръжие, направете хората равни

Това е пример за държава-боклук.Не напразно сме в третия свят.България се упралвлява от мафията.

Поредният с желание да "блесне"... тоя дори и мутрите не са го харесвали, въпросът е защо е още жив...

""""въпросът е защо е още жив... """"-Загадка.

Съд, полисия и проку-рватура са подкупни измекяри и кукли на конци на мутри, цигани и проститутки. Те са назначени от мутри, плаща им се от мутри и вместо да пазят народа от мутрите, те пазят мутрите от закона. На такива утайки като тази на снимката. Не е виновен Златистия, че съществува и вирее, а по- горните институции, че допускат и позволяват това.

След екшън пред РПУ-Дупница, Златистия влиза в затвора След изнасилвания,грабежи, убийства и кражби, този боклук за послдно го арестуват за каране на Мерцедес , кьоркютук пиян, и се споразумява да лежи само десет месеца. В САЩ този щеше да има възможност да извърши само едно от гореизброените престъпления. Този е истинска реклама на нашето правосъдие

Този е живия пример за подготвения от комунистите "Преход" към "пазарна икономика". И продължава сигурно да е още техен човек.

Преди 1989г. такива като този, щяха да върнат дрехите на близките му и повече никой нямаше да го види.

Преди 1989г тоя щеше да работи старшина в милицията, мутрите са милиционерите на прехода, те поеха от униформените задачата да подтискат и репресират хората

d4

доколкото си спомням, тоя юнак отърваваше панделата защото беше на "смъртно легло"...нещо ревматизъм, артрит или ишиас... "докторята" го бяха отписали и му издаваха фалшиви епикризи.

Това още веднъж показва,че предсрочното освобождаване на такива боклуци за "добро поведение" е фарс-трябва да търка нара да последната минута от наказанието си затвор=изолация от обществото.

За толкова години как е останал жив?

някак си не мога да се отърва от мисълта че такива като тази креатура са на свобода само защото са необходими на някого или някои .и се питам кои ли са те.във т ред на мисли този е със малко животи със идиотското си поведение а не си е намерил маѝстора защо ли. пък и всъщност какво ли ме интерисува жиея далеч от Дупница

И за всички престъпления само 10 месеца. Явно някой съдия от Дупница се е надупил на Златистия.

Ако нямаше официална съдебна система, от която се страхуват само обикновените честни хора, отдавна някой да го е пратил при свети Петър!

Даже Боян Петракиев (Барона) бледнее пред този бандит. Барона беше класически бандит-каубой, превземал тирове на абордаж в Драгоманско. През последните години обаче улегна, сложи интелектуалски очила и костюм и започна да се занимава с източване на банкови карти. Т.е. поумня и еволюира. А Златистия си остана бандит от тип "пълен и безнадежден изрод".

Явно на Златистия са му свършили парите и сега ще лежи няколко месеца. Ами Злати, като нямаш пари ще се научиш да си кротуваш. Само хората с пари си правят каквото искат

Тоя шемет стана на 50 години и още се прави на пубер.

А за убийство на куче - 3 години!?? Егати законите...

бОКЛУКЪТ СИ ОСТАВА ТАКЪВ ЗАВИНАГИ

Морския, ти да не си некоя даскалка в детска градина! ХАХАХАХАХА Кой го еве за тъпата кирилица, че и за тъпия и правопис!

Затва бгстан ще е азиатска кочина! Само некви мутри отгледани от дс мафията ще вилнеят и ще насилват простите роби на рубладжийската мафия!

като тоя в Щатите лежат до живот.

или ги застрелват нервни полицаи

10 месеца? За това което е направил поне 3 години ....

Какви 3 години, ти не четеш ли, че се е разбрал т.е. платил си е на прокуратурата и когото трябва.... пак добре е, че не е 10 месеца пробация!

смърт за такива изроди

Историята на психопрестъпника злати е лицето на нашата настояща съдебна система-корумпирана, некадърна, импотентна,зависима, античовешка , високоплатена/13,14 заплата/ и единствено годна за някой африкански затвор/по обясними причини/ .Да направят Ердоган премиер за една седмица и майка им жална на съдии и прокурори, ДАНС-аджии, полицаи и вся остальная сволач от висшите етажи...

този вече, само 9 мм в тъпата кратуна и край на всичко!!

Не само в неговата....колко глави чакат...

Няма още дълго да четем новини за този човек. Така както е тръгнал ... Сега и срещу полицаите ... Не знам, той да му мисли.

платили гаранцията си, ама после са им върнали, за да имат за пътни разходи... Съдебната система - не иска да работи, защото не искат да съдят "момчетата" които снасят много пари за партии и държава.

ХАХАХА, ходете носле разправяйте, че България не е страната на свободата ... Дупница си е Дивия Запад, а Злати е Джеси Джеймс ... няма закони, няма шерифи, няма правосъдие ... най-бързия печели ... хахаха ... после чакайте положителни доклади от ЕС за съдебната система - ДА ... ама на върба!!!

Недей да обиждаш Джеси Джеймс.

Странно как тази отрепка е жива още.

ТОВА как е на свобода още?!? отговор не искам! НЯМА ЛИ КОЙ ДА ЗАКОЛИ това?!?

Тоз боклук плаче за "заблуден" куршум.

Много несправедливо наказание за отнемане на шофьорската му книжка 1 г. Каква жестокост ! Справедливо ще е 10 м. Капути... да е..ва ваща ма..а .

daskale 10 minuti li imash predvid?

Ако бехме в евразийския союз тоз убаец немаше да е на свобода, нали копейкаджий! В раССия престъпност НЕТ! Злото ЕС е виновно!

стига с това тъпанарско "й" където не му е мястото!!!

paбиpaм

И аз викам стига, ама простотията и неграмотността е като вирус, заразна е.

Не се е сетил да се кандидатира за депутат. Щеше да получи имунитет и известно време щеше да си развява байрака необезпокояван от полиция и съд.

смърт за такива изроди