Полицай се бори 4 г. да върне отвлечения си син

46-годишният столичен полицай Николай Карбанов от 4 години се бори да върне сина си Атила от Холандия. Детето е отвлечено от майка си, но тя умира в катастрофа.

Обратно в новината

Коментари - Полицай се бори 4 г. да върне отвлечения си син | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живот на семейни начала, това е много, много спорно нещо, без брак детето е на майката по всички закони на всички държави.

Пълни глупости! С брак или без, родителите имат равни права по отношение на детето.

Коя е приятелката на майката? Коя е Холандия да се разпорежда с живота на българите? Родителите нямат брак, нямат развод, нито улики срещу бащата като баща, за да се налага да защитават правата на детето. И то в свят, в който бракът също е рядко сключен! Освен това детето е незаконно изведено, обявено за издирване, т.е. майката е нарушител на Закона. Е, СЕГА АКО СМЕ НАРОД, ТРЯБВА ДА ОТПРАВИМ ИСКАНЕ КЪМ ХОЛАНДИЯ И ОТСТОЯВАНЕ ПРАВАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА, намаляващи все повече, ДА ЗАЩИТИМ БЪЛГАРСКИТЕ СИ ГЕНИ И НАЦИОНАЛНО ДОСТОЙНСТВО!!!!!.......................ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО към българските медии, телевизии, организации, институции и българското общество! Да се съберат данни за психологическия профил на бащата и ако всичко е наред - СЪД за българската гражданка - приятелка на майката. Че и убийство му готвели..... Потресаваща история.... и още колко такива знам за Българския съд, присъдил деца на баща-психопат, не участвал в отглеждането им, а пък други деца, отгледани от баби, присъдени родителски права на майки-проститутки, зарязали децата си на 2 месеца бебета и никога не ги потърсили.. СРАМ за българските съдийки -майки и дърти моми! Еничарки!

Ердоган беше прав - останки от нацизма! Да връщат детето на човека с правителствен самолет и 100000 евро обезщетение за погазване на човешките и родителските права!

Почетох малко...Това, Роксаната, някакво истинско лудо ли е или просто има логорея?

Ето веднага минус. Бе ти още ли си тук бе, Роксанче? Ами стига толкова, стъмни се вече, лягай да си почиваш, че хептен се запени.

Роксанче е "ботче" от лошо направените.

Roxana=Гнида

Роксана казва, че всяка постъпка има последствия, добрата-добри, лошата-лоши

Има право на свиждане брата, нека си ги изисква.

да си води делата из цела европа, това защото си е спестил административна такса от 60 лв за брачно свидетелство. Хак му е.

Еврогейски номера! От къде на къде бащата да не си вземе сина?

оТТАМ НАТАМ, ЧЕ СЛУЧАЕН ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ РОДИТЕСКИ ПРАВА. ИМА СИ ЗАКОНИ И ТЕЗИ ЗАКОН ИМАТ СМИСЪЛ. ДА СИ ИЗКАРА ДОКУМЕНТИТЕ И ДА ДОКАЖЕ ГРИЖА ЗА ДЕТЕТО. Как съда ше знае, че той не е педофил, който иска да докопа следващата си жертва? деца не се раздават на килограм на секи желаещ!

Моя екс е индженер, а не полицай, ама ноо добре знаеше де да бие администрацията. Не можах да му забия нито една под гарда - добре се беше подковал. Човеко си имаше педантични адресни регистрации, фишове за заплати, доходи и разходи, банкови извлечения, платени издръжки, административни такси платени, сватба, свидетели....документи за сичкото. Е, индженерите сме тека.... Бие ме в съда че е индженер..., а един полицай тука е знаел закона и го е газил как си иска..... Не може да има извинение за полицай, който незнае закона! Играл е игрички, сега да не се сърди. Бог дава, ама в кошара не вкарва! Следващия път като ебе, да се ожени предварително, и след гинекологичен и ДНК преглед....морала има значение! И да си оформи дукиментите.... и да си прави тестовете за бащинство...тези са валидни в съда... и да си плаща издръжките... и това тежи в съда.... и да живее с майката - и това тежи в съда..... както направи бившия ми.... и ме би, ей! би ме в съда! предаде се когато му се обесни колко ше плати за висше образование на едно белсящо дете...не се нае.....там му избиха бушоните...каза, не мога толкова..... ма поне си го каза почтено очи в очи.... сумите са плашещи, признавам....в момента плащам по 50 хиляди паунда на година за себе си и около 30 000 за детето ми, и отделно сме взели студентски заем за остатъка..... Не моем да го мислим полицая, една умна жена как мое да го вкара у ада....това, щото си е спестил административните разходи...моя екс неси ги спести ! Да му се признае, и да му бъде въздадено от Бога, че беше почтен с нас колкото можа, ми толкова можа, но му се зачита!

Доста очевидни лъжи има в публикацията: напр. как е очаквал полицаят холандския съд да присъди връщане на дете в България когато неговите росителски права са признати от Българския съд след приключване на делото в Холандия? Майката се опитвала да убие полицая, но накрая тя е 'катастрофирала'. Според мен този полицай е убил жената с която е живял и впоследствие като е разбрал за застраховката иска да вземе парите. Не му пука за детето. Аз лично напълно подкрепям отказа да се върне детето на този човек в БГ.

На неговото му се вика скъп на триците, ефтин на брашното. Спестил е пейсе лева за регистриране на брака в общината и може би 10 лв държавни такси, не помним колко беше, по мое време беше по 5 лева марката върху удостоверението за брак платена от секи младоженец по една , ако помним добре де. Ето, човека си е спестил 60 лв общински разноски. Евала, спестовник! нема нормални думи за подобно малоумие. НЕМА, НЕ СА ОТКРИТИ.

Ако той беше имал история на баща в брак...с адресна регистрация, със семеен живот....което в ЕС е съвсем валидно.... Но те вероятно са живели отделно. Вероятно без брак, бебето е било регистрирано на друг адрес и е живяло с майка си. Ако идиота беше регистрирал семейни разходи, семейно жилище, семейни грижи, ако можеше да докаже такиви..... то той би изглеждал съвсем другояче в очите на холандския съд и в очите на холандската полиция. А той, начукал едно бебе, не е ясно как и защо, и дори не се оженил за майката. Дори не живял с нея на един и същи адрес. Дори не се грижил за детето (не е ясно какво е доказвал в съда по тези параграфи). И ако не може да докаже нищо, никаква грижа към детето, то ноо ясно, никакъв съд нема да му присъди това дете, па в очите на закона той дори не е вдовец, ами биологичен донор на детето саму. Без да е имал брак с майката, и ако никога не е полагал грижи за това дете, аз напълно разбирам защо холандската полиция и холандските социални служби са сложили запор на искането му да се грижи за дете, което той практически не познава. Много логично решение.

Безсмислено е да начуквате минусчета. Не само закона е текъф. Децата виждат сичкото. Моя екс беше ноо умен - и ноо се грижете за детето. И досега се грижи, педантично. И детето го вижда и му го признава, и се разбират. Толко се разбират, че ме игнорират и аз ревнувам. Ако тоя баща беше се грижил за детето си и да има отлична емоционална и бащинска връзка с това дете, то никоя майка не може да го откъсне от собственото му дете. Ама това значи да му мие гъзето, да си играе с него, да му знае песничките, да му сменя нааканото, да го храни, да почисти после кухнята, да му сготви, да го изведе на парка, да му купи сладолед.... Децата не забравят. Моето дете помни сичко и си има емоционална връзка. Аз като се разсъдря и се разрева, детето казва, не ми пука, не можеш да ми промениш мнението, защот оаз ЗНАМ И ВИЖДАМ КАКВО ПРАВИ ТОЙ ЗА МЕН! А полицая, нито жилище осигурил, нито се оженил за майката, нито сигледал детето, нито се разбирал с нея.... ама иска да се пише баща.... Това не е да си баща - това е да си ДОНОР! Да си баща значи да изболедуваш сичките деЦки болести с детето, с термометър под ухото.... да чистиш лайнцата...да сменяш нааакани гащи.... да водиш в парка, да се биеш с хулигани за да не набият детето ти.... да те интересува как е писал буквички в училище, и прочие.... А нашия полицай, изпразнил се и това му е ного....и сега, ама аз съм баща....МИ НЕ, НЕ СИ БАЩА!

Има много изписано в интернет за ТОП-Ченгето Николай КАрбанов.....тук ту Карбонов, ту Карбанов.....Неспособен за СЕМЕЙСТВО!

vasil

Е па виж и коя е бившата полицайка и имотна дистрибуторка Дора Кондакова,как изглежда и пр.Тя ли е по- подходящ "баща"за момче на 11 г.с жив баща,който го е припознал,чието име носи и е настоящ полицай,а и с НАСЛЕДСТВЕНИ имоти- не е беден.

Кво ново???? На полицаите "приятелките" са все от МВР...Говоря за официалните им "ПРИЯТЕЛКИ", иначе са си к..вари.

Значи явно влизането на балХар в шенген е договорено, щом и полицаите са се разбързали да си уреждат финансовите задължения. В деня в който балХар влезне в шенген .... това дете (ако е припознато от ДОНОРА...) ще има право да получава издръжка по шенгенските закони, тоест 'бащата' ше требе да плаща минималното количество пари - особено като единствен родител - издръжка на 'детето' си. Почвайте да калкулирате по минимум 1200- 1300 евра на месец. Това е екзистенц минимума по европа, ако не съм в грешка и ако помним добре. Ако ДОНОРЧЕТО наистина е припознал детето, то той сам си е сложил въжтето на врата като е убил майката за застраховката. Засхраховка я види я не, но категорично ше плаща като единствен родител тази ,минимална сума плус разходи ако детето бъде прието в университет. По холандски цени. Сега почвайте да калкулирате 1300 евра на месец плус университетски разходи. Това докато завърши университет, зависи от желанията надетето. Ако не иска да учи, тази издържка се дължи до пълнолетие. Почвайте да сметате - детето сега на 11, месечна издръжка 1300 и най-вероятно и отгоре. Това до пълнолетие. Ако бъде прието в уни, следва пълна университетска издръжка плус ливинг костс. Полицая защо не се беше оженил, това от ноо акъл......да спести пейсе лева общински такси и две марки към ЕСГРАОН по 5 лева сека..... Не, не моем да го разберем - защо си го пречиневате, има ли кой да ми обесни защо и как сте толко тъпи и прости балХар маШленцата?

И ако прибере детето в балХар, ше му плаща саму балхар разходите.... Това обеснева напаните да пребира детето в балХар.... балХар разноски са смешни в сравнение с холандски и то при 'мащеха', от следваща връзка. Допускам, че ще плаща и други - СЪДЕБНИ РАЗНОСКИ .... на европейски цени..... Оттук му закръглем стотици хиледи евра съдебни и други житейски разноски - ТОВА ОТ НОО АКЪЛ И ЗАЩОТО НЕ СЕ Е ОЖЕНИЛА ЗА МАЙКАТА НА ДЕТЕТО СИ И НЕ СИ Е НАТИСКАЛ ПАРЦАЛИТЕ, ПЪК ДА БЕШЕ Й НАЧУКАЛ И ОЩЕ 2-3, ПОНЕ ДА СИ СТРУВАШЕ УСИЛИЕТО ..... нема толко тъпи кату балхар маШленцата, НЕЕЕЕЕЕЕЕ! Продал е кон за кукошка....а сега рИве..... Ноо ми напомне за бившия ми сапруг - откак ни изгуби, изрева балХар ....а каде беше сине майчин, дотогава??????

си е чиста мутра

Не бих се учудила ако полицая има данни колко по-къспо ше стане бащинството с навлизането на европото и шенгеня. шенген значи че автоматично европейските закони биват преведени 1:1 и стават валидни у балХар също...со се цифрите за родителство и отговорностите. да ви светнем, у шенген едно родителство не е относително на доходи. Станеш ли родител, то издръжката на детето не е вече некфи проценти от дохода ти, но е твърда сума за екзистенц минимум съществуване на детето. И ако детето ти живее в Холандия, то бащата ...'бащата' де....ще трее да плаща по шенген, а не в лефчета.... Полицая добре си е проучил адвокатите и изтичниците. В Холандия, издръжката на едно дете не може и няма да по-малко от 1200 евра на месец, колкото е минималната работна заплата. Което е нищо, едва ти плаща храната и стая без удобства, и втора ръка дрехи с дупки и без ципове. Това си е сериозна медийна кампания за проблема и не бих се учудила, ако и държавни институции проучват общественото мнение тука.

Вас куманягите ви научиха (което не е истина де) че жените са безплатни и общи. Но нещата си се наместват де, и това е живота - винаги се намира баланса ако не по тоя начин, то по другия. като избегате от брак, ви идват други ядове на главата. Установявате го по трудния и скъп начин. Един брак е безкрайно по-ефтин и лесен отколкото сагата на едно подобно пренебрегнато бащинство. Жениш се за пейсе лева църковна такса, и ако не върфи, се разеждаш за пестотин лева .... А я погледнете сагата тука - Холандии, бегане, засхраховки, международни съдилища..... А не беше ли по-лесно идиота да беше се оженил, да беше си начула 1-2-3 колкото иска, да си ги отгледа (поефтино щеше да му излезне басирам се...) и да си пее живота? Това на запад по западна европа отдавна е разбарно и изболяно - хората си се женят чинно и почтително.... защото е ноо по-ефтино о лесно да си редовен отколкото да се гониш с децата си и майките им по света ......на съдебни разноски и с полицейски заповеди..... И вас ви стига, не бойте се...и ноо добре ше разберете защо на запад един развод струва майка си и баща си, и защо хората претпочитат да се женят по 100 пъти но да не се вкарват в подобни разправии.... Между другото, с вкарването на еврото, ше се вкарат и съответните еврпейски закони, и ше пшлащате бащинството в евра..и по европейските закони...демек нема да можете да се измъквате по сегашните закони с лефчетата..... Дошло ви е на главата, мда!

Кайто се казва с постановката на Теди Москов: "Чувства - имоти, чувства - имоти"...

Ами да отива и да си го взима, както са му го взели!

за полицаите!!! Живеят с приятелки, развяват си байрака и ти казват "Ама аз не съм женен"!

защо да му се полагат парите от застраховка живот на "приятелката", нали не му е жена?

Те не се полагат на него, а на детето, заради загиналата майка. Но настойник е той, значи той трябва да се разпорежда с парите, а не чуждата жена - приятелка на "майката", извършила отвличане, поръчала убийство и т.н. свестни дела. Трябва да се разпорежда бащата, а не приятелката на майката-престъпничка.

Познавах майката и детето. Тя се оплакваше, че полицаят оказва домашно насилие над нея и детето, а тя като викне полиция идват колегите му от същото РПУ.... Затова избяга жената, не от хубаво... Сега след като има застраховка за получаване /жената имаше и недвижими имоти в София/, полицаят разбира се иска попечителство над детето....

престанете да пишете глупости и празни приказки! поне гледайте телевизия за да се осведомите!

Герганче, тебе не те познавам /мисля/, но тази жена познавах лично, както и детето. И това, което разказвам, го знам лично, а не дочуто от някого!

Празни, празни, колко да са празни - не познавам някой, който бяга от хубавото.......

vasil

Жената също е била служител в КАТ. Човекът също е имал наследствени имоти. "Приятелката" Дора ъщо е полицайка и също се занимава в сделки с имоти. А сега де?

от полицай!

vasil

Не разбра ли,че в тая история ВСИЧКИ до един са полицаи?!

loyola

Във Външно и по посолствата персонала е висококомпетентен и милее за правата на гражданите на републиката, назначенията въобще не са на роднински и приятелки принцип, както някои се опитват да ни внушат. Всички са завършили МИО и говорят поне по 5 езика, в това число и Есперанто.... Опс, май будилника звъни и е време да се събудим ...

Разбира се, че полицай, като види пари и става много загрижен. То на тях само пари и далавери са им в главите на родните полицаи.

Четете хора ! Човека е спечелил родителските права много преди да се появят парите ! Кухи индивиди !

Спечелил ги е в България, само че това е без значение, защото детето е в Холандия и те не го пускат тук. Така, че когато ги спечели и в Холандия пак ще си говорим. А ти почни да мислиш кух индивиде.

С 133000 ЕВРА ЗАПОЧВА ДА ОБИЧА.

vasil

Човекът имал няколко НАСЛЕДСТВЕНИ жилища.Не е беден. Детето е припознато и носи името му. Въпросната Дора Кондакова също е полицай.В Гугъл името й излиза главно във връзка със сделки с доста апетитни имоти в центъра на София. Покойната майка на детето също била слубител в КАТ-Варна.

В началото четох и се чудех на тоя полицай "загрижен" за детето си защото и аз съм в същата ситуация и знам моя бивш полицай колко е загрижен за детето си... НО после виждам някаква голяма сума пари 133 000.00 - и спрях да чета защото наистина е загрижен бащата... Кой кво ще да ти разправя, знай че става въпрос за пари.

всичките сте пррости чалгаджии

Е да не би всички полицаи да приличат на твоя бивш полицай!? То самият факт, че като си прочела за парите и ти е светнало, означава колко просветителска роля играят за тебе самата парите.

вижте какво, ако можете да се разбирате с друг човек - правете деца заедно, ако не сте сигурни - идете осиновете, или жената да роди от донор, вместо да се замесвате в такива истории.

Това одобревам. Безусловно. Като разберът колко е скъпо осиновяването и припознаването, и като разберът колко струва сурогатна майка - и ше се затичет да се женът за 3-4-5 като мусулманите.... е нема лабаво, Бог дава, но в кошара не вкарва.....

прави са холандците, в България няма условия за живот за деца на хора с професии различни от политици и олигарси. Те и бежанци не връщат в България заради нечовешките условия на живот в тая просташка страна, в която са останали само някакви живи мъртъвци, овчедушно и малоумно навели тъжни глави по улиците и 1-2 милиона 60-70 годишни хора, потънали в мизерия и чакащи смъртта да ги избави. Това дете няма бъдеще тука в България

Ако не можете да помогнете, не пишете глупости! Ако може някой да помогне, каквато и да е помощ, да пише!

Как каквато и да е?

Tози, мазният на снимката, дали се е "борил" да плаща вноските по застраховка живот на съпругата му, а??? Aма, сега иска да лапа???.... бил, се "борил" за детето??????? Hеправилно редактирано заглавие,.....Cега, се "бори" за парите на детето оставени от починалата му майка!!!;)) ужас...отврат.....

човекът е почнал да се бори преди случая с майката. Генетичен отпадък

Mайка ти,..,..., питам,.. дали се е "борил" да "плаща" вноските по застраховката, а не преди или след случая с майката!!?? генетично увреден ;))

Тъп полицай. Като няма брак с майката детето е само нейно. Той какъв му е по закон? Донор? И журналята надушили мазничкото дрънкат ли дрънкат.

ХАХАХАХА ХАХАХА ХАХАХА то си пише в акта за раждане кой е бащата, бракът е форма на договор и до там

като прочетох, че по сметката на детето имало 133 000 евро, от застраховка живот на майка Mу, и ми стана ясно, защо бащата и Tо, полицай е толкова "Tъжен", но активен по всички инстанции!!! "Kаквото и да ви говорят, да знаете, че става дума за пари"!! A, "този" на снимката е откачил като е разбрал, че друга жена се разпорежда с парите от застраховката на починалата му жена!! Mазно, Aлчен!!;))

ако не беше за пари, да беше отишъл поне веднъж годишно в Холандия да види детето... да, ама, не...

Защо да ходи при условие , че родителските права са дадени на него ! ЕС са длъжни да му дадат детето , но явно е по здравословно детето да расте с някакви непозната отколкото с баща му !

целият цирк е за парите, Hе, за детето!! 100%!!!!!!!!.... и ако, ги прибере, един ден може и да прочетем отново Tук, че детето е изоставено!!

Европейската демокрация...намирисва на вкиснало....

искаш да да кажеш еврогейската

кога започна съдебната битка за детето, преди 133 000 евро в сметката му или след това ???

Три години преди !

Ма застраховка се плаща минимуМ 5 години ПРЕДИ ДА БЪДЕ ИЗПЛАТЕНА..... Застраховката е направена с години ПРЕДИ СЪБИТИЕТО - В ес Е ПО ЗАКОН ПЛАЩАШ 5 ГОДИНИ ЗАСХРАХОВКАТА ПРЕДИ ДА МОЖЕШ ДА ПОИСКАШ ПРАВА ВЪРХУ СЪБИТИЕОТ! Да немах здравни и живот засхраховка, да не знаех... Между другото, ако ме убиете на балХар земя ...хаха, има текиви идиоти и аз ги знам... то моето дете ше получи подобна сума.....ама е пълнолетен вече, та нема никой от вас да намаже...ше направите детето ми сирак но богат сирак!

Никога, ама никога не вярвайте на жена, ама никога.

извода е : внимавай с кого се задомяваш и с кого правиш деца.

три години не е виждал сина си-ами да хване влака за холандия и да го види,ама то от дела не му остава време

Това се случва само след валидна законова декларация и се следва процедура. Не може секи да иска ДНК и да декларира родителство. Доказват се обстоятелства и начини. То ако беше тека, полвината буклуци от улицата в балХар щеха да декларират, че са ебали щерката на Путин и са бащи на детето й.....

Съчуствам на г-н Карбанов,ама като сме си скапана държавица!другите ни нямат за нищо!

КАТО МУ ГЛЕДАМ СНИМКАТА-ЖИВА МУТРА!И ЗАЩО Е ИЗБЯГАЛА ЖЕНАТА ОТ НЕГО?СИГУРНО МНОГО Я Е ГАЛИЛ!!!

ще го арестуват.

като заподозрян в смъртта на майката и заради застрахователите, да. Това е валиден поинт. Но дори и това не променя фактите, а фактите са, че ДОНОРЧЕТО ЕБАЛО, ЕБАЛО...АМА ГРИЖИ НЕ ПОЛАГАЛО, НЕ ПОЛАГАЛО..... И сега покрай една застраховка, изведнъж детенцето му омилело....ама преди това, не искал да знае....

Мен ми се струва, че работата на този чевок не е чиста.Защо жената бяга от него? Не иска да го вижда?Умира мистериозно в катастрофа? да не би той да има намеса в това?Поръчкови убийства точно като филм.Има много гнили неща в историята не зная къде е истината,но тя е някъде там..

Моля, свържете ме с бащата - нека ме потърси във Фейсбук. Мисля, че съм в състояние да помогна!

Уж тя щяла да го убива, ама като си дошла в БГ, след две седмици 'катастрофирала'. Честно казано само тоз 'татко' знае какво и защо иска.

Атаката е най-добрата защита. Да я чака тя ли да го убие???

Интересно ми е дали бащата полицай също си е направил застраховка живот в полза на сина си, като отговорен родител. Това решава всичко!!!

bivsh polizai i bivsha prostitutka niama,

В Холандия соросоидите ни го хакнаха по Хагската конвенция! Ей така за кеф щото сме българи! Кажете ми после за какво ни е тази Европа, за какво настъпва патриотизма и т.н. С тези "ГЕЙ" обшества това ни чака! Да бягаме докато все още не е много късно от тази Европа!

Имам предложение към коментиращите: потърсете първо името Николай Карбанов в гугъл. Вижте какво излиза на първите две страници и нека след това да коментираме кой е крив и кой прав.

Това за което намекваш е предмет на доказване! Тук важното, е че той е получил родителските права а някаква си жена в Холандия (добре, че е българка) според тях има повече права от него?! Бащата е българин, детето е българин и Холандия няма правото да определя кой крив и кой прав, а това е право на България!

В Холандия гейството и лезбийството са законни. Ако такава връзка е била декларирана по законни начини, а биологичния ДОНОР никога не се е женил за майката, то е ясно защо новата връзка е законово призната като единствено валидна. Донора си начесал пикалото, а сега ах и ох за застраховката - ас лично ноо се радвам и пожелавам на дететнцето никога да не види оня, който си е просто начесал израстъка и се е изсрал върху съществуването му.

''Европейски ценности''! Не ни трябва ЕС , не ни трябва НАТО ,...само разходи и ядове .

Да ходи в Холандия и да си го вземе?