Взривилият се е мароканец от печално известния ”Моленбек”

Самоличността на терориста, който се взриви снощи на Централна гара-Брюксел, е известна на службите и прокуратурата, съобщиха местни медии.

Обратно в новината

Коментари - Взривилият се е мароканец от печално известния ”Моленбек” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нападения на европейци-християни, "радикализирали се" срещу мирни и обикновени мюсюлмани. Така светът ще стигне до извода: Европейците ще следят политиците си , вмесвайки се с бойни и всякакви разрушителни действия в живота на Изтока, а мюсюлманите, живеещи в Европа, за да запазят стандарта и установения си живот ще душат и ще докладват радикализиралите се. Т.е - самоконтрол!

Нападателят бил известен на властитееее???!!!!! А защо е на свобода?????? Народът ви е мишена на лумпени и ислямисти! Къде са европейските ПРАВА НА ГРАЖДАНИТЕ ВИ?????? СЛЕДВА ЛОГИЧЕН ВЪПРОС: Трябва ли да спазваме вашите препоръки, след като сте негодни да опазите правата и живота на собствените си граждани??????????

Аз вече нищо не разбирам! Властите знаели, че гетото е свърталище на джихадисти и хора, свързани с атентати и кво последва от това знание!?

обръщайте внимание на нещастната смрадлива ханъма.За да е на всяко л.йно горна кора,значи е наясно,че е измет и принадлежи на 14 век.Къде е видяла цивилицация

Горките хора от Моленбек - чудят се как да се взривяват един по един. Ама помогнете им бе - вдигнете ги във въздуха всичките! После ще се извините, че е станала грешка, приятелски огън, нещастен случай, ще изразите дълбока загриженост и това е.

Едно време Сталин много лесно и бързо се е справял с такива проблеми, ама ние нали сме европейци....

що моленбек бре, не е ли молен руж. религията на човешките пиратки е навсякъде. трябва да се екстрадират моментално, почвайки по IQ във възходящ ред, ще ги намерите лесно в местата облъчване и промиване на мозъци, специално определени за удряне на главите в пода и гъзене с едно минаре отзад.

Тоя квартал да вземат да го бутнат а мюсулманските паразити да си закарат там отдето са дошли.

Брюксел си отглежда квартал с джихадисти - това се подразбира от тази новина (!?!!) Всички атентати са активни мероприятия, координирани от общ център. Кандидати винаги ще има сред ислямистите предвид "културните им особености". В крайна сметка има и луди, които да бъдат използвани или пък дрогирани и направлявани (mind control). Макрон и др. европейски лидери публично оповестиха, че европейците трябва да свикват с терора (!?!!) Тези антихристи са наясно кой и защо го предизвиква. Наясно са и че самите те са в безопасност. Целта са обикновените хора - по улици, жп гари, летища, концертни зали. Това е война за налагане на новия световен ред, в която световните кукловоди използват исляма и неговите примитивни представители като оръжие за терор над БЯЛАТА ХРИСТИЯНСКА РАСА.

Едно от решенията за справянето с проблема е подобни квартали да се оградят с бетонна ограда 10 метра висока и ги превръщат в изолирани гета , другото решение е прекарват танкове и кашимерия около квартала да дават наряди и всеки миризлив наан арабин го проверяват здраво на влизане и излизане - който не се подчини получава сачма в 10ката. Озаптяването на подобна дива мало*мна сган иска брутални мерки.

Знаят ги, и ги оставят да правят каквото си искат! Тоя с име ОСАМА и си джитка, ама хич не е терорист...!Просто е престъпно бездействието на европейските служби, кой знае от какво продиктувано!????

Нападателят е издъхнал, след като е бил ЗАстрелян от военните

уледен съм,че в Европа подклаждат терора на маймуни с/у бели,а не го предотвратяват.Няма логика иначе,шизофренно е.От една страна знаят всичко за живите бомби,от друга не предприемат никакви мерки.Ще има още много бум-бум под зоркия поглед на ...кукловодите.

По данни на службите терористът е пренасял и възнамерявал да взриви "голяма бомба в куфар", но се е провалил, вероятно защото е бил пълен аматьор. не знаехме че белгийците са такива тъпанари ....ама щом искат пада им се

до края на света

Не, докато путин падне. А това ще е скоро. След смъртта на ссср, всякакви червени бригади и други терористи замлъкнаха. Така ще бъде и след путин.

Е, нали вчера арестуваха един пиян руснак, щото се скарал с един немец в самолет. Службите вече са спокойни - предотвратили са руската агресия. Иначе терористи се разхождат свободно из цяла Западна Европа и гърмят бомби. Важно е да се говори срещу Русия и Путин. Тероризмът на ислямистите се гледа през пръсти.

Самоличността била известна, те знаели видите ли и пак БУМ... това означава самно и единствено безхаберие, тъолерасия съчетана с олигофрения. А не чуваме за уволнения...е, нищо, "аматьорите" талибано муслимани ще продължават да " аматьорстват"...следващия път някой аматьор може да реши и с някое 25 килотонно да си поиграе

Не е безхаберие. Тези джихадисти набират хора да се бият в Сирия срещу РУСНАЦИТЕ и АСАД. Затова ги толерират!

За съжаление в западна Европа трябва да свикват с такива събития. Сами си повикаха и допуснаха злото. Единственият вариант за спасение е да хващат тоягите и "кой откъдето е". Иначе да се запасяват с меченца и цветя. И да се надяваме държавите от източна Европа да не омекнат и да не се поддадат на натиска.

От написаното тук става ясно, че така наречените служби знаят всичко: кои са джихадиститетерористи, къде живеят, с какво се занимават, кой ги организира, кой им плаща и т.н. Само не ми е ясно, защо не се прави нищо за да се противодейства? Напротив, управниците на Европа продължават да ги канят, да ги тъпчат в някакви гета, да ги отглеждат с парите на данъкоплатците и на всичкото отгоре да ни задължават и ние да ги приемаме! Що за малоумие? И до кога ще продължава всичко това?

Защото тези джихадисти набират хора да се бият в Сирия срещу РУСИЯ и АСАД. Затова ги толерират, затова не ги закачат. Щото е в интерес на САЩ и политиката на Запад против Русия и Путин!

Българските роми са интелигентни, възпитани, мирни и трудолюбиви хора в сравнение с мароканските скакалци, налазили Белгия (по неофициални данни около 450.000 от 11-милионното население на страната)...

Аматьор се опитва да взриви нещо на гарата. След това се мотае нагоре-надолу и се насочва към военни. Те го гръмват. Как да не повярва човек на теориите на конспирацията? Дали тези нападения напоследък не са организирани от други хора с други цели? И на Усама З. както и на другите преди него не е позволено да се предадат живи за да не говорят???

На мен също ми боде в очите една подобна особеност - т.нар. "западни служби" не правят нищо за да залавят живи тези терористи, даже напротив, правят всичко възможно за да ги застрелят ... дори и да има възможност да бъдат заловени. ЕС започна вече много да вони ... и то не от чужди пришълци, а от собствената си лицемерна политика!

И това ако не е "храни куче да те лае.." Заеби. И тия ни се правят на нас на важни, третополови изр*ди нещастни. Щели да ги пращат в източна европа, хахаххахаха смях.

Тези мароци са големи лайна... като циганите са ,но са доста по-агресивни.Всички искат да карат мерцедес,да имат айфон и да се носят в дрехи на филип плейн-нещо като нашите проститутки.Сигурно и подобно съзнание имат - те не се интегрират макар да са холандски,френски или белгийски граждани на хартия... и само някой да ги обиди - смъртен грях е било,при тях дори не важи око за око,зъб за зъб . И са много много нагли ... това са мароците

не вдянах коя е тая супер пупер неизвестна пръчка филип плейн тук идва по едно време един льольо за кеф на гювендиите сигур е той

Терористът се "...е провалил, вероятно защото е бил пълен аматьор." Ами то малко трудно е да намериш камикадзе със стаж, нали :):):) Каквото сам си го направиш, друг трудно ще го направи - това важи с пълна сила за Белгия и Моленбек!!! Имат си гнездо на терористи, отглеждат си го кротко и мирно, всички го знаят, от време на време, някой от там гърми, е "културни особености", търпят си ги, халал да са им!!! Толерастията погубва ЕС! Пък и Русия критикуват, че забранявала педерастията сред децата?! Не върви на добре проектът ЕС, не е положен на здрави основи, а на измислени!!!

Напротив, ЕС отива много на добре - отива там, където му е мястото! ;)

А, и този от обгрижените със социални помощи бил! Давайте, дундуркайте, отглеждайте - пък те ще ви пълнят трътките със сачми, пирони и к'вото друго имат на сърце...

Усама З? "Усама 1" го знаем кой беше, ама 2 кой е? :)

две кофи напалм на тоя квартал и немат грижи ко ги дъндуркат мюслитата

Нима е толкова трудно да се започне едно масово екстрадиране на тези елементи от тези опасни квартали, ами ми ги следите, отглеждате, пазите им "правата на човека". Да ви се не видят и правата. А къде са моите права да живея по- спокойно, без тези примати и фанатизирани ислямисти. Имат си държави, да си вървят там и да се борят за да си ги освободят. Ама ха!!!!

80% от тях са родени в Белгия ма бабе. Къде да ги екстрадират, като те друго гражданство нямат.

bai_peshoo

Да ги екстрадират по страна на произход на предците, хич не ме интересува. Ако ще да ги качват на надуваеми лодки и да ги оставят в морето да се оправят, накъдето искат да гребат. Ай сиктир, както казва някой по-долу - къде са моите права да живея спокойно?

Във второто поколение жените им се оправят горе -долу - всички оптики ги държат арабки, например, аптеки също има много, и не се увиват в чаршафи. Второто поколение мъже си водят диви жени от родините държави да не се затрива манталитетът. И това никой не може да го забрани.

Същото съм забелязала и аз, младите мюсюлманки, родени в Белгия, не се увиват с чаршафи и са доста добре образовани и интегрирани в голямата си част. Двама от колегите ми тук (поляк и швед) са женени за етнически мароканки. Обаче мюсюлманските мъже на същата възраст в повечето случаи са придружавани от чаршафосани призрачни същества. Откъде тази разлика в нагласите не знам.

В Моленбек в северозападната част на Брюксел живеят предимно преселници от Северна Африка. Мдаа и добрата новина, е че кварталът се разраства. Очаквайте следващия атентат в най-скоро време от отдавна попаднали в полезрението на службите ненормалници. Калпава Европа, калпави ценности...калпава работа отвсякъде! Аллах акбар - хак ви е!!!!

Slu4kvatelnia slu4vasht se slu4ven slu4vasht se slu4 e slu4kova slu4ka koiato sa sluva slu4vaemo.

дкми

Знаят го кой е, знаят къде живее, знаят, че квартала е свърталище на джихадисти - и не правят нищо по въпроса???? Аз ако бях бих изпепелил целия квартал. Постройките после се възстановяват. Но ако някой от обитателите направи атентат - убитите няма как да се върнат.

Това само в СССР могат да разстрелват само по подозрения и клюки. А после да разправят, ама ние не бяхме готови за войната, защото си разстреляхме офицерския състав. Ъ!

Наистина ли вярваш ,че някой се бори срещу тероризма?

Новогодишните фойерверки продължават цяла година.

Добре, що не ръснете малко ЗАРИН в тоя квартал ? Ей така мъничко "за здраве" дет се вика....

Или напалм !?!

...ужас !!! Това се превръща в ежедневие на Европа...ЕВРОПА ДА ВЪРНЕ ВСИЧКИ БЕЖАНЦИ В БОГАТИТЕ АРАБСКИ СТРАНИ КЪДЕТО НЯМА ВОЙНА....В ЕВРОПА ДА ОСТАНАТ ЕВРОПЕЙЦИ !!!