Европейският съд към Русия: Не така с гейовете

Европейският съд за правата на човека призна за дискриминационен руския закон, забраняващ гей пропагандата сред непълнолетни.

Обратно в новината

Коментари - Европейският съд към Русия: Не така с гейовете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ ТАКА С РУСИЯ!!!

Че от къде на къде някъв ЕСПЧ ще има юрисдикция в Русия? Тия еврогейове нормални ли са...

Тия зорлем си търсят белята, вместо да си траят и да се чукат с който им е кеф, те тръгнали политика срещу родината си да правят, но накрая ще им писне на хората и тогава техно чудо та ничие!!!

Нека им пожелаем най-сърдечно тогава на привържаниците на тая порнография, синчетата им гейчета да станат и да си ги "чуват" и да им се радват! Наздраве!

Добре си е закона,забрана на гей пропаганда сред непълнолетни!И тук трябва да въведат такъв!Иначе за изтезанията в техните следствени арести е вярно и незаконно!

И какво му е на руския закон. Значи според наглите п....трябва всеки да може да развращава малолетни, като им обяснява, че трябва да станаг гейове или лесбийки. Та това си е направо за затвора. Не да се чудим, ами да копираме този закон, докато не са задължили учителите да преподават гейщина задължително в училище.

Затова му викат в България "Еврогейски" съюз!Може ли такова падение на морала и ценностната система в Европейските Институции?!А уж били християни?Едно антихристиянско дело като педерастията и то разрешено за малки деца ???ЕЙ ВИЕ ОТ ЕВРОПА ДА НЕ СТЕ ОТКАЧЕНИ БРЕ?

loyola

Не ги разбирам тези неща - наскоро осъдиха ефективно човек, който гледал на лаптопа си детско п*рно, а сега осъждат Русия, че има закон срещу пропагандирането на педерастията сред децата ?! Е решете веднъж завинаги как да бъде?

Да демонстрираме в защита на евроантлантическите ценнности, организирайки масов гей-парад. Следва всички ученици, по подобие на Американския колеж, да бъдат задължени да присъстват на гей-парада.

ало!!! Европейския съд не така със непълнолетните........!!!

Да сложиш във детски филм-приказка гей-персонаж - това не е ли хомопропаганда, а ?!!? Така направи Холивуд наскоро

даже ги задължиха единия от пауър рейнджърите да е гей....

Та нали еврогейците са такива и нас искат да направят педераси...искахте пенделска демокрация ето ви я.

Абе защо последните няколко седмици медиите ни заливат с педерски проблеми? Ами що се отнася до закона, ДА не е редно да се пропагандира нещо нередно, неестествено сред подрастващата младеж. А какво, на педерастия ли да учим младежта???

Европейският съд показа на практика кои в Европа и света са гейове в политиката и правото.

"руския закон,забраняващ гей пропагандата сред непълнолетни", a пропагандата сред непълнолетни не е ли вид сексуален тормоз над малолетни и педофилия?

защо във Франция са изобретили гилотината

А нашите путеноиди всички са гейве. Бяха и на прайда и на протеста против НАТО и вееха руски знамена и бяха на протеста против шистовия газ...едни и същи платени физиономии.

Милите гейове, колко са дикриминирани в Русия.............. Почти да се разплаче човек, като ги слуша........................

Направо им се прееба работата

Тия хора съвсем са изтрещели!!! Кой психически здрав човек може да разреши подобна пропаганда сред непълнолетни!!! Накъде отива този свят, Господи???

Тоя свят отива към нов световен ред, ако си мълчим и зяпаме безучастно, все едно нас не ни касае. ЕС е под командването на световните кукловоди, които неистово желаят унищожението на бялата християнска раса. Тези сатани са окупирали най-високи постове в ЕС и международни организации и искат да наложат РАЗВРАТА КАТО НОРМА по всички християнски държави. Останалото ще го свършат мигрантите-ислямисти - атентати, терор, хаос. Планът Калерги-Куденхоф.

съдии да не би да се и те нещо гейове, бе? Щом толкова защитават гей агитацията сред малолетни. Сбърканяшка работа излезе този ЕС.

Напълно съм толерантна с гейовете - да си се харесват както си знаят. Ако, обаче, някой гей реши да пропагандира ориентацията си пред 11 годишния ми внук...Обещавам да му откъсна топките без значение какви ще са последствията за мен. Само родителите имат право да обяснят на детето какво става. Даже не учителите!!!

Добре де - пропаганда на хомосексуални отношения да се разрешяло сред непълнолетни. Със закон. А практика?

Руските гейове - най- големите ............Федераси!

Виждам че си на ти с материята и знанията ти са от личен опит .

Sangre sica

На толкоз руски гейове реших проблема с метода манафпаша -ако трябва и на теб ще помогна-виждам натягаш ми се?

Там около бели маси, се редяха федераси.

Интересно ,къде е екипът на козяк -трол ... Или чакат инструкции.. или си купуват розови прашки

МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ОБРАТЕН ДА КАЖЕ, АКО ВСИЧКИ ХОРА ТРЪГНАТ ПО ТЯХНИЯТ ПЪТ, НЯМА ЛИ ЧОВЕЧЕСТВОТО ДА ИЗЧЕЗНЕ. НЕ СЕ ЛИ ЯВЯВАТ В СЛУЧАЯ ТЕ, КАТО НЕГОВИ ВРАГОВЕ. ЗАЩО ТОГАВА ТРЯБВА ДА ГИ ТОЛЕРИРАМЕ И ТЪРПИМ.

Простаци , а мен ме ... ехей ,още нямах 15..

Съдиите в европейския съд сигурно също са гейове

...в другия крачол...и аз като чуя за правата на гейовете правя същото, но понякога се почесвам и зад ухото така, че не може да ме обвините че не се интересувам от правата на педал...пардон гейовете.

Там може да виреят само курви но не и педераси.

Заради цветето "лайкучка" което е мой стар шеговит никнейм, тук троловете ме обиждат понякога на хомосексуализъм. Обаче за мен руснаците са наплъно прави да пазят децата си от хомосексуализма и от псевдоценостите които ги налагат.

всеки е длъжен поне веднъж да направи еднополова любов, та да разбере колко е "хубаво", за по-сигурно спазване на закона, да бъдат заложени часове по практика в учебния предмет Биология и здравно образование в училище

Излиза, че на малолетни е забранено да се продават цигари и алкохол, но педерасите могат да им продават педерастията си.

Разбрах! Ако на екрана мъж и жена правят ceкc, филмът ще е забранен за лица под 18 години. Ако на екрана мъж и мъж (мaнaф и пeдepaс) правят ceкc, малките могат (и трябва) да гледат.

Еми, така ще е при т.нар. "нов световен ред": кучетата са с предимство пред хората, циганите пред белите, престъпниците пред мирните граждани, извратените пред нормалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става истина, а дяволът - бог. Иначе казано, новият "ред" е стария, с главата надолу.

Виждаме какво става когато Еврогейския съюз се толерасти и пропагандира всякакви антиприродни извращения. Демографска криза, газене на хора, взривове, обезглавявания и т.н. Изразявам ПОДКРЕПА и ВЪЗХИЩЕНИЕ на руските депутати и ДЪРЖАВНИЦИ, че защитават духовната чистота на руския народ от западната сатанинска поквара. РУСИЯ, мнозинството българи ви подкрепяме, защото дело ви е право!

Другарки и другари ! Този педалски сайт е заразен с вируси ! Не го посещавайте !

пак онеправдани .... не можели да си въртят задниците по улиците ... а моите права .... аз мога ли да си блъскам чепа по масите в баровете ... кого и къде да съдя ако ме окаушат

Повстарям отново за тези които не са обърнали внимание. ЗАБРАНА НА ПРОПАГАНДА СРЕД НЕПЪЛНОЛЕТНИТЕ! Тоест както не продаваме цигари и алкохол на непълнолетни за да са здрави, както нямат право да се води политическа агитация сред непълнолетни защото те са по-лесно манипулируеми така има и забрана за афиширане на хомосексуализма. Ако искате да съхраниет българският народ и българското семейство то пазете го и не рекламирайте други пътища които водят до разрушаването му. сега разбрахте ли!

Скоро Европа, ще се подчинява на законите на Шериата!

Чета и не вярвам на очите си. България час по-скоро следва да напусне Содом и Гомор, сега именуващи се Европейски съюз.

В отговор на това решение Русия учтиво помолила за точния арес на тоя измислен съд и пренасочила една от ракетите си... А сега продължавайте да дразните нормалните и да защитавате извратените...

Какво ли щеше да стане със Света, ако Адам беше гей, а Ева лезбийка?

нямаше да изгонят хората от рая :))) тва са хормонални дисбаланси повечето от тях нямат избор демонстрацията е дразнеща все пак

Ти с те\я хормонални дисбаланси на баба си Пенка ги разказвай. По медицински показания хомосексуалистите са нищожно количество от тези дето за удоволствие си бъркат по дупките!

За хормоналните дисбаланси си има лечение.

Всичко ни е наред та тръгнали да се занимават с Русия! Хахахха а бе еврепейски клизми я вижте спукаха ви за няколко седмици с атентати! Хахха !

доообре до сега беше без вазелин сега минаваме с вазелин:))))) От еурогей акъл боже боже и нащи седерасти и герберасти обърнали дупата на там??? Малоумни мекерета!

Точно така! Не така с европедалите кончити!

Не така с гейовете. Малко им е. Направо към Сибир...

Никой не се интересува кой с кого се чекне, освен клюкарките! нито в Сибир, нито на майната си никой няма да ги прати, ако не дразнят нормалните хора с простотиите си!

Никой не се интересува кой с кого се чекне, освен клюкарките! нито в Сибир, нито на майната си никой няма да ги прати, ако не дразнят нормалните хора с простотиите си!

ЕС: Не така с гейовете! Русия: Добре, ще се отнасяме с тях по-нежно!