Почина бизнесменът Николай Йонков

На 58-годишна възраст почина бизнесменът Николай Йонков - основател и собственик на сайта Topnovini.bg.

Обратно в новината

Коментари - Почина бизнесменът Николай Йонков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв бизнесмен!? Той си беше далавераджия от класа и нещо повече! Чудя се на някои хора! Дано по- скоро всички мошеници в България по- скоро да пукнат!

НЯМАМ ДОБРИ ДУМИ ЗА АЛЧНИТЕ И ПРОСТИТЕ

Буквално! Прави ми впечатление, че си отиват много хора твърде млади, дето се казва, още в детеродна възраст! Дали не е сигнал, че трябва да изчезнем?

Лека му пръст на човека.Той е един нагледен пример как при демокрацията и неолиберализма човек започнал кариерата си като кебапчия достига до собственик на верига хотели и сайтове

Хората са прави така негативно да реагират за този "бизнесмен", не защото е бизнесмен, а защото в земният си път не е бил човек.

Хората са прави така да реагират за този "бизнесмен". Не защото е бизнесмен, а защото в земният си път не е бил човек.

поредното петно на прехода, което ще избледнее с годините и никой няма да се сети за него

поредното петно от прехода, което с годините ще избледнее и никой няма да си спомня за него

ЧебуРашки ! Какво се опитвате тоя да го пришивате към СДС-то , като чичо му е вашият кумир - великият ловец Пенчо Кубадински !

Може да не вярвате, но ТИМ бандюгите са направили и някои добри неща. Например прилапали имотите на този крадлив седесар. Крайно алчен и невероятно прост.

Бог да го прости Йонков, но приживе той не беше добър човек!

че да станеш собственик на гранд хотел Шумен, гранд хотел Рига и хотел Мадара ?

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ МОГА ДА КАЖА БОГ ДА ГО ПРОСТИ...ТОВА БЕШЕ ЕДИН БЕЗКРУПОЛЕН КРАДЕЦ,КОМБИНАТОР,С ЕДНА ДУМА ЧОВЕК С МРЪСНА,ГНИЛА ДУША.ТАКА ЧЕ И 58 ГОДИНИ СА МУ МНОГО НА ТАЗИ ЗЕМЯ.

Много правилно казваш Братко!!! Браво!!! една мутра по малко .!

Като се четат коментарите е ясно "откъде му е дошло". да се готвят следващите!

Дано по- скоро!!! АМИН!

Да занесе сега специални поздрави на Сашо - Прасето - (Ал Бож) На времето заедно лапаха, този му се отчиташе. Един по един до един мамка ви крадлива!

"Катафалка ремарке не влачи." Поредното доказателство. Поредният партиен кадър без акъл, но с пари. Чудесна новина.

По-долу някой повдигна темата за "куфарчетата".Искам да да я коментирам.Спомнете си кога са били раздавани въпросните куфарчета с кинти.Ми некъде най в началото.Колко да е имало в едно куфарче.И милиони да са били това са били пари БЕЗ СТОЙНОСТ.Инфлацията след това ги е ИЗЯЛА многократно.Но по-интересното е друго.Представете си да дадеш едни пари на некой да ПРАВИ НЕЩО ОТ КОЕТО ТОЙ СИ НЕМА И ХАЛ ХАБЕР.Още повече веднага след 89г хората в БГ са си нямали и понятие от въртене на мангизи и от правене на бизнес. Това са били пари "хвърлени на вятъра".Това е една история с предизвестен край.Даващите са знаели че от това нищо няма да излезе.Но те не са и очаквали да излезе нещо.Тогава Защо?Хаха.Това е същноста на проблрема.Тези КОИТО СЛЕД ТОВА СЕ ПРОЧУХА КАТО ВИДНИ "БИЗНЕСМЕНИ" ИЗОБЩО НЕ СА БИЛИ ОТ ТЕА С КУФАРЧЕТАТА.От теа с куфарчетата едва ли има и 1% да са успели.УСПЕЛИТЕ,СА СЪВСЕЕЕМ ДРУГА БИРА.Успелите са тези от кръга на живков.Тези които е ТРЕБВАЛО ДА УСПЕАТ. Теа с куфарчетата са "дребна риба цаца".От тех никой не се е интересувал.Тогава защо аджеба са били теа куфарчета с кинти.Айде да ви вида акълите колко са.А тоа пеликан явно е от "успелите".Но те теа "успелите" нали знаете са като илийката или емо или братоците илиеви.Тоест паравана на ИСТИНСКИТЕ СОБСТВЕНИЦИ.Щото илийката и другите не са били истински собственици.И най-верния критерий за това КОЙ Е ИСТИНСКИЯ СОБСТВЕНИК в БГ е ЧЕ ИСТИНСКИТЕ СОБСТВЕНИЦИТЕ НЕ ГИ УБИВАТ.Те казват кой да живее и кой не.Разбрахте ли какво се опитвам да кажа или пак ви е мъгла

нищо не разбрахме, защото е написано много неграмотно с много правописни грешки, вероятно от, "Hе-образован" Pом(ценител)????? ;))

Задник що не се шибаш а...Не бил разбрал.Ми иди у първия клас и след неколко повторения на същия може и да разбереш.Побеснявам гат некой тъпак почне да ми се прави на много умен.Не бил разбрал.Написано е като за слабоумни а той се разтревожил за мойта образованост.

Ясно е, драги. Но то си е ясно отдавна- за тези, които имат ум да мислят и очи да виждат. Ама кво от тва?.....

Всички сме равни. На пример всички дишаме един и същ въздух. Всички пием една и съща вода и живеем на една земя. Замърсяването убива всички. И бедни и богати. Време е всички да помислят над това и всеки по силите си да направи нужното.

Да, ама по форумите реват, че мрат, щото са бедни, а не щото правят простотии.

Чета, чета и тъй като не познавам починалия разбирам,че той е човек, който доста народ е наранил. Е и?!! Какво сега? Два на два на два метра дълбочина. Губят значение всички екзотични почивки, лукса и всичко, за което алчността го е карала да наранява обикновени хора. Винаги идва момент да се плаща!

Лека му пръст! От Николай лошо не съм видял.

Само добро. Кинти демек. Ваш Стефан Софиянски.

Поклон. От него само добри неща съм видял. В смисъл кинти. Твой Стефан. Софиянски.

d4

определението "бизнесмен" не е нито за бизнес, нито за мъже. защото такива в Бантустана липсват!

СДС и партиите-метастази са враг на българската нация! Добре, че народът ни гласува мъдро и не ги допуска вече на власт!

При НРБ - келнер и се издига до барман. При РБ - член на СДС, после общински съветник. Нататък е лесно - бизнесмен. Има нюх - купува евтино хотели и после ги продава скъпо. Не плаща осигуровки, данъци и пр.измишльотини. Но СДС пада от бласт и имането му го прибират ТИМ-аджиите.

Извод: комунизмът е добър, не ли? Хайде стига с тези долни пропаганди, че ако сме още НРБ щеше да е келнер. За умрелите или хубаво или нищо.

Изводът Ви е неточен. Комунизмът е добър за 99% от нрода, за търтеите е смърт.

Николай Йонковчовекът, на когото принадлежи култовата реплика Не ви вземам, за да ви плащам, а за да ми работите. ..това говори много по въпроса за коректността на този, т.н. шуменско-разградско-лозенско-русенски бизнесмен. И аз съм от завлечените, така да се каже, от т.н. ТОП ТВ златната кокошка, която му издържаше хотелите и която той заколиа с нея и всички нейни служителинопукали му на дебелака мазен

Браво!!

Първо и най-вече, има една приказка:"За починалите - хубаво или нищо!". Не мисля, че на Земята има някой безгрешен, за да съди другите. Второ, какво като е бил келнер? Излиза, че ако веднъж си работил на определена позиция, нямаш право да се развиваш и просперираш? Не знам нищо за човека, не му завиждам, колкото и пари или фирми да е имал. Лека му пръст!

Браво, бе дирници, от 6 коментара (след първия, който скрихте) ми пуснахте един и то десет минути след като се появиха два коментара със същото съдържание. Ма големи смелчаци сте, бе. Ами като не искате хората да си казват мнението за такива ... бизнесмени, не им пускайте некролозите, бе. В гробищата има място, който иска да ходи да чете.

Вече трети коментар не ми пускат тъпите дирници. Как да се изразя така по американски - хем да го кажа, хам да не. "За умрелите или добро, или нищо". За този НИЩО.

papion

Тоя да не е бил от тия с куфарчетата? Как от келнер изведнъж стана горд собственик на няколко хотела, телевизия и т.н.т., пък и от СДС. По тяхно време се купуваха хотели за жълти стотинки под формата на приватизация от РМД. Наживял се е, сега да почива в мир.

Абе тъпанари дирнишки, кое в коментара на "Бизнесмен" не е по темата или е спам? Не е ли добре да се знае за кого иде реч като сте го изтипосали като топ новина? Лъжа ли е, че барманите при соца станаха едни от първите капиталисти. Лъжа ли е, че барманите и проститутките при соца бяха уши на Шесто? Ето и коментара на "Бизнесмен": "Николай Йонков - по времето на НРБ работи като обслужващ персонал и барман. По времето на РБ - виден бизнесмен."

Дядо, по времето на НРБ, да кажем, по-лесно се ставаше член на БКП, отколкото барман.Барман беше престиж, връзки, пари, валута,...за там трябваха мнооого тежки протекции, от мнооого високо място, винаги "запазена" маса с табелка, абе, всичко по много...Т,ва е, накратко!

Николай Йонковчовекът, на когото принадлежи култовата реплика Не ви вземам, за да ви плащам, а за да ми работите. ..това говори много по въпроса за коректността на този, т.н. шуменско-разградско-лозенско-русенски бизнесмен

Почивай в мир Николай!Ще те помня като оптимист и жизнерадостен човек вярващ в бъдещето на България!

Що да не вярва. Нали е БИЗНИСМЕН. Те бизнесмените освен в бъдещето н аБългария много вярват и в своята недосегаемост. Е, оная с косата не прощава.

Онази С Косата не се връзва на рушветчета, викаш

За мъртвите или добро, или нищо. Затова казвам нищо. Няма такова нещо, като бизнесмен в България. Сигерно не повече от 0,001% са тези, които честно и почтено развиват дребно бизнесче и едвам оцеляват. Едрите риби, до един са подпомогнати с някое и друго куфарче.

Цензурата веднага се задейства.....

Никола Йонков. При НРБ работи като келнер, издига се до барман. После става член на СДС, общински съветник, после виден бизнесмен. Има нюх -купува евтино хотели, продава ги скъпо. Но после СДС пада от власт и го прецакват тимаджиите. Нормално.

Какво е живота на човека-един миг във Вселената.Добре е това всеки да го знае.Да почива в мир!

Николай Йонков. По времето на НРБ работи като обслужващ персонал/келнер/, после се издига до барман. Идва революцията - става бизнесмен. Общински съветник, горд член на СДС. Разбира се, модерен - вози се със скъп Мерцедес, не плаща осигуровки, нито задължения.

И както всички останали, си тръгва с празни ръце

живее,пак умира.Въпреки всичко,лека му пръст.

Народа обикновено не скърби при такива новини. Просто тези новобогаташи станаха бизнесмени на гърба ни. Все пак да почива в мир!Не го познавам, може пък да е бил добър човек и да не е издевателствал над работещите му.