Съдят двама агенти на ДАНС за 5 престъпления

Спецзвеното "Антикорупция" внесе в Софийския градски съд обвинителен акт срещу агентите от ДАНС Евгени Иванов и Петър Спасов за общо пет престъпления.

Обратно в новината

Коментари - Съдят двама агенти на ДАНС за 5 престъпления | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как да ги сравня тия с нашите герои, редови българи, също бедни, дали с героизъм младостта, мечтите си и живота си на фронта в 19-ти и 20-ти век, с идеалът да имат живот днешните българи и такива като тия двамата под пагон. Бедността им не е оправдание за предателството и криминализма. Срамувам се от такива хитреци и далавераджии. Оправдават се пред собствената си съвест със знанията за корумпираната система и богатеенето на шефовете и политиците, обслужвани от тях. Рибата мирише от главата. Когато Законът сложи в ред Главата, то за рибата, дори с екстремни закони за контрол, няма да има нужда да се ползват. Всичко ще си дойде на мястото. Когато всеки, особено висшестоящите са потърпевши пред Закона. Както и всички нарушители.

едно време имаше каменни кариери-има и сега! по 1 голям-10кг чук и да чукат-не пари,а камъни!

Създаването на ДАНС е може би най-сериозната издънка на Станишев.

Колеги, внимавайте много добре кого следите, защото и вас могат да ви осъдят и ще ви се стъжни положението...

d4

споко! ще се "споразумеят" по "съкратената процедура"и кой от къде е. нормална практика...

наши хора...

Съдят двама агенти на ДАНС за 5 престъпления Цацаров приключи борбата с корупцията при кметовете, депутатите и министрите, и сега се е развихрил на по-ниските нива в ресор сигурност.

И тези ни "пазят". Мани бегай. После нямало кадри, че на кого му се работи с тази мърша. Че и живота да си рискуваш... Я стига бе.

" разгласил държавна тайна, която предоставил информация на разпитан по делото свидетел за използвани от ДАНС способи и средства за оперативно издирвателни и разузнавателни дейности, информация, че спрямо конкретни лица са използвани специални разузнавателни средства, както и информация за лица, заподозрени в провеждане на подривна, терористична и др. противозаконна дейност срещу сигурността на страната." В повечето бели (а и не само) държави, този щеше да гние цял живот.

РИБАТА СЕ ВМИРИСМА ОТ КЪМ ГЛАВАТА-А В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ВМИРИСАНО ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ

Стига сте ни разсмивали.Кой ще ги съди ,като в България Съдебна система НЯМА.Тук е рай само и единствено за престъпници като най отгоре е самата съдебн система ,следвана от правителството.Не съм прочела статията ,защото всичко е ЛЪЖА.

кое е смешното в националната трагедия на бг държава ??

Най-големият терорист (не ни трябват вносни) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски.

Това е най-удобната мярка за неотклонение на всеки подсъдим- домашния арест. Равнява се на ефективно наказание- лишаване от свобода /затвор/, а в същото време човекът удобно си лежи вкъщи.

Освен да си лежи в къщи, и да има възможност да си организира бягство от страната!