БСП напуска председателския съвет на НС

"БСП за България" ще напусне председателския съвет, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в декларация от парламентарната трибуна.

Обратно в новината

Коментари - БСП напуска председателския съвет на НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изключително интересни коментари. Комунистите са направени на пух и прах !!! Всичко е вярно !!! Питам се обаче защо коментарите са толкова еднопосочни !?!?!? Като се каже "А" що не се каже и "Б" !?!?!? Добре коментирате комунистите от БСП, а нито думичка за тези от ГЕРБ !?!?!? То не е и за коментиране щото в ръководството на социалистите няма бивши членове на БКП ама дали е така в ръководството на ГЕРБ !?!?!? Напомня ми на оная максима - "кучи син, ама наш кучи син" !!!!

корнелията най-после да разбере, че не БСП е на власт, зная, че й е трудно...., но това са реалиите, г-жо ЛЪЖА......

Ми,тогава...голям праз!

Хората са отвратени от БСП и най-вече от Нинова ! Тази партия нищо добро не е донесла, нищо добро не е направила за Българския народ ! В тази партия БСП са всички милионери, всички измамници и крадци и за това няма един осъден, плащат си и забравят ! Тази измамна и лъжлива партия трябва да се осъди, трябва да им се отнеме краденото, да се забрани със закон, за да тръгнем напред !

И ДЪРЖАВАТА НАПУСНЕТЕ,С МИЛИОНИТЕ ДЕТО ГИ ИЗПРЕНЕСОХТЕ С КУФАРЧЕТАТА! ЧЕ ДА ДОЙДЕ БЯЛ ДЕН И ЗА НАС!!! НАГЛИ КОПЕ...А!

напускай. и без тва само грачиш и имитираш дейнос. и даже "раководна роля" на партиата. ше си отдъхнем от теб и ивисокопарните ти изказваниа.

Що говориш на Боце като на жена.

Ами не ти ли е ясно?

TAIA NESHTO SVYASTNO NAPRAVILA LI E ZA BULGARIA.DA SE KACHVA NA TAIA CHINIA I DA IZLITA.

Кога ще се научиш правилно да говориш и пишеш на български? Първо направи това, а след това давай оценки. Правилно е постъпила Нинова! С тия, нормален, човешки разговор не може да се води.

Сега разбрах защо име чинията. Само да вземат и Радев и Узунов с тях.

Ние с Радев оставаме за да посрещнем Путин догодина. Хайл Путин!

Шило

двете БКП-та имитират спор

Имитира здрава халка!

Крайно време е корнелията да разбере и да се примири, че БСП не е управляваща партия.......

Докато са в опозиция ще мълчат. Иначе бой по червените кратуни. Нали бягха много горди с резултатите от изборите. Били си удвоили депутатите. А аз ще им предложа да си навият на руло депутатските удостоверения и да си ги сложат отзад. Искам да кажа на задното стъкло, както казваше покойният Тодор Колев

ДА НАПУСКА! Да си отремонтират чинията и : ---Колкото по далече иде със ортаците си, толкова по-добре за България!

селяндури-мързеливите,злобните ,отмъстителните,крадливите,лъжливите,гонените от полицията кокошкари,станаха конспиратори,партийни функционери,партизани,явкаджии,със трети клас образование след 09.09.1944 г. станаха "елита" на славната комунистическа партия.За това и сега се възмущавате така и от наследниците им - синове,дъщери,внуци в Парламента.Вълкът кожата си мени,ама нрава не.Крушата не пада по-далече от дървото.

Влезте и в положение на жената. Син в Америка храни, пари и трябват. Една депутатска заплата заплата за какво по-напред? Комисионни трябват, комисионни.

Те сега схванах защо са му на Баце милиардите и внуче има , а аз се си мислех , че е болестно състояние - меркантилност.

И де са тия пусти бойковски милиарди? В плевнята в Банкя ли?

На осъдените и убитите преди 09.09.1944 г. не им отнемаха имоти и като мародери да се настанят в тях,докато след 09.09.1944 г. заради това,че на някои другари са им харесали къщите и имотите на богати и средно богати българи са им лепвали клишето "фашист" и или са го"самоубивали" или направо са го вземали по темни доби и изчезвал човека.И като мародери от войната са се настанявали в имотите им.

Имате предвид Ферещанов и кап.Николчев, нали?Или онези дето са давали парични награди за отрязани глави?Или пък тези които са рязали глави? Или пък тези дето набутват България в Междусъюзническата и в Първата Световна, че и във Втората ,все на грешната страна? Много тъпа мантра!

Някой да ми посочи, Нинова, освен с подривна дейност, с нещо друго занимавала ли се е откак се пръкна в политиката ни. Едно свястно нещо направила ли е? Нещо, от което да има някаква полза.. Само едно!

Надяване се да има тази възможност и това да настъпи скоро.

Абе в тази "престрелка" няма ли убити )) Писна вече от политиците...

"Престрелка" с БСП не може да има. Нинова е като фанатик терорист. Стреля на всякъде и по всичко с плюнки!

Vinetou

Виторио Позитано е италиански дипломат, участвал в спасяването на София по време на Руско-турската война от 1877 - 1878 година.

Vinetou

Нека слгачите на минуси да пояснят какво не одобряват - Виторио Позитано, Руско-турската освободителна война, или просто са тъпи тролове?

Без да съм чел глупостите на комунистическото простолюдие, съм сигурен, какви лайна са избълвали отново. Тия хора хич не са нормални!!!! Ако може да се нарече тази прослойка на простолюдието хора.

Престрелка между БСП и ГЕРБ Явно "престрелката" е била с "халосни" патрони, както си е от 27 г. насам.

..."БСП за България" ще напусне председателския съвет. БСП ще напусне България, заяви председателския съвет.

Престрелка между БСП и ГЕРБ... Абе, турете един надпис над НС - "ТИР"( закрито стрелбище) -така и най-незапознатия със "законодателната ви дейност" гражданин ще е наясно какво де факто вършите там на "ползу роду" - стреляте, с халосни, че да не вземе случайно да отстреляте някой голям приятел от "вражеската парламентарна група", пък иначе - първа дружка в сладката парламентарна далавера!

Бацето я разтяга тая дъвка като за пълен мандат , но ще се скъса най-късно след председателството. Простотията не може да е продължителна , втръсва.

Преди 09.09.1944 г. ,че е имало зверства и издевателства на отделни субекти е вярно.Но имаше държава и всичко минаваше през съда,въпреки тежките присъди.А след 09.09.1944 г. първо пребиваха и убиваха,след това съдеха.Има разлика,приятел.Жестокостите преди 09.09.1944 г. не са малки,ама след 09.09.1944 г. са масови и с безгранична жестокост и явно подържани от партията-държава.Щом определени другари са се хвалили пред Г.Димитров кой повече "врагове на народа" е унищожил...какво да говорим повече.

Оставете преди и след. Лошото е, че продължава и до днес, защото те пак са тук, а ние търпим.

НЕ СИ ОБЕКТИВЕН,ОМАЛОВАЖАВАШ ТЕЗИ ПРЕДИ 9,И НАТЪРТВАШ НА ТЕЗИ СЛЕД 9.А ДА НЕ СРАВНЯВАМЕ ДЪРЖАВАТА ПО ТАТОВО И СЕГА,ДЕТО НЯМА НИКАКВА ДЪРЖАВА !

Режеха глави, бесеха трупове на мегадните на селата - за назидание, за всяване на страх! Фашизъм в изродена балканско-османска дивашка престъпна форма. Ето това са били вашите закони, дето ги е нямало никакви. Хиляди затрити, избити, безседно изчезнали след Деветоюнския преврат. Между тях и поета Гео МИлев.

Та нали са ви избрали да представлявате избирателите си в Парламента?! Предпочитате да сте отвън на откритата сцена. Питам се ако сегашната коалиция се задържи 4 години, дали ще има някой да си спомня за БСПто от олигарси. Все пак и годините работят срещу зомбираните столетници. А разочарованието от вашите слухове-провокации работи срещу Зарков-Симовци. А рускинята Йончева твори блъфове - вода с уран,граници, разговори с кюрдите,розови балони които разнообразяват театъра като реплики от миманса. Че Танчето Дончева е много над вас. Правете нещо полезно за народа за да ви има!

Корнелия Нинова е един достоен лидер Винаги съм вярвала в това което казва в парламента . Много добре прави като напада Бойко Борисов и неговата партия браво на тази смела жена .

Няколко пъти доказаха, че лъже. Пропуснахте ли това?

този национален предател? Който сам казва, че ще чака началниците да му кажат? Той не се свени да си каже, че го инструктират и управляват от ЕС и САЩ? Това ли наричате вие независимост - пикая аз върху нея. И докато Корнелия му диша във врата, независимо как го притиска с или без лъжа - не ми пука!!! Предателите заслужават само едно - разстрел!

Предсрочни избори скоро не се задават. Не разбирам за какво се хабят комунистите. Ще стигнат до избори преуморени и изхабени. И ще загубят пак за пореден път.

"Чета долу тия...". А в Белене човеколюбивите и кротки като агънца комунисти,пребиваха със сопи концлагеристите и ги даваха на прасетата.

A и преди 09.09.1944г., беше същото .

Герберите са същите боклуци като лидерите си , Боко Тиквата , Цвъки апартаменто , Лилито мазното и т.н. боклук до милиционер !От такива да очакваш ред и порядък или честно отношение???Ей , Закона за тия е порта у поле , дето казва шопа!Колко пъти доказаха , че закон не ги лови!Мишо Бирата , жена му , тъста на Цветанов и т.н. БАНДЮГИТЕ въдворяват ред!

простотии""Комунистите не са зверове"Нашите родители и дядовци са им "вярвали",работили са БЕЗПЛАТНО,а тези които не са им вярвали ги убиваха без съд и присъда,заравяни в общи гробове/над 30000 човека/затваряни за дълги години по затворите и концлагерите,а семействата и родовете им тероризираха до девето коляно.Ега ти човеколюбивите комунисти и нямащи нищо общо със зверове.

и се чудя откъде толкова злоба. Историята не е таква каквато сега я представят. Комунистите не са зверове. Нашите родители и дядовци са им вярвали, работили са безплатно и безрезервно за тяхната вяра в бъдещето. Строили са. Те са създали днешна България и всичко в нея - съвремените градове, инфраструктура, култура. Строили са за Родината. Били са млади и са вярвали в комунизма.

Просто е трябвало да има свободни избори и тогава е щяло да стане ясно в какво са вярвали дядовците, в какво не..И точка..Брътвежи на промити мозъци сме слушали...Построили са едно голямо нищо, дето е последно в Европа..Ей на, това са построили...Благодарение на ''мъдрите'' комунисти

Последни сме сега, но до 1989 не сме. БВП за 1988 година беше (опровери го) 82 милиарда ДОЛАРА. Сега е 86 милиарда лева. Къде е разликата? Всичко комунистите ли са ограбили? Много плоско звучи. А нима ЧЕЗ и ИВН не ни ограбват? Защо не правят инвестици - защото парите директно се изнасят навън във фирмите-майки. Провери и виж ЧЕЗ е отчела над 1.6 милиарда евро печалба. Откъде? От такива като нас.

Дядо ви може и да бил влюбен в комунист. Моите деди не са.

Не са били зверове, вярно е. Със сълзи на очи са избили 40 000 българи - елитът на нацията ни. После пак насълзени прибраха частната собственост и направиха лагери за недоволните. Че и оградиха цялата държава с минни полета да не си тръгне някой от този рай на любовта, справедливостта и човещината. Клеветят ги!

До началото на 70 години в България е имало въоръжена съпротива срещу престъпния комунистически режим. Горяни. Защо престъпен ли? Защото НС на Република България има един приет закон който можете да прочетете за да не се излагате и друг път. Казва се ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г.

Простотии са твоите писания, защото ние помним: как Партията управляваше държавата, как каквото каже Партията това трябва да стане, как работеше измислена икономика без никакви пазарни принципи, как се издигаха глупави лозунги. А за да го разбереш ще ти дам няколко примера: чувал ли си, че да си купиш кола( естествено съветска) се чакаше по 10 г. и повече? Чувал ли си, че стойността на старите коли беше 2-3 пъти по-голяма от новите? За да си купиш жилище трябва да си направиш влог с лихвоточки и да чакаш партията да ти разреши да си купиш? Да направиш кариера трябва да си член на БКП? Не можеш да излизаш в чужбина? Чувал ли си за корекомите? Ако на това му викаш строене, аз му казвам грабене. И тези твои дядовци са вярвали в облагите, които получават, защото от както са измислени финикийските знаци - всяко нещо си има цена и пазар.

Стъпка в правилната посока, но малка..Другари, напускайте по принцип, че не се знае....Напускане му е майката...Колкото по-малко червени бандити се мяркат, толкова по-добре

чинията с комина на "Бузлуджа".Вземайте чемодана,скафандъра и... поехали в пространството и да се заврете в някоя черна дупка.

БСП иска да се погрижи за хората със справедливите си закони, но Мракобесните Сили, Сорос и Международното положение й пречат. Затова ще продължат да се фокусират върху Панаира, ВЕИ, строителните си фирми и останалия бизнес. От мъка.

Изоставят една възможност да изпълнят предизборните си обещания и се съсредоточват върху частните си интереси които са главната им цел, макар да на се го обявили гласно.

Не я изоставят, а умишлено си намират оправдания в процедурите. "Ние искахме да изпълним обещаното, но другите ни пречеха, иначе щяхме!"

Марш и да не се връщате! Заврете се надълбоко в мишите си дупки крадци комунистически

Ти ли си,бе Узунов?!

Дори да ви допуснат законите до зала , нали трябва да се гласуват и приемат.Коалиция БСП/ДСП нямат достатъчно главое да прокарат закон! Трябва да се молят на Герб, Патриоти и ВОЛЯ. Корнела пак играе глуповати игрички.

проектозаконите в парламентарните комисии,какво е виновен председателя и председателството на Народното събрание.Освен това председателите на парламентарните комисии са от всички парламентарно представените партии.

Може и да не се връща, никой няма да усети.

Всички червени се измитайте!!!Русия (Сибир) ви зове!!!!

към "ЬО" дори и с ирония да говорите ако сте интелигентен човек ще пишете "Русия" а не россия......... това говори за Вас

Поредният номер на "бедната" Нинова. Върни се Корни, ще се поболея.

Председателския съвет в парламента, ами напуснете въобще Парламента а и България.

ГЕРБ прокарват техните закони с предимство, а другите ги размотават и бавят. Нормално е това - все пак мнозинството е тяхно.

че комунистите винаги са прокарвали законите си без оглед на останалите.

Ще напуснат планетата?!

ПРОСТАЦИТЕ ГЕРБАДЖИЙСКИ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ БЕЗМОЗЪЧНИТЕ ,КАТО ТЕБЕ...

не е саламът, който ти го навира Курнелията ;щ

Както се очакваше ГЕРБ провеждат една недалновидна , типична за мутрите , политика на натиск срещу опозицията!Такъв подход винаги дава обратен резултат , но къде акъл в мутрите?

Ако напуснете и България в посока россия цена няма да имате!

Росия се пише с главна буква и без две С/ на български/

Все ми тая за россия.

Ако ще е на български, пише се: Русия.

ПУТИНУИДЕ-вие навсякъде пишете България с малки букви защото сте родоотстъпници и предатели а как ще пишем ние другите държави зависи от "любовта" ни към тях-ПОНЯЛ?