Узунов: Македония да разбере, че не е център на вселената

Ако Македония затвори главата на национализъм, ще разбере, че наистина не е център на вселената и че не само съседите са й виновни, коментира Красимир Узунов.

Обратно в новината

Коментари - Узунов: Македония да разбере, че не е център на вселената | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов е мъжка момче - което е обещал на Ердоган, го изпълнява

Моля ви, някой журналист да си свърши работата най-после, и да каже ясно и конкретно какво получаваме ние срещу тази подкрепа. Щото засега сделката изглежда е "Ще спрем да се гаврим с историята ако ни подкрепите". Нещата ми приличат както при медиците - освобождаваме ги срещу опрощаване на дългове, т.е. сме нетно губещи.

Потупване по рамото и малко кинти за Боко Ага Банкянлията.

ЗАПИШИ СИ ГО, НА ВИДНО МЯСТО:)

Сега Зоран Заев трябва да се пази за да не го постгне съдбата на Борис Трайковски. По този въпрос, ген. Б. Борисов може много да му помогне.

е загубена. 25 години откакто България се оттегли от Македония, призна новата държава, а с това призна новата нация. Най-после и ние, макар и болезнено трябва да осъзнаем, че онези хора там, вече не са българи. Дори се срамуват от потеклото си. 25 години ние търпяхме в името на добросъседските взаимоотношения макетата да ни ограбват културно и етнически. С това ние ги признахме. Сега вече както виждате - вече се говори за обща история, общи ценности, обща култура, общи Кирил и Методий. Лоша работа, но сами си я направихме.

Авторитетна и просперираща България,ще върне македонците към истината , е верният път. Другото е връщане към 50 годишните безплодни усилия на България. Не искам да повярвам, че това се прави може би съзнателно.

Прави се. Най-вече защото така се решили в Европа, защото така са решили в Америка. Подкрепят Заев. Аз не мога да си представя как Заев ще промени хода, като той е на изборна длъжност - днес го има, след 4 години го няма. Тези процеси здраво са загнездени в съзнанието на техните историци, учители, култур трегери в продължение на 25 години. Цяло едно поколение отрасна с тази националистическа кауза.

Проблемът е че: 1. БЮРМ е все още в сръбската орбита. 2. Сърбия, дори и поставена на колене, няма да изпусне БЮРМ от хватката си. 3. По тези причини, България не може да окаже никакво положително влияние към БЮРМ. 4. Всяко наше действие за вразумяване на БЮРМ затяга сръбската примка. 5. Даването на българско гражданство на скопяни не води до нищо положително. 6. Всякакви политически преговори/пазарлъци са безполезни.