Броят гражданите от ЕС на Острова, да се види кой ще остава

Лондон готви процес на регистрация за живеещите във Великобритания граждани на ЕС като първа стъпка към уреждане на правния им статут след Брекзита.

Обратно в новината

Коментари - Броят гражданите от ЕС на Острова, да се види кой ще остава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

британската политика е долна и лицемерна. 10 години сам в лондон. гадове са британците

и от какъв зор ще ги регистрират? те да не са добитък? или инвентар? аре у лево...сигурно и ще ги карат всяка седмица да хосят да се разписват в околииското...тея албионци маи не виждат какъв четвъртит им се задава..слаб паунд, висока инфлация, срив на пазара на имоти...не на последно място и религиозна воина

Много български граждани не желаят завръщане в България. В Бг няма справедливост. Шуробаджанащина има. Дори и да те приемат на работа я виж след някоя година са намерили или обадили тати и мама, баба и дядо и се започва с тормоза И какво става, вместо тормоз решаваш да напуснеш работното си место, а именно това и те очакват, а и виж си навъртял годинките, имаш жена, деца и ни на ляво ни на дясно, ни на запад И от там никакво връщане. Може да има трудоемка работа, но работодателите са съзнателни И имаме племенница в западна държава, когато им е разказала за здравословното си състояние , уважават я, с една дума състрадателни хора са, макар и с пъти много по заможни от българските депутати(описани с лъжливите им къщи, пари и пр.) Бай Ганьо е бил много по човечен от сегашните човечета управляващи Родината ни. Никакво връщане в БГ, макар, че знаят езици, завършиха на запад, да си налягат парцалите и да не се връщат в булгаристан, защото тук не е място за живеене,, а колкото до Германия, точно там е много добро място за живеене, следване, работа, живеят в едни от най-престижните градове на Германия, но са не дискриминирани, дори понякога им се дават за един работен ден по 600 евро, а и понякога чисто нови хладилници, уреди и пр. След 100 години няма по съзнание да ги достигнем, не само германците, но и англичаните, белгийците, австрийците, датчаните, ,,, Хората там са земни и човечни , а тук - корупция на където и да се обърнеш, бедна държава, и още по-бедна ще става... не съм оптимист човек. 21 век - 27-30 години-няма промяна, няма реформи, така им е добре. уредиха си всички партии що има и сега едни на други уж се карат, а след това заедно си пият кафето...А и за грамотността нямам думи, някои де... Покрай сухото гори и мокрото... Това е Булгария !

Браво! Изкара ли за дюнера днеска? Хайде намали пяната.

Остававете ги ингилизите да си живеят сами и да цъфтят. Нека почнат да вършат и мръсната работа

loyola

Остава само да им закачат по една жълта звезда...

Ще прогонят ЕС гражданите и ще си доставят още пакистанци :))))

То пък кои се върнал коне англия щее друга държава понеже се вижда чеса по добре от нас и решиха да завидят българина нее глупав друг е въпроса какво го командва

Ще наритат лентяите чужденци от острова, източващи бюджета с помощи. БРЕКСИД е и заради това.

че кат хукнат трудолюбците пъпчиви да мият чинии стой та гледай ...смешник

Тези ще останат без чистачки и санитарки, без берачи на малини и без зидаро-мазачи, не на последно място без миячи на чинии и кенефи, ако продължават в тоя дух.

англия не дължи нищо на граждани на ес след излизането, това са чужденци за англия, не разбирам за какви спецялни права претендират.

Ти не виждаш защо,но те да.Да ти кажа ли? Плащаме данъци.Да ти споделя ли и друга причина? Защото има около 2 милиона британци в Европа,като по-голямата част са пенсионери.Сам се сещаш,че тези хора с държавна пенсия няма как да живеят на острова - ще им трябват жилища и помощи.Отгоре на това ще са и голяма тежест за NHS.

Освен това жълтата подводница с кралицата на гърба потъва и скоро време ще стане много скъпо да се живее в Европа с английска пенсия а заплатата на клалифицираните работници ще намалее спрямо САЩ, Австралия а дори и Германия, Норвегия и Канада да не говорим за арабските страни. В днешният свят на глобализация някой си иска да бъде самостоятелен добре ама ако си САЩ или Китай става иначе гориш.

Недей да ги мислиш британскуите пенсионери, ако не в Европа, те ше идат в Полинезия и пак ше са добре. Не говорим за балХар пенсионери все пак. Повечето от тех са мелионери, ако ме разбийш какво искам да кажа. Да, имат си го след дълъг живот работа, и си го имат справедливо. А нашите пенсионери ги обират системно и ги държат полуживи за бройката и за електорат. Това, което мен лично ме изумява е как Брюксел подхожда към въпроса - с омраза, липса на респект към хората и очевидно желание да се забъркат още каши и проблеми. нарочно. Та да държат хората в шах и да ги блокират. То не беха заплахи, инсинуации, рекет, материални претенции, сръдни на малки деца...бойкоти, обиди, простутии, низко поведение на примати... То не беха гнусни реакции, то не беха омрази, внушения, манипулации, пропаганда.... Аз бих се страхувала да остана в такава администрация, и то с право. Британците показаха много по-добро чувство за реалност и адекватност. Много по-добра организация и грижа за хората си. Мога само да уважавам тези усилия и да одобря такива действия. Шокиращото е как масата хора е така травмирана от пошло отношение и от липса на човешки права, че хората дори не верват в некаква справедливост или нормалност.....това е много лош знак, докъде е стигнала деградацията в ЕС. ЕС е доказано ЗионисЗки проект и знаците за развала на морала и на съзнанието са насекаде. Това означава, че зионистите засега имат подкрепа и продължават да подклаждат процеса на деградация на белата цивилизация...а това означава смърт за нас, белите хора , в един или друг смисъл..... Какво тук значат некакви паспорти, когато целата ни цивилизация умира? толкова тесногръд поглед върху ситуацията....белата цивилизация е геноцидвана и избивана, а паспортите и документите са последното важно нещо в тоя процес......

ти май не виждаш че и кралица Виктория е в един по - добър свят смешко

С това ти изказване направо си помислих, че никога не си живел в чужбина, или че си оня тип, дето си носи кочинката насекаде. Брекзит се опитва да уреди нерешени от Брюксел проблеми. Човешкият проблем е огромен, след като Брюксел забърка кашата с глобализацията. Тоя проблем е насекаде из Европа, но Брекзит е първата процедура която се опитва да го реши. Много ясно, че и двете страни трябва да търсят компромис. След лайната, които изсра Брюксел, хората са безкрайно раздразнени и ядосани, и то с основание. Това, което мен ме настройва положително е, че британската страна НАИСТИНА се опитва да уреди проблема, макар ЕС другата страна, да се опитва да го забатачи още повече. И то нарочно, за да оставят вратички в процедурата пак да изпращат мигранти и неустановени елементи. Аз съм напълно съгласна, че хора без криминално минало и с активи към държавата, не трябва да се гонят позорно. Но пък другия случай на престъпници и хора с досиета, тези НАИСТИНА требе да се махат от британия. И наистина е необходим процес в който двете групи да бъдат обособени. Най-гнусното е, че досега Брксел не е показал нищо свършено, освен материални претенции за обезщетения и парични компенсации. Никой в Брюксел не си мърда пръста за европейските граждани, но се реве в пълен глас за британските вноски и парични обезщетения. Чест им прави на британците, че мислят за хората и от двете страни. Което никак не може да се каже за Брюксел.