Край морето изпиват над 300 тона алкохол за денонощие

Над 300 тона твърд алкохол и бира се пресушават само за едно денонощие на родното Черноморие, пише днес "Телеграф".

Обратно в новината

Коментари - Край морето изпиват над 300 тона алкохол за денонощие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Чужденците от ЕС минават по-тънко, защото признават здравните им книжки, а имат и застраховки." Абе, алкохолизма покрива ли се от здравното осигуряване?

дали са си платили данъците по доходите...

Как смогват с доставките? Това са 6 жп цистерни!!!!

тея руснаци пияни... иначе плюят по Ес, че бил гейски.

300 тона алкохол за денонощие !!! а данаци като Лукойл - колкото една средно голяма сергия ! А после що сме последни в ЕС ?

Как хубаво звучи - наливат се, докато някой припадне! Туризъм! Почивка! Буквално-щастие! Е, как да не се гордееш със собствения ни туристически "бизнес", довел от "кол и въже" "интелигенцията" на света, при това - "най-богатата"!

Нищо не е това Ако същата статистика се съотнесе към с. Дърманци например, ще се получи доста по-ужасяваща цифра, при това там бирата се не брои, а алкохол е само нещо над 55 алкохолни градуса, т.е. фабрични водки и текили не влазят в дърманската стандартизация. Там от време оно "1 ракия" у хоремаго значи поне 200 ml

Нормално като туристите са ни руснаци и най-низшата прослойка в Европа. Но кой би дошъл на "почивка" в Бетонен Комплекс Слънчев бряг на Лайноморието?

Кой идва?! Главно пияндурниците на социални помощи от Западна Европа. Напиват се като свине и бият българи или скачат от балкони.

От тези 300 тона, бирата е поне 290 - това не е кой знае колко много, като се знае, че немеца изпива по 4-5 литра на ден.

Долна алкохолизирана сган.

Европияндета...

Евроруснаци

А собственика на вестник "Телеграф" изяжда по 300 кюфтета на ден.

ох нямам търпение вече..... сряда се опъвам на шезлонга с ципуро в ръка.... тая година ще пропусна БГ :) наздраве европейцие...

А къде повръщат? Май по-добре изобщо да не стъпвам там!

търся работа по черноморието ...като дзвероукротител !

Русский знаеш ли? За тая длъжност руският е задължителен първи като роден!

Дали руски? Повечето руснаци са семейни с жилища в България. По-добре погледни какви отрепки се влачат от "цивилизована" Европа.

Не е много! Бирата преобладава!

Какво друго искате в държавата на мутрите, освен алкохолизъм, наркомания, проституция, беззаконие? Вие си ги избирате, по свой вкус и подобие, радвайте им се. Прост народ - слаба държава (никаква).

Защото евроемигрантите пък ви заплашват терористични хубости. Все пак алкохолът е за предпочитане.

освен отрезвителни ,хотелите могат да прибавят и погребалните .

От години не ходя по това българско черноморие ! Гърция Хърватска че дори и Турция сто пъти по добре

Водещи топ-алкохолни нации: --Великобритания,Русия,Дания,Финландия................!

и "Дружина Polska" :)

А бре,хора,този вид туризъм го има надсякъде по света във всички големи курорти и носи колосални приходи!Както винаги българина реже клона на който седи! Тези младежи не са първолачета,а възрастни хора и ако ги прогоним,ще печелят други,подобни дестинации! Миконос,Палма де Майорка,Тенерифе,Бодрум,Тайланд....Да продължавам ли???? Вместо това,разкарайте,този битпазар по алеите!Е,това е простотия и го няма никъде по света!

Проблемът не е в пиенето, а в отвратителното им поведение след това. Ако си повръщат кротко някъде как да е, но те ритат камериерки, бият, преди години някакъв беше сцепил с камък главата на едно българско момче. Ей такива работи.

това, че го има навсякъде по света, не значи че е правилно и добро нещо...

евтин алкохол за бедни туристи и певро пияндета...

Да пият. Като нямат акъл. Да не би някой насила да им го сипва в устите?

По младото поколение в Зап.Европа в момента е стадо от безмозъчни русоляви тъпанари, живеещи в добър стандарт, изграден от техните бащи. Не е чудно че чалми и бурки ги превземат, западната младеж не може да се отбранява.

Да се чете - край морето изпиват над 300 тона етилов спирт с есенция спрямо вида на алкохола - водка, уиски, ракия, ром, коняк, мастика, узо .......

100 тона са 1 000 000 питиета по 100гр. Не съм чул за толкова много туристи там. Нещо са объркали нулите.

dir.bg, известно ли Ви е, че единицата мярка за течности е ЛИТЪР?

Е ама в кръчмата селяните поръчват така: --Сипи сто грама!:)))

Разбира се че е така в годините на неграмотниците и простотията.Все пак на малограмотния журналист една малка подсказка: Вместо 300 tons,да се чете 300000 litters

не миришат, в случая на ракия, но ако е вярно, че всичко отива в мутрите, кел файда..

Следователно в хазната влизат поне 300000 лв. от акциз и поне 300000 лв. ДДС което ще рече 18 милиона на месец само от това. Да не говорим за заплатите които получават работещите в баровете и работещите в предприятията произвеждащи алкохол, те също плащат данъци и потребяват. Следователно нищо не трябва да се прави освен да се следи данъчното поведение на баровете!

жалка работа е тва продажника.....гледайте си приходите, да, те са най-важни...сигурно дават светъл пример на децата.....идиоти....

Ако Божо Димитров и Вежди-те почиват на българското Черноморие, количеството изпит алкохол се увеличава на 300 тона плюс четири кила ракия на ден.

След първото изпито кило ракия Божидар започва да се сеща , че е професор по история и да пълни главите на псевдо-патриотите, че македония трябвало да се казва Западна България.( а България как ще се казва тогава бе, Божо?- Източна Турция, може би?0 Вежди-то пък запова да твори шедьоври - рисува фрески, пикаейки на пясъка , а после с препикания пясък строи пясъчни кули и магистрали.

Много безсмислена статистика - 300 тона твърд алкохол и бира на 30000 туриста. Сметката показва 1 кг на турист. Само че 1 кг може да са 2 бири, може и да са 10 стограмки водка. Разликата е доста голяма.

Ако всичко изпито е българско производство, евалла.

Естествено, че е българско. От бурето на цар Киро.

англичаните лочат евтини питиета, които уж се водят "българско вино"

Ако не е евтиното пиене за какво ще идват туристи тук? Морето не ни е хубаво, каквото и да се прави Черно море е сладко и не може да бъде бистро и синьо както средиземно. Храната ни е с ниско качество, а комплексите са презастроени. Така, че да си идват и да си пият хората...поне идват.

Пълни глупости!Нашето море и база с пъти са по-добри от Гръцките,Италианските,Испанските на една и съща база!Явно не си си подавал носа навън,мрънкало!

Ами ако си падаш по комплекси тип пчеларник с по 800 и нагоре стаи - ДА, прекрасно е морето ни :). Нормалните хора обаче това НЕ го харесват, щото бетон си имат и по родните места и обикновено на такива места не изтрезняват...щото виж евтин алкохол си нямат по родните места! Иначе и испанското и гръцкото море са по-красиви и като чистота на водата и като застояване...

отврат!

Тая нема да стане никога. Тия фишеци ги хвърляйте някъде другаде. Държавата е мутро-комуноидна шайка разбойници, престъници и айдуци, воглаве с Рапоня.

Лошото е ако ний не сме включени в консумацията...

Корекция на заглавието"край морето изпиват над 300тона фалшив алкохол на ден"

Ако знаеш само колко си прав! Всички концентрати, които се продават по магазините на цена под 20-25 лева литъра са абсолютно менте. За бирата пък да не говорим, само името и е "бира", иначе няма нищо общо както по вкус, така и по технология на производство. Всичко е произведено в България, от Българи и за Българи, не знам как го пият останалите...

то в заглавието пише ( към момента - 9:05) "ал-хохол" - това ще да е някаква арабско-украинска кръстоска :)

Идеално, ако е вярно!? "Държавата" ще напълни хазната с акциз и ще има пари за всички. Въпросът е "Кой" е държавата?.....

Откъде ще дойде акциз като всичко е фалшификат