Париж и Москва смятат да се борят заедно срещу тероризма

Франция и Русия обявиха, че тяхна обща отговорност е мирното решаване на кризата в Сирия и борбата против тероризма.

Обратно в новината

Коментари - Париж и Москва смятат да се борят заедно срещу тероризма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никакви разговори не ще променят ситуацията,докато руснаците не се приберат в кочината си и се изтеглят от окупираните,чужди територии в Украйна,Кавказ и Молдова!

подписаха нови икономически договори! Както се казва да го духат глупаците от ЕС!

Бай Тръмпо те предаде.

Ще прецакат мутрафон Боко Ага Банкянлият? Кой тогава ще дава пушкала на ислямите-върли демократи?

Ами кой, КурКурКурнелия!

Не се ли нарича терорист този който убива цивилни и сваля пътнически самолети(самолета на Качински,на френския петролен бос, цитат от ДИР "Ракетата, свалила малайзийски пътнически самолет през 2014 г., е изстреляна от територия под контрола на сепаратисти в Украйна, предадоха Ройтерс и Франс прес. Агенциите се позовават на международния екип, разследващ катастрофата. Сред неговите изводи Би Би Си изтъква, че зенитната система, с която е унищожен "Боингът" в полет MH-17, е била внесена от Русия. Ракетата е руско производство, предаде Ройтерс.",....Съветски изтребител Су-15 сваля Боинг 747 на южнокорейските авиолинии, полет 007 (KAL-007) или (KE007). Южнокорейският самолет навлиза над съветското въздушното пространство и е свален от изтребители-прехващачи Су-15, след което се разбива югозападно от остров Сахалин. В катастрофата няма оцелели, а сред жертвите е членът на Камарата на представителите на САЩ Лари Макдоналд. Сваленият самолет е превозвал 246 пътници и е бил с екипаж от 23 души, като е изпълнявал полет от Ню Йорк за Сеул ....

там обаче има доказателства! А само да ти припомня по същия начин САЩ през 80 години бомбиха Либия без да са и обявили война. Югославия също!