Тереза Мей обеща ”гладко и организирано” излизане от ЕС

Британската премиерка Тереза Мей обеща да осъществи "гладко и организирано" излизане на страната от ЕС, вслушвайки се в мнението на всички заинтересувани.

Обратно в новината

Коментари - Тереза Мей обеща ”гладко и организирано” излизане от ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ай стигате само с Борисов. Всички от 1944 сте виновни за състоянието, в което се намира България. БКП , БСП 3000 лева долара , Костов приватизациите и т.н. Всички сте навързани като синджир марка. Вместо да благодарите на г-жа Тереза Мей и останалите на Острова управници, че спасиха голяма част от младото поколение от глад и мизерия, а вие плюете, явно от входната врата навън не сте излизали, или от родният си град, самовлюбени българи, а че сте много ограничени, това не го виждате, или трябва някой да ви го напише, за да го разберете. Идват си тук и веднага се разболяват, а там да чукнем на дърво нищо им няма, въпреки, че работят много, яко, там не е като тук-все още на стол, плановата икономика е на лице, още е в действие, или ще отречете. Колко народ напусна бг, а същите тези чиновници си стоят и никой не смее да ги помръдне. Е, как , нали ще изгубят изборите. Не че ни пука, нищо не ни вълнува тук, щом те не желаят мнозина, с които сме разговаряли да се завърнат в БГ, значи според нас не е чак по-зле от БГ , западните държави. От СВИНАРЯ , поздрави

ЕС ежегодно ще се лишава от 22 млрд. €, годишна вноска на GB за Брюксел. Пука им на сайдера, ще си плащат за достъп до Общия пазар като Исландия, Швейцария и Норвегия. Но ще разчистят навлеците от кралството ? Нашата става по - тегава.

Дай Боже да повлече крак. ЕС и без това ни има за трето качество хора. Не,че не е вярно. Ние сами си го направихме. Смачкани,онеправдани и най-бедни,но еврогейци. Щом великият ЕС непрекъснато ни дава указания и признава открито,че сме най-бедни,ЗАЩО НЕ ДАДЕ УКАЗАНИЕ НА МАШАТА СИ БОРИСОВ ,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО И СПЕШНО ДА ВДИГНЕ ДОХОДИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ. НАПЪЛНИХА ГУШАТА НА ГЪРЦИТЕ С ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ ЗА ДА НЕ НАПУСНАТ СЪЮЗА, ДА ОТПУСНАТ И НА НАС... ДА,АМА ВИЗАНТИЙЦИТЕ СА ХИТРИ И СИ ГОНЯТ ИНТЕРЕСИТЕ. СКОРО ЩЕ ДРЪПНАТ МНОГО,А НИЕ ЩЕ СИ ОСТАНЕМ В КиРЕЧА ДО СТОПЯВАНЕ.

Истински смях и съжаление за "журналиста" и модератора на този СМЕШЕН САЙТ- дир.бг! Няма такава позиция- ПРЕМИЕРКА, Уважаеми дир-ници.. Има една единствена позиция, която е ПРЕМИЕР! И не се пише ЗАИНТЕРЕС"У"ВАНИ СЕ ПИШЕ С "О"! Как е възможно в едно изречение- правописна грешка и видимо непознаване изговарянето на държавните позиции в една държава..?! Толкова сте ми жалки, че ми се повръща от вас, драги дир-ници! Обръщам внимание на АБСУРДНОСТТА във вашите статии тук. Хората да са наясно колко сте грамотни и съответно до толкова да ви имат доверие. СМЕШНИЦИ!

Миналият месец г-жа Мей се беше срещнала с някой високо поставен от ЕС. Та на следващият ден този представител каза меко, и политически коректно, че премиерът на Великобритания живее на друга планета що се отнася до нещата които тя/те искат. Не знам какво точно са говорили но като й гледам управлението от когато е стъпила в длъжност готов съм да се съглася с това твърдение. В момента Великобритания е една каша, и социялна и финансова. Заради падащият курс GBP-EUR някои цени са се вдигнали доста от миналата година. Инфлацията за тази година вече е 2.9% а таргета на централната банка е 2% за целите 12 месеца. NHS бавно но стабилно затъва, както и други големи държавни институции. Само тя, Тереза Мей не вижда проблемите. Фокусирала се е на този Брекзит като кон с капаци. Ще извърши "петилетката" колкото и да струва това. А после удобно ще се изниже и ще остави на някой друг да оправя кашата. Най-вероятно лейбъристите, защото след такива гимнастики няма начин торитата да получат повече гласове на следващите избори.

Всички английски стоки - с 50% мито. Английският да се махне като официален в ЕС.

Волен Сидеров обеща 1500 лв пенсия. Сега е в правителството и ни вопъл ни стон по въпроса!

Да видим коя държава е следващата

Мита и такси и готово!

Започнато като Big bang, не може да стане гладко и планирано. 1.Какво става с референдума на Шотландия? 2.Северна Ирландия защо не прави референдум да се отдели от Обединеното Кралство?

Тази женица живее в някаква паралелна реалност... Упорито отказва да приеме, че в тези преговори има две страни, и тя е от МНОГО по-слабата...

"Taзи женица" живее в реалния свят за разлика от света на "берача на ягоди", в който !живееш ти! Много вой и пушилка вдигате и вие, гурбетчиите в Англия, дето ще ви се развали рахатлъка и соросоидите. Брекзит е факт, който нито планомерните атентати, поръчани от глобалистите, нито вие ще спрете! И преди да драскаш глупости ПРОЧЕТИ, че Мей говори точно за ПРЕГОВОРИТЕ за излизане от ЕС и никъде не споменава, че няма две страни в тези преговори! И не знам колко е по- слаба! Ако беше такава,нямашеда я иматазиистерия срещу нея в последните месеци!

ЕС няма какво да губи :) Англия - много!

Бегом марш! Ать, два! Това беше шега. В същност е тъжно. Сега и Чтчо Сам няма да ги чеше по гърбеца - вече не са му троянско псе в ЕС.