Пореден ”нискобюджетен” терористичен удар

Белгийската прокуратура потвърди, че нападението на Централната гара в Брюксел снощи е терористичен удар.

Обратно в новината

Коментари - Пореден ”нискобюджетен” терористичен удар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за простотия? Вижте какъв малоумен акцент е турен - атентатът бил "нискобюджетен" (?!?) Либерастката преса желае да свикнем с атентатите точно както каза геронтофилът Макрон - че те щели да станат част от ежедневието на европейците. НИКОГА! Европа трябва да се бори срещу новия световен ред, насаждан от световните човекоподобни и човеконенавистни олигарси.

Нискобюджетен - тоест не е подготвен от спец службите а от някой случаен аматьор?

Всички пишем и се вазмощаваме а никой не прави нищо трябва да се действа ако чакаме брюкселската измет да ни оправи това няма да стане вече и пеленачетата знаят че те са платени агенти на ЦРУ

"Нискобюджетен" ама атентат. Явно можете само да ги броите и 'квалифицирате"!

Очевидно някой е недоволен от бюджета на атентата. Припомням му, че няма такива неща като високобюджетен и нискобюджетен атентат, има само атентат. Това да не ви е Холивуд, че да злоупотребявате с цена на вредите? Баси специалистите вулгарни. Редно беше Дир.бг да се позове на източника си за специалистите, които са направили коментара.

Олеей,страх,малеей,страх,а сега ще започнем да скимтим "не ни е страх"!И пак ще започнем да търсим лечение на резултатите а не на причините!ЕВРОЦЕНОСТИ,а?!?!?!

Глупаците в Западна Европа продължават да се държат неадекватно и да ядът дървото всеки ден с нови атентати. По време на война те ми говорят за "толерантност" към исляма и "бежанците"! Планът на рептилите за Новия Световен Ред минава през унищожаване на Християнството в Европа. Време е народите да се вдигат и да отстранят насилствено тези уроди Юнкер и компания.

"мъж на възраст 30-35 години" Странно, бях вече убеден, че се самовзривяват само 18-23 годишни надъхани ислямистчета, на които акълът им още не е дошъл. А като минат вече тази възраст, започват малко да поумняват и повечко да ценят живота си. При този дърт пергишин такова помъдряване явно не се е случило.

Другият път повече!

Да се противопоставим на ислямския тероризъм като си спретнем един грандиозен гей-парад!