Терористично нападение срещу Централна гара в Брюксел

На Централна гара в Брюксел малко преди 22.00 часа б. вр. е бил обезвреден терорист, опасан с взривно устройство. Имало е взрив, но слаб. Няма пострадали.

Обратно в новината

Коментари - Терористично нападение срещу Централна гара в Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, невежеството е огромна власт. То кара някои да се самоубиват и убиват по-бързо от останалите но силата му е в това, че всички и без изключения, по един или друг начин го правят поради същата причина. Разбираемо и абсолютно неоправдано е защо тези, които активират камикадзетата са под протекция и колко много им се иска на протекторите да победят в тази игра. Въпреки, че никога не са били, не са, и никога няма да има как да са единствените, които ще могат да се възползват от заблудените. Нито някога ще бъдат на страната срещу злото, докато се опитват да го правят.

Само мал,оумник не е разбрал, че това е война между християнството и исляма. Мю,сюлманите искат от векове да унищожат християнската цивилизация, Персия от най-великата цевилизация се превърна в иранска мю,сюлманска кочина, турците извършиха геноцид срещу балканските християни, сега ислямска държава извършва геноцид срещу християните в близкия изток. Това е война.

ти християнин ли си ?

какво значение има когато човекът е кретен !?

Битката между фининтерна и индустриалния капитал върви с пълна сила!

Западна Европа се състои от бивши империи които имат близо 500-годишен опит от това как се господства над чужди народи, за сметка на това българите имат 500 години опит какво е да си роб, е трудно е господари и роби да се спогодят, за европейците мигрантите са ефтина работна ръка но за българите са заплаха, от друга страна тероризъм винаги е имало, като започнеш от анархистите и декабристите, комунистите, еврейте, палестинците, ирландците, либииците, Бадер-Майнхов и свършиш с Алкайда и ИД, онеправданите винаги се бунтуват а господарите винаги са готови да дадът по някоя и друга жертва

Част от европейските "прелести"!!!

стой си там в кочината

Кочината днес се казва ЕС! :))

....плодовете от евролиберастiята !...никои никакви мерки няма да взема !...така ще е от тук на там !....все по- зле ще става !...планат е да се ислямизира континента Eвропа !

Глупавото Ленче гледай как ще се оправяш с твойте цигани, неим бери грижа на западняците.

Какво ли още трябва да се случи за да се вземат генерални мерки за спирането на това безумие?! Меркел да каже нещо?!

Не съм вярвал, че запада с всичките си съвременни технологии с които разполага, ще бъде толкова жалък и безпомощен....та при комунизма нямаше такива катаклизми каквито стават сега...сега никой не е сигурен за живота си..бедни , богати са в един кюп, ексик ти и "демокрацията"!

Дори пари и охрана да имаш, пак си цел!

Аааа, не. Само бедните го отнасят. Да сте чули или видели атентат срещу политици, парламенти, държавни институции, бизнесмени, еле пък банки ?

Аллах го бара! В свещения месец Рамазан ние сме по-кротки, милаим и благи. На това момче от що ли му е възврял келят? Сигур не са му дали да заколи някой коч за курбан по табиета ни на Гран Плас в Брюксел. Не ги е срам - маскари и мискини такива!

ИСКАМ ДА ПОЧНЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ... И БЕЛГИЙКИТЕ ДА ЧИСТЯТ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПЕНСИНОЕРКИ ЗА 150 ЛЕВА/МЕСЕЦ :)) ... СЪЛЗА НЯМА ДА ПОРОБЯ ЗА НАШИТЕ ПОРОБИТЕЛИ :))

МВнР предупреждава българските граждани, че е рисковано да посещават градовете Тимбукту, Брюксел, Мазар-и-Шариф, Париж, Сюдад Хуарес, Лондон, Ракка, Мосул, Мюнхен и Могадишу поради опасност от терористични нападения и влошена сигурност.

И ден не минава без мирната религия да покаже колко е мирна.

Трябва да въведем визи за белгийци, французи, сомалийци, суданци и прочия манговци.

И ся кво, ще умуваме кои са следващите ли? Нещо като руска рулетка. Не трябва да посещаваме гарите, автогарите,моловете, концертите, църквите, кината и театрите,баровете, кафенетата, разните видове събирачки...Ми то кво ни остана, само попа...

Няма такова нещо! Ще си татуираме нещо някъде, ще поподскачаме на гей-парадите организирани за целта, ще запалим свещи, ще положим цветя и картончета с кривобуквено надписи "ЗАЩО"? Ще направим демонстрации за внос на още нелегални. И ще преизберем политиците, които доведоха Европа до това състояние.

Хак да им е нли искат "мултикултурализъм" и либерализъм.Сега го получават.

напишете жп гара ли е или автобусна гара бе тъпаци!

Интеграцията придобива нови измерения, вече европейците ще ги интегрират май. Ще ги научат да ходят до магазина с пълно бойно снаряжение, каска и други такива екстри на свободата и демокрацията...

Това за пълното бойно снаряжение го забравете. Точно Обратното е запланувано от политиците обитаващи ЕК и ЕП. Европейците ще бъдат задължени да са със свалени гащи и наведени. Както си е до сега.

Kugato biah vav TEAMa na Erik Clapton toi Erik mo urganizirahme 11 kunzerta vav Englant ,no go beshe shobe,no strah od pudobni slu4kovi slu4ki. Duri odtkaza puslednia GIG vav Round House.

Светла Илиева стодентка "Кугато бях вав ТЕАМа на Ерик Цлаптон тои Ерик мо урганизирахме 11 кунзерта вав Енглант ,но го беше шобе,но страх од пудобни слу4кови слу4ки. Дури одтказа пуследня ГИГ вав Роунд Хоусе." Не плюйте Светлето, без нея ще е СКУЧНО!

Светле, дай пак нещо, ще е скучно без теб ;-) Не пипайте Светлето, без нея, СКУКААА...

обасан с взрив пък стерля по военни ма голям смях с тия еврогейове...а случайно да си е забравил паспорта под седалката на колата?)))))

Това е военна тактика,т.нар "ингимаси"-елитни щурмоваци. Стрелят, убиват.. и като свършат патроните или ги заловят се самовзривяват и отнасят със себе си колкото може повече врагове(неверници). Този тука се изложил. Европейците извадихме късмет, този път.

Нали и при най-баналната проверка е загазил,ко е без документ.А така може да не проверават колата или багажа

FOLKLOR

Преди 5 години в Брюксел бяха разпънали много плакати за интеграция на ромите, интеграция на ромите... Ааа де, защо не си интегрираха мюсюлманите, а знаят да блеят глупости?

Това не е бил терорист, а просто човеко е бил жестоко стресиран от постоянната интеграция, която го е дебнела иззад всеки ъгъл. От тези ги има цели камари в Европа и в Меката на неолиберал-фашизма - Брюксел.. Но точно тук може би трябва да си си зададем и въпросът зареден с езика на омразата: "От омраза към неверниците ли бе атаката в Брюксел?"

Ислямът е също толкова напредничав както и русофилистията. Мозъкът и в двата случая е трайно увреден.

Културни особенности на етноса , какво да ги правиш като обичат фойерверките. Местните да се адаптират и да не се оплакват че мюслитата едва загряват , след време това ще е обичайно явление на всеки час.

Този път ни се размина, калпаво си е направил експлозивите. Но ... дали ще е така следващия път?

Хем застреляли нападателя, хем нямало загинали. Деца ли ви пишат статиите? И то от простите??

Сякаш вече стават банални с тези фалшиви атентати!

Поредната фалшива новина!

Sku4kovia slu4ven atentant nisa e slu4il slu4vaemo nito slu4vashto se.

В Превод: "Ску4ковя слу4вен атентант ниса е слу4ил слу4ваемо нито слу4ващо се." Светле, писането на латиница е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е красиво! Пишете на кирилица Българи сме!

Светле, мило, не завършвай скоро, така ни радваш с бисерите си.

Светле, дай пак нещо, ще е скучно без теб ;-)

Най-накрая и една добра новина. Свинята е успяла да си докара доста малоумна смърт, без последици за невинни хора. Гледах клип как един такъв питекантроп се взриви предварително и остана без крака. Като се поосъзна почна да плаче, че брадатите зяпачи не били девиците, хахаха. Не вярвах, че мога да се смея на умиращ се човек, но в такива случаи усмивката ти излиза несъзнателно на лицето.

Защо на гарата там има невинни хора дечица да върви в егейския парламент та дано кошмара ЕС свърши

Побеснял е, защото е очаквал лично Меркел да го чака на гарата с китка здравец, питка и купичка мед + ключове за апартамент в централната част на Брюксел!

Добре е, че арабите и за тероряги не стават и се провалят и в това. А този мюсляк явно го е хванало шубе и си е предизвикал ареста. По-добре в панделата, отколкото на 256 парчета по стените на гарата, нали?

Какво е това тероряги?! Баби Яги терористи ли?! А мюсляк?!