САЩ налагат санкции на холдинг на ”Нощни вълци”

Съединените щати затегнаха санкциите на Русия заради Източна Украйна и присъединяването на Крим.

Обратно в новината

Коментари - САЩ налагат санкции на холдинг на ”Нощни вълци” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1. Какви са задълженията на Русия според Минските споразумения ? 2. В статията Крим е присъединен, окупиран и анексиран. Кое от трите ?

Ум царува, ум робува, ум патки пасе.

Санкции, санкции, а МБ строи завод за автомобили в Русия. Да осигурява Мерцедеси за "бедните и гладуващи" руснаци. А на този фон САЩ ще внася Форд-ове от Китай. :)))))))))

Тръмп наш, а другарко Шаренкова?

руските рокери карат мотори марка "Харли Дейвидсън". Вече няма да карат тези мотори , а ще яздят руски магарета :))))

Не знам какво ще яздят руските рокери... (то мотоциклет по принцип не се язди, ама вие на село така си говорите), но някое магаре определено може да "обязди" останалата малобройна групичка простестъри. :)))))))

Санкции до дупка за руските азиатски терористи.

Простотии за стадото. Или войната на САЩ срещу Европа. Как Европа трупа загуби и загуби. А как печели САЩ и въобще има ли санкции. Малко повече в статията: "Никто не хотел уходить: американский бизнес игнорирует санкции против России" Не я намирам в момента статията за НАСА, която също не спазва никакви санкции и продължава да праща свои хора с руски ракети и закупува руски ракетни двигатели. И други статии имаше, как руско-американския търговски оборот се е увеличил значително. Останалото е за европейските дебили.

Като гледам, Путин си го е преместил калашника от единия крачол в другия!

Какви тъпи мозъци!От санкциите страдае ние и такива ,като нас!Русия става все по силна!Глупаци такива!!!Америка печели защото иска слаба Европа!!!Тъпи глави ,гъзоблизци!!

Те хората са го казали: "Това, което не те убива те прави по-силен".

тъй си е!!!! россия става все по силна от санкции те, също като ссср навремето, а нощните вълци съответно ще стават все по нощни! ура товаришчи! и да здраствует! на всегда!

защото сте гъзомийници на Путин и сте на заплата при него!За цял свят Русия е агресор,а за вас е освободителка !

Ти пък какво срадаш? Скоро Путин идва по покана на ненормалната БСП пионка, националния предтел Радев и ще ти нахлузи няклко шлема да плащаш, до като си жив. Радвай се.

САНКЦИИТЕ СА МНОГО ДОБРЕ ЗА РУСИЯ .. ЗАЩО ??/ ... АМИ МЪРЗЕЛИВИТЕ РУСКИ МАТРЬОШКИ ( ЛЕЛКИ) БЯХА СВИКНАЛИ ВСИЧКО ДА ИМ СЕ ПРОЗВЕЖДА В ЧУЖБИНА ... А ТАКА РАШКИТЕ ПОЛУЧУХА СТИМУЛ ДА СИ РАЗВИЯТ ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА ИНДУСТРИЯ ...

виж какво, ако на варенная ряпа и каша от елда и викаш хранителна индустрия, добре, но не споменавай и вкусова! нелепо е някак си!

НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛ И ИЗНОСИТЕЛ НА ПШЕНИЦА В СВЕТА - СИГУРНО КАШАТА ИМ ХУБАВА :))

дошло е ово време - со една страна Соединени амерички държави - со друга страна Нощни вълци....

ЕСИПОВО (Московская область), 20 июн РИА Новости. Немецкий автоконцерн Daimler начинает работы по строительству своего первого в РФ завода по производству легковых автомобилей Mercedes.

Оригиналното наименование на Ленинградското предприятие "Енергосила" било "Сименс". Не се научиха, че ватниците само ги крадат. Ще откраднат и Мерцедеса и ще произвеждат ъъъъ.... Москвичи :))))

США осъждат за окупация! ЗА ОКУПАЦИЯ! При положение че имат 650 военни бази и хиляди военни инсталации по света, водят 3 войни в които са неканени , и разбуниха половината свят от 2001ва насам. Върхът на лицемерието

Американците са добре дошли. Базите са, за да пазят света от ненаситни болшевишки мераци и руснаци простаци!

Дааа, друго си е американските простаци и тъпаци, които си мислят, че Земята е плоска, че Слънцето се върти около нея и че шоколадовото мляко е от кафяви крави.

да ама един щатски войник в база издържа 6 местни семейства, докато сега в крим трябва да издържат те зелените човечета, на които им омръзна да плащат наем за базите там!

Само така, янки, продължавайте санкциите. Така стимулирате руската икономика и правите харакири на себе си и на еврогейците. След тъпите ви санкции, дори да искате, Русия няма повече да ви пусне на пазара си.

само безмозъчни русифилистични отрепки коментират тук!!!!

има и тук-таме краварски лизачи

С тези санкции САЩ се изолират още повече от цивилизования свят!

Увеерихте ли се за сетен път, че в САЩ президентите са кукли на конци, които по време на предизборна кампания говорят и обещават едно, докато се озоват в белия дом и разберат че не така е устроен света и не те са тези с власта и го управляват а други. След което започват да правят онова което им наредят.Тоест, които и да стане президент разликата не е много голяма - този президент нали разправяше, че е нормално Крим да е руски.

Просто са смешни задосеанските говеда. Преди 30 години, нито банковите системи бяха свързани, нито транспортът беше на такова развито ниво, нито пък комуникациите между държавите бяха толкова много. Даже телени огради и стени имаше. И пак, когато соцлагерът искаше да купи нещо западно, намираше начин да го направи. Сега да се говори за санкции и абсолтна смехория. Все едно да сложите врата в полето и да я заключите, за да не мине някой през нея. Абе - говежди истории, истории без мозък.

помня..помня.... от западна Европа хора с риск за живота прескачаха берлинската стена да си купят нещо руско

Аз пък не помня някой да е прескачал стена, за да си купи нещо западно. Виетнамците му го носеха на място.

Да да и АЗ помня, я базука я калашник!

"Закон о противодействии российскому влиянию в Европе и Евразии" !!!

Ах , как обичам потни ,космати ,облечени в кожи рокери ...

Забавно .. и какво точно ще им е ембаргото , ще забранят на Harley-Davidson да им продава байкове и части за тях или амариканското правителство няма да ги наема за охрана....

Шило

Хахах, има "Али Експрес" и други подобни.

Американците са много смешни горките. Когато Русия е анексирала Крим навремето, то САЩ са били още идеен проект. Американците се държат като детска градина и в цял свят им се подиграват. Иначе американците имаха големи надежди да анексират Крим, даже инвестираха немалко парички в Украйна.

затова светът не признава Крим за руски...(за справка Косово е признат за отделна държава от 141 държави)

Шило

Я кажи за Косово, колко държави от ЕС не са я признали? И има ли представител в ООН? Други въпроси нямам. Отговорът на тези, ще даде яснота дали има признание тази "държава" и дали е политически субект.

Грешиш. Не светът не признава, а няколко държави-зорлийки - Турция, Франция и Германия. Основно тези държави се опитаха да оспорят руския суверенитет върху Крим през вековете и знаеш какво стана в преките двубои. Тишина. Сега ако САЩ са зорлии предварително е ясен изходът от двубоя.

В ЕДИН МОМЕНТ,ЩЕ СЕ ОКАЖЕ,ЧЕ САЩ СЕ САМОИЗОЛИРАТ!!!РУСИЯ И ПРИ ПО-ТЕЖКИ САНКЦИИ СЕ Е РАЗВИВАЛА ИКОНОМИЧЕСКИ!!!

Шило

Няама санкции, братле. Реално нищо не се е променило. Чрез офшорки и подставени лица, такъв бизнес се вихри, че...Накой да е санкционирал руския виолончелист? Не. Що всички ревнаха, че парите са на Путин, а никой не се замисли, дали не са на руски компании? И, че се заобикалят "ограниченията"?

Затова братушката Тръмп налага нови санкции за да станат руснаците силни .Така се калява стоманата :)))) АПутин си харчи доларите и не усеща санкциите защото той вече е кален.Нека и руския народ стане като него.

Шило

Налага, краставици...Все едно да забранят на "Ок такси" да развива дейност във Вашингтон. При положениу, че собственика на тази транспортна фирма дори няма намерение да ходи там. Прах в очите на Порошенко.

Schilo, знаеме беее! раССия е номер едно по всичко и измисля само безАНАЛогови неща! Знаем ги рашистките мантри!

Шило

Що да е 1 бе, старшинка? Не ти ли е смешно? Държава да санкционира охранителна фирма? Ами смешно е. А признай го.

Шило

Сержанте, сетих се за една, със сигурност най-тежката санкция. Някаква баничарница била забранила на Путин да я посещава... Хахахаха

руските рокери карат мотори марка "Харли Дейвидсън"..ха.ха.ха санкциите ще засегнат руските рокери като няма да имат резервни части за своите мотори..ха.ха

Шило

Ама нещо не ги налагат. Що ли?

Гледат своя Президент тези руски рокери :)))През май 2009 г. премиерът Владимир Путин си купи джип "Лада Нива", което бе добре дошла патриотична реклама за закъсалия производител "АвтоВАЗ" с все по-печална слава. Тази седмица обаче той разкри, че всъщност колата е с двигател на "Опел", т.е. на германски производител, притежаван от американската "Дженерал моторс". Освен това тя е паркирана на над 1000 км от Москва - в Сочи, и Путин я кара изключително рядко. През повечето време той се движи със служебния брониран мерцедес.

Нивата си има мнооого добър двигател. Това е толкова добър автомобил, че ГОВЕДАТА от шевролет го копираха!!

Ти си пословичен глупак бе. Японски мотори не карат ли??

японците не са тръгнали на поход срещу запада и руснаците никога няма да ги стигнат..ха.ха и японците си произвеждат мотори( HONDA;YAMAHA;SUZUKI;KAWASAKI)..ха.ха.ха

да се ограмотят, че санкциите са наложени върху високотехнологична продукция използвана в енергетиката, военното дело, както и върху финансиране над 1 милион долара, което отрязва путлеристанци от световните капиталови пазари и изгодни кредити, жизнено необходими за въглеводородните и военни компании.

Шило

Уффф, айде стига глупости. В резултат на санкциите, Русия е на първо място по добив на петрол и пшеница за 2016г. Айде стига празни приказки. Санкциите са за пред публиката.

Шило

Държавни санкции върху дейността на охранителна фирма, без район на действие в "санкциониращана" държава. Хахахахааах.

Шило

Хахахаххаха. Смешки отвъд океана

А ти?

Шило

Че не виждаш ли?

В Русия защитават правата на човека..ха.ха "Руски канибали са пуснати на свобода, въпреки че изяли свой приятел по време на риболовна експедиция в Сибир.Алексей Горуленко, е осъден условно и освободен. Дори не е бях особено гладен", шокиращо признал изродът. 44-годишният Андрей Курочкин и приятелите му Алексей Горуленко и Александър Абдулаев се изгубили в Сибир. Съпругата на жертвата - 38-годишната Олга Курочкина, разбрала, че всичко, което е останало от съпруга й, е един крак и парче от скалпа с малко коса. Не съм очаквала, че такъв ужас ще настъпи в живота ми. Тази случка разруши не само моя живот, но и тези на хората от семейството ми",

До това води чуждопоклоничеството... Все едно статията е за нашите съдилища;)

Русия направи Тръмп президент, сега Тръмп им го слага на почивки.....

до всички отворковци та кои е виждал на живо бяла мечка аз съм я виждал и знам на какво е способа а вие???????????????????????

в зоопарка.

а виждал ли си мечка как играе казачок под звуците на циганска гъдулка?:))))

си вият,мечока си върви и те така.

Окуепацията на Крим. Какви вицове разправят. Крим бе АВТОНОМИЯ! Нещо като Украйна в СССР или държавите от Югославия. С договорена руска военна база от до над 40 000 войника. Въпросте там са много, включително защо Украйна излезна така от СССР! Което е много спорно по различни критерии. Например при положение, че така държава не влиза в СССР. А САЩ да се отеглят от окупираната Гуантанамо Бей, за който някога са плащали наем. Това което се случи с Крим не се отличава от случилото се с разпада на СССР, на Югославия, на Чехословакия, обединението на Германия. Това което се случи с Косово е несравними по-необосновано. Или пък това за Гуантанамо Бей. Или дори за Хаваите - пак окупирани от САЩ. А сега сигурно гласят и цепене на Сирия.

автономия е на м.......ти в онова място

Като си незапознат, проблема си е твой. И те съветвам да погледнеш историята на украйнаите от след Първата световна война и после на Украйна до днес. За подсказка са били 3 държави недостигащи Черно море просъществували 4 години. Плюс части от Хатманат. Плюс огромни подаръци от Ленин и Сталин. Допълнително увеличена почти 2 пъти в СССР.

В съвременния свят, опасан с транспорт и комуникации, заобикалянето на санкции е фасулска работа. Американците това го знаят. И въпреки това се чудят каква простотия да измислят, защото ядът ги яде отвътре, та чак врещят. "Руснаците идааааат!!" 320 милионна държава, вместо да се занимава с огромните си проблеми, цял ден пълни медиите с простотии към Русия!

Руската империя има подтиснати 141 народа и етноса. Руснаците са малцинство от 140 милиона.Както върви ...Русия ще е мюсюлманска и вместо петолъчка на знамето ще има полумесец.Славяните остаряват и умират, мюсюлманите напротив, са млади и многодетни. През последните 15 години броят на мюсюлманите в Русия се е увеличил с 40 на сто. Седем от десет бременни рускини завършват бременността си с аборт, а мюсюлманките не абортират. И не мюсюлманите погубват своя живот в шишетата с водка. Сред младите жители на Русия мюсюлманите ще заемат все по-голям превес. От демографска гледна точка през 2050 г. Русия ще бъде предимно мюсюлманска страна. А през 2020 г. (след някакви си 3 години!), повечето от войниците в руската армия ще бъдат... мюсюлмани. Какви ще бъдат последствията от това? При една спокойна и мирна трансформация в рамките на мултикултурна обстановка, няма ли да се получи мюсюлманско общество? Или това ще доведе до една гражданска война по примера на босненската, само че в огромни мащаби? Или ще има ислямски държавен преврат? Или ще се стигне до нарастване на сепаратизма по примера на Чечения? Джохар Дудаев беше съветски генерал, летял на стратегически бомбардировачи, докато не осъзна, че е чеченец и мюсюлманин. Може би той е първият, но съвсем няма да е последният от руското командване, на когото може да му хрумне подобна мисъл. Така или иначе, към 2050 г. Русия ще се превърне преимуществено в ислямска страна, владеещо ядрено оръжие. Ако бях на мястото на руснаците, които обичат цивилизацията на Пушкин, Достоевски, Солженицин, аз бих се тревожил повече за бъдещото на страната си. Но в кръга на нещата, които предизвикват страх у мен за съдбата на Русия, не биха били западните противоракетни системи. В този списък аз бих включил съвсем други неща. През 1571 г. кримските татари-мюсюлмани са запалили Москва. Възможно е в навечерието на

Абе то и Бистришките тигри ЩЕ бият ЛеФски. Смешник...

Крым не наш. Не е признат за руски от нито една държава в света!!

Мисля че са само шест държавите които са го признали, остналите около 190 не са. Има го в wiki който иска да провери.

Затова пък в Крим имаме руски бази и флот. Ако не го бяхме присъединили щяхме да си имаме американски, пърдон - натовски, бази и флот. Та така.

Шампанско от кочината, хляб с каруците и катафалките, чираклъка из италиянските цитрусови градини са твой!мбухахаха

Руснаците нямат нужда от катафалки....ядат своите мъртви от глад и то без хляб.Пият и руската напитка "Бояришник " :))))

боже господи в бг са останали само наи негодните дебили и тем подобни !!!!!!!!!!!!а това че карам американска кола не значим че съм се продал на соросоюдалнят боклуk!!!!!!!!!!!!!!!

махай го тия американски боклук. Вземи си немско возило, много по добри са.

предател.ты финансираш врагът. аз карам лада

Аз купувам много руски книги, но за всички останали във форума съм соросоид при това платен.

Изброй 5!!

Порошенко е готов да да застане на колене и да целува Тръмп, където му каже американския президент

Украйна е част от Русия. Няколко западни области принадлежат на Полша, Унгария и Румъния

Нощните псета уж руски патриоти, а всичките им мотори са американски, купени с щатски долари.

А пък Тръмп се вози на Мерцедес. Що тъй бе крети?

Вози се на Кадилак, ама кажи що Володята се вози на Мерцедес при всичките си визити, а?

а ти що пишеш от компютър, произведен в комунистически Китай, с руски суровини ??

И Тръмп, и Порошенко са пътници за никъде. Стискат си ръцете за довиждане

Просто Тръмп бързо се съгласи да наложи санкции на Руския резерват..ха.ха

остават без нощни вуци.

виж какви кървави сълзи ронят кхмерите за кохортата на Путин.. Мъка голема.

Американските империалисти трябва да знаят, че не само Крим е руски , но и още 5-6 области от Украйна също трябва да се върнат на Русия. Това са области незнайно по какви причини дадени на Украйна, без да има това право.

ха ха ха...скоро возмем! ха ха...

Хващай дедовия ... и не в устата!

Утре дружките путин и ердоган могат да кажат, че няколко български области принадлежат на турция и са ни дадени незнайно защо. Турция има богат опит в тая игра.

красиво ръкостискане между бандеровец / фашист / и тръмповец / империалист. Честита международна демокрация начело с НАТО.

Путин докара Русия до дипломатическа и икономическа блокада. Остана светът да разръфа руския агресор от всички страни: Север-Канада е обезпокоена, че Русия разраства своя военен потенциал в Арктика, поради което е готова да защитава интересите си там с оръжие в ръце. Това заяви главата на министерството на външните работи на Канада Джон Беърд в интервю за датския вестник Berlingske. По думите на канадския политик, Отава има намерение да се изправи в защита за своя суверенитет в Арктика, а ако се наложи, ще използва и сила". При това, Беърд отбеляза, че би предпочел въпросът да се реши по мирен път, тъй като смята, че новата студена война още не е започнала. Въпреки това, Канада предполага, че Русия няма намерение да води преговори. .......На изток-Япония съобщи, че официално ще протестира пред Москва по повод военните учения на руската армия по веригата острови в Далечния изток, за които двете държави спорят от края на Втората световна война насам. От вторник на Курилските острови бяха изпратени 1000 военни, 5 бойни хеликоптера и около 100 единици друга военна техника. Действията на Русия се възприемат като сериозен удар по опитите на японския премиер Шиндзо Абе да поддържа диалога с Москва въпреки напрежението около кризата в Украйна. В синхрон със САЩ премиерът Абе наложи санкции, но в по-лека форма от останалите западни държави. В същото време Япония не е включена в контрасанкциите на президента Владимир Путин срещу вноса на храни и хранителни суровини от държавите, наложили санкции. Външното министерство в Токио поиска веднага обяснения какво се случва на островната група, която в Япония наричат Северни територии. Отговорът е, че маневрите се провеждат на островите Еторофу и Кунашири... на Юг-Турция,Украйна,Грузия,Дегестан,Чечня......много са. На запад -Естония,Латвия,Полша,Литва,Молдова........................Р УСИЯ СЕ ДЪРЖИ ВАРВАРСКИ С ВСИЧКИ СЪСЕДИ.Има ли някой да не мрази Русия без башар.

Има естествено, българския народ винаги е с братския руски народ.

руския народ е братски защото от как почнаха да идват рускини в България в мнозина руснаци тече българска кръв..:)))))

Нае канадците им треперят гащите говедата да не ги отрежат, щото те ДРУГ ПАЗАР НЯМАТ. Затова риваха на ЕС да си продават най - накрая боклуците и тука, че даже и успяха!!

Нас ли агитираш или тренираш за...себе си?

Канадците щели да използват сила срещу Русия. Ще ме спукаш от смях бе Кончита.

Скоро Порошенко ще се изправи пред съда в Хага. Укрите свалиха Боинга и това е безспорно. Близките на загиналите холандци и германци искат възмездие. И ще си го получат. Украйна ще плати каквото трябва, а украинските некадърници, начело с Порошенко ще се озоват в панделата

За пътниците не е ясно дали са станали жертва на попадението или на разхерметизирането. Председателят на холандския Съвет по безопасност на транспорта Тибе Юстра заяви, че ракетата Бук, която свали боинга над Донбас е дошла от територия, която в момента е била под контрола на проруските ТЕРОРИСТИ .

РЕЗУЛТАТА ОТ САНКЦИИТЕ ? .... В ДОНБАСКИТЕ НАРОДНИ РЕПУБЛИКИ СЕ ФОРМИРА 1-ВИ ИНТЕРНАЦИОНАЛНИЯ ПОЛК "ХИЗБУЛА" ДА СЕ БИЕ С УКРОПО-ФАШИСТИТЕ :)

Ти , циганя да се бият на фронт, виждал ли си?

Орлин Данев

...а ти анално-податливи,третополови и мекокиткени, виждал ли си да се бият?...

Нали отричахте че финансирате руските терористи в Украйна?За да водят война с Украйна руските терористи се нуждаят от боеприпаси и много....ама много пари. Знаем кой плаща и праща..... Затова са и санкциите. Русия финансира тероризъм и е пряк участник. Русия е държава терорист!!!

Айде стига се лигави бе, нещастник. 5 милиарда дадоха само говедата (отделно ЕС!) на украинските фашисти за подготовка, "несмъртоносни оръжия" и муниции, та чак англичаните се отърваха от едни бракувани джипове - видео как се разпадат има в Мрежата!!

Що войната съ води в Донбас и...кой я води?

По- долу някой "набеждава" Китай за руски съучастник в престъпленията към човечеството. Ето как коментира Китай :Даже Китай, один из наших основных партнеров не признал референдума в Крыму. Если быть точным, воздержался от голосования. КНР неизменно выступала и выступает за уважение суверенитета и территориальной целостности всех стран, министр иностранных дел Китая Хун Лэй Можно сказать, даже мягко осудил действия нашей страны. Собственно вопрос, не считаете ли вы, что действия наших властей, все таки, неприемлемы по меркам мирового сообщества.

Ей, така и не поумня, тъпунгер генетичен!! Тайван им диша във врата!!

Братчед, тези писания и ..,материя, - не са за трудовашкате ни кратуни.

Европейците им го казаха в прав текст: гледайте си работата и ни оставете на мира.Налагайте си санкции колкото искате , но не ни замесвайте