16-годишен ученик удря и рита учителка

16-годишен ученик от Професионалната гимназия по туризъм в София нападна, удря и рита учителка в сградата на училището, съобщиха за Дир.бг от МВР.

Обратно в новината

Коментари - 16-годишен ученик удря и рита учителка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм учител в същото училище.Скоро група ученици спаднаха гумите на колата на колежка и тя се вряза в спирка,замалко да убие хора.Наказахме ги на съвет ,но ннаредиха..отгоре" да отменим наказанието.

Бил тормозен и заплашван от въпросната г-жа.

Незабавно трябва да се въведат наказателни мерки за случаи като този- няколко месеца обществено-полезен труд, например да чисти улиците.

тва лапе много ниско паднало.... безнадеждна работа

Един месец изправителен физически общественополезан труд ще му оправи реакциите. Грябва да се създадат такива места, дето и на труд да се научат и на занаят и да си изразходват енергията в тази възраст.

Явно си е заслужил двойката по етика :)

Тук едни ученици - хахо хихи до 2 часа всеки ден. После учителките им виновни.

Според мен с това свое действие,той напълно оправдава слабата си оценка по етика!Но кой ще пише слаби оценки на всички либерални закони,които довеждат до такива случки?И нещо по-лошо:това поколение,което израства в една криворазбрана либерална евродемокрация утре ще управлява България!

Най-големият и известен палач в британската история в края на кариерата си е заявил, че смъртното наказание не намалява престъпността! ;)

Щели били да разследват, за да установят причините за агресията! А кажете що за държава сме! Този разпасъл се полуидиот трябва моментално да бъде въдворен в затвор за малолетни, а т.н. негови родители да бъдат съдени за неизпълнение на задълженията си по възпитанието на това нищожество. И да не е и помислил някой да говори за ролята на учителя за възпитанието!!!!

Много бой от обществото и превръщането му в роб на учителката за следващите 10 години без право на отмяна на наказанието в следващите 5 години.

....западни ценности !...хубаво си беше по времето на живков !...с две раце бих гласувала да се варне ако можеше !...да ви сера на "демокрацiята " !

Това е поредният идиот, който отлично знае, че е недосегаем поради законодателство, което му дава само права без никакви задължения. Именно тази е причината за насилието от страна на учениците. И никакви психолози и педагози няма да го променят, за да израстне до нормален член на обществото - това е кауза пердута не само за този случай, а и всички останали, които са известни или не. Крайно време е да се промени закона и да се носи наказателна отговорност от по-ниска възраст, тъй като насилието над друг човек се осъзнава като такова доста преди осемнадесетата година агресорите са наясно какво правят.

Само бой с тояги на голо може да спаси положението! Останалите еврогейски номера ще ни водят към дъното!

бойят не е средство - да се потруди малко в полза на обществото - копане, миене на тоалетни, ...

....ДОГАТА НЕ ПРОЩАВА !

Ще го преместят в друго училище и така... Горката жена, нападната е била в гръб и я е удрял със стол :(

Явно много го е надценила с тая двойка дето му я е писала. Едно време за такива имаше поправителни домове, ама сега с тая "демокрация" не знам как ще процедират? Трябва да обяват кои са родителите му, за да им благодарим за възпитанието на отрочето им!

Крайно време е в такива случаи извършителя да бъде покзван в централните новинарски емисии на всички национални телевизии, а ако е под 18 години да бъдат покзвани и родителите, и бабите, и дядовците; а също и изключване от училище и т.н.

Място за тревога няма .Всичко се развива в правилната посока , ако си спестим всякакви оценки на съвремието ,то случващото се в територията наречена България ,може да бъде определи с една дума разпад на държавността на всички нива.Оказва се ,че неолибералните мантри , действия,законодателство,,образоваание са си свършили перфектно своята работа

Ами не те знам какво плюеш, това детенце е точно от вашите редици SS - скинхедче, участва на демонстрации, бие се... това са вашите ценности. Може да сте били на някое парадче заедно дори.

Такива като дрогарчето виждат всички сламки в очите на другите, но гредата в своите не виждат!

А защо липсва името на ученика?

Марин Цанов Скинхед - така се пише във фейсбук.

E, това минава вече всякакви граници ! Родителите трябва да отговарят. И завинаги изключване от всички училища ! Да учи вечерно !

Добре де, защо само има новини за това кой ученик кой даскал е набил, а няма новина за това кой ученик как е бил наказан за това деяние? Ако тоя сега влезе в затвора за малолетни дори само за 2 годинки и ако после същото се случи и с останалите подобни геори, си мисля, че нещата може да се попроменят малко....

Ченгетата трябва да бият.

Писала му двойка по етика и той я пребил. Правилно му е писала двойката....Боят с етиката някак не се връзват.

Жунгла, жунгла. Има ли ощр на къде да се пропада. Много смотана държава е това Бълхария ако изобщо може да се нарече държава. Мизерия до шия..

Пише се "джунгла"!

Точно така, учителите да преподават, да възпитават, да обгрижват и даже да ни отглеждат децата за 600 лв. на месец и да ядат и бой от нашите презадоволени хулигани, дето на нищо не сме ги научили и да викаме, че те учителите са виновни, пък даже и жалби да пишем срещу тях. Ама нито един учител няма да остане. Ще стане като мед. сестри, увеличиха им заплатите, ама вече няма такива хора. И сега директорите не могат да намерят учители. Тази толерантност ала Меркел ще ни погуби като народ. Това е срамота, геноцид за българските учители и е много жалко.

Най-добре е това лайно да бъде ликвидирано, за да не пострадат и други български граждани!

По рано такива неща не се случваха! Добре дошли в "демократична" България. Честити ви, евроатлантически ценности!

Случваха се, но имаше адекватни наказания. Сега такива ги галят с перце и преживяването си е изцяло за сметка на жертвата.

То такива изроди или ще изритат някое невинно девойче в корема или ще набият госпожата, а имената им ревностно се пазят от медиите, защото вероятно родителите са някакви мутри или известни хора и всички се правят, че нищо не се е случило.Иначе на жертвите имената винаги са на първа страница. Продажна журналистика!

Ей аман от това приобщаващо образование с памук. Трябва твърда ръка и дисциплина, щом има двойка, двойка е, а не да му се изписва един ферман рецензии, защо му е написана двойката, той нима не знае защо??? Ама мама и тате може да му спрът джобните, дискотеката, моренцето... бега пред ветъра, като бие даскала.

да ви се серем на еврогеиските ценности... сега и даскалите ще избягат в чужбина , а то и деца няма да останат ... за 27 години добре се справихме с хубавата ни родина и народ !!!

...двойката за срока по етика... маалко му куца етиката очевидно

Причината за проявената агресия е ясна - много толерастия и малко бой!

Защо никъде не се спомена името и фамилията на момчето, и неговите родители?Много грозно новините, почти потулиха случая.И защо по дяволите гимназията беше със затворени врати?Кой крият?

Ами ако ученика е на някой важен човек син е разбираемо.

Te не учат в ТОХА

Сега се бие за една двойка(която съдейки според постъпката е заслужил), а представете си ако някой го настъпи в автобуса - каква ли ще е реакцията му?

В края на краищата и след всичките тези коментари едно е ясно, двойката по етика на това момче е напълно заслужена и постъпката му е отвратителна и го доказва.

А ония които му се водят за родители къде са или в къщи по този начин си решават проблемите - с бой и нападение с дневник или с каквото има под ръка...

Какво може да се очаква при този фашистки режим в русия

Всяка чудо за три дни. Сега го коментираме, но с приключване на учебната година ще приключи и приказването колко е зле в нашето училище, докато разбира се мине ваканцията. От 15 септември се започва отначало, омагьосания кръг ще си продължи и никой никакви мерки няма да предприеме - нито МОН, нито полиция, нито родители.

достатъчно години съм,такива неща не са се случвали в български училища преди 'демокрацията". Нова дрога ли излезе на пазара??? Мърша,да рита учителката си.....по Татово време Бойчиновци без право на замяна. Това чалгарско поколение няма грам възпитание.

Липсвам ви нали....... При мен тези бяха в ТВУ ама нали капитализъм и евроатлантизъм а да не забравим и бананите

Типичен евроталнатик................. Такива ще ги правим децата ви. Планът Ран е в действие

Този не го виждам утре да посреща туристи с усмивка и чупка в кръста .Виж да рита подчинени за които е сигурен ,че не могат да му начупят кокалите за спомен, това със сигурност ще го може и дори е направо сигурно.

Скоро ще има и убити ако продължава така.

да идват пакистанци,афгани,турци или други да ликвидират това племе от което няма НИКАКВА полза за човечеството !

Ще, ще...

Първо докторите ,после учителите, да се готвят милиционерите,пардон полицаите.

вади толкова голям. 30 000 армия с бременните каки и 60 000 полиция...да извадиш армията на улицата е много трудно....полицаите излизат набързо,в тях е оръжието.

Тия уроци по етика са напълно безсмислени за един 16 годишен пубер. Прав е човека да се сърди че му намаляват общия успех заради един напълно безсмислен предмет. Проблемът е в образователната система, която така и не се научи да не губи времето на хората.

Така е! То ако питаш такива като теб и тоя хубосник, то даже нищо не трябва да се учи! За кво да си обременяваш и без това празната глава?! Пък и да вземат да ти се появят повече мозъчни гънки, че да ти развалят хубавия, гладък мозъчен плондир. То затова нашите ученици са най-тъпите в света. Особено като има и такива тъпоъгълници като теб да ги подкрепят...

Етиката е науката за човешките взаимоотношения :)...това ако е излишно, не виждам кое е нужно да се изучава!

Изобщо не оправдавам постъпката на това дете, но съм убедена на 100%, че самата госпожа си го е заслужила! Най-вероятно и тя е сред преподавателите, които смятат, че нейният предмет е най-велик и редом с ФВС, рисуването, музиката и т.н. е редно да вгорчават дните на децата ни!

А ти ни си заслужаваш децата!

та за това пише такива неща.

За него обучението не е задължително, той щом е стигнал до двойка за срока, явно не е от най-ученолюбивите. Като не иска да ходи на училище, минава самостоятелна форма, стои си в къщи(ако тато носи, мама меси) или пък на работа(стига да има работодател, който ще го търпи) и после изпити. Точно и ясно.

Абсолютни глуюости пишете, добре, че не бият за това...

после да не ви е чудно, защо одобряваме побоя над жени.

прияината се установявала? Какво има да се установява? Вместо да го обгрижват - или в ареста или дебела глоба на родителите. след което да се изгони от това училище. Без право на връщане. Скоро ще плачем за ТВУ-тата.

най-вероятно е гербер ,а даскалицата може би бсп ,предполагам само ...

Едно време имаше бой от полицията и това беше възпитателна мярка , която работеше.