12 г. затвор за мъж, убил баща си заради имот

Окръжният съд в Пазарджик осъди на 12 години затвор 47-годишния Йордан Стойнов от Пещера, който убил баща си заради имот.

Обратно в новината

Коментари - 12 г. затвор за мъж, убил баща си заради имот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За отцеубийство за пари само 12 години. Къде живеем беее, докога гнусната ни съдебна система ще се гаври с нас, докога тези аядени, корумпирани плъхове ще си правят кашмер със съдопроизводството. Спите ли, овце, спите ли? Спете, спете, никой не е застрахован от подобно гнусно дело, нито той, нито близките му.

бг са пияници и убийци и тези хора гласуват и откъде пари да пият и защо живее още с родителите си на 47 г. ужасна идиотия селска идиотия

Жалко за бащата, но реално е пожънал точно това, което е посял!Ако семейството е държало на истинските ценности и е поставяло материализма на заден план, ако на растящото дете е било обяснявано, че не броя на имотите е важен, а по-скоро обичта на близките хора, взаимното уважение и семейното щастие, то нямаше да се стигне до фатален изход.Но, явно и за бащата свише са стояли пиячката и имотите, това е научил и детето си, изсърбал си е накрая попарата.

Това е истинското лице на "ценностите"! Мащабът на масовото унищожение в следствие на същите "ценности", е толкова безграничен, че остава невидим когато концентрацията е върху единичния случай.

"Във фаталния ден баща и син започнали да пият още от сутринта" Баси матряла Бойкоо..ъъъ Божее..!!

Егати изрудщината, да те заколи синът ти! Умирайки, да чувстваш провалът в живота и какво си оставил след себе си.

"Според адвоката, бащата посегнал пръв "! Е гати и правосъдието !

убийте го ,и него и болната му майка ...за задоволството на евреите !