Съдът в Страсбург реши в полза на 3-ма руски гей активисти

Европейският съд за правата на човека излезе с решение, че законът в Русия, забраняващ т. нар. гей пропаганда сред малолетни, нарушава свободата на мнение.

Обратно в новината

Коментари - Съдът в Страсбург реши в полза на 3-ма руски гей активисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наскоро един немски политик потвърди, че значителна част от полит. дейци в Германия са хомо. Естествено, че тази нагласа определя начина им на поведение, мислене, вътрешни нагласи, както и политическите им пристрастия. С налагането на закони си създават привилегии.

Да минем на другия тротоар,че то вече за хетеро сексуалните живот няма да има.

Не знаех,че и в Страсбургския съд има обратни. На кого вече да разчита обикновения чиляк?

Европейският съд за правата на човека ще почне да съди хетеросексуалните за това, че не са се изеерасили!

Содом и Гомор.

След такива съдебни решения, всеки нормален човек ще стане хомофоб.

Ама естествено! Светът се управлява от евреи и педали, та каво друго да очакваме...

А европейските действия за борба с руската пропаганда не са ли нарушение на правата на русофилите и възможността свободно да изразяват личното си мнение?

на нас да не ни се обясняват тия геЮве, че само ни карат да драйфаме от гнус, а да му мислят какво ги чака , щото точно те са с ясно предупреждение от Господ в Библията

Значи така, а??? нарушена е вободата на мнение??? веднага копирам скриването и изтриването на коментари за пееразновините в дир и го пращам на адвоката ми!!

Прадядо ти ,дядо ти , ти синът ти , за жените в рода ти няма да говоря ,само ще спомена ,че на сто пристанища име се носи славата

Сега бащицата какво ще прави??? Ще въведе часове по ранно полово образование в детските садове ишколота, а лактори ще бъдат хомосексуалисти!!! Язък, горките руснаци и русофили, съвсем станаха за смях!!!

Тъкмо навреме , сега цялото ти семейство ще има работа по професиите си ....

Ау!!! В мамашиктания имало ПЕДИгарипали!!! Какво стана с моралните ценности на великия славянски народ ??? Русофилистиците ще умрат от яд!!!

Не се пени де , ти нали от ранно детство си закърмен хомосексуално възпитание , защо се притесняваш ,че имаш себеподобни и в Русия

Това решение е не толкова компромат за Страсбург, колкото свидетелство за моралното му падение..

После да не се чудите защо първите разстреляни след 9-ти са били "цветът на нацията" - адвокати и съдии??

Решението е в полза на педофилията която явно ще да е новия учебен предмет с практика в еврогейските училища за човешки ценности...Само пълен идиот или много добре подплатен с мангизи и власт може да казва че натрапването на хомосексуализма сред малолетни трябва да е едва ли не първа човешка задача

ай стига ве!проглушихте ни ушите, курви и алкохолици!

явно има, след като чак еврогейският с обяви че на тия тримата содомити някой им нарушава правата...

и ми е интересно как тия педеруги ще се уредят в Русия? :))))) Щерев земай ги у вас ще станете 2 чифта.

"съдът в страсбург" коя нормална държава го бръсне тоя Кенеф:)

Примерно Русия. Тя доброволно е подписала съответните конвенции, вкарваща я в неговата юрисдикция. Иначе нямаше и да се защитава при този иск. Пак доброволно Русия е член и на съответната конвенция, по която е съдена. Еди кой си закон в еди коя си част не отоваря на еди кои си членове на конвенцията. Бъди сигурен, че дори днес един човек като Путин би се подписал на секундата под повечето разпоредби на конвенцията. Те така. Сложен е животът.

Чехов кво ша кажете , мужици? И той ли е лош? Или той е ваш педерас,а , добър? А Киркоров - най -известния певец на Русия от 30 години?

Те гейовете не са пробелм, гей активистие са ..

"Съдът в Страсбург реши в полза на 3-ма руски гей активисти" Някой да се учудва? Тези антихристи в сатанинския "съд" нали затова са и сложени там - да защитават "правата" на всякакъв род извратеняци, а на нормалните да налагат присъди заради тяхната нормалност...

Ама в Русия имало гейове ли е? Аз си мислех, че Ленин е бил първия и единствен педеразд в Раша и затова го боготворят толкова!

Дори Ленин освен азбуката е измислел хомосексуализма! АХАХАХАХАХХАХАХАХА

А оня ден га маха с байраците на парада не рива ,а сега що ривеш . !00% си бил употребен като малък от някой лош брадат и лъхаш на водка чичко ......

Алфа Вълка

Те русский геи са 99% пасивни, не е заяждане, а истина! Вашите гей се дупят на вашите мюсюлмани. Защото руснаците са подраса - това е когато две раси се смесят. Вие сте смесена раса от европеидна и монголоидна! Това за подрасите е теза на руския академик Николай Викторович Левашов!

Незабавно да отменят защитата на децата. Педофилите и те са хора, нали Страсбург?

оправям незадоволени рускини докато мъжете им пиянстват! Цена - по споразумение!

Оправи твойта по-добре ,че вече и тираджиите не и спират....

Прайдовете само наливат вода в мелницата на противниците на ЕС.

пиеш пред деца сигурно е по-хубаво, да се търкаляш по земята, или да се обличаш като рускиня?

То понеже гейовете сигурно са трезвеници до един ...

да можеше да се обличат повечето като рускини.Ама няма.Само повлекани.

За предпочитане е пиенето пред заголване на задници и показване каква е новата еврогейска ценност, защотото ще пийна и ще си легна ама ония със заголените задници няма как да си ги оправят.. Лек срещу махмурлук има ама срещу задник под наем няма..

Не разбирам, кога Европейският съд за правата на човека успя да вземе това решение, след като половината му членове бяха по гей-паради ?

" гей пропаганда сред малолетни, нарушава свободата на мнение."... а не е ли нарушаване свободата на мнение това неодобрението на крайната лгбт пропаганда да се третира като език на омразата и хомофобия .. скапани либерасти

Европейският елит има спешна нужда от психиатрична помощ.

да набарам руската ти сестра,ще разбереш...

гейове в русия не може, а алкохолици и разпоретини може,а ?

точно така! накрая и ти разбра. остава и другите гейове от евро-халифата да го разберат

Вижте какво представлява т.н.съд по човешките права в Страсбург!Това е падение и низост !Това е началото на края на Европа!

товарищ, като преди 89а! не ви изнася, а? всеки си разрешава пороците бе - един толерира гейовете, друг алкохолизма, проституцията... те кво, не са ли зло, а? що пути н не ги забрани тия работи? ами избирателно?

Разбира се, че има забрана и за тях. Не сте наясно. За алкохол има забрана в цяла Русия. Не казвам дали е правилно, но със сигурност руснаците са наясно кое точно искат да ограничат....

като сме на тема секс, ами те са най големите кучки на света бе! Праскат се като луди, безразборно : руския виц "ето не повод для знакомство" знаете ли го ве, червенушки?

Те не забраняват секса, напротив това е хубаво занимание, но препоръчват да е в правилната дупка....

за алкохолизма и сексуалния хедонизъм кво каза? И те ли са добро?

Що за лудост!!?

преди искаха да не им забраняват да си се онождат едни други. после искаха да не им забраняват да парадират. сега искат да не им забраняват да пропагандират хомосексуализма сред децата. те тия гей-права с всяка година стават все повече, бе! догодина сигурно ще искат гейщината да се обяви за единствената законна сексуална ориентация.

много моралисти станахте тва русите бе! Айде, айде, прекален светец и на Бога не е угоден. Гиди корви и алкохолици недни! Всеки си има слабости - един е геай, друг - алкохолик, трети - руска разпоретина...

Ти си достоен син на Мара Паркинга ....

Може би, след като децата проговорят, трябва първо да ги питаме, дали са момченца или момиченца? Римската Империя и тя от такива гейски истории се е сринала.

Гейове има навсякъде и най-много в.... Европа. Няма начин,да не се подържат един друг.

Същият този съд преди няколко години осъди българската държава, че е унижила ОСЪДЕН С ВЛЯЗЛА В СИЛА ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА, който се жалвал, че го вкарали в съдебна зала с белезници и пранги на краката. Та, те така!

Очаквам съвсем скоро съдът в Страсбург да забрани брак между мъж и жена

Това наистина ще бъде прогресивно и напълно съответстващо на евро-атлантическите ценности!

Нещо като едното нищо защото Русия не е в еврогейския и тия могат да си защитават гейските отрочета колкото искат. Незнам до кога ще се търпи едни недоразумения да втълпяват повсеместно колко са нещастни че другите не искали да станат като тях..

Какво друго решение можем да очакваме, след като в съда в Страсбург седят едни хомосексуалисти.

по главата бий бий бий!