Предупредиха за ГМО във фуражи и в продукти

Неправителствената организация “За Земята“ алармира, че половината от тестваните фуражи у нас съдържат генномодифицирани организми.

Обратно в новината

Коментари - Предупредиха за ГМО във фуражи и в продукти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мне, просто ще почнем да дебнем и пребиваме до смърт производители на вредни храни, лобистите им и цялата пасмина свързана с тях и поддържаща продажбата на отрова, вместо пълноценна храна. И аз мога от утре да почна производство на вещества наподобяващи храна, но имам морал, чест и достойнство.

ще се става био-веган.

Човекът е генномодифициран примат, така Човекът споко

Боже боже тези предупредили за нещо дето го знае вече всяко хлапе.. Та от колко години се приказва и доказва че властващите не им пука че ни тъпчат с гмо въпреки толковата институцийки дето се нароиха да ни ''предпазват'' от лоши храни... От години се тъпчим с гмо ама септа е само черешката на тортата срещу която обществото отново не го насмети боко а сега седнали да ''предупреждават'' едва ли не как вечер се стъмвало..

ГМО има на всякъде където се обърнеш. По-голяма лаборатория за ГМО от...природата няма. Тя генномодифицира организми от няколко милиарда години. А благодарение на човека тези процеси се ускоряват до часове. Всъщност добре че се понаучихме на това онова защото иначе ще измрем от глад и болести. За да ви стане по ясно ще ви дам един пример. Доматите когато са дошли в Европа са били отровни. Благодарение на човека и природата те са станали ядливи и полезни за човешкия организъм. С много от ядливите растения се е случило това. А това си е ...ГМО. А наздраве!

искаш да демонстрираш знания, но за твоя информация те са напълно недостоверни.

Пропуснал е някои думи, като е чел "по диагонал". В Европа първоначално са ги отглеждали само като растения за украса,смятайки, погрешно, че плодовете на доматите са отровни. А те не са и никога не са били- още от древна Америка. Друг е въпросът, че принадлежат към т.нар. сем Картофови, сдържащи алкалоиди в някои свои части, които ние, обаче, не консумираме.

Споко, скоро ще ги догоним краварите - по идиотизъм и свинщина!

Това през фуражите не е толкова смущаващо, а директното влагане на ГМО във всички колбаси. Ако отлепите българските етикети от опаковките на влаганите пълнители и подобрители ще видите оригиналните йероглифи и произхода на продукта.