Skype не работи в почти целия свят

Неотдавна Microsoft кардинално обнови интерфейса и функционалността на Skype, но това може да се окаже причина за глобален проблем.

Обратно в новината

Коментари - Skype не работи в почти целия свят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

......Хелоу.....Ит ис ми......

Вече работи. До кога обаче?

Скайп е шпионска система на ЦРУ.Отделно Майкрософт събират и продават данните ви.

"... Skype стартира успешно, логването става без проблеми, но съобщенията не стигат до адресатите. " Ми щото нали съобщенито трябва да мине през всичките кабинети на ЦРУ, ФБР и всички шпионски организации, да се запознаят отделите с него и чаааак тогава може да ходи при адресата.

То и НОКИА пропаднаха след като въведоха Майкрософт.

Каква яка програма беше преди да я купят тия за над 8 милиарда!

Дааа. Ползвайте си скъпоценния фейсбук - той е "най-превъзходния" софтуер на века.

На повечето ми колеги в офиса Skype им работи, на мен и на още няколко - не работи. Не работи и на друг мой компютър на друго място. Снощи не работеше, после към 2 часа през нощта проработи, сега пак не работи. Идиотска работа, Майкрософтска.

Май си полезрението на тайните служби, а?

За пореден път: Майкрософт купува продукт и компания и ги скапва тотално. Нищо ново.

Явно правят DC migration,..

Ал

Скапаха и Скайпа ... Майкрософт!

Ал

Основен принцип в програмирането: Нещо работи ли - НЕ ПИПАЙ!

Хм моя си работи. Е, малко е пипан де. 4.2 за линукс пък разправя че е 7.88 за уиндоус. И един 3.8 за уиндоус проверих. Ама и той се докладва като 7.88. След 1 юли ще видим как е. Ако наистина убият П2П протокола ще зарежа скайпа окончателно. Ей тва бинари: link s/0zhullj48q6wsg5/Skype-fake-7.88.0.88.exe работи в момента. То е доброто старо 3.8.0.188 за уиндоус,но лъже че е 7.88.0.88 Гаранция че ще работи и другаде с друг профил няма. Няма вируси или спайуеър в екзето.

линка е дропбокс

По един плюс ти слагам за коментара и линка. И аз съм на Линукс, но дръпнах скайпа от твоя линк. Може да се пробва на виртуалната машина и после на компютъра на някой приятел, ако има нужда. Добре, че има такива "хакнати" скайпове, с които човек да ползва по-старата версия, въпреки че сигурно и това ще е до време.

След WinАmp идва ред и на "Skype. Но WinAmp поне мога да си го ползвам още и работи.

Основен закон в програмирането: Всяко подобрение води до нови грешки.

до тук с безплатно то говорене язък! Шибъни американци не се налапаха с пари!

Хаха, какво да се друго очаква от идиотите от Майкрософт, и Скайпа разсипаха.

видимо си доволен. сега какво, чакаш нещо друго да се скапе? скапванията са твоят въздух и храна? що не пробваш със сода каустик?

R.I.P. Skype. Какво повече може да се каже?

След тази новина разбрах, че въобще не съм си инсталирал скайп, след като си сложех пак 7-цата, преди 3-4 месеца! Гледай колко съм изостанал!

На теб кой ти пише постингите типичен герберски идиот?

Да купиш готова, работеща платформа и след това край. Винаги са били такива.

да не се изказват по високотехнологични въпроси! да си гледат там колхоза, житото - нали са 1-ви в света, газа и толкоз!

елементарка си брат

Блокирал е сървър на ЦРУ. Като го оправят ще си тръгне и скайп. Майкрософт няма отношение - техният код е сигурно 10% от общия.

Когато насвиха предишните собственици на скайп да предадат алгоритъма за да подслушват беше ясно че или ще го хакнат или ще го купят. След като не успяха с хак успяха с кеш. На цру главна задача е да проследява , записва и анализира всеки байт и всеки пакет който се движи в мрежата - ако нещо се губи изпадат в истерия.

ми не ползвайте скайп и уиндоус бе, хейтъри руски! направете си свой! нали сте много велики?

Ми те са си направили руски вариант - Telegram. Най защитения messenger. Ама си писател а не читател. Нищо ще се научиш някой ден. Ти не си виновен. Те гените се предават по наследство

Вярно е. И работи за сега без проблеми а не като хамериканските буклуци

Скайп отдавна е съсипан. Прави впечатление изключително лошото качество на разговорите. На вайбър вади кристално чист звук при 64 кбтс скорост! И без това все по-малко хора ползват скайп, особено сега като няма роуминг в ЕС съвсем ще стане излишен.

Доживях до това да търся в Интернет дали има проблем със Skype (понеже не мога да се свържа), да не намирам нищо по въпроса и най-накрая предал се да вляза за разтуха да прочета някакви нови новини в Dir . bg, където неочаквано да получа пълна информация по въпроса :)))

Беше ясно от самото начало че щом МС купят скайп ще го съсипят тотално , беше само въпрос на време.

"Skype не работи в почти целия свят"... аз чакам истински добрата новина - "Майкрософт спря да работи в целия свят"...;):)

бачка ис скйпа бе, стига фейк! абсолютен шит сте!

Едно време какъв скайп имаше...

И моят ми е сърдит! :-(((((

минавайте на Телеграм, това е най- защитената чат и разговорна програма - според изданията за софтуер

глупости на търкалета. То и Касперски уж е антивирусна, а не снася директно на Путкин, както си написал на клавиатурата ама фактите са други ..

пич, при ментални проблеми - има лекари. Telegram наистина е най- добрата програма в момента.

Майкрософт са идиоти, за тях основното е кражба на данни и информация.

При мен след LogOff/LogOn от час вече работи!

При мене е с версия 7.32, работи като слънце. Имам и активни връзки с чужбина. Странно...

Skype нямаше нищо за поправяне, но Майкрософт искат да вкарат вътре шпионси софтуер и да следят и цензурират както прави Фейса. В момента сички социални медии масово се шпионират и контролират. Аз отцепих сичките тея и ше мина Тор.

Скайп нямат нищо за поправяне още от 2004 г. :) факт.

сички ? сериозно .....

Мини на Вайбър. Него поне са го измислили в Тел Авив - има си всичко шпионско инсталирано в основната му версия. Така че няма да забива.

Нерде Skype, нерде Tor. Знаете ли изобщо какво е Tor?

Време да качиме една АНТЕНА САТЕЛИТ, ЧОВЕКА СЛЪНЦЕ ще върши работа.... Нали знаете .... Ще му изпълняват всички прищевки инак .... ще ги уволни.

Съсипаха я тая програма!! От един месец аз и цялата ми група приятели сме на Telegram и не ща повече и да чуя за майкрософтската боза (и пари беше взела да ми иска, някви 50 цента за незнамкво си!)

Нека се откажем от американските шпионски мрежи и всички българи се регистрираме "в контакте " "еднокласники " и др..

Бля бля...

Това "Т" от Тъп ли идва?

от Тъп(Трол) на 14-та степен

"програмата банално не работи" Банално откога е синоним на "буквално"?

хаха, бях го забравил скайпа, още ли се ползва?

Ползва се, разбира се. Особено от хора, които нямат Фейсбук. А и е удобство да проведеш безплатни видеоразговори от всяка една точка.

Да.

Старите версии се инсталират , но или се вписват за известно време и после се отписват сами , или изобщо не се свързват. Пробвах с версии - 6.14 , 6.22 , 7.12 , 7.32 - така че остава да се чака да се оправи проблема

Знаем много добре къде е проблема - в това, че Скайп в началото беше солно децентрализирана система, подобна на Напстер и други Р2Р мрежи. Меракът на службите и угодничеството на Майкрософт да централизират абсолютно всичко, за да се следи и подслушва по-лесно създава тези проблеми. Вече всички файлови трансфери в Скайп минават през "облаците" и остават копия Бог знае къде! Айде нема нужда от тая система за следене. Аз се отказах още преди година от Скайп. Има доста други по-човешки приложения!

Нека следят. Нямам тайни. Нали и те треа изкарат некой лев. Проблема е че реално му е.аха мамата на скайпа. Имам стотици контакти там, натрупани зза много години, не мога така просто да го сменя.

налага се.

Има поне два начина: 1. Разпращаш съобщения на всичките си контакти с информация към коя система преминаваш и как да те открият. 2. Остяваш същата тази информация и в Скайп логото си, за да ги дразниш още повече :) Боклуци са тия от МС!

А при мен изведнъж решиха, че не мога да си вляза в профила, който имам от години и искаха да пратят код на имейла, с който съм си правила регистрация, но този имейл отдавна не съществува...в крайна сметка, поискаха допълнителна информация, въпроси, на които искаха да отговоря. Изглежда, че не им харесаха отговорите ми, които не бяха толкова конкретни, колкото може би са се надявали, и затова после ме уведомиха, че са преценили, че това не е моят профил и сега не мога да го ползвам!

Фамилията ни мина на Diskord i Viber. Skype аз от доста време не ползвам а от скоро и децата ми.

Microsoft до което и да са се докоснали - все така се е получавало :) Ми ползвайте си старите версии и няма да има проблеми ;)

Прав си по принцип, ама има проблем. Майкрософт лека-полека орязват по-старите версии, така че, ако си с такава, просто не може да работи, докато не замениш скайпа си с по-нова версия. Същото е с мобилното приложение на таблетите и телефоните. Не им пука, че има хора, които нямат компютърните умения да си ъпдейтнат скайп и на този таблет разчитат да направят връзката и да се чуят с близките си, когато са в чужбина, но уви. Само врътка иконката на скайпа и не зарежда... За последно бяха качили една хакната 3.8 версия на скайпа по торентите, но не знам дали още работи. Skype 4.3 за Linux, който е "native" версията и е на хоризонта още от август 2014, ще бъде терминиран сега, скоро на 1 юли 2017. И съответно ще трябва ъпдейт на линукския скайп от... сайта на Майкрософт. Което значи само едно - повече подслушване. Жалко е, че Майкрософт скапаха напълно скайпа, който си функционираше и без тях. Но това е проблемът със съвременния свят - безграничната алчност за пари и власт, желанието да погълнеш всеки друг, който е създал някакъв продукт и желанието всичко да е под твоята шапка...

Аз съм от щастливците дето не работят с Windows :) Слава Богу, че меките китки не са много наясно с нещата и за Linux оставиха старите версии - явно в тях не могат да вградят така наречените - "екстри" ;) И си работи - няма проблеми - версият е 4.3.х.х.х ;)

Нещо работи ли добре, НЕ ГО ПИПАЙ! ама не

майкрософт взеха скайп за да го ликвидират..не може да се остави нещо което работи безплатно и си говориш с целия свят без пари...телефонните компании са бесни за това

При мен не работи от сутринта - не може да се свърже.

MICROSOFT РАЗВАЛИХА СКАЙП , РАЗВАЛИХА И WINDIVS всяка версия става все по зле . ТЕЗИ ХОРА НАПЪЛНО ИЗГЛУПЯХА.

Е какво искаш със шеф индиец. Да процъфтят? То затуй се иска да се измислят нови работи, не само да се гледа как да се вземе повече от клиента. МС без офис е нула. И иска да вземе данните на всички. Да ама хората се усещат.

И #Кой казваш е "индиец"?