Полицаите, крали цигари, остават окончателно в ареста

Апелативният съд остави служителите на МВР Петър Атанасов и Стефан Модев в ареста. Така бе потвърдена присъдата на Окръжния съд.

Обратно в новината

Коментари - Полицаите, крали цигари, остават окончателно в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора с чисти досиета и много заслужени награди. А системата защитава бандити , които ги обвиняват

Каква присъда, какви пет лева. Става въпрос за дело само вземане на мярка за неотклонение, което завършва с определение. Присъда има едва когато съдът се произнася дали лицето е виновно или не и определя крайно наказание. Почетете малко, де

Сега на снимката тези с голите пъпове ли са полицаите?;)) Ма те верно хептен оголели откъм униформи и от срам са се зачухлили през глава... Сега милозливият бг съд, подпомаган от цацаратурата, ще ни ги върнат пак в редиците на МВР - тъй ми, те за едната пенсия на 50 г. и 20-те брутни взятки накуп пребивават там и не е честно да им бъдат така безмилостно отнети! Синдикатите на МВР , къде сте, що не сте ги защитили още?!

а, ще им дават ли 20 заплати и дебела пансия !? защото, ако им дават, това преди всичко означава, че целенасочено се инвестира в корупция съответно, нестабилна държава.

Дайте им пари,имате достатъчно немъчении ще ви пуснат и очистят .

1. Полицаите са извършили това криминално деяние, както и много други. Това е ясно! 2. Колегите им са ги покрили, защото очевидно имаме липса на добре събрани доказателства и представени пред съда. Разпознаването и другите доказателства са от среди извън полицията. 3. Криминални престъпници с полицейски пагони обикновено не се наказват в държавата, управлявана от Бойко Методиев Борисов, но този път ще се направи изключение, защото имаме предстоящи полицейски протести. Просто сплашване.

Аз пък мисля, че това е постановка и полицаите са просто "сготвени" от т.н. потърпевши. Как да вярвам на някакъв Сюлейман или Мюмюн, които са доказани престъпници. Явно става дума за дълбока конспирация, която ние няма да разберем. А що се отнася за негативите на полицейските служители, сега ежедневно ще присъстват по медиите, именно заради предстоящите протести. Този филм вече сме го гледали два пъти, предстои трета серия. Целта е ръководството на МВР да посвири на тънката струна на обществото, което принципно недолюбва ченгетата.