Адвокатът на акушерката с нови номера в съда

Адвокатът на акушерката Емилия Ковачева Владислав Янев поиска делото срещу нея да бъде гледано при закрити врата.

Обратно в новината

Коментари - Адвокатът на акушерката с нови номера в съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Била приета експертиза, която доказвала вината на подсъдимата. Ама това , че била правена върху фалшифицираната болнична документация, нямало значение...!?Били нанасяни удари с шише и с него било причинено счупването?! Интересно защо по шишето няма отпечатъци от пръстите на подсъдимата, няма и ДНК следи от бебе, а на шишето дори и след стерилизация си стои етикета от магазина?! Ами то да не би да е купено за да се представи като "доказателство" по делото?!Интересно защо на експертиза писана от 5 човека има 6 подписа?! Да не би единия да е фалшив?! Интересно защо съда на дава на адвоката да задава въпроси на експертите?! Интересно и защо експертите не отговарят на елементарни въпроси? Дали има нещо общо с поговорката "Който поръчва музиката, той определя и каква ще е свирнята!" Страшно много въпроси без отговор, но Вие им ВЕРВАЙТЕ!

Вие може би обичате да бъдете лъгани?! Да бъдете заблуждавани и манипулирани!? Желаете някой да вади най-черните страсти от душите Ви и да Ви кара да жадувате за кръв, за садистични зверства, за саморазправа и за линч? Вие може би вярвате на медиите, на това, че болтовете от колелетата на маркови коли стопанисвани от НСО се саморазвиват в движение? Може би вярвате и в правосъдната система? Е, тогава може да повярвате и че на човек със счупен череп няма да му излезе цицина след 6 часа, да няма никакви видими следи от счупването и дори да спи сладко и даже да се храни 5 пъти..... Ами тогава вярвайте на всичко което Ви казват независимите, обективни и безпристрастни меди и съд, вярвайте, че земята е плоска, вярвайте в каквото още безумство си искате.... Дано да си запазите вярата и когато ви се слуги Вие за застанете като подсъдим пред безпристрастния и обективен български съд и когато обективните и независими български медии почнат да пишат за Вас Вервайте им!

Акушерката ще опере пешкира, а мафиотите от болницата - ни лук яли...

Излекуването на човек с поражения,"почти несъвместими с живота",предполага оперативна намеса и продължително интензивно лечение.Доколкото може да се вярва на информацията,нито едно от тях не е факт.Как точно го излекуваха това дете?

На всички е ясно, че акушерката обира пешкира. Няма обвинение за директора, за собственика на болницата. Оставили една жена да работи без почивка и накрая се чудят защо превъртяла. Ако беше шофьор на автобус и стане произшествие, щяха да търсят отговорност и от управителя и от далия му технически преглед и от прочие. Както стана с автобуса убиец преди години на Шипка. Сега няма други виновни само тя и толкова. Как пък веднъж не казаха кой е собственика на болницата?

Какво "обиране на пешкир"? Тази жена е садист. Гледай клипчето и виж как това изчадие бие бебето с ръце и стъклено шише и тогава ела пак да пишеш!

Има ли значение колко сантиметра е? Важен е крайният резултат. А това, че на камерите не можело да се види коя е жената е пълна измислица. Дайте ми запис и много добре ще видя лицето. Нали имате грамотни комп. криминални експерти? Защо вземат заплати тогава?

Гледай клипчето в youtube. Много ясно се вижда, че жената с розова престилка е този у.р.о.д от снимката.

Айде бутнете я тази в затвора и хвърлете ключа! Какво толкова й се чудите, не знам.

Да пратят джурналиста ,списал тази глупост за 30те сантиметра, при акушерката. Да му набие малко акъл с шишето.

Да,текстът "30-см....." кърти мивки!Ако така е написано и в експертизата,адвокатът ѝ ще се възползва.

Изрод долен...да изгови в ада дано...гнусна мърша

Как 30 см, при бебе 50 см. То хематома колкото бебето. Да не е 3 см

все още нямало експерт ,който да каже ,че жената от видеото е емилия ковачева !а аз си мислех ,че всички българи сме големи експерти .

Задължение на адвоката е да следи дали се спазва законовия процес по отношение на клиента му. Тези маймундулъци са лично творчество и нямат никакво отношения към задълженията на адвоката.

Продължавам да се чудя защо бащата не вземе правосъдието в свои ръце! Аз съм баба, имам прекрасна внучка, бивша състезателка съм по спортна стрелба и недай си Боже внучката ми да е удряна така, не бих се замислила и ще действам. Хора като тази Емилия трябва да бъдат затворени, слънце да не видят, аз гледах какво е правила с това мъничко и беззащитно създание и вярвайте ми, ако не е луда в пълния смисъл на думата, значи е най-проклетото същество на света и няма право да ни диша въздуха.

Щото тази може и да не я осъдят, но бащата веднага ще го осъдят. А по-добре е дете с баща в къщи, отколкото дете с баща в затвора!

Щука

Какъв съд бе, какъв адвокат?! Директна присъда и толкова, няма какво да се обсъжда по темата. Баси и идотката и шибания ѝ адвокат!

"Директна присъда" - само в средновековието.

Щука

И все пак - би било по-добре в такива ситуации. Тази е изверг!

Евала на адвоката. Въпреки обществените настроения си изпълянва професионалния дълг.

Голяма простотия сте написали. Това, че адвокатът си върши работата, не е повод за присмех. Нали за това има съдебен процес.

Много грозно написано. Но в крайна сметка е невинна до доказване на противното.

По тази логика, ако не може да се докаже, че жената била новореденото е Емилия Ковачева, как тогава ще докажат, че младежа от Борисовата градина има нещо общо с прободеното и починало 15-годишно дете?!

Признал е на брат си.Оръжието е намерено там,където е казал и има пълните показания на брат му.както и днк по ножа.

имало работещо правосъдие...???

Режете и главата на тая до кога ще я търпиме

Майката се е объркала и е написала в протокола за раждане не името а "най велик БОЕЦ НА ММА на всички времена" и акушерките нали са едни такива мили и отзивчиви, почват курсовете отрано.

Така и държавата(т.е. политиката) ви бие вас и ви кара и вие да си "траете" ама смеете ли да рипате!Още сте малки още нямате сили, току що правите крачка в джунглата, има няма още 700г докато пораснете за да отвърнете не със шише а с лазера на кораба на Блейк.

Това са кадри от репетицията на "опитомяване на опърничевия". А детето е освидетелствано от подставен лекар, т.е. живо и здраво си е.Искат да унижат акушерката защото миналата седмица е откраднала последните 25см от тоалетната хартия в кенефа на шефа.Всичко е дълбок замисъл на Самаранч и медийната подкрепа на уикилийкс.И всичко е толкова добре нагласено че не виждам и молекула съмнение в целия зверски план на сестрата на акушерката заради спор за 0,7ДКА наследствена нива на връх вола.И те такива ми работи за световната конспирация.

ТИЯ ДВАМАТА - ИЗВЕРГА И АДВОКАТКАТА, след присудата ще ги чакат с шишета и ръкавици близо до съда. Съда -присъда, а хората -правосъдие. Изверга с рани , несъвместими с живота , и лекарите да я спасят, а адвоката се спънал и се ударил в тротоара 32 пъти и 48 минути- лоши метеорологични условия. Носете му сламки предварително.

и затворете всички адвокатски вратички. Ако се мотаете още, номерата на адвокатите ще са безкрай.

Ами да, те записите не важат в съда! Върви доказвай нещо при тази съдебна система! Реформа ама на куково лято с ГЕРБ на власт!

Тая са я били циганите като е била в бързапомощ, ся си го връща.Въвежда го експресно кво го чака в тая държава.Ускорен К*Рс.

Адвокатът на акушерката с нови номера в съда Адвокатът да заведе дацата си при акушерката да ги ступа малко. Тогава може да излезне с цяла програма!!!

Ами точно с това заглавие подхранвате тезата на адвоката, че има намеса на медиите в съдебното дело..Логично и нормално е да има известно време за запознаване с експертизите..Нищо добро не прави редакцията на "дир"-а..Просто налива вода в мелницата на защитника и...

А от болницата не били сигурни дали на видеозаписа е Емилия Ковачева. Ами съжалявам, но Софиямед сами си плюха в лицата. Няма как болницата ви да задържи пациенти, оттам скоро и доктори. Да не говорим за Хипократовата клетва, от която сами се отказаха! Срам, срам, срам за Софиямед! Грижете се за и целувайте крака на Бойко Тиквата, май само за това ви бива...

пък не мога да разбера каква е тая камера и какъв е тоя видеозапис, на който две години не може да се установи извършителя с безбройните експертизи, вещи лица, експерти...! И също не схващам статията - номера от страна на адвоката - какви точно? Делото да се гледа при закрити врати - има право на такова искане, все пак това му е работата. Тук малко и журналистите преиграват и търсят интригата. Делото се влачи, защото се събират доказателства, явно адвокатът е добър, щом знае как да иска от съда, така, че да му бъдат уважавани исканията.

За обесване са всичките!!! Като почнеш от акушеркята, та до адвокатина!!!! Съдиите и те!!!!!!!

Първо да кажа че токова видео никой родител не би могъл да изгледа докрай, и колкото и цинично да е, само да засегна темата за лицемерието.Явно на тази жена толку и е писнало че във всяко дете вижда внука на първанов детето на пеевски племенника на овчаров и т.н.. и след тази " гледна точка" почти всеки от вас ще се поинтересува къде се раждат децата на випа и ще искат да назначат акушерката там.И е те ся стана интесренс дискусията.

Чудно, тази удушвачка на бебета още ли е жива????

Тук дори не става дума за богат мутраген да отърве затвора защото е убил човек в някоя тъмна уличка. Тук имаме акушерка, която бие пеленаче и е заснета на видеозапис?! И въпреки това съда не може да направи нищо. Смятайте, щом акушерка вече може да си позволи такава съдебна подкрепа напук на цялото общество. Паднали са цените драстично.

Съдът издава присъда. Присъдата е на база събрани доказателства. Кой събира и представя доказателствата?

Съгласен. Прокуратурата е ключовото звено. Отново!

Ами прав е адвоката. Вижте дори това заглавие. Типичо манипулативно - пълен дисреспект и внушава определено мислене и нагласи. След като експертиъе не могат да докажат вината на подсъмата, как пошли драскачи-вестникарчета вестникарчета насаждат идеята че жената е виновна? Но нищо не продава гнусните им парцали като сензацията.... Нищо че е далеч от истината...

Nqkoj si

Като гледам как милата ни съдебна система се "справя" със раздаване на справедливост на една обикновена акушерка... и си представям как се справя със "силните" властово или финансово хора... как "бори" организирана престъпност, мафията, корупцията...

Не е "обикновенна", а от болница с политически чадър!

ей тва е българската съдебна система , минаха 2 години и нещо и още до никъде не са я докарали и се разправят по тва дело дето е от ясно по ясно да се вземе някво решение , после пак ще слушаме експерти съдии и не знам си кви мухльовци от ВСС да дават акъл как работят неуморно , поне ако излязат да си признаят че "нищо не правят" ще ги разбера ,ама да ми се перчат как работели ден и нощ направо с кеф да ги смелиш дет са 95% от съдебната система

Значи напълно съм съгласна, че тази жена е изрод някакъв, но точно защото съществуват на света всякакви изроди, трябва да има контрол. Тези, които са я назначили и после управлявали дейсността и също са за съд.

Намера на адваката пред съда???? Това в нормалните държави ако се случи, този адвокат веднага губи адвокатски права, а при определени случай е направо в затвора!!!!

Това са глупости. Адвокатите на всякъде по света използват и най-малката вратичка в закона. ПроблемЪТ не е адвоката, а огромните ПОРТАЛИ в нашите закони от които що годе средно добър адвокат може да се възползва.

Бах сигурен, че си някой червен боклук!!! Червена петолъчка, и малко промяна на адреса на централата - Позитано 20!!! А Посирано 20 ми харесва, защото звучи като Посрано 20!!!

Егати съда дето търпи такива адвокати!

В този арест няма ли подобни на тая надзиратели? Да я треснат с едни юмруци и бутилки до кома. Пък после няма да са те. Ще свидетелстваме всички.

Нема ли един да го подпре тоя с един-два шамара, ей така, да не падне?

а тя не направи ли самопризнания тая гад гнусна, че чакаме да слезе господ от небесата да докаже кой е на видеозаписа?

Случайни адвокати не могат така да шикалкавят. Този надали е евтин. Кой ли го плаща?

И колко време е била лоша обстановката- експертиза се внася поне седем дни преди заседанието за да е внесена в срок, да не говорим, че в днешно време има едни такива устройства- компютри им казват, по които може да се изпрати експертизата- адвокатите, които имат дела в други градове така правят. То е ясно, че като се е хванал на хорото ще използва всички позволени методи за отлагане и протакване- друг е въпроса, че закона е такъв, а още повече морала на адвоката. Щом за него е моралбно да я защитава, другото е просто изпълнение на задълженията му. А и щом закона разрешава тя да си стои в къщи, докато се реши спора, защото се стресира в ареста, а и там видиш ли може да я прибият почти толкова жестоко, колкото тя е постъпила- тогава незнам дали има оправия- законът пуска убийците- рецидивисти безнаказано, че тази акушерка ли няма да оправдаят??????

Тя Е убиец-рецидивист.

Тази "съсипаната" от работа дали ще си намери друга работа да края на живота?

оо не я мисли,само да оттърве затвора и веднага ще я върнат на работа...при тая липса на кадри всичко взимат ,само диплома да има,,,

Този изрод/акушерката/ до краят на живота си трябва само в WC-to на затвора да работи или долу в мините да копае и бял ден да не види..!