Дете на 1 г. и 7 мeсеца падна от 5-ия етаж и загина

Момиченце на 1 година и 7 месеца е починало, след като е паднало от петия етаж на жилищен блок в Стара Загора.

Обратно в новината

Коментари - Дете на 1 г. и 7 мeсеца падна от 5-ия етаж и загина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Думата не е най- подходяща за такъв тип статия. Има си синоними!

Не си учил достатъчно :))) Успокой се, да не ти се повиши артериалното налягане ахахха

Ясно е, че си дървен философ, но все пак става въпрос за статия. Класиците ги остави за друг разговор. Би трябвало статиите да са образец за правопис, а не съчинения на неграмотници!

Браво за подвига. И тезата ти каква е?! Снахата да си направи предварително психо тест може ли да бъде побъркана от зла свекърва и ако "да" да няма деца?! Няма съвършени неща и съвършени хора в този свят... Ето, и ти дори сега не си бил наоколо да спасиш това дете.

По принцип си прав. Може редовно да е оставяла стол под прозореца, а може детето тъкмо да се е научило да го прибутва, да не го е вързала придвидливо с верига или въже... лошо. Мъдрите хора казват, че има един съдник само - за всички ни. А е добре тукашните съдници да не забравят, че с какъвто аршин мерят - с такъв ще ги премерят.

ами чиста глупост от страна на родителя...... имам познати с малки деца, на прозорците дръжките са демонтирани, вярно грозно е ама децата им са живи и здрави...

Чиста глупост е твоят коментар. Може да си махнат и столовете и шкафовете, защото на тази възраст могат да движат столове и се катерят по плотове. А, трябва да си изровят плочките в банята, че е хлъзгаво. Най-добре е да имат хамут, за да не падне и да се челоса в ръба на нещо по земята или касата на вратата...още да изброявам ли?!

Абе идиоте, по-добре мълчи!

ми ходи си рови децата аз мойте си ги обичам живички....

Тук не говорим за гражданин на определено село, а за употреба на книжовен български едик, което е задължително в публичната среда - печата, медиите, официалните документи, в училище и т.н. Чи можиш дъ си гуориш кък си искъш, но когато пишеш статия в (уж) уважаван уебсайт, пишеш като спазваш правилата на български език. Пране в български език се простира. Това е правилната форма и глаголът, който се използва. Диалектните форми са диалектни форми. Да си видял някъде в печата такова нещо, или по телевизията? Освен това, няма такъв термин като "якане". В България има т.нар. ятова граница, която разсича грубо България изток-запад и има промяна в употребата на я и е. Ятовата граница, обаче, няма нищо общо с книжовния език, още по-малко с лексиката.

На тази възраст децата са неконтролируеми и особено трудни!Крачета тичащи имат, а разсъдъка още го няма. Племенничето ми е точно на тази възраст.Ей, случва се трима сме до него и пред очите ни прави белите.Кураж за опечалените родители и дано намерят сили бързо да се възстановят!Никой не е застрахован от нелепи злополуки.

Само гимастичката оцеля, като падна от 6 етаж???!!!!

Много е трудно да си протегне ръката и да затвори прозореца, преди да остави децата сами в стаята. Нямам думи.

Просто е невъзможно да предвиждаш всичко 24 часа 7 дни в седмицата...месеци...години наред... Бог да прости детенцето!

Къде е бабата? Явно ТОРМОЗИ МЛАДАТА МАЙКА. Много проклетия има по тоя свят!!!

''за да просне прането"....Чудо, чудо изказ и журналистика...

Ти примерно как би го написал?

простирам Тълковен речник простираш, несв. и простра, св.; какво. 1. Разгъвам, обтягам. Простирам дрехи.

Неграмотните цъкат минусчета :)))

Да не дава Господ, но трябва да се внимава много.

Мир на душата..

Съпругът ми работеше в СССР, нямаше кой да ми гледа детето, което беше на 4 години.Дъщеря ми ходеше на седмична детска градина, поради тази причина и защото работех на смени 1-ва , 2-ра или нощна.Оставяла съм го само с уговорката комшийката на етажа да го наглежда и съм отивала, на работа.Беше само за 3 месеца докато майка ми се пенсионира и дойде у дома за да ми помага в гледането........Слава Богу нищо не се е случило, макар, че белята става за секунди, както в случая дори и да си в къщи, но сякаш тогавашните деца бяха по-кротки, по-послушни?!

Това може да се нарече вид естествен подбор при простолюдието. Ако майката беше мислещ индивид, то щеше да предвиди какво би се случило след като зареже две деца сами с отворен прозорец на стаята. Кой го вълнува тази трагедия на простолюдието?

Това ще те развълнва и цинизма ти ще пресъхне, като имаш дете за което да се грижиш. До токава няма да намериш отговор. Бог да го прости детето.

Имам три. И се грижа за тях, а не ги оставям на естествения подбор. :)

присъдата на такива като вас е, че винаги със страх може да се върнете към точно тези си думи, ако случайността си поиграе и с вас.

Случайности няма!

Напоследък се лансира идеята да се наемат гледачки на деца, на държавна поръчка,за целта , щели да се, наемат безработни регистрирани в Бюрото по труда.Та в този ред на мисли, представяте ли се ,ако беше гледачката, а не майката?!Щеше да се сипят обвинения, че видите ли тя не ги е гледала достатъчно..... Жалко за момиченцето.то не стига дето се раждат малко деца, ами и да умират по този нелеп начин.

Кога ще има съд за такива родители? Или идиотите като тях се разглеждат като невменяеми от закона?

Много си зле, ако изобщо ти мине мисълта, че теб или някой друг го боли повече за това дете от майка му. Всако наказание на съд е нищожно в сравнение с терзанията които ще разкъсват тази жена до края на живота й.Нещастнико пълен!!!

Тя нека си се терзае, но това не изключва факта, че е извършила убийство по невнимание и заслужава присъда!

Бог да го прости детенцето. Горката майка никога няма да си прости...това е най голямото нещастие..

Стига бе!

Ей ,хора! Какво правите ? Не научихте ли ,че малко дете и жив огън сами не се оставят?!? :-(((

Luna0102

Ако няма кой да ти помогне, щеш не щеш ги оставяш. Най-малко до тоалета трябва да отидеш.

Лунче,душицо, и ние с жена ми /без баби/ сме гледали дете! И на нас ни се е случвало да правим щуротии. Но! Дори и в тоалетната- с малкото на ръце! Знам, неприятно е и за него ,и за нас ,но... по-добре да му мирише ,отколкото да ... Веднъж заспах ,и когато жената влиза в стаята щерката взела от кофата бързовара и се опитва да го захапе.... :-(((

Електрическите контакти трябва да са обезопасени, също шкафове, които детето достига, стърчащи навън от котлона дръжки на тигани, касероли и т. н. Очи и на гърба трябва да има човек...

Аз съм ходила с детето заедно.

Голяма трагедия за близките и семейството. Да почива в мир милата душица, а на родителите много сила и кураж!

Luna0102

Ужас, горкото детенце, горките родители.