Извадиха 50-сантиметров тумор от бедрото на мъж

50-сантиметров тумор от крака на 71-годишен мъж извадиха медицински специалисти от Военномедицинска академия, съобщиха от лечебното заведение.

Обратно в новината

Коментари - Извадиха 50-сантиметров тумор от бедрото на мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напротив! Благодаряние на застрахователя получавам нужното лекарско обслужване! Проблемът не е в това, а че там където плащам ежемесечно не получавам нищо! Хвърлям едни пари в една бездънна яма!

Не бе, пичове, не. Причината не е, че търсят помощ в последния момент, а че се внасят некачествени храни и вместо храни се храним с лайна..

о, прави и още как...со кротце,со благо и со малко лобут.. :)

Профилактиката ни куца! Безумно е всеки месец да плащаш здравни осигуровки и да не можеш да получиш едно направление за профилактичен преглед!!! Безумие! Касата не покрива нищо повече от ПКК!!!! Не ,ога да отида на мамолог, защото нямам фамилна обремененост! Не мога да отида на кардио специалист, тъй като според софтуера нямам роднини с подобно заболяване!!!! Значи според Здравната каса, въпреки месечната ми вноска от над 60 лв. аз нямам право на НИЩО! Всяко изследване, всеки преглед си плащам! Ей за това се случват тези неща! Щом касата не може да се справи, да я закрият! Частното здравеопазване и застраховалетите ще намерят начин! Добре, че имам застраховка от работодателя си!

отидат ли при частника парите не чакай нищо добро !!

че няма добро здравоопазване и профилактика, няма добри лекари, които са добри диагностици, само ти гледат в ръцете и те отпращат от един на друг... това е положението

ееех то лекарите искат по 200 лв минимум за преглед , че били неостойностени прегледите им !! и 10 пъти да им увеличат заплащането качеството на деиноста им няма да се повиши , превърнаха се в рекетьори !!

отворете здравния им портал ЗДРАВЕ.НЕТ и прочетете коментарите на лекарите и ще видите за какви лоши лекари и с каква съвест говорим !! да не се налага да ползуваме помощ от такива лекари за които само парите са важни !!

Така трябва да се оперират хората и да им се премахват образованията. Но не само на възрастните, а и при младите трябва смело да се действа.

Мда, трябва да им се премахват образОванията на хората, че прост човек по-лесно е управлява :):):)

Хасково ли казахте...?Нямаше ли там проблем с водата,а зеленчуците и плодовете произвеждани от тази част на Бг проверявани ли са?

Разбира се, че ще търсят помощ в последния момент - преди да стъпят в лекарския кабинет, трябва да съберат парите за прегледи и изследвания.

Или търсят помощ в последният момент или просто случаите са зачестили, благодарение на здравата храна с третокачествени материали от последните години.