Дуел с цитати увенча първия ден преговори за Брекзит

В дуел с цитати от Жан Моне и Уинстън Чърчил завърши в Брюксел първият ден от преговорите за излизането на Обединеното кралство от ЕС, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Дуел с цитати увенча първия ден преговори за Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преговорите на какъв език са били водени? Във Беликобритания трудно ще намерят 100 чиновника дето да отбират от неанглийски.

Никакъв проблем! Индиици колкото щеш. Араби също. :)))

празните приказки и губене на време и пари идват от ес, не от англия и са олицетворение на ес. ес парламента е група хора с незаслужено големи заплати, седнали като на разговор в ресторант с безплатни напитки и храна. и докато си казват цитатите, други таино подготвят халифата.

Преговорите са "театро" за пред раята. Всичко е решено. Ингилизите се спасяват от ЕС. От Терезата Мей нищо не зависи. Тя е вече никоя. Англия поема пътя на Швейцария и на Норвегия.

Театър за пред хората.

4% разлика в гласуването, без никакво значение за процента гласуващи и Брекзит е налице. А какво да кажем за нашата МАФИЯ, която се подигра с гласовете на всички гласуващи? При нас с референдум нама да стане. Трябват си "Камъне и дървье" по наглите депутатски кратуни! Скоро и това ще стане!!!

брекзитът е глупост дело на глупаци и двете страни ще са по-слаби печелят само противниците на европа

Германците два пъти пробваха да играят срещу обединена Европа и духаха мангала. Сега англичаните решиха да се пробват. А франсетата, колко има да им връщат и за Наполеон и германците и испанците и италианците. Британия великата и гордата на колене :)))

Само фактът че всички европейски политици знаят поне по два езика за разликка от британците ги слага една класа над тях! Времето на кралица Виктория мина. Сега е Тереза Мей... Муахахахахаха!