Нацистка скрита стая открита край Буенос Айрес (снимки)

В скрита стая на къща, недалеч от Буенос Айрес, беше открита богата колекция от нацистки артефакти.

Обратно в новината

Коментари - Нацистка скрита стая открита край Буенос Айрес (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ееееххх откриха скритата стая на Валерката Симеонов. Ми ся кво ше прай човека ? :)

Ти се моли да не открият скритата стая на Виктор Лилов ..:)))

Все пак това са само едни предмети, които са част от историята. Дори със срам си признавам, че някои от тях са много красиви.

При траките също има сфастики ,като религиозен символ. В Охридската крепост има църкви с подови мозайки с десетки пречупени кръстове от времето на Византия.

Пише свастика! А Българският символ е сУвастика, там посоката е обратна на свастиката!

Просто вещи от миналото.

То и в Лондонската кула има бюст на Хитлер, но никой не казва нищо.

Тамън реших, че е в мезонета на Сидеров ага, го било чак в Буенос Айрес.

Мен пък нацистите ме кефят. Шибаното лайно сталин е много по-неприятен.

Пъпчив педал.

Заради криворазбрана политкоректност, няма официално изследване каква е ролята на нацистка Германия върху развитието на света!!! И не мислете, че такива "зверства", каквито ги приписват на нацистите, , и руснаците, и американците не са ги вършили!!! Нацистка Германия е дала много на света, особено в технологиите! Затова и западните държави и СССР се опитват кой колко повече учени и инженери да открадне от победена Германия!!! Хитлер е иска да запази Европа за европейците - нещо, за което се молят сега много европейци, защото черната сган приижда и се множи като зайци и плъхове!!! Да не би тези европейци да са нацисти?! Не, искат да си запазят живота и културата, която има опасност да изчезне под насилието на новите варвари!!!

е, това че при провежданите експерименти за умирали хора - това не е важно. важни са резултатите, нали? да ти дам още малко инфо тогава. по онова време са проведени абсолюто всички опти с ток. подробно са записвани резултатите - как се е отразявало психическото състояние на "опитните", какво става когато ток се пусне след като се премахне кожата, каква е разликата когато се пуска ток при различните полове, деца, при различни раси... ако ви интересува - документите са достъпни при определени условия. та - въз основоа на онези експерименти са се разработили почти всички съвременни техники за оказване на първа и последваща помощ при токов удар... та както казваш - на кого му дреме, че няколко стотин... абе няколко хиляди са ги изпекли? важно е за науката!

Dobromir Dimitrow

Май четеш думите ми както д-волът Евангелието, а?! И благодаря за инфо-то, а сега ми намери и опитите с хора, които са провеждали и лелеяния запад и СССР!!! Но техните опити с хора, които загиват, сигурно с демократични, нали?! Именно заради такива като теб - политкоректни г-в-да, не може да се направят качествени изследвания в такива област, защото се страхувате от Истината!!! Хора умират и сега, някои от тях даряват органите си! Не е добре науката да се развива върху човешки трупове, има и други начини, но Истината трябва да се знае, колкото и да е грозна и да боли!!!

Освен опитите с ток и опити със замръзване на хора са проведени, знанията там също са Едни от първите знания за клониране са получени там. Много знания за близнаците са получени. Опити в тези области всъщност са правени и на други места.

Принцесо, ти да не би да си мислиш, че същото не го правят КГБ в Русия и НСА в Щатите? Както и всяка друга държава със служби за сигурност. Я си се прибери в двореца и не излизай, явно нямаш дори малка представа в какъв свят живееш.

loyola

Има книга и сериял "Човекът от високия замък", които развиват темата...

Предполага се, че Хитлер е избягал със самолет от Берлин и през Испания и Канарските острови с подводница стига до Аржентина, където живее до 1962 г. Има много разузнавателни данни, които твърдят, че Хитлер е бил виждан многократно в Аржентина - град Касино и околностите. Все още има и живи свидетели там, които твърдят, че са го виждали лично.

Това, дали с подводница или с кораб, не знам, но наистина има много, които твърдят, че Хитлер е доживял старините си в Аржентина

Гаварит Масква. Някой може ли да предположи защо слагат високоговорители на стълбовете из Маскваабад?

искат да заприличат малко на германските градчета сигурно- иди и виж

Супер са нацистите, кво им е?

открито, скрито ... айде малко по-грамотно, ако обичате!

До троловете по надолу, нали уж сте славяни бре? Славяните и те са ползвали свастиката. За славянски Коловрат чували ли сте. Ама си сложехте петолъчката и си я носите с кеф щот сте поевреини монголци!

Чак пък да сме славяни - виж ,че сме църни субекти ,типични за Южна Европа.

Не се лъжете, че ги има и у нас. Това при нашите "антиквари" (а всъщност търгаши-мошеници) са най-долни ментета. Показаното по всяка вероятност са оригинални артефакти.

Красотта

Тоя Буенос Айрес веднага да си подава оставката!

Ама да, разбира се- за какво са ни творбите и посланията на микеланджело и ван дайк- дайте да си колекцинираме тези на хитлер и ленин...все човеколюбци и таланти...

ами проблема е че тия първите са прекалено скъпи за да може обикновеното маймун да ги купи. и в пъти е по лесно да нарисуваш свастика от колкото някоя от картините на Микеланджело.

ма божке....

В България също не е проблем да се намерят кортици и каски със свастики на тях. При малко усилие и тук можем да съберем подобни колекции. Лично аз съм виждал кортици и каски.

В България пък свободно съществуват хиляди артефакти на нацисткия побратим - комунизма, паметници, живи комуняги, партии, дупетати и мнооого комунистически копелдаци...

мда, ненапразно историята се пише от победителите, а за аутсайдерите остават тъмните килерчета и скрити стаички....

Ъ ъ ъама той кУманизма загуби оная другта война бе другарю..студената, или още не си разбрал ? ;)

Че то на антикварните магазини в Стария град -Несебър ги има същите

jingiby

Както у нас има Музей на социалистическото изкуство, така трябва да има и музеи на нацисткото изкуство. Тези предмети трябва да се излагат на определени места, за да могат хората да се запознаят с тях, а не да се крият в тайници от частни колекционери.

То има паметници на фашизма: Освиенцим, Дахау и сие... Казват, че който ги посети веднъж, после с дни не може да се освести. Може пък ако ги посетиш да разбереш, защо дори германците искат да заличат всеки помен от фашизма.

Също като комунистическите разбойници, които отричат за своите концлагери. Ама истината не може да се скрие и ще ви се потърси сметка. Путлярката няма да ви спаси.

Как да се отърват от фашизма, като при тях е имало нацизъм...

Иди в Гулаг и може да не се върнеш.

всички тия паметници са нарочно аранжирани по тоя начин. за да могат да ударят директно психиката на посетителите. и да ги направи послушни... виждал ли си в Прага какво са направили по въпроса? на брегът на Дунав има едно место където има изоставени много обувки. никъде не намерих никаква паметна плоча или какъвто и да е указател какво по дяволите е това. след доста ровене се оказа, че на това място германците са убивали и хвърляли в Дунав телата. местните са решили с обувките да разкажат историята на онези хора...

Не правиш разлика между фашизъм и нацисъм и си тръгнал акъл ли да раздаваш, бе? Бас хващам, че си мислиш, че демокрация и република са едно и също. Тц, тц, тц и тези хора после гласуват, ману....

Интересно е съвпадението, че стаята е открита в страната, където конспиративните теории твърдят, че Хитлер е избягал след войанат, а не е бил убит.

Живее там в една къща с Елвис и Тупак Шакур :D

събираш всякакви предмети със стойност. Само не мога да разбера какво ме е престъплението да събираш нацистки военни артефакти. Та нацизма е минал отдавна в историята.

скоро явно не си гледал футболен мач на нашите "грандове" - щеше да се убедиш, че нацизмът за жалост далеч не е останал в историята.... :(

Ами нали трябва врейски и подобни НПО та да им се пълни главата и да има повод да се печатат мънита. Кой да плащи гаргите? А и братчедите на фащовците комунягите добре са разработили схемите. Кой е посял мислиш тези дрОгари с бръснати глави

Фашизма и нацизма може да са зло за човечеството, обаче като знаци и дизайн са го докарали добре :-)

Явно става дума за колекционер. Такива хора трябва да се уважават, независимо дали имат политически пристрастия. Защото точно те са причина да се съхранява историята и да се събират артефакти от всякакви източници.

sonibvc@gmail.com

То са...ша са издам...ама и аз съм малко колекционер...имам оригинално кожено яке на офицер от гестапо :-)

Знаците са ги откраднали от индийците. За техен срам, сега не смеят да ги показват на останалия свят защото са вече заклеймени.

sonibvc@gmail.com

Това е само един знак...индийците имат много повече...ша минат и без тоя знак :-)

Сакам да си измерим размера на главата! Требва да е много дебела! Откъде можеме да си намериме такива инструменти?

А на хитлер мустака откриха ли?

По нашето Черноморие в антикварните магазини също се продават подобни " реликви" , но на никой не му прави впечатление. Жалко .Тази война не трябва да се забрави никога.

Въх.. потрисащо откритие - фигурки и артикули, произведени с десетки хиляди в Третия Райх.

А за артефактите, с които инквизицията е измъчвала "вещици" няколко века никой нищо не казва...

Къде са Ви коментарите бе жидчета?... :::))) Т'ва за Шикългрубер иде реч, за култ към нацизЪма и хитлеризЪма, а пък Вие си мълчите...!!! :::))) Ама да рИвете за оставки "еша Ви няма"... :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Ти винаги завършваш така: "Ха, ха, ха...:::))) Даа...!!!" Каквото и да кажеш.Обикновено е някаква глупост и безмислица.И всичко повтаряш по 3 : Например: Ха, три точки, три а-та и т.н. Отдели повече време за себе си.Имаш нужда от почивка.

Е, и какво от това "психоложе"?... :::))) Все пак моите "глупости" са верни...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Шило

Уау! Дано дано съумеят да ги опазят.