Закопчават престъпници с 200 електронни гривни

Двеста електронни гривни ще щракнат на глезените на престъпници и обвиняеми, за да бъдат проследявани от властите.

Обратно в новината

Коментари - Закопчават престъпници с 200 електронни гривни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идиоти неземни. Ме че то по-евтино е да "закопчаеш" един престъпник в пандиза и да го накараш да работи. На държавата ще излезе без пари, особено ако престъпникът е стимулиран към трудолюбив. А тука тия идиоти харчат пари за софтуер, хардуер, гривни, че дори и за персонал който да обучават.

Аз може да не съм екперт,но мога да я докарам на обща колтура!А какво да говорим за хората ,които с това си вадят хляба!

И какво от това?Ако в САЩ и Израел имат средства и сили да реагират незабъвно при излъчванене на смущаващ сигнал ,или изчезване на сигнала кой ще го направи в нашата мила България?При тези отворени Еврограници за един чаз презтъпникът ще е в друга държава!Сигналът се заглушава много лесно.Купуваш от най близката бакалия алуминиево фолио за печене,увиваш гривната и стартираш към най_близката граница ,на Евросъюза и я пресичаш ,но не през митницата!Шанс да успееш има поне 99%!Затвори трябват ,затвори!В България те са строени преди 09.09.1944 год.!В Америка има затвори за непълнолетни,ние ликвидирахме ТВУ!В Америка в Тексас и още един щат възвърнаха каторгата като възпитателно средство ние само хрантутим затворниците ,не ги караме да работят!Заинтересувайте се къде в затворите на САЩ позволяват гледане на Телевизия?Въобще правим всичко на обратно!

Идиоти, харчат парите на бедния народ за щуротии. Първото нещо, което един разбойник ще направи е да се освободи от тази глупост, ще я разреже с ножовка и ще я върже за краката на някоя крава. Тази Цачева да се маха, прави глупост след глупост, след като нафода я наплю се избърса и реши, че дъжд я е навалял.

Няма как да стане. Не може да се отключи, без да се повреди гривната, а и тогава се подава сигнал.

Luna0102

С тези гривни ще документират докато престъпниците извършват поредното престъпление. Сложете им по една камера на гривната, за да не се чудите кое как е станало.

По-икономично ще е да се правят двойни гривни за две лица, хем ще си правят компания.

По 50 гривни на крайник.

Още 40 и ще да таман точно за парламента. Всичко започва и свършва там!

А защо потенциалните терористи не са в затвора, а ги оставят да шават ? Че те в ЕС като ги следят ги изпускат в последния момент, точно като са запознали подготовката за съответния терористичен акт, тука Цецка ги следяла ...

Трябват доста от тях!!!240 само за парламента, за правителството и т.н.-най-малко 1000 броя!!!

Вместо под ключ, престъпниците ще са на свобода (?!?) Някой има ли представа как електронната гривна ще възспре един престъпник да извърши ОТНОВО престъпление?!? Налудничава ми се види тая мярка, дошла пак от Запада. Цели да засили престъпността и хаоса в обществото.

Мда сега на престъпниците гривни а на другите ще предложат чипове по телета но за "удобство" Започва се но малко по малко да не изплашат жителите на земята.А с това - потенциална заплаха от тероризъм може да закопчеят когото си искат то това е и целта на тероризъма тоталния контрол на населението четете в Тубето Аарон Русо и ще ви се изяснят доста неща ! Но в Библията е писано какво ще стане с тия които приемат белега на звяра !!!

Превръщат се в тролове?