Нападателят на джамията в Лондон е учтив гражданин с 4 деца

Бащата на четири деца Дарън Осбърн, 47-годишен, е арестуваният шофьор, който тръгна да гази с микробус мюсюлмани в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Нападателят на джамията в Лондон е учтив гражданин с 4 деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Християнин гази мюсюлмани.

"На човека му е прилошало на близката автобусна спирка и са му оказвали първа помощ, в момента, когато минибусът се врязал сред хората." Един умрял на спирката, другите 11 контузени като пресичали неправилно

Изглежда тази пълзяща ислямизация на Лондон започва да дестабилизира психиката на не много стабилни, иначе нормални хора...отдавна трябваше да се спре. Преди месец бях в Лондон, в метрото сред служителите не се вижда бял човек, а сред пътниците белите са явно малцинство.

И Ванга го е казала.2011 год е особена Тогава започва войната в Сирия..Войната на изток ще прерастне.,която ще погуби Европа.В Сирия ,това е лавина.Борбата за Сирия има огромно мистично значение.След 5 години ще разруши Европа.Наемници от много страни,това си е световна война.Православната църква в Хомс ,църквата в Латакия,стените от горе до долу мемориали на загинали.В Хомс е била най голямата християнска общност,християнските квартали разрушени,днес там не е за гледане..Кварталите в Хама и Тартус.В църквите се е четяло на арамейски- езикът на Христос Невидимите сълзи на Маалула.Разрушени Палмира,Алепу....В Сирия християнските храмове до мюсулманските.Никой на никого не е пречел.Хармонията е нарушена.Ванга на времето е възкликнала-Боже ,Боже всички хора като зверове.В Европа мюсулмани.Това кето е обединявало ,ще се разсипе на късове.

Ако продължава прекаленото толериране на чуждите и пренебрегване на своя народ ни чака точно религиозна война.А мюслитата защо не пискаха преди седмица,когато техните мачкаха и ръгаха?

да не би в българия да е различно? аз никога не съм усещал спецялни привилегии в българия като етнически българин, дори съм имал чувство, че чужденци са над мен - понеже имат повече пари и услуги, никакъв патриотизъм и у нас няма, та да намираме кусур на други страни.

За съжаление лошото предстои. Един безкраен омагьосан кръг. А виновните гледат отстрани и се смеят ехидно.

това е цената на глупостта.

Герой!

Паметник на героя да му вдигнат,малко ги е газил!

Мюслиа изезли с плакат;Момиче ела АРАП купи теби ЧУРАП

Като гледам снимката и плакатите, че "любовта ще победи", тъжно ми става.... Явно все още има малоумници, които поддържат мулти-култи бълнуванията, тая зараза е пуснала дълбоки корени в западните държави. Ще има още взривявани, газени, колени и пр. бели наивници.

точно защото има деца, човека се е жертвал! ИСЛЯМА Е ЗАПЛАХА ЗА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА! Съвсем просто е. Който не го разбира, има проблем.

На хората вече им писна да ги правят на глупаци и когато търпението се е изчерпало, когато не виждаш някаква светлина в бъдещето за решаване на проблема създаден от еврогейски дебили предприемаш решителна макар и крайна стъпка да кажеш СТИГА...

След като учтивите и отговорни хора тръгват да газят други хора, значи войната вече е в душите. Остава да се преодолее една преграда - убивайки друговерците убаш свой съседи. Това е доста солидна задръжка. Но няма страшно, ще я преодолеят. И тогава отговорните хора ще почнат старателно и отговорно да избиват. Последното е страшно, защото те наистина ще избиват отговорно и даже учтиво, но безпощадно.

Зaщо ли никой не се опитва да "интегрира" плъховете, а се измислят все по-префинени и интелигентни начини за тяхното летално отстраняване...!!! А "орките" (доказано с атентати, престъпления, несъобразяване с обществата на приелите ги) са по-вредни и от плъховете...!!! И затова те безпощадно и учтиво трябва да се елиминират...!!! Дааа...!!!

Браво пич крайно време всички да вземем оръжие и да разскараме тая паплач заедно с Меркелицата и техните европейски ценности

Разбрах, че "полския водопроводчик" е пречел не на британците, а на резанците.

Не бе, полския водопроводчик, който има права, пречи на Мей. Рязания и помага да тормози всички и да премахва правата на хората. Даже правото на самозащита и бащата да защитава децата си. Ей журналя, Какво са направили мюзлитата на децата на този човек?

баш като гербаджийските овце гласували за пастира си

Нали не си мислите, че хората на Запад ще стоят и ще чакат да ги избиват като кучета. Това е началото на съпротивата на ислямския терор. Спасението е в изселването на всички мюсюлмани.

Както винаги медиите се опитват да манипулират общественото мнение, но е факт, че мюсюлманите непрекъснато критикуват западния начин на живот съвсем открито и преднамерено и то в страната, която ги е приела. Англичаните са традиционалисти и биха искали да спазват традиционния си начин на живот, но нашествията и непрекъснатите критики от "гостите им" им идва в доста повече.

Елементарно, бе - писнало му е на човека да се чувства чужденец в собствената си превзета държава ! И вместо нефелните политици да скимтят "О! Ужас! О! Потрес! О! Шок!", да си направят извода - ако могат, разбира се... защото с тези смарангясани от "политкоректност" мозъци едва ли ще родят нещо смислено!

Нашите сервилни медии обявиха това за поредния терористичен акт, но за мене си е чисто възмездие и отмъщение. Браво на човека, че се е отделил от вайкащото се стадо и е направил това, което неговите предци са смятали за задължение да вършат.

гледам плаката жалък! Верно няма управия, ами по- скоро да напускат тия откачалки!

На острова изпуснаха мюслитата. На хората им писна.

Медиите се скъсаха да цитират какво казал клоунът Слави Трифонов, та ще го повторя но към темата - на зло куче, зъл, дебел прът. Кукловодите на ужаса да не забравят, че бели хора са и военни, пилоти на граждански самолети, оператори на ядрени съоръжения. Дори да се приеме, че те имат много да губят, търпението и на интелигентните и достойните хора също има предел...

Кукловодите явно добре са си свършили работата... разделяй, противопоставяй, настройвай, въоръжавай, провокирай. Хората изтрещяха и воюват един срещу друг, забравяйки, че всъщност са еднакви! А колко по-прости и лесни могат да са нещата...

баце, ти ако се чувстваш еднакъв с някакъв изрод с манталитет от 10 век, аз не.

кукувици продължават да веят такива плакати управия не ще. оцет и олио не се смесват. може да гу джуркате, но няма да ги смесите! незабавна забрана за исляма в европа!

Не само в Европа, а в цял свят да се забрани и да не ми разправя, че исляма проповядвал мир. В една от сурите им пише "Там където свариш неверник на място го убиваш или във вериги го оковаваш". Това определено не е мир.

На всяко действие-протоводействие.

На бомбите в Ирак и Сирия, противодействието атентати в Лондон, Париж и т.н. Това ли имаш предвид?

Ти да не искаш да кажеш , че европейският народ е отишъл да воюва в техните страни ? Да убиват тези , които решават да навлизат и нападат т.с. " да отбраняват " страните им . Управниците са убиване , не европейският народ . Но нали е по-лесно срещу безпомощтни хора . Така се разпалва война .

Че на учтивите хора им писна разни брадати навлеци да им налагат стил и начин на живот различен от цивилизования и европески , който са го живели от хилядолетия. И по -зле ше става.

Явно и на други им е писнало от европейците и американци да им налагат стил и начин на живот различен от техния.

Всички терористични актове на 22-23 годишните камикадзета с промити и полирани до блясък мозъчета не могат да запалят по-голяма червена лампа пред очите на Мей, Меркел и Макрон. Всички те започващи с "М" - като "мюсюлманин" и "Мохамед"!

Забравяш за терористичните актове на ЕТА и ИРА които не са мюсюлмани.

Забравям ли? И ЕТА и ИРА са сепаратистки организации. Сепаратизмът при тях е на основа на етнически и "национален" принцип и нямат нищо общо с религиозното мюсюлманско безумие за завземане на света и за избиване на всички "неверници". Коренно различна доктрина - сещаш ли се?

Не управдавам никакви актове на насилие.......... Но натрабчивата агресия на терористите ислямисти нищо чудно да доведе до аналогии от друга страна които може да се окажат и по-лоши........... Затова трябва да се изкорени тероризма из основи и парите им да ги изгорят пред очите преди да ги тикнат в килията до живот........

Аман от неграмоти... "управдавам", "натрабчивата"...

конграчулейшън...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Мулти култи трябва да са доволни и щастливи. "Взаимното проникване на ценности" вече даде плодове. Каквито ценности сме видели, такива е и попил, човека. Ако беше видял други /кротост, мир, ненападение, разбиране, толерантност/, то вероятно щеше да ги попие тях. Ето, културна особеност и в случая!

Да беше отишъл в Сирия да изкара при ИД един курс по газене на пешеходци с ван първо, преди да се излага.

ГЛУПОСТИ! МОГЪЛ Е ДА СИ КУПИ 2-3 КАЛАШНИКА ЗА ЛИЧНА УПОТРЕБА....И КАТО ГИ ПОЧНЕ! Тез, мюслитата, почнаха да газат хора, щот им разкриват плановете за взривеване още на ниво организация. И възприеха тактиката на газане, щот по-успешно им се получава. тоз, бълъка е могъл да не действа огледално, ами да си купи 10 мини, да ги постне около джамията и бой. щеха да го разкрият едва СЛЕД ВЗРИВЪ - ГАРАНЦИА. АМА КАТ Е ТЪП..........кой ше копираш ти бе.

Дори да е чист британец - вижте в какъв квартал е живял. Писнало му е на човека от наглите мюслита. За съжаление замисълът на световните кукловоди за създаване на етнически хаос в Европа се осъществява.

Пуснете човека!Да организираме протест в негова защита!Крайно време беше,да разберат мюсюлманите,че така не може да продължава!

Абе къде изчезна затова дето викал че ще убие всички мюсулмани? Май се покри след като се появи видео на станалото.

НЯКАК СИ РАВНОВЕСИЕ В СИТУАЦИЯТА-ДО СЕГА САМО МЮСЛИТАТА ВЗРИВЯВАХА И ТЕЗАТА БЕШЕ,ЧЕ САМО ТЕ ПРАВЯТ АТЕНТАТИ! СЕГА ВЕЧЕ АКЦЕНТЪТ СЕ ИЗМЕСТВА В ПОСОКА-И ХРИСТИЯНИТЕ ПРАВЯТ ТАКИВА РАБОТИ!!! ВРЕМЕ Е ДА СЕ НАМЕСЯТ БУДИСТИТЕ!!! А ЮДЕИТЕ СЕДЯТ ЗАД КУЛИСИТЕ И СЕ ПОДСМИХВАТ!!!

На Западналият АРАП му е писнал от истинските Арапи.

Единственото което не казват дали някой е направил нещо на децата.

Като гледам имената на съседите му. Интересно той какъв мелез е от "Великата Британия" и какво му е преляло чашата.

Точно учитив,не убиец по природа,баща на 4 деца,на 47 г.Който сериозно се е замислил,какво се случва и какво ще е бъдещето на децата му в собствената им страна.Едва ли е много трудно да ти писне и да откачиш в един момент.

Толерастите ще го изкарат виновен по всички възможни грехове, а ислямските изроди, които изнасилват и убиват - просто културна особеност, нали?!

Сега западните медии ще започнат да вият против лошия християнин, а истината е , че за мюсюлманите стана: С техните камъни, по тяхната глава!

"В нападението са ранени 11 души от мюсюлманската общност. Един мъж е починал на място, но според полицията е твърде рано да се каже дали смъртта му се дължи на атентата. На човека е прилошало на близката автобусна спирка и са му оказвали първа помощ, в момента, когато минибусът се врязал сред хората." Така могат да му припишат всичките смъртни случаи по света и у нас, станали в момента на атаката. И да ги дадат на мистър Бийн, да ги разнищи.