Близо 20 деца биват простреляни всеки ден в САЩ

Най-малко 19 деца биват убивани или ранявани с огнестрелно оръжие в САЩ всеки ден.

Обратно в новината

Коментари - Близо 20 деца биват простреляни всеки ден в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да ви е ясно! Сега пребиват и кълцат едно друго, после ще стрелят.

30 хиляди умират от огнестрелно или хладно оръжие в щатите годишно. Това са 81 човека на ден. Ауууу, каква демокрация само !

Похвално! За пример!!! Но съм сигурен, че могат и още!!!! :)))

Като се има в предвид интелектуалният капацитет на краварите броят на жервите и ранените си е нищо работа , пък и това са тяхни ценности върху които е изградена държавата им.

Демокрацията, Съвременното образование и Холивуд не прощават на никого ...

Според него в Кравария няма детска престъпност, има само прочистване на населениети и намаляване на популацията от вредни за обществото циреи...

Сакън, такива неща не стават в Кравария, това е дело на Путин и неговите агенти!

Т.е. това се отнася предимно за чернокожи момчета - тийнейджъри. А не за чернокожите, момчетата и тийнейджърите.

Както винаги тъпанарите, лумпените, простаците, идиотите и промитите мозъци не могат да схващат "детайлите" - различията и лимитите. Няма лошо в населението да има оръжие, според Конституцията - аз самият съм "ЗА" . НО... Да се осигурява достъп на МАЛОЛЕТНИ ИЛИ ПСИЧИЧНОБОЛНИ, ИЛИ НА ДОКАЗАНИ РЕЦИДИВИСТИ И КРИМИНСЛНО ПРОЯВЕНИ ЛИЦА ИЛИ ТАКИВА С ДОКАЗАНИ ЕКСТРЕМИСТКИ УБЕЖДЕНИЯ до оръжие Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!! ПРИ ТОВА КАТЕГОРИЧНО И БЕЗУСЛОВНО, и трябва да се преследва и наказва много по-строго и последователно, вкл. ЗАКОНИДАТЕЛНО! В Америка (както и на други места по света) има много хора, които не могат на две магарета сеното да разделят (но умират да дават акъл и се гневят, когато бе ги слушат) и са гневни на целия сват заради това и все някой друг им е виновен, защото изповядват: "КОЙТО НЕ Е С НЕН Е СРЕЩУ МЕН", мой враг, А КОЙ ЩЕ СЕ АСОЦИИРА И ИСКА ДА Е С ОТКРОВЕНИ ТЪПАНАРИ, ЛУЗЪРИ И ХЕЙТЪРИ, чийто константен стренеж е как да оцелеят и/или заграбят повече и кого да набедят за това - по расов, религиозен, национален, социален и др. признак. Така например има много гневни РЕПУБЛИКАНЦИ (ЧАЕНОТО ПАРТИ), които са на СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ и ... ЯРОСТНО СЕ БОРЯТ ПРОТИВ .. "НАМЕСАТА НА ДЪРЖАВАТА В ЖИВОТА ИМ":) Друга дума освен олигофрени не ми идва на ума за такива, и дори скандират: "ДОЛУ РЪЦЕТЕ НА ДЪРЖАВАТА ОТ ... МОИТЕ ПОМОЩИ"!?!?!?! И по една случайност тези кретени са и най-горещите любители на ... ОРГЖИЯТА и разпространението им без - забекежете - НИКАКВИ ОГРАНИЧЕНИЯ!!! Човек не знае да се смее ли или да плаче. Пиклъовци, дето нямат право да употребяват алкохол още, но умират да се правяг на мъже, ИМАТ ШОФЪОРСКИ КНИЖКИ И ... ОРЪЖИЕ!!!

Къде са хан путку, павел панов, ибречек, професор майнов, Икспертчетата от центъра по либерастки стратегии и т.н. платени соросоидални тролове да ни тълкуват резултатите ?

Нещо малко пресилено. Това прави около 7000 деца застреляни годишно. САЩ са голяма страна, но това е нереално много.

Това са "простреляните", а не "застрляните". От първите някой оцеляват.

Имат си хората малки Негърчета, стрелят си по тях.

Мда от край време хазарите се мъчат да оберат оръжията на хамериканците и все удрят на камък а ефекта е обратен те все по вече се въоръжават, а пропагандата си върви по техните медии а ефект нулев.Интересно ми е нас какво ни касае това но това е друга тема който разбрал, разбрал !

За година около 700- 800 деца трябва да са жертви в държава с 300 млн души. Не е невъзможно, но ми се вижда много завишено предположение.

Не е предположение, а статистика.