Мария Габриел говори днес пред две комисии на ЕП

Две комисии на Европейския парламент ще изслушат днес от 16.00 ч българско време кандидата ни за еврокомисар Мария Габриел, припомня БТА.

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел говори днес пред две комисии на ЕП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Късмет и Успех ...

Ники

После антируски настроените читатели-драскачи да не се сърдят защо с нас се подиграват Путин и шахматиста Карпов. Как няма да се подиграват, като виждат Боце Тиквешки какви "редки екземпляри" предлага за еврокомисари. Даже са много нежни и тактични. При един по-директен тон с право могат да ни нарекат малоумници и идиоти!!

Предвид гласуването й срещу идиотските забрани за огнестрелните оръжия, прокарани от полякинята, предлагам, нашето момиче Мария Габриел, да поеме вътрешната сигурност!!!

Моля, евродепутатите да разпитат г-жа Габриел относно нейните изявления, че "в главата си чува гласове, които й казват какво да прави" и че "се чувства месия". После да анализират отговорите. Ако сред тях няма медик, да потърсят консултации от съответните специалисти. Докога ще пращаме на отговорни места да ни представят странни хора?

Не ни ли стига ментора и дето ни го навирате ежедневно в очите ни та и тая дето всеки мислещ знае че е назначебие за послушание а не заради професионализъм...Тази не е никаква българка защото от бая години живее извън България а и съпругът и не е българин което логично че няма как да защитава чуждите и български ионтереси..Поредната послушница срещу бая мангизи за послушание..Колко българчета е родила тази поне в демографската криза да помогне на България????

Поне е европеец. А работата на €комисирите е свързана с всички граждани на ЕС, не с конкретна страна. И да те питам, от предишната ни комисарка, колко изкяри, като българин?

Загубиха ме, когато Юнкер каза, че най-важното било кандидатът на България да е жена. А не е ли по-важно какви качества има кандидатът? Да не говорим за огромната бюрокрация и абсолютните глупости, за които плащаме с нашите пари. "фалшиви новини", това ли сериозно е най-големият проблем?

То фалшивите новини, кой ги тиражира? Те!

С "най-важното е да е жена" все едно казаха: Не ни е толкова важно какви квалификации ще има човек и какво всъщност ще върши, ами просто как ще изглежда нещата отстрани. Важното е да има дайвърсити, че иначе изглежда зле.

Важното е за пред хората да изглежда, че правят нещо. Да си взимат огромните заплати, а в последствие и пенсии, които реално и ние, българите, плащаме, въпреки че върви пропаганда, че ние само взимаме и нищо не даваме на ЕС.

Всеки със своите приоритети! Едни искат работата да се върши добре, други искат всичко да е като някаква идилия. Равен брой жени и мъже(скоро и трасджендъри), равен брой бели, черни, жълти, зелени, розови. Юнкерчо с това си изказване явно не разбра, че избирането на Габриел загуби всякаква стойност. Сега дори да бъде назначена, самата тя ще знае, че е била назначена зарада пола си, а не заради качествата си, което според мен не е особена причина да се гордееш с нещо.

Поне да беше казал "Хубава жена" да не му пращат разни сухокраки кикимори да представляват Европа

Една култова фраза от "Софиянци в повече" - " Аз мислех, че е Пи Ар а то жена".

Ами нали знаеш за старците и Сузана от библията. Те това е Брюксел. Старчоци с мераци на хормони дошли на власт по волята на една ялова отмъстителна комсомолка.

Гледай позитивно - можеха да поискат пасивен гей от малцинствата, изповядващ селяфизъм. Само се чудя, кога ще сформират комисия, издаваща на кандидат комисарите сертификати, че са жени.

Вече не можем да се похвалим и с хубави жени!

ЩЕ вземе с отличен препитването все пак е женена за Gabriiel дясната ръка секретаря на ЖОЗЕ ДОЛ(небогат потомствен еврейски кравар- от Елзас и Лотарингия)

дано я хакнат!

Няма как да стане след като толкова години си бъркат по дупките взаимно там...

Сигурно по нищо не остъпва на своя съгражданин и бивш "президент" на страната ни.

Завършила алабалистика и ще се занимава с "цифровизация". Какво означава всичко това? Ако "цифровизация" е термин свързан с техническа дисциплина, момето нема място там.

Тая как Мара дори много е напреднала с науката! Имаше една турска специалистка Ептем Крадем Тошкова, която си имаше цяло министерство на Бедствията и авариите, та тая мандат и кусур се занимаваше само с номера 112 "дали ще тръгне или няма да тръгне" и накрая май ни глобиха....Та такива ми ти специалистки!!!

НЕ е така. Това е много важно перо за изцоцване на евро фондове. Ясно е че никой не иска нищо което може да се пипне от тази дейност и може да е пълна глупост. Идеален бизнес за източване на фондове. И искат 20% от всички пари. Явно и трябва жена да не се опъва много.

Едно време така изглеждаха комсомолците и младите партийци. И те бяха най-големите нищожества. Дрънкаха глупости и въртяха далавери.

Тия е са много по-рафинирани, знаят вече поне по един западен език, макар и не винаги в достатъчна степен добре, но затова пък са формирани предатели на българските национални интереси, гледат на населението на родните си страни като на лошокачествен матр'ял.

малее каква селска амбиция от обора в хаджидимово до центара на есср:) сигурно бая членове на политб ро е видела:) то май и росица беше от района но в неговия случай със сигурност не го е видела:)

Пишат еврейка! Каква еврейка? Селенд.рка готова на всичко за себеустройване. Няма какво да и се сърдим. В цял свят е така.

НЕ е еврейка мъжа и бачка за ЕВРЕЙНА Жозе ДОЛ.На иврит ДОЛ-ДАЛ-беден мизерен скъсан

че госпожата нищо не разбира от цифровизация, ами прекрасно, нали за това я назначават

Това беше добро...!!! Охарактеризира с едно изречение "кадровата" политика на Организираните в Престъпна Група на еврогейско ниво...!!! Дааа...!!!

Да се фане за палците.

за да е там сега !

ОТВРАТИТЕЛНА ИСТОРИЯ !!!

Айде разпитвайте я, ако не ви хареса Мария Габриел ще ви пратим Габриел Мария, калинките ги имаме на склад!

ЕС все повече прилича на СССР, да видим кога ще се разпадне

"Преговорите за Брекзит завършват до 31 март 2019 г...."...!!! Веднага след това това ще се закрие и Еврогейския съюз...!!! Дааа...!!!

Отишла да се жени и да се устройва на запад момето. Партия ГЕРБ, ЕК + брак с местен = далеч от тютюна в Хаджидимово. Че, тя няма квалификация да се занимава с това за което я готвят ?

да се занимава с това, което се занимава?!? Колкото по-малко знае, толкова по-добре за него, защото изобщо не се замисля какво изобщо прави! Да не би Боко-пожарникаро или Цвък-физкултурнико или пък мама Цвъчка-гробищната адвокатка или Хамстеро танцувач и шивач, Болното от Яяя така или новата звезда на бг. политически небосклон Валери-кривогледият идиот...???

ДОБРЕ СИ Е "СТОКИРАЛА" "АКТИВИТЕ" !

Tая кокошка не е българка.Tова не значи че като има български паспорт е българка.чиста мръсна евреика,cамо за за газовата камера.Oпомнете се,евреи ви упрвляват и ще унищоят държaвата.

Партийния билет е най важния критерий.С ЕНП към светло бъдеще.И дупе да ни е яко.

момето е много компетентно то е завършило унсс, след това магистратура по ала бала в бордо ,не си намерило работа във франция и без един ден трудов стаж в бг става евродепутат. типично по боковски.

Кукунева, да видим пък тая какво ще загроби

Дали ще смеят да я питат за "стокирането"?

хитри калинки, не наядохте се, брей

Кариеристично, провинциално девойче. Дали му от ГРОБ еФтин апартамент да си стокира джунджуриите. Учило, политика, социални дейносности и т.н. измислени работи. Сега ще се занимава с инженерни дисциплини цифрофикации и т.н.

Е как няма от ЕНП да уважават Бойко, нали марийчето се омъжи за висш партиец. Работа, удоволствие - всичко накуп.

Навсякъде по върховете на държавната админисрация герб назначава калинки,които нямат нужното образование за да получават високи заплати..Че и тая жена също.

Ей ся вече с нейния принос хибридната война ще премине на по-високо и по-качествено ниво - ГАБРИЕЛИДНА...!!! :::))) Дааа...!!!

тая мацка си е лапнала жилище в лозенец от сточна община 100 кв.м. за 100 лева наем на втория месец след като се е регистрирала в жил. настаняване при положение че взима зпл. на евродепутат и сега трябва да обясни пред комисиите на ес защо го е направила .то ясно че премиера слънце боко първи е разпоредил но в европа такива не минават явно.

че кво и е българското на тая женица ... кръщелното ли .... че тя е по французойка от французойците ...

България прати "универсален боец"- калинка. Става за всяка длъжност след като има "вуйчо владика".

Я па тая... Плъховете изпълзяват от канализационните шахти, когато стане дума за топли местенца... И коя я насади тая там ?

Мария Габриел говори днес пред две комисии на ЕП. Ще я питат, кое е малкото име на Иван Вазов? Тя ще отговори: Петър. Комисията ще каже, че това е правилния отговор. Защото тя е кукла на пожарникаря.

Ха-ха-ха.... Точно.

Явно за ЕС нищо не означава думата "морал", шом след "стокиращия" скандал лицето Габриел все пак ще се издигне. Жалко.

Стокиращата другарка е недостойна.

Значи освен пак да се провалим, не виждам какво друго може да се случи!

...на глутницата,пореден избор на банкянския измекяр.

ИМЕТО Ѝ Е ТРЕТОПОЛОВО!

Партия събирана от кол и въже на случаен принцип поставена на власт от Държавна сигурност и кукловодите със съгласието на Запада какво да предложи освен калинки?

Поредната Калинка7 изкендзана от наднормената Калинака. Какъв е тоя щъркел? Няма ли вече нормални хора в БГ. Наднормена Свинетка, наднормен Бочко! ГЕРБЕРАСТИТЕ СА ГРОЗНО КРАСИФО-ОМНИ.

Моето желание е дано не я одобрят , не е достойна , както и нейния ментор ! Писна ми от Калинки на Тиквения вожд ! Ето за това съм за Мажоритарен вот , за да не могат калинки и ментета да влизат в управлението на Държавата и ЕК и да имитират че управляват , а в същност лапат пари само !

Прав си за калинките, но мЪжоритарния вот за който хортуваш, после ще направи така, че само такива ще бъдат "избираните", а тези които си мислиш че ще може да избираш няма да имат никакъв шанс...!!! Дааа...!!!